Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65751) Lokids válasza bokpeter (#65750) üzenetére


Lokids
addikt

Mi is megöltünk vagy 60-70 goblint mire nyitotta. :P Szombaton egész nap azt vadásztuk.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#65752) bokpeter válasza Lokids (#65751) üzenetére


bokpeter
csendes tag

Van valami specifikus hely ahol nagyobb valoszinuseggel nyilik?

(#65753) mikromanus válasza bokpeter (#65747) üzenetére


mikromanus
veterán

A treasure goblinok ("Zsáákooos") lecsapásakor van egy kevés esély arra, hogy óvatlanságában a kis dög nyitvahagyja a portált és át tudsz jutni a Vaultba. A vaultban van egy rakat kincs (tereptárgy). A széttörésükkel irdatlan sok pénzt tudsz szerezni. Van pár speckó ellen és goblin is. Gem is potyog elég jól. A helyszín végén összefuthatsz Geeddel, a "goblinkirállyal" (vagy királnyő? nehéz megállapítani olyan szép). Ha legyőzöd egy rakat gold, jó eséllyel legendary és első alkalommal egy speciális legendary gem is esik. A gem speciális tulajdonsága, hogy a megölt ellenfelekből bizonyos eséllyel halálukban gold robbanás tör ki. Azaz beterítik a környéket goldkupacokkal. Egy-egy kupac nem sok goldos, de iszonyat sok kupac esik. :C
A gem upgrade a drop esélyét növeli.

(#65751) Lokids
Nekem olyan 150-200 goblint kellett lehentelni mire nyitott az egyik. Az eventben már meglett a 100 manókill achi. Most hétvégén pottyant ki. Még egy kör Gr és meglesz a lvl 25 rajta. DDD

(#65752) bokpeter
Treasure gobinokat kell ölni. Portálnyitásra kiemelt esély sehol sincs. Act 3 Core of Arreatban kb 50% eséllyel lesz goblin (Nem, ez nem olyan, hogy vagy van, vagy nincs, azaz két kimenet, azaz 50%. Tényleg átlag minden második kör). Azt nem tudom, hogy nerfelt goblinok-e, mert végül nem itt, hanem egy Act 2 oázisban lecsapott nyitott portált. A Rainbow goblin ha találsz olyat, akkor mindenképp nyit portált, de az máshova nyílik.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#65754) bokpeter válasza mikromanus (#65753) üzenetére


bokpeter
csendes tag

Koszi az infot :R

(#65755) Gorneck válasza mikromanus (#65746) üzenetére


Gorneck
titán

Csak egy Zephi kell hozzá? Csak ennyi? Jippíííí, de sajna nincs benne a szánalomra se méltó loottáblámba...sose láttam még, ahogy IC csukást se...

Gorneck#1239

(#65756) mikromanus válasza Gorneck (#65755) üzenetére


mikromanus
veterán

Hm. Nekem esett. "elavult" (normál EU) és season régióban is 1-1 (+1 bezúzva)... Ez ilyen. Aki játszik, annak esik. ;]
Ice climbers is esett vagy 3. Seasonben mondjuk még nem. Így épp megvan az inna és blackthorne 3-3 set is Van ennek is előnye.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#65757) mikromanus


mikromanus
veterán

Ehhehe. Most olvasom. Eszembe nem jutna így bemenni bármilyen runba/riftbe/gr-be:
Ha tele van az inventoryd és bemész a trialba (egynél több trial kulcsod van, azaz nem szabadul fel a hely), akkor amikor végzel, akkor a keyt ledobja a földre. Mivel viszont a rift zárásig elérhetetlen az inventory módosításra, így nem tudod semmiképp felvenni a keyt. A zárás utasításra meg azonnal zárul a trial. Nem felold zárásnál +20 sec, hanem click and end. Mondjuk aki teli inventoryval megy trialozni az meg is érdemli. :C

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#65758) _ocsisajt válasza mikromanus (#65753) üzenetére


_ocsisajt
őstag

"hogy óvatlanságában a kis dög nyitvahagyja a portál"

nem kell, hogy megnyissa... random nyilik a halalakor...

egyebkent goblin hajkuraszas... HC-n kis GF-el, meg folyamatosan T6 CCOR boosterkedessel (van anyagi elonye a HC-nak is na :D) eleg szepen jon az arany... van egy hibrid buildem DH-ra (sok turret, perma terulet nyilzapor) azzal birom T6-ot 66-ig... utana T5 70-en is megy :) es ez szezonon joval kevesebb paragonnal :)
nem alap hoarder gemmel ez szinttol fuggoen 2-6M arany egy karika :) szoval fuk goblinz :)

szerk: nem akarok felreertheto lenni, a karika nalam egy invajtolas... lecsapom a 3xx-1xx zombit es leave game... aztan invelnek vissza utana az mar masik "karika" :)

[ Szerkesztve ]

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#65759) Kicsimix


Kicsimix
őstag

Most olvastam a barbos hszeket. Szerintem működhet a tank barbár csak nem azon az elven, hogy magas vit,armor,res és beleállok a dzsuvába.. Persze ezek is mind kellenek csak (vagy de) a dpsről le kell mondani.Egyszerűen ha support akar lenni rá kell menni az összes olyan skillre, passzívra ami ezt segíti. Ehhez kell egy csomó cdr, jól kiválasztott skillek, cold..
Most én is így fogom kipróbálni egy másik buildben.. Mindent a csapattársakért..

Millió feletti life-om lesz 20-30m thougness, cold, stun minden szar ami zavarba hozza az ellent..
Már a cold eq simán is nagy segítség volt, hogy nem kellett mindenkinek össze vissza rohangálni futkosni..Ha rámegyek ezekre durva dolog születhet szerintem.. Simán széttudom stunnolni meg fagyasztani majd a tömegeket. És ha nem tudnak annyit támadni akkor nem is annyira veszélyesek.Így is állok a fagyban az elitek mellett míg nem mozognak..

És ezt meg lehet csinálni de ne akarjon a melee csupaszon odaállni meg dpst is osztani..

Nekem az eq-cold mellett a seismic slam 30-60m tól a tömegekre 45 yardon de magas szinten hasznosabb leszek full supportként.. Így talán 3 dps is elfér mellettem.

Sárp;

Kár, hogy azt a guardiant adta be...Tényleg meglett volna..

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#65760) granini válasza mikromanus (#65757) üzenetére


granini
őstag

Velem sajnos megtortent, mert epp fullra kadalaztam az inventory-m amikor valaki aktivalta a trial-t, en meg acceptet nyomtam mert nem tudtam (nem gondoltam logikusan vegig) errol a 'feature'-rol, es valoban nem tudtam felvenni a trial kulcsot.. cancel-t kellett volna nyomnom es szolni a tobbieknek is hogy bocsi aktivaljuk ujra.. mostmar tudom..

Szoval ja, trialba, GR riftbe csak ures inventoryval megyunk.. pont..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#65761) mikromanus válasza _ocsisajt (#65758) üzenetére


mikromanus
veterán

Tudom. Csak életszerűbb, hogy "nyitva hagyja", mint hogy "Kipottyan belőle, azt' beránt a portál'. Technikailag utóbbi. :DD

(#65760) granini
Rift és GR mindegy. Riftben nincs lockolva az inventory művelet (eladhatsz, dobálhatsz belőle), GR-ben meg csak a legvégén a guardian killre van item drop. A guardian killel meg feloldja a skill és inventory zárolást a játék.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#65762) granini válasza Kicsimix (#65759) üzenetére


granini
őstag

Jelenleg (ki tudja miert ezt valasztottak..) a magas GR ugy mukodik hogy van hatul 3 dps kari (legyen Wizz meg DH) es megy elol 1 db nulldps tank, legyen a barbar amit leirtal, vagy a WD vagy egy monk. Ehhez is kell skill, meg osszeszokott csapat, tehat vegul is nem rossz jatek, van benne strategia boven, de szamomra az fura, hogy nincs arany kozeput szamunkra.. egyik kasztnal se..

Ha elkezded pakolgatni kicsit a tafneszt a DH-ra meg a Wizzre hogy kicsit jobban talpon maradjon, es ne egyhitelje pl a mortar elit amikor betalal, vagy a jail amikor koredpakolja vagy pl a frozen amikor meg oda se fagyott csak 'elkezd' fagyogatni.. - es ha tafneszt pakolsz akkor azonnal dps-t buksz, es paris nem vagy eleg jo magas GR-be a support kari mellett..

Meele kasztok.. Cruz, Barbar, Monk.. mindegyiknek van jo dps-e, millio felett, popecul meg lehet csinalni.. tobb jo build is van hozzajuk, holy shotgun, overdose build (amikor tolja elore a menest :D ) coldos barbi, ugralos barbi, behuzos monk, harangos monki, valaszd ki.. - egyik se marad talpon magas 35+ GR-en.. mindegy milyen skill, mindegy mi van rajtad, hatvanmillio tafnesz is keves ott alni a lecsoban.. mozdulni se tudsz levernek.. ha meg kite-olsz akkor nem sebzel.. tiszta sor..

Szoval, en nem nyafogok, riftre, trialra tokeletes a monkom, GR-re meg viszem a DH-t es tolom a dps-t amennyit birok.. csak szamomra fura hogy a tipikus meele tank karik nem lettek eleg strapabirok.. nemhogy dps-t nem tudnak leadni, de talpon se maradnak.. es jelenleg a tipikus / idealis osszeallitas a valaki szop elol es harom DH meg turetezik hatulrol.. nincs mas opcio 40+ra..

aztan persze lehet hogy jo ez igy, es ez a megfelelo leosztas, hogy van a nulldps fal meg van a fulldps hatul.. :)

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#65763) oxox válasza _ocsisajt (#65758) üzenetére


oxox
addikt

apropo dh...megnezted az enyemet? :D

elektronyos sebzesre tudtok javasolni valami jobb DH geart (dobott egy electr ijat, ezert gondoltam arra specializalodok...marahoz meg kell vagy egy sisak, vagy egy nadrag)???

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#65764) Gyuri27 válasza granini (#65762) üzenetére


Gyuri27
félisten

Mostanában public rift és gr-ben tapasztaltam.
Megyek elöl monkkal. Hátulról meg 1 wiz is olyat tol, hogy embertelen. 3-nál meg nem gyözöl elöl futni.
Azért ez valahol szörnyű. Eltelt már jó néhány év és patch. Még mindig uniformizálódás van. Még mindig választani kell full dps vagy full védelem.
Lássuk be szomorú ez. Tényleg azt gondolom, hogy timbuktuban is jobban összeraknák ezeket az itemeket/skilleket. Hogy a lizznek miért nem megy az talány.

Amd - Radeon - Ryzen

(#65765) DaveNo1 válasza granini (#65762) üzenetére


DaveNo1
veterán

Grift50 környékén már a nulldps fal sem működik mert durvább affixek elitek 1 hitelik bármekkora a toughness..de már 45 környékén is nagy szerencse kell. Gondolom akik 49-et letolták nekimentek vagy 20-30szor legalább mire optimális affixes elitek jöttek.

Amúgy meg nagyon nem optimális, hogy high end game-ben (grift 40+) a 6-ból 3 class használhatatlan, és az egyikből meg 2-3 kell.

You are not prepared.

(#65766) Bird válasza Gyuri27 (#65764) üzenetére


Bird
addikt

A balansz finoman szólva is nem a Blizz erőssége. Folyton terelik a népet, és sokszor amit beígérnek azt sem csinálják meg, lsd. legendary itemek újragondolása. Viszont cserébe nem havidíjas a játék, és szerintem ez a pecs mindent összevetve nagyon jó lett. Számomra sokkal többet adott, mint a kieg anno...

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#65767) mikromanus válasza granini (#65762) üzenetére


mikromanus
veterán

Szar helyzetben ott van a "panic button" monknak. Vagyis kettő. Az egyik lehet a serenity, csak az rövid ideig hat. A másik a healing aura. Az aktív része jó védelmet ad. Csak ugye idővel kifogy a spirit ha spameled az aktív aurát... Meg magasabb riften lehet a buborékon keresztül is egyhitelnek már. (ott még nem tartok soloban és capatban sem seasonban). Ha tankolás a kérdés, akkor mehet pajzs jó blokk és védelem értékkel (nagyon ritkán kátok ilyet crusán kívül), övön melee dam csökkentő, seteken és ringen elit dam csökkentés, esetleg bul kathos ring. Csak aztán kifogy a tartalék. Nem tudom meddig életképes a frontvonalban egy karakter. jail, frozen, knockback + egy elemi immunitás összejöhet. Meg a plague molten és desecrator. EMellett még mindig ott lesz a maradék 2-5 egyéb durva kill forrás (arcane sentry, tüzes lánc, esetleg vaalmi elektromos támadás. A háromból egy védhető amuval)

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#65768) trufa12


trufa12
addikt

Szerintem a diablo 3 az nem az a játék amit keményen kell felfogni meg játszani, ez egy hentelős gamma amit vagy élvezetből tol az ember amikor kedve van vagy nem játszik mert akkor ez van amit itt látok most.

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#65769) -FreaK-


-FreaK-
veterán

Sziasztok!
Tegnap kipróbáltam a Monkomat, patch óta először és nagyon tetszett. Ugyanabban a gearben (friss 70-es, tehát 0), csak skilleket variálva és simán +2 tier nehézséget bír. Maga a játék is élvezetesebb mint mondjuk a fire wizzel, most már csak fel kéne öltöztetnem.
Tudnátok tippeket adni hogy milyen itemekre kellene először ráhajtani (kadala, bounty)?

Sunwoko set-nél a combat staff 20% bónusz az vonatkozik a daibo-ra is? vagy a combat staff=daibo? :)

[ Szerkesztve ]

(#65770) mikromanus válasza -FreaK- (#65769) üzenetére


mikromanus
veterán

A staff a setnél az a daibo. Staffra szerintem nem is vonatkozik. Csak picit félreérthető a megfogalmazás.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#65771) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Üdv!
Másnál is ilyen ramatyul működik a játék 120 hz-es monitoron?Hiába van bekapcsolva a Vsync, olyan mintha röcögne a játék. Lekorlátozom 60 fps-re és a jelenség megszűnik.
Van erre megoldás, vagy tudjak rá, hogy a "motor" ennyit bír :F
Thx
:R

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#65772) trufa12 válasza mcwolf79 (#65771) üzenetére


trufa12
addikt

Talán próbáld meg a ramokat időzíteni, nekem megoldotta a gondjaimat .
de ahogy így mondtad én is 60 fps-re tettem és így még jobb lett, most már teljesen folyamatosnak tűnik :)
így a kettő megoldás együtt nagyszerű, végre megoldódott ami 2 év alatt nem jött össze . ;]

[ Szerkesztve ]

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#65773) bokpeter válasza granini (#65699) üzenetére


bokpeter
csendes tag

Azert a 78m toughness eleg durva :) Gondolom abba war cry is van.

(#65774) diegho válasza Bird (#65766) üzenetére


diegho
nagyúr

Az az érdekes, hogy a Crusader, ami gyakorlatilag a nehéz páncélos, pajzsos, jó védelmen alapuló játékstílusról szól, használhatatlan magas GR-ben, mert semmi olyan skillje nincs, amitől nem egyhitelnék. Semmi immunitás skill, vagy bármi, ami akár pár másodpercre immunissá tenné a sebzések ellen. A blokk pedig kb semmit nem ér.

(#65775) bokpeter válasza diegho (#65774) üzenetére


bokpeter
csendes tag

Erdekes olvasni ezeket a magas GR tapasztalatokat. Nekem 20-as volt a legmagasabb idaig amin jatszottam, de mindig kilepett valaki meg nem lehetett chat-en leegyeztetni hogy akkor upgrade-eljuk a keystone-t, szoval public-ba maceras haladni felfele.

(#65776) DaveNo1 válasza diegho (#65774) üzenetére


DaveNo1
veterán

60 másodpercenként van Indestructible ami ad pár másodperc sebzés immunitást, de gr35 felett már electrified és társait kerülöm messziről mert se ez se az armor, semmi sem elég.

Bird: Blizzardnak egy játékában sem volt erőssége a balance. 6 éve wow-oztam, ott elsősorban Arenaban voltak durván OP buildek, most nem tudok mi a helyzet, Hearthstoneban meg állandóan Balance probléma van.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#65777) oxox válasza bokpeter (#65775) üzenetére


oxox
addikt

hc pubon lvl27 volt a max...4-en kezdtuk, 3-an fejeztuk be

DaveNo1 - starcraftba jol eltalaltak, atlag usernek semmi oka panaszra

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#65778) Kicsimix válasza DaveNo1 (#65765) üzenetére


Kicsimix
őstag

Szerintem ez nem így van...

Az a probléma, hogy mindenki egyéni játékosként gondolkodik.. Az erősségeit amiben tényleg csak ő lehetne jó és az egész csapat érdekeit szolgálná azt nem használja ki.. Mert egyedül akar menő lenni..

Ezekben a többszemélyes Griftekben csak akkor lehet továbbjutni magasabb szinten ha mindenki felfogja, hogy egyedül egy senki és szart sem ér a magas dpsével.. Ha a wizard nem hoz blackholet ha a wd aki fel tudna éleszteni..ha a monk... stb stb.. Mert neki gyengébb vagy egyéni játékban éppen nem volt rá szüksége..
Nekem pl szerintem egyedüli hogy 4ugrással (4)x18 yardos radiusban mindenkit 8 secre jégre teszek... Lehet ,hogy ezzel másoknál skilleket szabadítok fel. Amíg jégen vannak és nem lépnek rossz helyre thougness is alig kell.. Ez érvényes 20-as szintre is meg 50-esre is.. Csak okosan és ügyesen kell játszani..

Már nem lehet összemosni a solo-t és a multiplayert ha GR-ről van szó..

Ami T6-ra elég az GR-ben és csapatban már nem..
Más buildek kellenek és összeszokott csapatok akik ezt megértik és összejátszanak...

Jók így a GR-ek.. Csaknem 2 hét után pár csapat már majdenem elérte az 50-et..
Remélem nem nerfelik a GR-eket majd mert ez tartja életben a játékot..

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#65779) DaveNo1 válasza oxox (#65777) üzenetére


DaveNo1
veterán

SC2-ben azért jó hosszú ideig a terran op volt. Most nem tudom mi a helyzet 1 éve nem játszottam vele.

You are not prepared.

(#65780) Gyuri27 válasza diegho (#65774) üzenetére


Gyuri27
félisten

Játszottál volna vele akkor mikor még nem volt rá 30% védelem.

Amd - Radeon - Ryzen

(#65781) mikromanus válasza diegho (#65774) üzenetére


mikromanus
veterán

"Semmi immunitás skill, vagy bármi, ami akár pár másodpercre immunissá tenné a sebzések ellen"

Indestructible
Ez kimaradt a szakácskönyvből ahonnan a buildet építetted? : ;]

Meg azért van ilyen support is esetleg:
Holy Cause: Whenever you deal Holy damage, you heal up to 1% of your total Life
Vigilant: Reduce all non-Physical damage taken by 20%.
Iron Skin: absorbing 50% of all incoming damage for 4 seconds
Gems - Simplicity's Strength: Primary skills heal you for 2% of maximum health on hit.

edit: eh de lassú voltam...

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#65782) DaveNo1 válasza Kicsimix (#65778) üzenetére


DaveNo1
veterán

PTR-en 53-ig jutottak, az ottani tank MONK beszámolója: 60-70 millió alap toughness-re egy sima mob 500-600 ezret üt, az elite pedig egy ütéssel egyshotolja a tankot. Ilyen szinten már perma sebzés immunitás kell, hogy érvényesülni lehessen.

Stun, fagyasztás meg hiába van, attól még az elemental affixek ugyanúgy működnek. Electrified például stunban is jön az elite-ből, akárcsak az arcane sentry.

You are not prepared.

(#65783) oxox válasza DaveNo1 (#65779) üzenetére


oxox
addikt

megjelenes ota jatszok...mindig mindenkinek a masik ket faj volt op... (egyebkent legtobben a toss-t tartottak annak..en tosskent zerg ellen jatszok nehezen, tehat nekem az az op), de mint irtam atlag user nem erez kulonbseget (max bekepzeli ) ..ph! kozossegben talan BBQ az egyetlen aki kezd erezni mar valamit...

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#65784) mikromanus válasza oxox (#65783) üzenetére


mikromanus
veterán

Jaja. Élő példaként én is gyakran sivalkodtam, hogy ezmárdeOp. Akkor is ha annyira azért nem volt az az adott helyzetben az említett másik kaszt. A protoss volt "A-move" fajnak nevezve, bár a terran MMM-re is írtak ilyesmit. Meg volt karikatúra is, hogy mi kell az adott kasztok irányításához. Protossnál 2-3 gombos billentyűzet, Terrannak volt atlán 4-5 gomb, zergnél vagy 10-20 gyorsgomb és billentyű. :C
Mostanában nem játszok vele, Gondolom most már minden faj kicsit közelebb van nehézségben/erőben a többihez... Persze ettől még a zerg a legjobb. :DDD
A Carbot-os videók néha elég jól eltalálták az egyes fajok jellegzetességeit és erősségét. Persze kicsit sarkítva

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#65785) Poctar


Poctar
senior tag

Tegnap végre meg lett a p500 lvl :DD

Még mielőtt elértem volna e szintet, kicsit konfigoltam a Dh-mat Xp és gold gyűjtögetés szempontjából úgy, hogy T6-on is életképes legyen...
Pár dolog kell csak: Piros kő a fejbe, Custerian Wristguards, Leoric's Signet (ez annyira nem fontos, de az xp miatt jó ha van), Boon of the Hoarder (még csak 3lvl-es) és Goldskin (ez nem kötelező, de nem árt). Riften és bountyn nem győzöm a gold felszedést. :DDD Pár óra alatt sok m goldom lett...
És hát ugye annyi xp-t kapot amennyi goldot is. Érezhető volt...

Nem tudom találkoztatok e már vele, de én csak tegnap vettem észre az ingyen "pénz és xp esőt.
Grift trialsnál alapból nem esik semmi, de ha az elején portálozunk a városba és vissza megyünk, akkor biz több a gold, mint az enemy /persze csak a fenti konfigal tesztelve/. Még a rendes griftben nem teszteltem, majd ma este. Ha nincs goldod és kell,akkor itt a gyors szerzési módja. ;) /Kérdés, hogy ez mikor lesz javítva./

[ Szerkesztve ]

(#65786) Edge


Edge
veterán

Olvasgatom itt a GR tapasztalatokat és egy újfajta challenge körvonalazódott ki előttem:
össze kéne rakni egy olyan csapatot GR-re amiben NINCS DH, kíváncsi lennék meddig lehet eljutni.(természetesen semmi bajom a DH-kkal és nem kötözködés ez részemről csak tényleg érdekelne a dolog :) )
Itt van a wizzardom, ki csatlakozna?(jelenlegi eredményei: solo-35, player3 -37, player4 -38) Olyan embereket várnék akik már jártak 36-os grift felett és sikerrel.
NAMI, neked volna kedved? :)

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#65787) Kicsimix válasza DaveNo1 (#65782) üzenetére


Kicsimix
őstag

Nyilván azért van így, hogy sokáig maradhasson kihívás a játékban a legjobbak elött is. Sokáig tudják feszegetni a határaikat. Príma ötlet volt a blizztől, le a kalappal.

Tetszik : )

De mi még 40-ig sem jutottunk hova sírjunk...

A lényeg így is ugyan az.. Így lehet a legtovább jutni.

Szerk;
Dani
Mehetünk együtt persze.

[ Szerkesztve ]

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#65788) Bahama


Bahama
aktív tag

Egyébként ha már így feszegetik az 50-t, akkor feltenném a kérdést hogy hogyan is állnak pontosan a szintek.
Ugye alapból úgy volt hogy 100 GR level lesz. Viszont PTR-n 250-ig lehetett "elcsalni".
A másik meg hogy vannak gemek amik level 50-n már 100%-t adnak valamire esélyben, és nincs hova tovább húzni.
Kérdés hogy akkor miből mennyi szint van?

[ Szerkesztve ]

Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!

(#65789) mikromanus válasza Bahama (#65788) üzenetére


mikromanus
veterán

Tudtommal nincs lvl 100 korlát. A gemek meg lvl 25 felett nem adnak "extrát". Az esélyes/százalékosak mehetnek 100%-ig, a damosak meg végtelenítettek, de a nagy ugrás csak a 25-nél van.
Ha sokat uogradelhetsz, akkor lehet magasabb szinten már eltolódnak picit az arányok más gem irányába.

(#65786) Edge
Elég kizárni a full maar set+sentry kombót. A sentry más skill spamja nélkül nem olyan OP azért a DH. Tökéletesen beilleszkedik szerintem a többi kaszt közé.

(#65790) Edge válasza
Az 50 (meg 200 egy darabig?) a második affixhoz szükséges upgrade követelmény volt. Mint most a lvl 25.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#65790) Edge válasza Bahama (#65788) üzenetére


Edge
veterán

gemből nem 50 a max? :F

vagy ez csak vmi PTR-es emlék nálam sry :)

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#65791) Bird válasza mikromanus (#65789) üzenetére


Bird
addikt

Szerintem a többi kasztot kellene a dhhoz igazítani és nem azt nerfelni...

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#65792) Bahama válasza Edge (#65790) üzenetére


Bahama
aktív tag

#65789:
az ok hogy 25 felett nem ad extrát, de az a gem ami kvázi 50-es szinten kimaxolódik, mert az esély 100%-ra húzható benne, akkor azzal mi lesz?

ptr-n láttam 160 körüli enforcert, ahol már 66%-t adott.

[ Szerkesztve ]

Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!

(#65793) _ocsisajt válasza oxox (#65763) üzenetére


_ocsisajt
őstag

>>>jelenleg<<< nekem a gear kicsit kaotikusnak tunik, nem nagyon latok benne koncepciot, majd jatekban megdumaljuk!

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#65794) Kicsimix válasza Edge (#65786) üzenetére


Kicsimix
őstag

Viszont másik kettőnek olyan embert keress akinek van 1-2 órája naponta és hajlandó csapatmunkára : ) Én is tudok pár jó karit de nem magyarok.

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#65795) _ocsisajt válasza Bird (#65791) üzenetére


_ocsisajt
őstag

en nem tudom, de most T4 pubrol jovok HC szezonon es mind a harman szinte kullogtunk egy Condemned spam Sader mogott... neha letettem 1-2 sentryt, de csak azert, hogy ne koppintsanak az orromra :DDD

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (preferring HC) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#65796) mikromanus válasza Bird (#65791) üzenetére


mikromanus
veterán

Szerintem meg nem kellene ennyire kötött item és skill használatra kényszeríteni semelyik kasztot se. Amíg egy az egyben skilleket lődöz minden sebzéscsökkenés és hátrány nélkül marauderrel a sentry, addig el van cseszve az egész. Ami "aktív" skill az legyen annyi dam ami a leírásban szerepel, amit a "pet" lő, az meg nerfelve skill*X%-ra (ahol X<100, de jellenzően inkább X<=50. :Y )

(#65792) Bahama
"50-es szinten kimaxolódik, mert az esély 100%-ra húzható benne, akkor azzal mi lesz?"
Pl csak a sznobok fogják 50 felett is upgradelni? :C

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#65797) Bird válasza mikromanus (#65796) üzenetére


Bird
addikt

Tegyük a szívünkre a kezünket... Nem minden komolyabb pecs után ez van? ;] Valami túl OP lesz, aztán fél év múlva meg jön a nerf és az újabb opé kaszt. :R
Csak azt nem értem minek akkor a PTR?

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#65798) Dreamie válasza _ocsisajt (#65795) üzenetére


Dreamie
őstag

A Condemned-es Csusza nagyon odavág, jó sok cd reductionnal, folyamatosan akarat championban.... Meglett a fegyó és a pajzs is végre, most már megnyugodtam. :D Viszont Griftben meele elég "gyámoltalan" :D 35-öst csináltunk egy dh-val, hát a bosshoz nem sok közöm volt! :D

(#65791) Bird : +1 nagyon erős a DH, de, ha eltalál valami és nincs éppen védelem, immun, akkor sanyi. Tudni kell azzal is játszani.

[ Szerkesztve ]

Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957

(#65799) Reinhardt válasza _ocsisajt (#65795) üzenetére


Reinhardt
őstag

Véletlenül egy t5 riftben (hc season) tegnap sikerült összehozni a csapatnak egy 4 mocskos elit a bejáratnál dolgot. 4 spirit vessel-be került mire megtisztítottam a bejáratot :)

(#65800) mikromanus válasza Bird (#65797) üzenetére


mikromanus
veterán

A DH-nál teljesen kihagyták a mara setbónuszt a balanszolásnál. Helyrerakták és kitesztelték a skilleket, a setet meg hagyták a fenébe. Csak így kicsesznek azokkal akik nem "multiboxolnak" a skillel, hanem maguk lövik el a sentry helyett... Egyszerűen nem kellene ugyanazt a sebzést leadniuk darabonként, mint amit akkor adnál le ha te használod olyan ez mint a furnace, rimeheart és a crushing blow volt. A büdös életben nem fogják tudni balanszolni. A másik opció, hiogy megteszik, azt a kazuárioknál sírás lesz a vége... mint most a fetish WD eetében. :C

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.