- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Elvileg lágyat kellett volna feltegyenek, de keményet tettek fel. Nem szoktam stratégiát állítani, ha keménnyel indulok, lágyat kell kapjak az első kiállásnál... vagy legalább a másodiknál
de ez lehet egy bug.Tavaly Pepivel (
) sokat mentünk itt csak ketten, és volt, hogy 5X boxolt, és mind az 5X a kemény keveréket kapta.
Arra gondolok, hogy valamit áthozott a tavalyi játékból, mert ott is volt valami hiba a gumikkal. Talán az, hogy ha edzésen mentél egy típusú keverékkel, akkor az első boxkiállásnál kaptál egy másik szettet, ami elvileg vadiúj, de mégis az edzésen használt keverék kopottságával kaptunk meg. Elvileg azt javították annak idején...
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #2098 üzenetére
valahogy össze kéne jönni így esténként
+1
-
werszomjas
addikt
Én is próbáltam ma multizni, de a helyzet siralmas.
Nem nagyon volt olyan rajtom, hogy szándékosan ne toljanak meg hátulról a rajt után többen is és még húzzák rám a kormányt. Jó esetben nem kapok érte büntetést, rossz esetben bünti + kis szárny törés, onnan kuka is a futam.
Már inkább indulok a legvégéről, első kanyarban elengedek mindenkit és utána kezdem a versenyt, úgy talán túl lehet élni. Bár ilyenkor jó, mert sorra forognak ki előlem az emberek, de az elsőket már elkapni lehetetlen
Ha meg sikerült az első kanyart túlélni , akkor meg futam közben lost connect
Nem tudom az most a külföldi host-ok miatt van-e, de elég megbízhatatlan még mindig ez a multi
Itt a magyarokkal meg az a gond, hogy szanaszét játszunk, vagyok valahol és két külön meghívást is kapok barátoktól, mindenhol kószál 1-2 magyar magában, valahogy össze kéne jönni így esténként
-
Steady74
addikt
Hát ma behaltam a multi részében.. legalább 10 szerót nyitottam meg, ami LOBBYs volt, de mindben már ment a verseny. utána végre bejutottam 25% brazília. kemény keveréken időmérőn 6. voltam, első kör végén 3., harmadik körben kiforgott az előttem lévő srác, így 5 mpvel az első mögött haladtam. a 6. körben megfogott, drs zónán belül értem,óvatos voltam, kivártam. a 7. körben kiment kereket cserélni, egy körrel később én is, de ugyancsak kemény keveréket kaptam... aztán megint kiálltam lágyért, megint keményet kaptam... na itt ki is szálltam a játékból.
-
_stick_
őstag
Hali! Fúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy Ti hogyan játszatok a karrier módban? Toro rosso-val vagyok, az intermediate túl könnyű, csak elvétve vagyok 2. vagy 3. A professional-ra azt mondom, hogy valósághűbb, mert ~10 hely környékén szoktam végezni, kín keservesen. Viszont baromira böki a csőröm, hogy nem egy nehezen kiharcolt 1. vagy 2. helyen végzek. Láttam, hogy lehet unlockolni további autókat, de azt nem tudom, hogy csak a karrier kijátszásával lehet? Talán mclaren-nel vagy ferrari-val elérném a fenti szintet, de tuti nem lesz kedvem még egyszer a karriert végig vinni...
-
hermanyi
addikt
válasz
Nyitrai #2091 üzenetére
parancsolj igaz még nem 100% os de a lényeg kivehető
-
Nyitrai
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki hozzá magyarosítást?
-
válasz
werszomjas #2084 üzenetére
Nade ha full, akkor 3 szabadedzés kellene legyen, és pont az a bajom, hogy miért csak egy van? Na mindegy, ez van..
-
Srácok, karrier alatt tényleg csak 1 szabadedzés van, ami 1 órás, vagy én keféltem el valamit?
-
PiE137
senior tag
válasz
mikrosuttii #2080 üzenetére
Így van, arra gondoltam....
No, az egy olyan játék, hogy tényleg kell hozzá kontroller mindenképpen, meg úgy van flesse, ha úgy is érzed, gitározol!Én meg azt nyomattam régebben hardon, főleg a basszust!
No de ne off-oljunk, ez F1 fórum! Bocsi mindenkitől! -
mikrosuttii
aktív tag
Thank you!
Hát igen,az érmének 2 oldala van,kormányon jobban kezelhetőbb,viszont ha benzin keveréket akarunk változtatni,vagy a gumik állapotát megnézni,azt már 1 kicsit nehezebb.
GH = Guitar Hero?
Mert akkor igazad van,hogy az F1 jobban megy!XD GH nekem még easy-n is nehéz 1 kicsit,de a számokat szoktam rajta gyakorolni,hogy jól menjen.
-
PiE137
senior tag
válasz
mikrosuttii #2078 üzenetére
Ügyesen toltad...
Úgy nézem, idén a Pro közelebb áll a Legend-hez, mint az inter-hez. Jól megy a gép, de azért kifékezhető!
A benzinnel kicsit eltaktikáztad magad, van ilyen.
Én folyamatosan képernyőn hagyom a car status-t, mert úgy könnyebb figyelni a gumik állapotát, és a benzint.
Mondjuk kormány mellett nehéz lenyúlkálni, hogy állítgassa az ember a keveréket akciónak megfelelően, ebből a szempontból a bill optimálisabb, mint a G25... No meg a G27!P.S.: Az F1 jobban megy, mint a GH!
-
-
mz1989
csendes tag
Szevasztok
Kéne egy kis segítség. Felraktam az játékot laptopra, szépen elfut maxon, de amikor újra kezdek egy feladatot, akkor kilép a játékból semmi hibaüzenetet nem ír ki, van amikor 2-3x is restartolok egy játékot és semmi aztán egyszer csak kidob...valaki valami okosságot tud erre? F1 2011-el nem volt gond, Dirt3 sem...
Előre is köszönöm a segítséget!!! -
PiE137
senior tag
válasz
mikrosuttii #2075 üzenetére
Láthatóan még küzdesz az elemekkel, de magasra tetted a lécet (Legend), maximálisak az elvárásaid magaddal szemben.
Ez becsülendő!
Respekt, és sok sikert! -
mikrosuttii
aktív tag
Nem rég kezdtem bele a végigjátszásába:
-
gabesz.1986
tag
válasz
gabesz.1986 #2072 üzenetére
Már megoldottam.
-
gabesz.1986
tag
Hali!
Segítséget szeretnék kérni tegnap óta valamiért amikor indítom a játékot úgy fut hogy látszik az ablak széle és a címsor és nem tudom visszaállítani pedig már újra is raktam a játékot. -
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #2067 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Elkezdtem a karriert, nekem egyelőre nagyon bejön
Caterham-el alig tudtam megfogni a pole-t és versenyen az első kerékcserék után olyan agresszívan támad az AI hogy alig tudom a pályán tartani az autót. Küzdeni kell rendesen
aztán addig-addig dicsérgetem, amíg egyszer csak elszáll a mentés és kezdhetem elölről
De határozottam jobban élvezem ezeket a játékrészeket mint az előző részekben. Eddig csak TT + multi, most inkább versenyek. Egyelőre
-
cNpowa
tag
válasz
werszomjas #2064 üzenetére
kibírta volna azt a fél órát kint
Én 6.lettem
Sok sikert!
-
massaf
csendes tag
Esetleg valaki privibe tudna segíteni nekem?
-
cNpowa
tag
Mi történz veled werszomjas a selejtezőn?
-
sith7
félisten
válasz
Barthezz2 #2057 üzenetére
nem vagy béna
.. a játék ilyen ... 50% gyakorlás, 50% megszokás ... meg kell szokni, el kell fogadni, pl. azt is, hogy ha lemész az ideális ívről, akkor Sanyi van
Többen írták a demo alapján is, hogy nem veszik meg, meg ilyen rossz, olyan rossz, most meg teszik be a jobbnál - jobb köridőket, meg medálokat
-
Oké, gyakorlással biztosan javulni fogok, annyira bénának azért nem érzem magam
Csak azért kicsit gáz, hogy konkrétan nem a pályát, a féktávokat, stb kell megtanulni, hanem azt, hogy a programozók milyen idióta viselkedést kölcsönöztek a játéknak.
Az nálam kiveri a biztosítékot, hogy magasabb sebességnél adott fizikai kormányelfordulásra, fokozatosan kevésbé reagál. Magyarul kb mintha sebességfüggő kormányzás lenne ráállítva, csak az a baj, hogy itt nem állítható..No mindegy, ha kidühöngöm magam majdcsak jó lesz. Vagy nem..
-
PiE137
senior tag
válasz
hermanyi #2049 üzenetére
Nem tudom már én se, komolyan.
Tegnap coop-ot toltunk a a haverral, vagy 3X kidobta pár óra alatt lost connection-nel, és azzal bukta a mentéseit is!
Nálam meg minden ok, már a játék eleje óta ugyanaz a profilom.
Még jó hogy megcsinálták, hogy a coop-ot mindkettőnknél menti, lehetünk felváltva host-ok, client-ek... különben nem tudnánk játszani...
Nem tom, rejtély. Tűzfal, vagy mi kavarhat még be -
válasz
Motion_Blur #2051 üzenetére
Már akinek
-
válasz
Steady74 #2048 üzenetére
Hát remélem.
Most a Season Challenge-t nyomom, de vagy 20x el kell kezdenem minden időmérőt, hogy legalább 18. legyek a Torro Rosso-val
Futamon jobb a helyzet, mert az elején beszaladok 10 alá, aztán meg vonatoznak mögöttemMondjuk mintha arról lett volna szó, hogy idén az AI agresszívebb lesz, ahhoz képest elég ha elé húzom kicsit a kocsit, és már vissza is táncol, pedig van vagy 6 autónyi helye előzni..
-
Hát eddig engem csak felidegesíteni tud ez a game. Ha meg feszülök se tudok normálisan menni, és mikor azt hiszem igen, akkor se, mert az idő meg nem azt mutatja.
A 2011 sokkal normálisabb volt, ez eddig egy sz***
-
sith7
félisten
-
cNpowa
tag
Valamit nagyon tud a player
-
massaf
csendes tag
Sziasztok!Annyi lenne a problémám,hogy a magyar nagydíj-t megcsináltam de nem menti el..hallotam hogy a kell a patch de mivel nem eredeti a játékom igy nem nagyon találok,ebbe szeretnék segítséget kérni,illetve hogy egy esetleges win újrarakásnál mit kell lementeni,hogy visszatudjam rakni a mentést?
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #2040 üzenetére
Szingapúrra is nézz már rá PLS.
-
giigz
veterán
Hogy én hogy utálom a koreai pályát.
-
viktorhmv
senior tag
válasz
barcalaci84 #2034 üzenetére
Koszonom! Siker:-)
-
Trihorn
tag
Sziasztok!
Nem olyan régen ígértem Korea videót.
Nos, elkészült de sajnos az utolsó szektort elrontottam és már nem volt időm újabb próbálkozásokra.
Valamint rosszul konvertáltam és le lett vágva a kép vízszintes végeiből.Setup:
Korea:
Wings:2-1
Brakes: 46-54 High-Large
Anti roll: 3-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-4
Gears: 1:141 2:171 3:200 4:230 5:266 6:304 7:344
Camber: -3.5 -1.5
Toe: 0.15 0.35
Steering angle: 300'
Steering saturation: 3%
Steering linearity: 58% -
jimmy5
aktív tag
Szevasztok !
Megkellene találni az F 2012-ben hogy hová menti a setupokat
ez a jóképességű játék és akkor nem lenne gond a profil elszállássál.
A F1 2011-ben tudtam hogy a savegame-ban volt a setup,de itt változott.
Néztem az USERdATA-t, de mintha abba nem lenne autó setup.Valaki nem tudja a pontos helyét a setup mentésnek ???
Mindig jó ha van róla egy másolat !!
előre is köszi !
jimmy5
-
Na, most már jöhet az F1, 1:58.785
---------------------
Srácok, eddig csak egyszer toltam a játékot, most akartam megint neki esni, és egy nagyon érdekes dologra lettem figyelmes. Valaki, ha játék közelben van, és kormánnyal tolja, nézzen már rá pls.
Szóval, DFGT, 360-as elfordulás beállítva, játékban a linearity 50%. Ha áll a kocsi, akkor ha kopptól-koppig eltekerem a kormányt, belső nézetből figyelve, a játékban is szépen megteszi. Ugyanakkor, menet közben, ahogy gyorsulok, ugyan azon kormányállásnál folyamatosan csökken a játékban a kormány elfordulása. Nem, nem azért, mert csúszik a kocsi orra, mert látható is, hogy tekeredik vissza a volán a kocsiban, miközben én meg sem mozdítom a kormányt.
Össze vissza állítgatok mindent, de semmi változás. Így viszont gyakorlatilag vezethetetlen a cucc, mert ahogy gyorsulok, folyamatosan rá kell kormányozni, és akkor arról még nem is beszélek, ha esetleg alulkormányzott lenne a verda, már nem lenne hova korrigálnom, mert elfogy az előttem lévő kormány.
Ez olyan szinten gáz, hogy Suzukában az utolsó egyenesben lévő törést padlógázon csak úgy tudom teljesíteni, ha koppig fordítom a kormányt.Ez így nagyon tré
Nálam lenne a para, vagy másnál is ilyen, szokjam meg?
Ha esetleg nem értitek amit írok, doboki róla videót, ha kell.
-
PiE137
senior tag
válasz
predator00 #2030 üzenetére
Tény, hogy nem tudok Top10-et menni TT-n, de már túl vagyok pár autós játékon, és ennek a szériának is játszottam az előző 2 részével...
Ahhoz mérten mondom, hogy ez jóval keményebb lett, túl sokat kell kínlódni a kormány és az autó beállításával is!
Persze nekem nem ez teszi ki az életemet, napi 100 köröket nincs időm menni, de majd azért gyakorolgatok... -
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Driving Force Pro kormányt. Alapvetően megfelelően működik (DIRT 3 OK, GRID OK) de F1 2012 alatt nem tudom beállítani megfelelően. A legnagyobb problémám vele, hogy hiába állítom be a Logitech illesztőprogramjában h a kormány max 220 fokot forduljon, mert verseny közben 220 fok után csak gondol egyet a kormány és tovább fordul a kelleténél és mintha el is tűnne a feedback hatás.(remélem érthető voltam ) Mi lehet a gond? Esetleg valaki tudna írni beállításokat amikkel játszik az F1 2012-vel, valamely logitech kormány segítségével?
Köszönöm!
-
PiE137
senior tag
Én még egy kamera állásnak tudnák örülni, hasonlónak, mint ami spectace alatt van:
Ha csak a kocsi orrát meg az első tengelyt mutatná. Úgy sztem jobban lehetne érezni a féktávokat....
Az időmérő viszont örök bug marad sztem. A kedvencem, amikor nyomom a gyors köröm, előttem meg két kocsi gurul egymás mellett. :/ Ha beléjük rohanok, akkor penality-t a gyors körön lévőnek!!!
No meg a futam közbeni eső, amikor a gép "elfelejt" kimenni wet / inter gumiért, slikk-en vidáman köröz, nyomja a lila szektorokat...
A pro szintet meg nem tom miért kellett ennyire elcseszni: Már szétsetupolt kocsival is csak kullogok utánnuk...Meg kell tanulnom segítségek nélkül menni, hátha idővel az is gyorsít....
-
hybridsong
csendes tag
Kösz az ötletet! Ma állítottam be és ma még meg van a mentésem remélem nem lesz gáz.
Közérdekü kérdésem lenne hozzátok.Most úgy néz ki hogy a játék megjavult és nagyjából minden jó, persze hiányzik még jó pár jó setup de majd meglesz. Ami viszon nagyon érdekes az az hogy amikor elinditom a játékot utána max 5 perc múlva jön az üzenet hogy elvesztette a kapcsolatot a játék a serverrel.Rájöttem hogy nem elveszti a kapcsolatot azaz nem szószerint hanem az a baj hogy elmegy a net. Szerintetek mennyi az esély arra hogy egész nap jó a net és pont amikor online akarok játszani vagy csak ttz-ni akkor egyből elmegy a net.UPC -s 120 -as netem van.Szerintetek a UPC korlátozza? Ha igen akkor mit lehet ez ellen tenni? Ma torrenteztem leszedtem simán pár gigányi anyagot és megsem rezdült a net. Sztem. valami ilyesmi állhat a dolog hátterében. -
gaben82
tag
-
-
PiE137
senior tag
válasz
Steady74 #2013 üzenetére
Köszi a válaszokat!
TT-ben próbálgattam, javított a rugó valamelyest a helyzeten, de azért 2mp-et nem fog hozni...
Tudnátok mondani valami oldalt, ahol setup-ok vannak közzé téve? Elsősorban kvalifikációs és verseny beállítás érdekelne, a TT nem az én világom, annyira nem vagyok jó... -
Steady74
addikt
válasz
RevolutioN2 #2012 üzenetére
11-3/11-4-es rugókkal viszont nagyobb végsebesség érhető el, ami meg az előzéshez nélkülözhetetlen.
-
PiE137
senior tag
válasz
dergander #2009 üzenetére
Silverstone-ba ti könnyen kapáljátok a gépet
Jó, én nem vok egy nagy spíler, alap setup-okkal nyomatom, Pro szinten, de közöm nincs a gép idejéhez! A többi pályán eddig azért a Forze India-val is ott voltam szépen a Q3-ba, de a brit időmérőn már a Q1-ben 1:34.XX-et megy az első, ami azért nekem kemény idő!
Úgy érzem, már felszántom az aszfaltot, de akkor se tok 1:36-nál jobbat menni, ami elég halavány...
És nem tudom, hol nyerjek még időt...Vkitől ötlet/videó? Előre is tenkjú!
-
dergander
addikt
Amikor megjelenik az hogy nem stimmelnek a fájlok a gép és a cloud közt,ne hogy arra menj hogy a steam fájlokat töltse le a gépedre mert elúszik minden mentésed,a gépeden naprakészen elmenti a mentéseid,és a gépedröl töltsd fel a cloudra,mert igy tuti biztos nekem 3x jött fel az üzenet elöször énis elrontottam,de másodjára meg harmadjára már nem szóval hajrá
-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, vettem egy Speed Wheel 5 Pro-t, írták páran, hogy nekik is olyan van. Kérdésem az lenne, hogy a játékban milyen beállitásokat kell megadni, hogy normálisan használható legyen a kormány, mert nekem egyszerűen nagyon érzékeny, a fino kanyarokat óvatosan be lehet venni, de pl egy hirtelen kanyarátmenet már nagyon pocsékul néz ki a kormánnyal, ki csúszok egyböl. Illetve a másik, hogy sokat szívtam a kormánnyal mert Windows 8 volt feltéve, és nincs hozzá 8as driver. Ezután kénytelen vtam visszatenni a win7-et, itt a driver jó volt viszont a játélba semmiféle ff vagy erővisszahatás/vibrálás nem volt. Aztán nagynehezen eljutottam odáig, hogy rendszergazadként inditottam az F1-et, és ugy már jo volt. Csak mondom az irányitás "érzékeny" nagyon. Most elsősorba tehát ez érdekelne.
Illetve a controlsnál az override-ot be kell állítani a steerling wheel-re?
-
PiE137
senior tag
válasz
hermanyi #1978 üzenetére
Már vagy 20 lappal ezelőtt írtam, hogy mit kell kikapcsolni a Properities-ben, és nem száll el a mentésed soha többé!
Fogjátok már fel, hogy a steam felhős szolgáltatása vhogy nincs harmóniában ezzel a gammával! De nyugodtan ki lehet kapcsolni, mert a winyóra amúgy is menti az állást!!!
Aki ezek után is csinál még 10 profilt, az megérdemli a sorsát! -
Xirtam
veterán
Suzuka TT 1.32.777 @X360
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest