Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz philoxenia #106514 üzenetére
Ha nem szezon nyitaskor kezdesz, hanem megvarod, mig ismerosok mar felepitettek a karakteruket, a level 70 kb egy fel ora. Utana meg riftek es Greater Riftek, es mar szepen kapod a paragont cuccokat. Nem nehez, Egyedul joval lassabb termeszetesen.
#reelc:A Zodiac minden statja fix, szoval meg a primal se lesz elvileg socketes.
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
tippm86
tag
válasz philoxenia #106613 üzenetére
Két különböző számítógép, 1 saját account, egy új ( nem az enyém), kaptam egy kulcsot, odaadtam másnak.
Az új accounton nem lehet aktíválni a játékot, az én accountomon lehetne. Miért? -
zsotesz81
senior tag
válasz philoxenia #106640 üzenetére
Én barbározok
-
fuvi
senior tag
válasz philoxenia #106640 üzenetére
a Hota/Raekor és a Charge buildek azért ott vannak a toppon most S16ban
[ Szerkesztve ]
-
fuvi
senior tag
válasz philoxenia #106659 üzenetére
Probald az 5IK + 3Raekor Vile Charge-t akkor, eleg beteg
-
fuvi
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz philoxenia #106684 üzenetére
ha fent latsz irj ram, valszeg kelleni fog kulcsozni aztan mehetunk par kort t13mon.
egyebkent gr60 300on nem rossz am
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
fuvi
senior tag
válasz philoxenia #106704 üzenetére
Diablo 3 Season 16 Tier List Update (Best builds for all classes)
e szerint nemsok, de a chargeos sokkal porgosebb/gyorsabb mozgasban
-
_drk
addikt
válasz philoxenia #106697 üzenetére
Nem hiszem, inkább gyakorlás kérdése. Először meg kell nézni, majd megtanulni, hogy kell használni.
A legtöbb magas GR-es buildet érdemes megnézni, hogy nyomják a pro-k ha nagyon nem sikerül a használata.
Utána, mivel csak azzal mész, úgy is begyakorlódik, persze oda kell figyelni.
Nekem például a Hammerdin nem jött át, hogyan működhet ez, 1-2 videó nézés után egyből ugrottam egy 10-est GR-en. -
MZsoltee
veterán
válasz philoxenia #106731 üzenetére
Gondolom utána is kell, csak már nem megy.
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
rumkola
veterán
válasz philoxenia #106786 üzenetére
- 20%
- mindent és a szokásos módon -
fuvi
senior tag
válasz philoxenia #106786 üzenetére
a buffon kívül nemtudok semmilyen könyítésről.
a szezon végén postán megkapsz mindent ami a ládában volt, a karik meg normálba átmennek -
rumkola
veterán
válasz philoxenia #106789 üzenetére
igen, mindent átviszel NS-be ugyanúgy mint eddig
-
KüLÖNc
tag
válasz philoxenia #106791 üzenetére
Én az egyik normal karakteremet "rebirth"öltem (átkonvertáltam seasonal karakterré, nem újat csináltam) és a cuccait egyik random másik non karakteremnek küldte el mailben, ahogy a Haedrig giftet szokta a játék. Ha nincs non seasonal karaktered, akkor nem tudom mi történik, de pl. karaktert nem enged törölni sem, ha levele van.
Szóval minden itemed megmarad, nézd meg valamelyik másik karaktered melyiknek küldte el.
-
la_cc
addikt
-
persil
nagyúr
válasz philoxenia #106877 üzenetére
Jo lehet van 4 is, sosem mertem le De t13-on nulla a kihivas jelenleg egy normalis karinak.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
proci985
MODERÁTOR
válasz philoxenia #106882 üzenetére
rekord jelenleg talan 0:33, multishot DH speed gearben () talan leoric hunting ground layouton.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz philoxenia #106884 üzenetére
ja felreertettem, t13 riftre gondoltam.
boss mode ebben a szezonban rakeszules nelkul 16:30 korul ment le egy 700 koruli karival, ennel mar elozo szezonban voltam gyorsabb is. viszont a boss mode kb layoutfuggo.
viszont azmodant t13mon 1hiteltem az biztos, mert nem adta be az achit
_ocsisajt:
diablo: drops primal ancient sunwoko amulet
ocsisajt: checks stats and hammers it
diablo: :surprised_pikachu:(nekem ez a primal ancient fire / hatred / hasznalhatatlan holy point shotnal volt meg)
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz philoxenia #106919 üzenetére
Ha vége a szezonnak, minden megy át ns-be.
-
rumkola
veterán
válasz philoxenia #106921 üzenetére
ami ott is bele van törve a kockába azt nem kapod meg pluszban ládába....
az elveszett -
Elemental
addikt
válasz philoxenia #106923 üzenetére
Nem kell újra betörni, az be lesz törve ns-ben is.
-
DjDanee87
addikt
válasz philoxenia #106921 üzenetére
A kevés hellyel majd neked kell megküzdened viszont. Gyakorlatban úgy néz ki, hogy azután hogy lezárásra került a szezon és te belépsz a játékba, az összes szezonos stash cuccod "postán" érkezik. Kis levél bal alsó sarokban, mint ahogy a szezonban az ingyen setet is kapjuk, csak ez 30 napig marad ott, utána törlődik és végleg elveszik minden item, amit nem vettél át. A karaktereket átrakja a blizz normal-ra és ugyanúgy használhatóak non-seasonben tovább, a cuccaik is náluk/rajtuk maradnak. Aztán 1-2 hét szezon nélküli időszak után szokott jönni mindig az újabb szezon. Szerintem a többség nem is nagyon foglalkozik már a non-season dolgokkal, inkább csak a szezonban szoktak játszani.
-
Raysen623
addikt
válasz philoxenia #106919 üzenetére
Nem mondod hogy D3-azol? Ide nekem az acc neved priviben ha szeretnéd csapatba tolni. Szívesen segítek pár dologban.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Raysen623
addikt
válasz philoxenia #106929 üzenetére
En is, szoval ne ez legyen az indokod 😂
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
reelc
veterán
-
_ocsisajt
őstag
válasz philoxenia #107127 üzenetére
Azon filóztam, hogy ok, biztos "magas speedeket" mennek klánban... BUT
De azért 3K+-hoz kell némi "segédlet"... Botozni szerintem halál... Beakad/bebugol az első negyed órában valahol a progi és akkor a farmoló kari nyekk és nem termelt semmit a dolog... Hmm i dunno[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
válasz philoxenia #107130 üzenetére
Az is igaz
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
reelc
veterán
válasz philoxenia #107184 üzenetére
Részletekért lásd az alsó linket.
Nem igazán olvastam el, annyira nem érdekel. -
TeeBee73
veterán
válasz philoxenia #107184 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék...
"...it’s just updated to run flawlessly on modern operating systems. "
Szvsz., annyit javítottak, hogy FHD-n is megy FullScreen-en, két oldalt fekete csíkkal..."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
SQX_Barto
addikt
válasz philoxenia #107260 üzenetére
Ha meg tudsz ra tekerni elementalt es socketes, akkor tokeletes.
Az anci csak az augmentalas miatt fontos, hiszen egyik stat sem profital belole.
Regebben meg leaderboard tetejen is voltak sima gyurus/amulettes emberkek, de azota jobban elterjedtek a bounty botokIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Thrawn
félisten
válasz philoxenia #107305 üzenetére
A PTR csak teszt, onnan nem kerül át semmid az éles szerverre
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
reelc
veterán
válasz philoxenia #107312 üzenetére
Szerintem nem profitálsz belőle annyit. Felnézel, 1-2 óra és kb. ennyi. Gyakorláshoz több idő kell, de szerintem többet érsz azzal, hogy ha élesben farmolsz, hátha esik olyan cucc aminek hasznát is veheted.
A PTR arra jó hogy ha nem bírod ki míg élesedik a patch, bepróbálod az újdonságait. Általánosságba véve a cucc erősítés %-ai változhatnak élesbe + és - irányba is. Szóval ami most ott nagyon jó, nem biztos hogy élesben is az lesz. A LoN szet hatását meg most is tudod tesztelni, PTRen annyiban más hogy megkapod a 2 gyűrű legjét, így ott 2 másik gyűrűt használhatsz. Persze kérdés, hogy mennyire vagy eleresztve nem szet Ancient cuccokkal?
A droprate a PTRen nagyon megvan tolva, lehet 1 óra játék után több Primal is fog esni, és utána nagyon sajnálni fogod, hogy nem élesben történt, ott még nincs olyanod.
-
Sirandrish
legenda
válasz philoxenia #107333 üzenetére
Jaja, az meg is van, csak valamiért az obsidian nem működik olyan pengén mint Wizardnál.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Edge
veterán
válasz philoxenia #107364 üzenetére
Sztem meg krokodil mert hosszabb mint zöldebb
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Sirandrish
legenda
válasz philoxenia #107487 üzenetére
Pont ezt írtam.
Mármint hogy a legmagasabb statok a Primalba vannak...onnan meg már csak az számít mi van benne.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
TeeBee73
veterán
válasz philoxenia #107558 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Spyd
csendes tag
válasz philoxenia #107754 üzenetére
TurboHUD
-
faragojof
őstag
Grat!
De azok a rollok?!
Azon kívül, hogy van?"Formicate Under Command of the King,,
-
Bird
addikt
A fix movement speed afix ami er rajta valamit.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Sirandrish
legenda
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
reelc
veterán
válasz philoxenia #107926 üzenetére
Egyszerre kell felvenni mindet, amit kiszórtál a chache nyitásokkal.
Nem bonyolult, és akkor érdemes ezt ha szükséged van actos matira, így dupla haszon. -
SQX_Barto
addikt
válasz philoxenia #107926 üzenetére
Ki kell bontani T10-en 50 ladat, magasabb szinten kevesebbet.
Szoval nem szabad felvenni.
Egy helyben minden ladat kibontani es utana lepni egyet. Es voila, Conquest keszen van.
Ugye a feladat igy szol, hogy egyszerre 50 millio goldot kell felvenni Vaulton kivul.
Erre ket modszer van (regen volt meg a goldos goblin, de azt "veletlenul" nerfeltek)
1. Avarica band-dal eros karakterrel meg maxos Boon of the Hoarder vegigirtani egy olyan helyet, ahol sok a mob. (ebben az a kockazat, ha par masodpercnel tovabb nem tudsz felvenni goldot, lottek az egesznek, en ezert is nem valasztottam soha ezt az utat)
2. Annyi bounty ladabol felvenni a goldot egyszerre, hogy kiadja az 50 miliot.
Ez T10-en 10 lada - 52 millio Gold (520k*10) feljebb joval kevesebb.
Szoval se petnek se semmi pick up radiusnak nem szabad lennie, mert egyszerre kell felvinni a goldot a vegen.#reelc: Ha masra nem is de a 40 kockazashoz ugyis kell a mati, de reforge-ra is jo utana, vagy esetleg kraftolni olyan setet ami kell (Sage vagy Captain Crimson stb)
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
rumkola
veterán
válasz philoxenia #107950 üzenetére
na igen, a feladatkezelőből is kilőhetetlen fagyás az alap
én azt vettem észre, hogy talán olyankor jöhet elő, amikor a gépem gyorsabban tölti be a cuccot, mint ahogy a blizz szerveréről megjönnének a karakter és a stashek adatai
egyedül windows ki-bejelentkezéssel tudom olyankor kilőni... -
Elemental
addikt
válasz philoxenia #107952 üzenetére
Ez hc-ban a tuti igazán
-
SQX_Barto
addikt
válasz philoxenia #107944 üzenetére
Nem is emlekszem valaha egyedul bountyztam volna....
Max ha nem volt egyensulyba es csak 1-2 actot akartam megcsinalni, de azon kivul netto baromsag.
Vagy szervezett csapatban klanbol / communitybol vagy publikon split bounty.
Miert szenvedjnek valamivel 5szor annyi idot, mint amennyit igenyel?If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz philoxenia #107970 üzenetére
ma trainingen kikeszitettek az agyam
Akkor 4-5szor gyorsabbanIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
reelc
veterán
válasz philoxenia #108010 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz philoxenia #108022 üzenetére
En azon anyaztam a legtobbet emlekeim szerint...
-
faragojof
őstag
válasz philoxenia #108022 üzenetére
Egyszerűen nem áll a kezemre. Ugye, én ezeket akkor szoktam csinálni, mikor már unom a darálást. Bounty/Gold/Mati/Gem ... B/G/M/T ...
Viszont mire beleunok, addigra olyan erős cuccom lesz, hogy lassítanom kell a karaktert a set dungira. Ha nem találom meg az egyensúlyt (mint ahogy eddig ez még nem sikerült), akkor gyorsabban ölök például a whirlwind-del, mire összerántom a csoportot, 'oszt suhintom őket rend-el. Ha meg belassítok, akkor meg megütnek és buktam. Ha meg rendben a sebzés sebessége, akkor meg olyan gyorsan megy a karakter, hogy megfejelem a lengő gyilokot.
Kemény vagyok, mert még egyben a bill. is, meg a monitor is. Akkor szoktam abbahagyni, mikor már emelem a kezem!MOD:
SQX_Barto Jaja! Anyázás, pipa!
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest