Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9008) DKristof


DKristof
csendes tag

Üdv. mindenkinek!

Segítsetek fülhallgatót keresni egy IAudio 7-eshez!
A következők a szempontjaim:

- közép legyen részletes
- ne legyen a természetesnél több basszus
- fülbedugós legyen de ne az ami a hallójáratot is eltömi - közlekedés közben ne legyen életveszély hallgatni
- ár: 10.000 és 20.000 között

Nézegettem a Sennheiser honlapját, de szinte minden fülesnél ott volt az "erőteljes basszus" vagy "kiemelt basszus" vagy "powerfull bass-driven" szó.

Ha van a fórumon olyan aki hozzám hasonlóan nem az erős basszust keresi, hanem inkább a meleg, természetes hangzást, attól szívesen fogadnék egy-két tippet a Magyarországon kapható típusokból melyik mentes a basszus-betegségtől.
Elsősorban akusztikus zenét hallgatok, de megy 60-as évekbeli könnyű is. Az a tapasztalatom, például egy Beatles vagy Kinks felvétellel, hogy nincs messze annyi mély és magas mint egy későbbi digitális felvételen, viszont a csöves alapú felvételtechnikának köszönhetően nagyon szép közepük van és az egész hangképet kiegyensúlyozottnak érzem. A fülestől mindenképpen elvárom, hogy ezt ne rontsa el.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.