Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobbysolo
tag
válasz HellGreg #106691 üzenetére
Hello,
Ennyi paragonnal annak a DH-nak egyedül is kellene vernie a 108-at.
Én tegnap csináltam meg elsőre a 107-et evvel.
Amit haverodnak cserélni kéne:
- a tegez az biztos kuka, nincs CHC, AS is kevés, nincs +impale dmg
- öv
- compass rose (movement speedes nem lehet jó)
TP is lehetne jobb persze. Ja és ne 60-as köveket augmentáljon ilyen builddel. -
proci985
MODERÁTOR
válasz _ocsisajt #106689 üzenetére
daggeres dh mellol el kene rangatni a tomeget.
support DH letezik, reszben ott az odysseys end, reszben a marked for death (gyakorlatilag a monk szonyege csak damra), a bola elvileg tud pullolni csak a proc rateje gyenge
nem tudom mire lenne jo egyebkent.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
HellGreg
őstag
Azt még valaki tudja, miért nem szabad area dmg-nek lennie a support monkon? A leírás szerint paragont se szabad rátenni, egyáltalán.
-
fuvi
senior tag
válasz philoxenia #106704 üzenetére
Diablo 3 Season 16 Tier List Update (Best builds for all classes)
e szerint nemsok, de a chargeos sokkal porgosebb/gyorsabb mozgasban
-
_drk
addikt
válasz philoxenia #106697 üzenetére
Nem hiszem, inkább gyakorlás kérdése. Először meg kell nézni, majd megtanulni, hogy kell használni.
A legtöbb magas GR-es buildet érdemes megnézni, hogy nyomják a pro-k ha nagyon nem sikerül a használata.
Utána, mivel csak azzal mész, úgy is begyakorlódik, persze oda kell figyelni.
Nekem például a Hammerdin nem jött át, hogyan működhet ez, 1-2 videó nézés után egyből ugrottam egy 10-est GR-en. -
_ocsisajt
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz _ocsisajt #106712 üzenetére
egyebkent elvileg megfelelo riftben egy cold N6M4 jobb, mint a shadow. viszont azt a shadownal sokkal nehezebb gearezni es kell neki az augment is. ill gyakorlatilag az utolso 10 tier kivetelevel lassabb a shadownal, quickre UEhez kepest rossz es csuklogyilkos.
ahogy nezem egyebkent eleg kiegyensulyozott a meccs a ketto kozott a leaderboard top10et nezve
egyebkent a LoN FoK szinten hasonloan eros lehetne szvsz, de azzal meg jatsszon, akinek harom anyja van.
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok! Láttam youtube-on, hogy van local multiplayer konzolon. Ezt PC-n is elő lehet csalni?
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
DjDanee87
addikt
válasz MZsoltee #106716 üzenetére
Azért megvan az előnye is a szigorúan csak online működő PCs verziónak. Nincs lehetőség csalásra. Reddit-en, ahol a konzolon Diablozók aránya elég magasnak tűnik (legalábbis PH-hoz képest biztos), nagyon sokszor olvasni ilyen-olyan csalásokról. Eddig még a szezon tiszta volt állítólag, de mostani szezonnal már switchen mennek a trükközések. Hallottam már 3 socketes gyűrűről, amivel GR 150 egyszerűen teljesíthető, meg a fix első primal ancienttel is lehetett valamit trükközni a helyi mentés segítségével.
Szerintem jobb ez így PCn. Lehet online ugyanúgy játszani bárkivel és nincsenek csalók. Kivéve természetesen a botot használókat, de ők nem tudják elrontani mások játékát legalább.
-
MZsoltee
veterán
válasz reelc #106717 üzenetére
Vettem kontrollert és párommal játszogatunk ezt azt. Gondoltam kipróbálhatjuk a D3-at is. De ahhoz most konzol + játék kellene.
Értem a Ti logikátokat is. De meglehetett volna ezt oldani úgy is, hogy PC-n kell a net, azaz online. Mintha csak egyedül nyomnád a sztorit.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz MZsoltee #106719 üzenetére
"De meglehetett volna ezt oldani úgy is, hogy PC-n kell a net, azaz online. Mintha csak egyedül nyomnád a sztorit."
PC-n kell a net, el sem indul nélküle. Egyedül lehet nyomni a sztorit, de nem a sztori mód a lényege a játéknak.2 gép kell és kétszer a játék+ a kiegje is.
Amúgy a kontroller nem támogatott dolog a Blizz által PC-n. Billentyűzet + egérrel lehet játszani.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz MZsoltee #106721 üzenetére
Ebben nincs semmi lustaság, ahogy írtam ebben a műfajban nem jellemző PC-n a local co-op.
Sőt kifejezetten kevés minőségi local co-op játék van PC-re.A konzol se piskóta, váltasz másik konzolra (PS vagy Xbox) vagy akár más konzolgenerációra (pl. PS3-ról PS4-re) újra meg kell venned a játékot, és elölről kell kezdened. Ugyanazt a játékot. PC-n nincs ilyen.
-
persil
nagyúr
A konzolos meg a pc-s diablonak semmi köze egymáshoz, lustaságról meg végképp nincs szó.(legalábbis ebben az egy témában, mert, amit műveltek a sorozattal, az ugye más kérdés.)
De mégis, hogy szeretnél egy gépen játszani? 2 billentyűzettel, meg 2 egérrel? Vagy már egyből 4 player, egy nyárikonyhára való perifériával? Jó, hogy nem osztott képernyőn...
Nem mellesleg összehasonlíthatatlanul jobb a pc-s interface, meg irányítás, szóval óriási szerencse, hogy pc-n nem kontrollerrel kell bohóckodni.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MZsoltee #106724 üzenetére
Van egy rettenetesen jó játék PC-re párosan, máig megunhatatlan... (meg van egy nahggyon jó páros játék, amihez semmilyen gép nem kell... )
-
proci985
MODERÁTOR
az egyetlen hack n slash / arpg amiben van local multiplayer az az egyebkent nagyon rosszul sikerult sacred3.
egyebkent eleg keves controlleres local coop pc jatek van, de az overcooked, a lovers in a dangerous spacetime es a broforce zsenialis. utobbiban kb ugy van 80 oram, hogy lassan a fel barati korrel vegigtoltuk.
-
proci985
MODERÁTOR
pro tip: a gyorsan osszedobott szezonnyitos-mimvaneppen kariknal neha nezzetek at a felszerelest.
csodalkoztam, hogy a DHm miert csukjak annyira konnyen ossze 105on, hiaba ugyeskedtem a FoKkal ami ugye proccolja a numbing trapsot. marmint proccolna, ha bent lett volna es nem valamiert a thrill of the hunt maradt volna bent. . pozitivum: 107et meg lehoztam numbing traps nelkul p800on.
-
proci985
MODERÁTOR
nekialltam tesztelni az lgt es a cold shadowot seasonban. a phys varians (overpenetratevel) jellemzoen csak csoportban vagy szezonkezdeskor elterjedt.
gyakorlatilag az lgt varianst WHval szoktak tolni (kockaban pedig chain of shadows), mig a cold variansnal a shadow megy a karira. elvileg a verzos gemmel a cold jobb mert gyorsabban epul fel a kari, viszont mivel 105 folott osszecsukjak a karit a bane of powerful nelkul ezert ez jelenleg nem szempont.
gyakorlatilag most is igaz a korabbi megfigyeles: damra kb egyformak. az lgtnek jobb az ASje ami eletben maradas szempontbol elvileg jobb lenne, de az a minimalis fagyasztas amit a cold a frostburnbol proccol est ellensulyozza.
magas GRen valoszinuleg a frostburn lesz a jobb azonos gearben, mivel a fagyasztas a penetratevel egyutt gyakorlatilag azt jelenti, hogy az ellenfelek egy reszet megszakitja. nem annyira durva a hatas, mint mondjuk a cold cluster maraudernek ugy 80on, de meg pont eleg, hogy a cold fele billentse a merleg nyelvet.
840 paragornnal neztem, kesobb tobb lesz a kari vedelme, de 105 folott par ellenfel elegge tud fajni milliard folotti toughnessel is
---
viszont azon gondolkodok encsire kene egy echoing fury magas fear%al. vagy egy feares sapka, dehat az kb nem letezo kategoria.
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
válasz proci985 #106726 üzenetére
Az overcooked lassan a végét járja. Most a way out van soron. De betáraztam, Lara Croft and the Guardian of Light -sel és az Unravel two-val.
(#106725) philoxenia: Vannak játékok, amikhez gép sem kell és megunhatatlanok is. De azért mindig nem lehet csinálni...
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
válasz philoxenia #106731 üzenetére
Gondolom utána is kell, csak már nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz Hafy75 #106734 üzenetére
Ahogy nezem szinte minden cuccodon kellene tekerni valamit.
Helm: Life per Hit -> Critical Hit Chance 6%
(A tokeletes egyebkent Socket, Dexterity, Cluster Arrow Damage Critical Hit Chance lenne).Amulett: abbol szimplan kellene masik, mert kellene bele socket es Fire Skill Damage is lehetoleg tehat
Socket, Critical Hit Damage, Critical Hit Chance, Fire Skill damage.Shoulder: ranezesre nem rossz.
Gloves: Vitality -> Critical Hit Damage.
Cloak: Rain of Vengeance -> ha mehet ra Sentry Damage akkor az, ha nem akkor talan Elite Damage Reduction.
Bracer: Armor -> Fire Skill Damage.
Belt: Grenade Damage -> %Life vagy All Resist.
Compass Rose: kellene egy Socket, Critical Hit Chance, Critical Hit Damage, ha sikerul.
Natalya's Reflection: Vitality -> Critical Hit Damage.
Pants: talan jo igy, talan All Resist helyett inkabb Vitality.
Weapon: jo lenne csinalni maxos zold kovet bele, ha tudsz. Ha hasznaltal hozza Ramaladni's Giftet, akkor Vitality helyett talan Area Damage / Attack speed, ha nem, akkor ha lesz majd Gifted, akkor a socketet tekerd el arra. (Diablo oldalan nem talalom a Ramaladni-t, hogy belinkeljem, lol...).
Offhand: Vitality helyett vagy Resource Cost vagy Cooldown Reduction.
Boots: az ugy teljesen jo.
Skilleket ranezesre jok.
A kockaba az Armornal tuti nem Depth Diggers kellene.
(Enyemen Cindercoat van.
Csak egy raktar karakter az enyem, szoval ne kovesd azt szo szerint, a bracer peldaul csak ra van dobva, az kellene, ami neked van, de azt masik karakter hasznalja)Ha valamit rosszul irtam, majd a DH szakik kijavitanak
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz reelc #106736 üzenetére
Epp unatkoztam
Regebben probaltam, annyira nekem nem jott be, de az meg patch elott volt.#Hafy75: Nem egyszeru ezt a fajta DH-t jol felepiteni, elegge speci rollok kellenek hozza. Jatekstilusra se a legkonnyebb szerintem. Shadow DH most a legjobb, eros is, konnyebb jo fegyvert csinalni hozza.
Persze ha ez mar megvan, erdemes raszanni az idot es fejleszteni[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
reelc
veterán
válasz SQX_Barto #106738 üzenetére
Az UE-t nem is augmentáltam, GR80+ megy vele jó idővel, szóval a T13 farmra bőven jó az. Normál a fegyvere is.
Szerintem a Shadow érne meg több erőfeszítést (pl. augmentálást).
Csak az a helyzet, hogy legalább 150 Paragonnal ezelőtt esett utoljára Primal, és ancient is olyan ritkán esik tűrhető stattal, hogy nincs is mit begemeznem. Bountyzni nem nagyon akarok.[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Kérdés. Minden új karival amit csinálok és elérem a gr70 et ad egy pancit?
-
errorcode06
őstag
válasz Beretvás #106741 üzenetére
Nekem a 70 fix primal egy tegez volt a dhmnak. Igaz hogy gyorsan átalakult fssé, de legalább classhoz illő volt.
Na mindegy. ma meglett a guardian, találkozunk S17-ben!"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
reelc
veterán
válasz grimm2015 #106748 üzenetére
Igen beszéltük. Nem én vetettem fel, csak reagáltam.
A siralmas az, hogy majdnem P950 vagyok, és a DH 13 tárgyából 10 még normál. Egyszerűen semmi upgrade nem esik, sárgából up se értékelhető. Ha néha esik valami anci, rosszabbak a statjai mint a normáloknak.
Még a végén bountyznom kell megint. -
rumkola
veterán
UE DH farmolóknak egy tipp:
Envious blade a kockába és ambush a passzívba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest