Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107051) reelc


reelc
veterán

(#107052) reelc válasza reelc (#107051) üzenetére


reelc
veterán

(#107053) tibee77 válasza Edge (#107041) üzenetére


tibee77
őstag

Kär, hogy abbahagytad, azt hittem nyertünk meg egy diablo refugee-t. :D Amugy meg ha jobban elmerültel volna benne akkor tudnad, hogy milyen hamar vegig lehet vinni azt a 10 actot.Nekem ligakezdeskor kell kb. 6-7 ora, mikor 0 cuccom van, 0 penzem.Mikor meg mär liga közben vagyok es egy uj karit huzok fel, akkor annak megveszem az op (es megjegyzem nem atom draga) levelinges cuccokat es 3-4 ora alatt felhuztam a karit 70 körülire.Na mindegy, megyek is, mär 2-3 eve nem neztem be ide a topicba, nem inditok poe vs. diablo hadjaratot. ;]

Amugy ja, ahogy fentebb is irtak, amikor a 4 actot kellett 3szor vegigvinni, na az volt atom gäz.Azt en is utältam.Volt hogy egy liga alatt, 5-ször vittem vegig a 4 actot.Jeeez, mintha 20act lett volna.... :O

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#107054) reelc


reelc
veterán

Bocs az OFFért, de mivel ARPG, hátha érdekel valakit. :)
New aRPG: Warhammer Chaosbane Gameplay: High-Elf Mage & Imperial Soldier Classes (Beta) - Rhykker videója a bétáról. Nekem tetszik, ütős játék lehet ebből!

Torchlight Frontiers Closed Alpha videó is van. Mások a fejlesztői, mint az első 2 résznek!
Ez nem fogott meg.

Amúgy megvette valaki a Diablot GOGon?
Milyen játszani mai szemmel?
Milyen a javított változat?

(#107055) persil válasza reelc (#107054) üzenetére


persil
nagyúr

Hat a chaosbane eleg igenytelennek tunik igy elsore. Nem ezt erdemelne egy warhammer cim -.-

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#107056) reelc válasza persil (#107055) üzenetére


reelc
veterán

A 40k se érdemelte a Martyrt. Vagy a sok szemetet amit ezalatt a brand alatt adtak ki az elmúlt években. Persze tisztelet az igen kevés kivételnek.

(#107057) _ocsisajt válasza reelc (#107054) üzenetére


_ocsisajt
őstag

Lamanak néha szoktam nézni a dio2-es videóit. :)

Egyik sem nyerte el a tetszésemet. :)

tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)

(#107058) rumkola válasza reelc (#107054) üzenetére


rumkola
veterán

úúúúristen, ezek nagyon gagyinak tűnnek :DDD :DDD :O

(#107059) reelc válasza _ocsisajt (#107057) üzenetére


reelc
veterán

Én csak azért linkeltem őt, mert ebbe akadtam bele a leghamarabb. :)
Amúgy fogalmam sincs ki ez a tag, én nem szoktam gameplayeket nézni. :)
Rhykkertől meg az utóbbi időben nézem az összefoglalóit, tetszik, hogy mindenféle ARPG-s megnyilvánuláson rajta tartja a szemét. Nem kedveltem régebben a kb.30 Diablo 4 teóriás videója miatt (írtam is korábban), de azóta láttam, hogy tud, ha akar. :)

(#107058) rumkola: kb. ez az ARPG piac 2019-ben. A játékok amik idén kijönnek.
Talán a Wolcen kijön még idén, de annyira titokzatosak (ideiglenes korlátozott tech. béták voltak, utána visszavonták és bárki aki ránéz az ezer éves Alfát látja,), ők már tudják mikor jön ki, de nem mondják meg - marketing egyes, úgy rémlik még az évet se nevezték meg, vagy a negyedévet. Ok, próbálkoznak, néha kiadnak egy rövid videót.

A többi készülő játék lehet nem jön ki idén (Lost Ark ki tudja mikor jön global piacra és amúgy se jön be mindenkinek a stílus - bazi nagy kard, ilyesmi). Meg gondolom lesz más is, csak nem jut eszembe.

A már piacon lévőkhöz:
- ugye a Diablo 3-hoz jön új patch, ami lehet rácsábítja az emberek nagyrészét egy gyors Season Journeyre. Mármint ha kicsit kreatívabbak lesznek mint a szokásos beerősítések. A Grandeour szezon ötlete jó volt, de annak ugye nincs köze a patchekhez, ez csak szezonos dolog.
- A PoE firssítések jönnek kifele a rendszeres Ligákkal.
- Mindjárt itt van a Grim Dawn második, elvileg utolsó Expansionja.

Ránézésre a Chaosbane (ha nem szúrják el) szerintem az elmúlt 2 év megjelenéseiből a legjobb lehet.
Azért nem 3 évet írtam, mert a Grim Dawn most volt 3 éves - és tudom hogy nem tetszhet mindenkinek ez a helyzet minden játékkal - de ez minőségi játék.

Ha valaki kitudja egészíteni, nyugodtan, érdekel mi a helyzet, és gondolom nem csak engem. :)

[ Szerkesztve ]

(#107060) persil válasza reelc (#107059) üzenetére


persil
nagyúr

"Ha valaki kitudja egészíteni, nyugodtan, érdekel mi a helyzet, és gondolom nem csak engem."

Az a helyzet, hogy a diablo-t nyugodtan lehet szidni, meg utalni es a blizzardot is lehet kopkodni, meg anyazni, de 7 eve jatszunk vele, tobb ezer orakat beleolve, szoval kijelenthetjuk, hogy egy zsenialis jatek. Az, hogy mi jatekosok 7 ev utan is tartalmat varunk, mar a mi bajunk, a jatekfejesztoket es kiadokat - jogosan - a penz erdekli.
Ellenben a tobbi arpg konkretan a kopetebe nem lephet bele a diablo-nak minoseg/hangulat teren. Tudom, most johet a sok poe es gd rajongo, de ok is csak azert mondjak, mert a diablo-t sok szaz/ezer ora utan meguntak, es mar azokba is toltak rengeteg idot. Nem rossz jatekok, felreertes ne essek, de ha oszinten, kezunket a szivunkre tesszuk, sehol nincsenek a diablo-hoz kepest. A grim dawn meg eleve csak egy reskin a titan quest-hez. Konkretan ugyanaz a jatek, csak atrajzoltak mindent, de allitom meg az engine is ugyanaz.
A martyr egyenesen nevetseges, ahogy a chaosbane is baromi igenytelennek tunik.

Szoval en magam reszerol diablo-zok, amikor egyaltalan hekkenszlesselni van kedvem, amig ki nem jon valami tenyleg jo.

[ Szerkesztve ]

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#107061) faragojof válasza persil (#107060) üzenetére


faragojof
senior tag

Ezt akár én is írhattam volna! :R

"Formicate Under Command of the King,,

(#107062) reelc válasza persil (#107060) üzenetére


reelc
veterán

Nem szidtam.
Igen, tény hogy akár 7 éve az alap+kieg megvásárlásával ingyen játszhatod.
Az is tény, hogy a Blizzard híres a hosszútávú patcheléséről.
Szerintem nem irreális, hogy a közösség vár frissítéseket - ugyanakkor itt az örök kérdés: meddig várható el tőlük a support, a tartalommal frissítés? Ugyanakkor a játék addig él, amíg mennek a szerverei, mert ott tárol sok dolgot, és kell hozzá állandó netkapcsolat, stb. Szóval szerintem elég kétélű fegyver az egész.
Igen, minden kiadót és fejlesztőt a pénz érdekel, ez tény. Sőt, mindenkit, ebből élünk.

"Ellenben a tobbi arpg konkretan a kopetebe nem lephet bele a diablo-nak minoseg/hangulat teren."
Erős sarkítás. Elhiszem hogy neked nagyon tetszik. De amennyire én tudom (utólag olvastam korabeli írásokat, nem voltam itt a kezdésnél) sokaknak nem tetszett a Diablo 3. Sokan csalódtak a 2-ik rész komor színvilágát várták, stb. és akkor nem volt bennük többezer óra, pár száz nyilván, mert csak játszik az ember ha megvette és hátha helyrepofozzák a játékot. Nincsenek infóink, hogy pl. mennyien léptek le a pénzkereseti forrás, az AH megszűnése után például. Amikor már nem volt alkalmas pénzkeresésre a játék. Biztos sokan.
A csalódók lelépése pedig jót tett a kb. 1 évre rá startoló PoEnek.

"Tudom, most johet a sok poe es gd rajongo, de ok is csak azert mondjak, mert a diablo-t sok szaz/ezer ora utan meguntak, es mar azokba is toltak rengeteg idot."
Ismerek olyat, aki kb. 200-300 óra alatt unta meg a Diablo 3-at évekkel ezelőtt (ez ugye nem sok, tekintve hány class van). Sem a PoE, sem a GD nem tetszik neki, és ARPG fanként megvan lőve évek óta, jelenleg nincs semmi olyan új ami tetszene neki. Konkrétan beleunt abba hogy semmi újdonság nincs a D3 játékban. Nem jött semmi új tárgy, stb.
Most nehogy azt mondd már, hogy bárki is azért szereti a PoEt vagy GD-t vagy bármit, mert már unja a D3-at. :) Én azért szeretek egy játékot mert tetszik, szeretek szórakozni vele, nem azért mert már unok egy másikat.

Szerintem aki többezer órát beleölt a Diabloba, abban van bizonyos fokú függőség is. Lehet bepróbál mást is közben de ez maradt a tökéletes, minden más elbukik előtte. Ez akár a Diablo 2-re is leírható, ismerek ilyet. Sőt más játékot is beírhatunk a helyére.
Igen, egy időben én is számolatlanul öltem bele az szabadidőt, aztán egy ponton eljutottam oda, hogy nem éri meg nekem. + a függéssel lekell számolni. Utána nagyságrendekkel kevesebbet játszottam már és ismerkedtem más játékokkal is. Sőt még közben is, nem csak akkor amikor megszületett bennem ez az elhatározás. Az embernek nem kötelessége egy játékkal játszani sok évig. Ha már unja vagy közben talál jobbat, válthat nyugodtan. Ez természetes.

Nekem a Blizzarddal kapcsolatban mindig is volt egy olyan benyomásom, hogy azt hiszik azt csinálnak amit akarnak. Pl. igen sokáig nem adnak ki új Diablot, úgy kommunikálnak a közösséggel, ahogy.
Mert ők a "Blizzard" ez meg a "Diablo" a fanok úgyis megveszik. Na és szerintem itt a legnagyobb probléma. Most nem azt írom amit mindannyian tudunk, hogy ez a cég már nem az a cég, nem azok az emberek. Hanem azt, hogy ez egy elég szűk látókörű megnyilvánulás, és láttam már többeknél.
Persze, elkezdesz egy új játékot, önkéntelenül is hasonlítgatod főleg a kedvenchez ez természetes. Na de hogy minden elbukik? Ez persze erősen szubjektív dolog, tudom. Mindegy milyen okból (megunták a D3-at akár 300 óra akár 3000 óra után stb.) megvan a maga bázisa a PoEnek és a GD-nek is. Sőt van egyfajta átjárás, rotálás a játékosok között. Többen játszanak a 3-ból kettőt aktívan.
Na de hogy konkrétan lesz*rozni minden mást? "tobbi arpg konkretan a kopetebe nem lephet bele a diablo-nak"

"Nem rossz jatekok, felreertes ne essek, de ha oszinten, kezunket a szivunkre tesszuk, sehol nincsenek a diablo-hoz kepest. A grim dawn meg eleve csak egy reskin a titan quest-hez. Konkretan ugyanaz a jatek, csak atrajzoltak mindent, de allitom meg az engine is ugyanaz."
Mesélek neked a Grim Dawnról. Indie, 13-14 fős csapat alkotta a játékot Kickstarterrel, közösségi kalapozással. Több fejlesztője annak idején a Titan Quest fejlesztője volt, a csapat alapítója igen komoly pozíciót töltött be ott. A TQ enginejét licenszelték, mert azt jól ismerték, szóval logikus volt a dolog. Nagyon felturbózták, amennyire lehetett. A TQ jó dolgait megtartották, és sokmindent hozzácsaptak, fejlesztettek. Pár hónappal ezelőtti infók alapján csak az alapjáték több, mint 1,5 millió példányban ment el, a kieg és az aréna mód is szépen fogyott, a kanyarban van a 2-ik kieg. Meg az X-Box One átirat is jön valamikor. Most 3 éves a játék, és nem tűnt el a süllyesztőben, ahogy annyi ARPG az elmúlt években! Ahogy mondtam ez kis csapat és ez az eladott példányszám hatalmas teljesítmény, ráadásul csak PC-n!
A csapat törődik a játékkal, a fanokkal meg kb. jobban, mint a Blizzard valaha.
A Steamcharts szerint (a PoEt leszámítva mert az nem hagyományos üzleti modell) ezt játsszák a legtöbben a Steamen a műfajból. Persze nem kell mindenkinek tetszenie, olyan nincs.
Szóval szerintem erős a "reskin" vád. Tudod mi a reskin? Az előző Far Cry játék, rajongók konkrétan észrevették, hogy teljesen ugyanaz volt a mapja, mint az azelőtti részé.
A Martyr állítólag eléggé elvan bénázva. Pedig az alkotói előtte a 3 Van Helsing játékot csinálták, tudhatták volna mit ne szúrjanak el. De mindig beleesnek abba a hibába.

A Diablo 3-ban vannak konkrétan multiplayer funkciók (központi szerver, globál chat, klán és kommunity rendszer stb.) amikhez indie csapatokkal ellentétben megvolt/megvan az erőforrásuk.
Úgy tudom a Martyr rendelkezik még valamilyen szinten ilyesmivel, klánrendszer, Szezonok amik új területeket nyitnak meg, stb. de ha jól tudom mögöttük is van pénz, kiadó.
Sőt a PoE sem indie, kiadó áll mögötte is, az is rendelkezik ilyen funkciókkal.

A szíved joga azt játszani amit akarsz.

(#107063) Raysen623 válasza persil (#107060) üzenetére


Raysen623
addikt

Ez megint egy ilyen egekbekiáltó semmi. Mondjunk még ennél nyílvánvalóbb dolgokat, pl. hogy a fű zöld az ég meg kék. Atyaúristen meddig lehet még a semmit maszírozni?! :F Ezt nem sértésnek szánom, csak érzékeltetni szeretném a dolog súlyát. :R

Elég régóta megvan a játék és mára az egyik utolsó darab ami tartja magát nálam PC fronton. De most tényleg olyan nagy bűn amiért további tartalmat várok el, amiért ráadásul esetleg fizetnék is? Ez ugyanúgy bele fér abba a halmazba mint a minden cég pénzt akar keresni, mert így működik a világ meg a kapitalizmus és piacgazdaság. Próbálták volna ki ezt a jó öreg WoW-al már a fejüket követelnék egyesek.

Itt nem az a probléma hogy megjelent a mobil mint platform a fejlesztők asztalán mint igény és bevételi forrás, hanem az hogy egy kialakult és viszonylag nagy lélekszámú asztali platformot, ahonnan éveken át komoly bevételük származott most simán pofán köptek és csak annyit tudtak mondani kérdésként hogy nincs nektek mobilotok?! WTF? :W

Úgy gondolom egy ekkora múlttal rendelkező fejlesztő cég ilyet nem csinálhat magával. Vagy készítsenek egy újabb részt vagy adjanak hozzá újabb tartalmat. Ellenkező esetben el lehet temetni a játékot.

[ Szerkesztve ]

A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

(#107064) Ellia válasza persil (#107060) üzenetére


Ellia
addikt

Mitől igénytelen szerinted a Chasbane? De most őszintén...

(#107065) persil


persil
nagyúr

Maskor nem irok ilyen hosszu cuccot, mert a 90%-nak nem az jon at, aminek kellene :D

"Na de hogy konkrétan lesz*rozni minden mást? "tobbi arpg konkretan a kopetebe nem lephet bele a diablo-nak"
Ez pedig egy komoly sarkitas, mivel pont a mondat veget, a lenyeget hagytad le, igy pedig teljesen mast jelent.

Ellia
Erosen szubjektiv, es nem tul egyszeruen megmagyarazhato, de boven eleg volt megnezni a fentebb linkelt videot. Ha valaki szerint az egy AAA cim, akkor alacsonyabb az ingerkuszob. Nincs azzal semmi baj, ha valakinek bejon, szerintem igenytelen, eleg sok aprosagban. Az eddigiek alapjan persze, ami nyilvan ezerfele iranyba valtozhat.

[ Szerkesztve ]

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#107066) reelc válasza persil (#107065) üzenetére


reelc
veterán

Ok.
"Ellenben a tobbi arpg konkretan a kopetebe nem lephet bele a diablo-nak minoseg/hangulat teren."

Minőségre szerintem a GD nem rosszabb, mint a D3, sőt. A PoE-re nem tudok ilyen kijelentést tenni nyugodt szívvel, mert úgy 60 órát ha játszottam vele. Aki azt ismeri jobban talán megírja.
A hangulat meg szubjektív, kinek mi jön be? De ez nem azt jelenti hogy a többi nem ér fel a D3-hoz, hanem azt hogy különbözik tőle, más, és téged nem fogtak meg.
Így már megfelel?

Ha úgy tálalod az egészet, hogy a véleményed szerint a D3 jobb mint bármi mert hangulat stb. neked jobban bejön, az egy dolog, nincs vele gond, nem jön be mindenkinek ugyanaz.
De úgy írtad, hogy abszolút az a bajnok, mintha lenne valami nagy egyezmény hogy semmi sem közelítheti meg minőségben, hangulatilag, stb. Minden pontszámban 95% fölött van, más max. 85% körül vagy alatta kulloghat.

De, szerintem átjött, azért is válaszoltam.

[ Szerkesztve ]

(#107067) reelc válasza reelc (#107066) üzenetére


reelc
veterán

De mindegy mindenki azzal játszik amivel akar.

(#107068) hokuszla válasza persil (#107060) üzenetére


hokuszla
senior tag

+1

10400 16GB 1660s 4.5TB

(#107069) Elemental válasza persil (#107060) üzenetére


Elemental
addikt

Én ezt azzal egészíteném ki, hogy akinek tetszik, az játszon diót, akinek nem az ne, a sírás meg mehet máshova, talán diablo off topikba? Van ilyen? Lehetne.

(#107070) _drk válasza Elemental (#107069) üzenetére


_drk
őstag

Már ez se nagyon pörög, az meg halott lenne. Itt legalább még van élet, nézz vissza fele hány játék topikja van már 1 éve hozzászólás nélkül.
Amikor már sírás sincs, akkor van a baj. De szerintem el fér ez itt. Ez a játék még nem lenne halott 1-2 nagyobb változtatással.
Ami nekem fáj, meg szerintem mindenkinek, hogy be sincs jelentve még a 4 amire rá lehetne számolni kb 3 évet mire megjelenik.

A többi Arpg sajnos tényleg közelében sincs a diablonak, rá néztem 1-2re, de nem tudtak beszippantani.
Rá adásul ezeknek a játékoknagy nagy a tanulás igényük. Mire beletanulsz sok idő, legalább 100-200 óra mire eljutsz a kellő szintre. Ennyi multis game között a mai világban meg kell fontolni mibe fekteted az időd.

(#107071) proci985 válasza Elemental (#107069) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

tenyleg picit sok az off, de felesleges egy uj topik.

anno volt ket kasztspecifikus spec topik is, azok is regen halottak mar. ahogy nezem topikgazda sincs par honapja. az aktivitas a szezon elejen megint eleg rovid volt.

viszont terjunk vissza onba. :R

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#107072) reelc


reelc
veterán

Kitöröltem amit írtam, nincs értelme folytatni, gondoljon mindenki amit akar.
A végét meghagytam:

Látom többen nagyon a szíveteken viselitek a Diablo 3 sorsát... nem lenne valakinek kedve Topikgazdának menni? Az Összefoglaló tele van régi infókkal.

Lehetne csinálni egy Discord szervert is. Tudom ott a Hungarian community, az előbb néztem volt ott 5 ember velem együtt. Tudom ilyenkorra sokaknak már rég kimerült a szezon. De a Discorddal össze lehetne fogni több játékost más fórum(ok)ról is, ráadásul lehet akár franchise szinten, nem fontos csak Diablo 3-nak lennie. A Communityhez hasonlóan lehetne partyt szervezni, stb. Aki ragaszkodik a Diablohoz, de már lerakta a 3-ikat és pihenteti a szezont, nosztalgiának ott a most újra megjelent első rész, vagy a Diablo 2 valamelyik MODja. Vannak lehetőségek. Elvégre sokan játszottunk a Diablo 1-2-vel is a maga idejében.
Mert (ezt korábban többször írtam) szerintem a még mindig Diablo 3-at játszó emberek fogják az új Diablo játék játékosainak a magját alkotni. Az, hogy mennyi visszatérő vagy új ember lesz pár év múlva nem lehet tudni, a jelenleg aktívakat lehet tudni.

[ Szerkesztve ]

(#107073) proci985 válasza reelc (#107072) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

ha gondolod es van idod ra, akkor tolem kapsz ajanlast topikgazdakent.

osszefoglalot en is neztem, hogy oreg, viszont nekem se volt sajnos vele idom foglalkozni.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#107074) ProEvoFan válasza persil (#107060) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Megjelenés napjától szarrá játszottam PCn, az első kiegészítőig toltam.
Most megint Diablozok, igaz ps4en és nagyon durván rákattantam.Platináig meg sem állok.

(#107075) reelc válasza proci985 (#107073) üzenetére


reelc
veterán

Köszönöm szépen, de anno Cadalnak is írtam a lemondása előtt amikor felkért, hogy már nem tudnám nyugodt lelkiismerettel vállalni. Jólesett a felkérés, valamikor korábban elvállaltam volna.
De már nem azt jelenti számomra ez a játék, amit régen. Elég kritikus vagyok tudom, és nem vagyok elvakult fan, de nem is utálom. Ha utálnám nem lennék itt.

Másfelé köteleztem el magam, lassan, de készülök azzal amivel megkerestelek.

[ Szerkesztve ]

(#107076) proci985 válasza reelc (#107075) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

:R

mondjuk tul sokan nem vagyunk mar aktivak.

szezon elejen volt egy nagyobb hullam, de ahogy lattam onnantol, hogy megint ki kellett volna farmolni azt a primal anci [yangot|karleit|barmit] hirtelen megritkultak a jatekosok.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#107077) reelc válasza proci985 (#107076) üzenetére


reelc
veterán

Szokás szerint becsülettel végigtoltam a Journeyt. :)
Segítettem a fejlődését 1-2 embernek a Friendlistről, nekem is segítettek és sajnos kb. ennyi, szóval a szokásos.
Mondjuk most volt egy monkom is, és hamar meglettek a supp cuccok is, de aztán belegondoltam, hogy én ezt nemigen fogom használni. :)
Tök jó a szezonkezdés, aztán ha eléri az ember a célját, pihi... nem is augmentáltam csak ami a Journeyhez kellett. A patch erősítésnek köszönhetően a szóló rekordom is megdőlt, mint sok más embernek. :)
Ezért járok vissza... gyorsban kiépítem a DH-t, egy ideig játszok vele és ennyi.
A Diablo 1-2-ben is íjászkodtam. :)

Aztán majd meglátjuk mit forralnak a következő patchben.

[ Szerkesztve ]

(#107078) férfiállat


férfiállat
tag

Az elmúlt félévhez képest változott valamit a játék??

(#107079) reelc válasza férfiállat (#107078) üzenetére


reelc
veterán

Igen.

Ez a mostani szezon és patch.
A szezon május 12-ig van meghosszabbítva, idő az van.

(#107080) Elemental válasza proci985 (#107071) üzenetére


Elemental
addikt

Persze, ez inkább ironikus megjegyzés volt a részemről.

(#107081) Raysen623


Raysen623
addikt

Én még mindig aktívan tolom a szezont, immár a 3. karakter is lassan elkészül (witch doctor, monk, crusader). Egyik haveromat segítem fejlődni, és néha mások is beesnek a csapatba, na akkor igazán jó a játék. Az ancient cuccok szedegetése és augmentálása továbbra is várat magára nálam. :D PS4-re nem veszem már meg. Van ott elég játék amivel szeretnék még foglalkozni.

[ Szerkesztve ]

A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

(#107082) psycroptic


psycroptic
őstag

Van egy követő gnóm a társaságomban és mindig felvesz/elvesz pár cuccot tőlem. Őt nem tudom valahogy elküldeni?

PSNID: Tomy83PS

(#107083) reelc válasza psycroptic (#107082) üzenetére


reelc
veterán

Vedd le a gyűrűt (Puzzle Ring), az adta be. Annál csak hasznosabbak vannak, ez a gob semmit sem ér.

[ Szerkesztve ]

(#107084) chopin42 válasza psycroptic (#107082) üzenetére


chopin42
őstag

Sőt, ha a puzzle ring megy a a kockába, portált nyit a vault-ba.

Szakmai kérdések csak a fórumban...

(#107085) psycroptic


psycroptic
őstag

:R köszönöm szépen!

PSNID: Tomy83PS

(#107086) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Aki ps4en tolja a szezont, nyugodtan vegyen fel friend listára.
PSN nevem: ProEvoFan_hun

(#107087) psycroptic válasza chopin42 (#107084) üzenetére


psycroptic
őstag

Na oké, most bátran nézz ostobának, de mi az a kocka és hol van? :B

PSNID: Tomy83PS

(#107088) chopin42 válasza psycroptic (#107087) üzenetére


chopin42
őstag

Ja oké, még nem vagy 70. Majd akkor kell :D (egyébként [link])

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdések csak a fórumban...

(#107089) psycroptic válasza chopin42 (#107088) üzenetére


psycroptic
őstag

Köszi az infót! :R Még csak 42-es szintü vagyok. Nemrégóta játszom vele.

PSNID: Tomy83PS

(#107090) soo277 válasza psycroptic (#107089) üzenetére


soo277
őstag

Pc nyomod?
ha igen vegyél fel nyugodtan wersoo#21211

BT: wersoo#21211

(#107091) Raysen623 válasza soo277 (#107090) üzenetére


Raysen623
addikt

Vegyetek fel majd engem is pls ha gondoljátok. THX :D

A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

(#107092) psycroptic válasza soo277 (#107090) üzenetére


psycroptic
őstag

PS4-en.

PSNID: Tomy83PS

(#107093) férfiállat válasza Raysen623 (#107091) üzenetére


férfiállat
tag

srácok volt régen, és van is ph klán. oda gyertek nyugodtan imitt-amott jó csapatok szoktak összeverbuválódni.

(#107094) Raysen623 válasza férfiállat (#107093) üzenetére


Raysen623
addikt

Pontos klán név?

A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

(#107095) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Ancient set itemek esnek vagy kockával kell babrálni?
A kockában hogyan lehet ancientre emelni a legendarykat?Augment ancientel?

[ Szerkesztve ]

(#107096) faragojof válasza Raysen623 (#107094) üzenetére


faragojof
senior tag

HunPH!, ha jól emlékszem.

ProEvoFan: Forgatással, ill. szerencsével. Minél többet forgatsz, annál hamarabb lesz ancient. Farmold az összetevőket, és forgass a Kanaiban. De eshetnek is, persze ahhoz nagyobb szerencse kell.

[ Szerkesztve ]

"Formicate Under Command of the King,,

(#107097) reelc válasza ProEvoFan (#107095) üzenetére


reelc
veterán

Convert setnél nem ad be ancientet, oda is van írva.
Sárgából upgrade, vagy reforge.
Ezek a lehetőségek vannak a kockával.
Az augment az más dolog, gemet tudsz ráverni hogy több pl .dexed legyen, attól függ milyen színű a kő és mi kell a karidnak.

Amúgy farmolás ezerrel nyersanyag miatt, meg közben hátha ad valamit.

[ Szerkesztve ]

(#107098) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Értem, köszi.A reforge-ra gondolom nem a használt itemet érdemes forgatni, hanem egy ugyanolyan másikat, mert elronthatja statomat.

Meg szerintetek hol érdemes farmolni az itemeket?Sima rift torment13 vagy gr riftben ahol még gyors vagyok, pl Gr70?

[ Szerkesztve ]

(#107099) reelc válasza ProEvoFan (#107098) üzenetére


reelc
veterán

Igen, egy vacakabbat érdemes. De ahhoz meg bountys mati kell.

A riftet nem tudod megkerülni mert kell kulcs, a GR meg ad fixen valamennyi leget ráadásul az XP is jobban jön. Szóval szerintem gyors GR-ek amíg van kulcsod, amilyet olyan 3-4 perc körül lenyomsz.

[ Szerkesztve ]

(#107100) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

A szezonok között nagy különbség szokott lenni a buildek/gearek között?Példa: most a meteoros Wizard top tieres build/gear.Kövi szezonban nerfelhetik a változatosság kedvéért?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.