Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
"Ráköltöttem a DH-mra 1 millát (details)- még 1 van "
akkor örülj, hogy egyáltalán eljutottál A3ig. mostanában elég jó cuccokat lehet kapni fillérekért (pl a fegyvered korai .03nál simán milliós kategória volt, én gyengébbel mentem végig A4en, bár life leachem volt)de semmi esélyem az elitek ellen act3-ban.
ghomig a gear 6-8m volt patch előtt. ez lehet már olcsóbb lett, de craterben konkrétan zergeltünk egy WDvel, hogy átjussunk.Farmolni pedig nekem nincs időm, se kedvem, játszani akarok, végig akarom vinni és kész.
hellen végetért a játék. infernohoz farmolni kell, mi mindannyian azt csináltuk. ha ez nem tetszik, menj és vidd végig publicban.tippek: resist kell kb 300 a játék végéig. 350el már kibírod, ha egy waller miatt fél mpre beragadsz a moltenbe, több shadowscreen miatt nem kell. persze nem rossz, de nem kell.
life elég 35k, ha több van, valamit rosszul csinálsz, vagy top DHd van.
nincs movement speeded. 17-19 kell DHnak. több jobb lenne, de az új inna gatya 6-8m.
kb ennyi kell A4re. mégegyszer, ha ez soknak tűnik, irány public.
vendingo: esett egy inna gatya? DHként azt imádnám.
mikromanus: 4200 str 10k fölötti deffel, na az úgy eléggé erősen hangzik.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Kicsimix #169 üzenetére
innas gatya is jó movementre, legacy annyira még nem is drága, intesben sem (DH/monk leginkább). az új már más tészta, de az dupla annyi movementet ad.
csak kipróbálni a dolgot a hammers jammers is jó. mást nem ad, de movement speed különbség tesztelésére jó.
meg emlékeim szerint a tyraels mellett van még egy movement speedes vest.
vendingo: grat.DHnak jelenleg talán az a legjobb gatya.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #179 üzenetére
nekem a tapasztalatom az, hogy A3ban olyan óránként kb10M xp jön össze (lehet valamennyi tévedés), egy A3 kör siegebreaker questtől a kastélyban is rendet rakva olyan másfél-két óra és kb 16m xp. tehát emlékszem, első paragorn levelem egy rövid A3 kör alatt meglett, most level10-11 körül olyan másfél-két rövidített A3 kör elég egy szinthez. a 2500 pl8 lister+baalkillhez képest ez még mindig laza.
amiben nem vagyok biztos, hogy ezt 27es rubyval a sisakban mértem, illetve, hogy ennek bármi hatása volt e a végeredményre.
amit még hozzá kell tenni, hogy nekem DHm van, tehát fehér tömeget irtani mozgás közben jó vagyok, de több csapatnyi bossot inkább nem terelek össze, ha nem muszáj. 82k dpssel meg még mindig nem ölök elég gyorsan, hogy eliteknél ne kelljen kiteolni.
egyébként A3 nekem optimálisnak tűnik, A1 runtrough megvolt 1 óra alatt és csak 2m xp jött be. igaz ott questre mentem. hiába max 10s egy unique csapat és 15-30s egy boss, ha nem ad elég xpt.
Cyberbeni: ja, 50-65m/h reális über gearben. 120k dps körül egy dhnak már facerollolnia kéne A3mat is.
Kephamos: és több xp is? úgy már érdemesebb lenne csapatban gyorsítani, xp skálázódás függvényében lehet megérné alakítani a jelenlegi leveling stratégiákat.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #215 üzenetére
izé, te ezért fizettél? ez kb már az eladhatatlan kategória.
mikromanus: ja barb only, akkor mindegy is. persze, akad jó, bár az inna övből az új pont gyengébb lett az allres ejtése miatt (DHra nem kell sok allres, de azt pár helyről kell összeszedni hacsak nem többszázmes karakterben gondolkodik az ember).
Gorneck23: hát, a csicskámnak 1050es fegyvere van, life steallel. mert azt se lehetett volna eladni. 1050 crit+dex már határeset lenne, mondjuk 1050+ crit+dex+socket meg már milliós tétel.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
1-2 hete szerintem láttam egyet kb 60mért is, bár az akkor lehet valami alkalmi vétel volt (ok, három volt fent, ebből kettő 100m felett... pontosan nem emlékszem, csak érdeklődésből lestem meg).
aknákkal én olyan 300knál vagyok/darab, és csak 380 körüli CHDm van 82k dpssel. na és még így is meglátszik diablon 4 playerrel, ha critel alatta a három akna.
Mr.Csizmás: ja az úgy reális.
fegyverek ára nagyon lement patch óta. patch előtt még egy 920dps crit+socket+lifesteal xbow volt a határ ami fölött exponenciálisan kezdtek drágulni a cuccok, mostanra az pártízezer arany, határ valahol 1000dps körül van. dex meg jó, de akkor már crit + socket.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #265 üzenetére
annyi res a4re sem kell....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #345 üzenetére
hát, partisok nekem nem szokták kritizálni a ruhámat, bár a "80k dps without sharpshooter"nek ehhez lehet van köze. meg csapatban ritkán halok, illetve ha engem kiütnek, akkor általában a tankokat is (a4ben pár csapat elég ronda tud lenni). kivétel talán inferno Diablo, de azzal meg általában tisztában vannak az emberek, hogy DHkat ott 1hitelik.
más: 1.0.5 infok látom lassan szálingóznak, DHkról van valami hír?
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #459 üzenetére
még az első hetekben volt egy achievment reroll, mert az egyik tábla korrupt lett. valszeg amiatt. nekem pl a felszedett goldmennyiségem nincs szinkronban.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz RockHaRD #484 üzenetére
én stonefort 1-2őt is ki szoktam pucolni, eléggé lineáris, szóval amíg az ember nem hal addig elég gyors.
Muton: "Nephalem, your existens is creations greatest sin" mondja azmodan, lord of sin. majd közli hogy pusztulnia kell. mert bűn (a feje mondja, közvetlenül Cydea vagy Azmodan előtt, vagy Siegebreaker után mielőtt az ember leér a kráterbe). na szerintem ez a játék legnagyobb WTF momentuma.
Gothmog: sokra nem fogsz menni. mármint lehet, hogy igen, de nyögvenyelős és lassú lesz. nekem van három 60as karim, egy 35ös monk valahol nightmaren és egy 15ös WD. monk/WD leveling megy, de lassan, lvl60as barbárt és wizardot már nem használom. DHm nephalem12őn van, és annyira nincs sok időm játszani.
lehet menni ah nélkül, de nagyon nehéz. egyik barátom ment így a DHjával, végül egy hete cápáztam neki 160kért egy 1050dps critsocket xbowt... pedig nem volt rossz a fegyvere, amit anno talált.
A1 ok, A2 féligmeddig a nerfek óta, A3-A4et még nerfelni kell egy ideig, hogy magatalálósan, elfogadható időn belül esélyes legyen.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
"you should have been there, when I met my wife: I lost my heart and she lost her head"
az a játék talán legbetegebb pillanata (nemszámolva perzse whimseyshiret).
steal vs loh: damfüggő, leach jobb barbárnak és DHnak ha nagyon magas a dpsük. esetleg WDnek, baráti körben abból is akad egy 74k dpssel.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
oké, akkor mondom így: az első wizardommal még 1.00-1.01 között mentem el lvl60ig, teljesen magatalálósan. kemény volt. hell második felében vért fogsz izzadni 10k dammal és kb 15k lifeal. gyakorlatilag az a rész majdnem akkora szívás volt, mint amikor először voltam lent egyik barátommal A3 craterben infernon még 1.0.3ban, egy 50k dps witch doctor és egy 70k dpses DHval. ha volt magatalálós közelharcos karid Diablo2 1.10 alatt, akkor hell a1-a3 szintre gondolj, meg jobb esetben 2000-2500as damra. mondjuk egy zeal palával.
a wizardom magatalálós volt. a barbárra max ilyen 5000 aranyakból (árus se sokkal olcsóbb) lettek felszereléseim, kivéve amikor vettem két set cuccot és utánna ment tovább másik karikra is levelezni. DHnál főleg, ott kb teljesen hozott cuccból mentem. wizard kb 60 óra volt, bár minden kő alá benéztem, barbi 27, DH kb 23.
normál drop meg lehet kb hell A3tól elméletileg, gyakorlatilag inferno A3 alatt addig érdemes farmolni, amíg az ember össze nem szed elég geart A3hoz.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
ma sikerült vennem egy 65dex 2crit 6ias 7movementes lacuni prowlers legacyt, potom 115ezer(!) aranyért.
azért ki lehet még fogni jó dolgokat AHban. ugyan buktam 3k lifeot és 3k damot (100vit100dex 5?6 crit bracerst váltott), de megvan a 25ös movement speed.
Hun'reeth: komolyabb aukciós házak is így működnek. van az current bid, ami mondjuk 115k, ugyanakkor az adott ügyfél rárakhat többet is, hogy ha felülbidelnék, akkor hajlandó többet is adni.
példa: találtam tegnap egy lacunit az aukciósházban. összes hasonló 1m fölötti buyouttal ment, de ezen a példányon még volt 8 óra és 100k arany. ráraktam 103kt, amit felülbideltek 106kval. mivel ennyi pénzért ajándék volt kitesztelni, így úgy döntöttem, 205kt kipróbálni nekem megéri (ez a konrkét példány 1.0.3 alatt endgearnek minősült, olyan 10-45m körül alakultak a hasonlók). szóval ráraktam 205kt, így a current bid felment 109kra, és ismét nyerő lettem. aztán elmentem aludni, mivel éjjel 3kor járt volna le a bid.
namost, jött még valaki, aki rárakott 112kt, viszont mivel nekem magasabb buyout volt beállítva, így 115k lett a legmagasabb összeg, és nyerő lettem.
másképp: a végső összeg bidnél az a legalacsonyabb összeg, amit már csak egy ember hajlandó megadni. tehát ha egy ember adna érte 112kt, a második pedig 205kt, akkor a a második fog nyerni, méghozzá a licitemelési lépcsők miatt 115kval.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
(volt barbárom még 1.0.3 alatt, de azóta nem igazán toltam, A2őn nem mentem át más kasztra váltás miatt)
a pajzsodon nagyon alacsony a blokk. 40k life nekem picit kevésnek tűnik egy barbárnak, de lehet elég. resistjeid nagyon alacsonyak, A3ra olyan legalább 7-800at szoktak mondani, vagy többet. 22k dammal nagyon lassan fogsz ölni, normális mennyiségű regen és loh/steal nélkül szét fognak kapni mire bármi meghalna. tetejében alapvetően crit damra rámenéssel lehet magas sebzést elérni, az meg neked harmatos. armourod szintén picit alacsonynak tűnik.
a magas mf meg egész addig jó, amíg az ember meg is tudja ölni a dögöket sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
nem hiányzik a movement speed?
dead mans hogyért ment?
mammutka: smokescreen a védelem.
egyébként olyan 300, de inkább 350-400 resist, 3k def, 33k-36k life. több nagyon necces és dam rovásra megy, de ha megvan olyan 75k dps sharpshooter nélkül, akkor már a3-q4ben is elég gyors lesz.
rakanai pedig 1hitelni fogja, ez ilyen. de csak azért az egy boss miatt szvsz felesleges még lifeot ráaggatni, mert vagy nagyon megdrágítja, vagy sok damot bukik vele.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mammutka #753 üzenetére
resistre kb annyit tud csinálni, hogy shoulders/armour/öv/csizma négyesből olyan 200-300 körülit össze lehet hozni. 200at olcsón, 300at már drágábban, esetleg vész esetén resist/chc gyűrű is játszhat, de az más tulajdonságokkal már drága lesz.
rakanoth passz, rágebben még látszott mikor fog támadni, de 1.0.3 óta teljesen random szuszog. épsége meg annyi, hogy már bőven nem lehet lecsapni kb 15sec alatt.
+discpline cuccokkal, esetleg discilpine cuccokkal és régi nat settel és kegyetlen magas CHC+IASsal és a critre disciplinet töltő skillel szerintem menne egyébként, úgy kb végig fent lehetne tartani a smokescreent... illetve elég ideig ahhoz, hogy ne tudjon lecsapni.
drophoz: paragorn 12 felső határán vagyok, eddig esett egy unique, meg el tudtam adni egy cuccot másfél milláért. 1.0.3hoz képest totál használhatatlan az A3 drop.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Lézerparaszt #895 üzenetére
mehe, én 85kn vagyok. bár nekem van resistem is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz radi8tor #905 üzenetére
remek, semmi bajom nem volt az 1.0.3mas, néha kegyetlen nehéz a3al, viszont most már nem tudok továbbmenni a köv actra, hogy az még nem lett nerfelve, tehát lesz drop is. jelenleg hiába lettem gyorsabb, ha nem esik semmi, ami elég lenne fejleszteni.
-
proci985
MODERÁTOR
hm, azért késő esténként inferno A4ben már eléggé normális emberek szoktak lenni. jellemzően olyanok, akik unják az A3 farmot és még mennek egy gyors kört pubban.
más:
tegnap rájöttem, hogy az 1.04es deadsman lenyomta a quiver árakat, az anno 3.5mért vett 130dex/130vit/8chc quiverem jó, ha ügyesen eladva ér fél millát. cseréltem is egy hasonlóra, csak sockettel meg 8.5chcvel.egyébként érdekes, többi cucc egész jól tartja az árát, 160dex 50allres övek még mindig drágák (drágábbak, mint a legacy inna legacy pantssal), 165dex/115vit/70+allres vállasok se lettek olcsóbbak, az anno még 1.0.3 elején vett 135dex/41chc/4.5chd amum is szépen tartja magát, kesztyűből megint nincs jobb az enyémnél 2mért (5ért talán már lenne iassal is).
viszont emerald árak kezdenek esni, végre. gondolom elkezdenek megtelni a socketek az új inna pantsokban és kétsockos fegyverekben.
25ös movement speed viszont állat.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Gorneck #1012 üzenetére
nálunk a szokott csapat én meg egy WD, esetleg néha egy másik DHval ketten megyünk. mindkét esetben A3. többiek abbahagyták.
publicban általában akik zergelnek/továbbjutni jönnek be, azok A3 elején kihullanak, A4ig minimum 2m elmenne javításra így haladva, jelenlegi árakon meg kb annyiból kb össze lehetne rakni egy olyan cuccot DHnak, amivel én már a4en végigmentem (bár rakanoth és diablo public volt, mert 1hiteltek). meg 12-1 között amikor még néha a változatosság kedvéért átnézek (kb hetente-kéthetente egyszer) már tényleg csak pár ember marad.
persze volt olyan is, hogy a4ben a többség csak vakarózott, de ha változatosság miatt megyek, akkor jellemzően a prime evilen (de legalább a második questnél) kezdek.
van minden. anno ghomot még 1.0.3ban csapatban ütöttem ki DHval publicban, ott nagyon meglepődtem, hogy volt két rendesen felszerelt barbár, meg két rendesen felszerelt DH, aztán relatíve hamar ki is púzott (és tényleg). ahhoz képest, hogy első játék volt együtt, bevárogatva, ügyesen helyezkedve, szépen és okosan játszva. mondjuk külön külön azért minden karakter megfelelően fel volt szerelve.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #1034 üzenetére
wizardnak még kellhet esetleg AP on crit is, legalábbis orbernek kell.
egyébként tényleg csak a socket, a chc, a chd, meg esetleg ha nem drágább sokkal akkor int, esetleg vit. de mivel általában sokkal drágább, így érdemesebb venni valamit nagyobb dpssel.
egyébként van némi pénzem, gondolkodom újból felszerelem a wizardomat, kb fillérekbe kerülnek az 1.0.2 alatt még übernek minősülő cuccok.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #1037 üzenetére
ja, APonChez kell sok CHC, anélkül nem megy.
hát, nézd meg a fegyvert és az offhandet, kb 15kért nem lehetett volna eladni őket. amikor összeraktam a csajszit, akkor 800dps APonC nem volt kb 2m alatt, ez meg még APt is ad (meg LoK/life steal se jön rosszul, ha nincs más).
meg úgy általában, kb 3-4m volt benne a gearjében, amiből pár cucc talán még érhet 15kt.
mainstat fegyón: szerintem túlárazott, magasabb DPS chd+socket szerintem jobb hasonló árban.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
"The location of Legendary items will now be marked by a column of light as well as a ping on the mini-map the first time they drop, and a new sound has been added"
na, figyelnek rá mire vár a nép.
square gem nem esik infernon mondjuk nem biztos jó, perfect square emeraldból mostanában két óránként látok egyet a3ban.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
publkic teszt meddig lesz még? karakteren végzett változtatásokkal mi lesz, gondolom eltűnnek?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #1580 üzenetére
kb ez volt, megerősítésre vártam. köszi.
batai15: nagy pénzek ideje már lejárt. még lehet jó és drága cuccokat találni, de egyre ritkábban. játéknak megvenni viszont jó.
[ Szerkesztve ]
-
-
proci985
MODERÁTOR
az a helyzet, hogy az én DHm spike trappel olyan 200-1200kt damol három traponként (marked for death nélkül), siegebreaker és diablo pedig akkora, hogy mindhárom trap alatta robban. ez alapján szerintem olyan 400-2500 egy highend DHnak meglehet, 50% körüli CHDvel olyan 1.4-1.5m/támadás kb reális. de vegyük 1.2-1.3nak egyszerűség kedvéért. innentől 100 akna kell siegebreaker és 200 diablo alá. lerakási ideje van, fuse idő 1-2 sec, meg az 50es hatred igény miatt mást is kell spammolni.
más kérdés, hogy a trap szerintem a játék egyik legmagasabb damjú skillje, az én 85ks dpsemmel (sharpshooter nélkül) inferno diablo életcsíkján pl4ben látszik, hogy mikor aktivizálódnak a bombák. pl4 effektkavalkád mellett ez elég jó feature.
ez a dolog egyik fele. siegebreakernek brutális reflektje van, 300-350es resistekkel és 3200deffel olyan kb 5-10kt szoktam besebződni a reflecttől, life steales bow ellenére. diablo meg alapvetően 1hitel 33-36k life ellenére is, szóval oda meg def is kell, méghozzá nem is kevés. négy fővel lehet koncentrálni dpsre persze, de kérdés, hogy úgy erre a 250m hpre még jön e a 3.25ös szorzó, mert 900m hpt még két tank két dps felállásban is kemény lecsapni. összehasonlításképp jelenleg public 4playerben kb 8-10p alatt szokott inferno diablo lemenni (odáig már felszerelés nélküli karakterek nem nagyon szoktak eljutni).
namost, ez egy DH alapján van. WD jó tank, magas dam, de olyanom 60on nincs. barbárnál búgócsiga és végtelen WotB kiesett, azzal megvan a DH dam, egyébként necces. meg A3ba kell defenzív skill is. wizardból archon annyira nem defenzív, szóval diablo áldását kérdés, hogy meddig bírná. monk megint kérdés, hogy milyen def kell ahhoz, hogy háromnegyed órát kibírjon.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ProEvoFan #1690 üzenetére
randomnak pont az a lényege, hogy random.
anno amikor a paragornt bevezették beszéltek róla, hogy x időnként kell lennie fix legendary dropnak is... nos, 13mon vagyok, eddig esett egy ivory tower, szóval lehet. más kérdés, hogy DHmban lassan annyi időm van, mint a wizardomban, a wizarddal pedig négy legendary volt, bár abból három lowlevel. barbárral 30 óra alatt egy legacy tal vért.
a nagy játékosbázis miatt ha nincs bind-on-equip akkor egy idő után megtellne az ah a jó cuccokkal. kb mint amikot felbuffolták a dead man quivereket, aztán az összes quiver ára kb nagyságrendileg csökkent emiatt.
igazából a randomon lehetne finomítani, pl unique/kék csapat számlálóval, hogy mennyit ütött ki az ember, és mondjuk a 100adiknál egy drop fixen az unique csoportból jöjjön, de az se biztos segítene.
a diablo maga a program. igazából egy funkciót lehetne írni, pontosabban a dropért felelős részt meg lehetne változtatni, maga a program csak azt csinálja -elvárt esetben-, amit a kódja előír.
csabiuvb: A3 dropot konkrétan érzésre nerfelték 1.0.4ben. az első este más volt, de utánna kb semmi.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Ren Hoek #1742 üzenetére
ennél sokkal egyszerűbb magyarázatok is lehetnek programoknál. elég egyetlen sorban egy pici hiba, és máris kész a baj. gyakorlatilag tökéletes program nincs ez bizonyos méret felett (teszteléssel helyességet lehetne bizonyítani, de tesztelni nehéz). ld 1.0.4 első napi dropja.
-
proci985
MODERÁTOR
nekem lvl61es fegyvere van a DHmnak (tetejébe xbow amit nem buffoltak), és A3mat farmolok vele. csak úgy mondom, mielőtt nagyon leírnád az alacsonyabb szintű cuccokat. de pl lvl60as armourból is van 50dex/110vit/58allres/3socketem, azért az se annyira rossz.
-
proci985
MODERÁTOR
én publicba szoktam oda menni amikor már nagyon unom A3mat (A3mat egyedül tolom, A4 public változatosság).
bár most épp eladtam a ring+amu párosom, -10k dps a jelenlegi gyengébbel. A3 farm mondjuk még megy. aztán lehet az egész karit le kéne szerelni.
-
proci985
MODERÁTOR
na ma pihenésképp toltam két órát, 11.5 óra alatt hell diablo halott.
más kérdés, hogy teljes night a3mat átugrottam, a4et prime evilig szintén, hellt pedig prime evil kivételével szintén. 11k dammal és 22k lifeal WDvel kissé necces volt hell diablo lvl51en, de lement. 9k dam viszont kevés volt.
-
proci985
MODERÁTOR
ott van a manorban, ha ég a tűz, akkor nyert ügyed van.
elég gyorsan megvan (a gemstonehoz képest legalábbis mindenképpen), A3mat runoló karakterrel inf a1ben is gyorsan összeszedhető.
egyébként szvsz hellig megéri összerakni, power levelingre remek a pony level.
radi8tor1: tény. de ha diablot le tudja csapni (prime evilt mintha le kéne tolni továbblépés előtt), akkor a pónik már egyszerűbbek.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
lvl51en WDvel hell diablo azért eléggé húzós volt.
mcsabee: cain set és ruby stimmel, de én futkosok körbe a WDvel és ölök, más karit összeszedni a célra macera lenne. meg prime evil végére lvl51-52 megvan, azon a szinten egy 600+dpses fegyver már elég végigmenni egyedül pónin. egyik WDs barátom nevetett is, hogy több dpsem és lifeom van, mint neki volt amikor először átment infernora (más kérdés, hogy ott csak egy szinttel volt felette az összes szörny, itt meg épp nekem hattal).
ami csúnya, az a mortar és a reflect, budgetbe LoH nem fért bele.
közben tegnap volt egy fél órám pihenni, megvan 54, zombi bearssel érezhetően egyszerűbbé vált a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz hackeeeee #5220 üzenetére
hogy lett gyenge?
ma meglett inferno diablo a 23.4 órás WDmmel. infernon ghomig egyedül mentem, 500kból összebugázott szerelésben (500allres, 29 dps, 34k life), kihagyás nélkül (hellből csak pony + arch evil van meg, nightből is kihagytam a3mat és fél a4et). A2t még farmolja, A3ban elmegy. aztán a3 siegebreakertől bejött egyik barátom a saját WDjével (általában vele szoktunk együtt menni, 70+k dps) és elmentünk inferno végéig. kivéve a4 első bossa, azt egyedül vittem le amíg kilépett egyet AHzni.
vicc az, hogy WDvel 1-2 órát akartam tolni, amíg el nem akad infernon a félWCpapír árú cuccaiban... ehhez képest csapatban de átment a4en is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #5333 üzenetére
Angel of Club to Death!!4!!4! egyébként ja, enyhén ecci, meg az introjától negatívba fordul az ember iqja. nem gyereknek való, hiába pipirupí
más: ma találtam egy 36-83 dam 80+dex 4chc gyűrűt. +3k dam, -54 allres, kísérővel lassan megvan a 90k dps DHval.
viszont a budget inferno WD runtrough után érdekes volt, hogy:
1.: az ellenfelek milyen gyorsan halnak
2.: a DH milyen gyorsan hal.Demon Hunter. live fast & die young. (persze a WD többet halt, node két nagyságrend csak kb cuccban a különbség a kettő között... a DH pedig már a mainem, a WDben meg 24 óra játék van összesen)
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz radi8tor #5363 üzenetére
sharpshooter nélkül ennyi a DPSem. egyébként a3 farm stabil vele. allres olyan 270-320 most, ez jól időzített smokescreennel már elég (ami még két hete ment, azóta meg nem volt időm/másik karit toltam).
DPSen lehetne még tolni, de majd 1.0.5 alatt vásárlok új cuccokat, ha kellenek. caltropssal pedig nem lennék előbbre, 24es movement speedem van, és ha halok akkor 10ből 9 amiatt, mert becritel a triplaakna egy reflect alatt (ez olyan 900-1300k dam).
ami igazából a következtetés, hogy WD teljesen más stílus. DHnél folyamatosan ki kell táncolni a tömegből, WDvel meg 500-600allressel A3 elején még a tömeg közepén voltam a leghatékonyabb (zombi bears, meg az int buff skill/meghaló ellenfélre buffoló skill, egyébként alacsony volt a dpsem). plusz volt tankom.
(#5367) radi8tor1 : jaja. viszont kérdés mi helyett, vault, smokescreen, preparations kell, triplaakna a legjobb taktikai skill és eszméletlenül sebez, elemental arrow kell, evasive fire kell.
és a vicc az, hogy egyébként van life stealem, ami ennyi dam mellett már elvileg elégnek kéne, hogy legyen:/.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #5384 üzenetére
egyébként érdekes, hogy hc kövek tekintetében mennyire máshogy működik. sima kék flaw square14k volt ma. többi viszont ahogy néztem olcsóbb.
sima squarevel egyébként nagyobb a haszon általában flawhoz képest, de az duplázza a kattintások számát.
köveknek mondjuk szerintem annyi előnye van, hogy kevésbé érzékenyek az inflációra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest