Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPC
tag
Vixen és Motion
hatalmas grat mindkettőtöknek.
-
HPC
tag
válasz
Motion_Blur #1287 üzenetére
Ugyan ez az én problémám is. Már a játék legelején rájöttem h ha hirtelen fordítom el a kormány egyszerűen nem tapad be az eleje. Még mindig nem az igazi mert tényleg nagyon szokni kell.
200 fokról felraktam 270-re a kormányt az egy picit segített.
-
-
HPC
tag
válasz
Mr.Mercury #169 üzenetére
Cockpitből iszonyatosan hangulatos lett. Az új hangok sokat dobnak az élményen szerintem.
-
HPC
tag
A demo előbb jön. 11/09/12
-
HPC
tag
Interjú Paul Jeal-el. A kérdések jobbak mint a szokásos "benne lesznek a 2012-es autók az idei játékban" stílusuaknál.
-
HPC
tag
válasz
Motion_Blur #84 üzenetére
Faja!
Előrendelésnél még 21. volt de olyan is láttam h amcsiban 18. Jó lenne idén is pár nappal a kiírt megjelenés előtt megkapni!
-
HPC
tag
Idén lesz demo! Szept 14. körül jön. Erre kíváncsi leszek. Lesz idő letesztelni és visszamondani az előrendelést.
-
HPC
tag
Itt is az új dev diary.
-
HPC
tag
Twitteren jött a hír, hogy holnap délután 2kor (UK Time) jön a következő dev diary.
-
HPC
tag
Új gameplay videó jön hétfőn délelőtt 10kor (UK Time)!
-
HPC
tag
válasz
RevolutioN2 #61 üzenetére
Egyszerűen nem tudom elképzelni h nem F1-es autókkal versenyzek liga szinten akkor meg minek várni vele.
Remélem idén is megkapjuk pár nappal a hivatalos megjelenés előtt. -
HPC
tag
Már elő lehet rendelni a játékot! Én már meg is tettem az 576-ban. 8500Ft.
-
HPC
tag
válasz
Motion_Blur #42 üzenetére
Egyértelmű h az Alonso-s.
Már csak azért is mivel h ha jól látom a maláj pályán mennek.
Motion az új játék kezdetét követően remélem aktívak lesztek Vixennel!
-
HPC
tag
-
HPC
tag
válasz
dangerzone #27 üzenetére
A videóban 1x elkapta a füvet kicsit jobban és vissza is vett. Franc tudja h mutatóba csinálta csak vagy tényleg veszített a tapadásból.
-
HPC
tag
válasz
dangerzone #25 üzenetére
Nah igen a kipörgésekre valami ki kell h találjanak de a pályabővítés iszonyatosan nagy probléma az idei játékban. Egy gyors példa: Kína utolsó kanyar. Ha nem fékezel csak picit felemeled a gázt és hatalmas ívben veszed be (kilométerekre elhagyva a pályát) nyersz kb fél másodpercet és még sorolhatnám az ilyeneket.
-
HPC
tag
És itt egy videó is.
-
HPC
tag
Két új kép.
-
HPC
tag
Én teljesen boldog leszek ha az atom szélárnyékeffekt eltűnik, a kocsik tényleg egyenlőek lesznek equal beállításon és nem lehet iszonyatosan levágni a kanyarokat!
Sajnos kétlem h a CM-nek mindezeket sikerült megvalósítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ROG Strix G18 G814JI 18" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- HP 65W töltő eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest