- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
válasz
gaben82 #3433 üzenetére
Magyar pálya, gondoltam szóljon igazi magyar zene
kicsit felpörgetve
jimmy5 : van akinek tetszik
,van akinek nem
,de én rá vagyok kattanva
Ezt a táp mizériát haggggyuk . Mondjatok egy progit amivel lehetne mérni minden hőmérsékletet pc-n és először azt veszek
közeljövőben meg majd veszek egy FSP-t
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
gaben82 #2250 üzenetére
a Gugli ezt monda :Made némi javulás, hogy az online játékot, így autós pozíciók kellene pontosabb és kevésbé izgága nagy sebességgel.
- Néhány PC frekvencia javulást azok számára, akik nem FPS csökkenés után a javításokat.
- Javítva a kerék súlya ingatlan úgy, hogy most már működni
- Javítva a végső eredmények képernyőn az ügyfél a Co-op ülésén úgy látják, hogy a statisztika nem a házigazdák.
- Javítva 2 ritka összeomlik.Nem biztos ,hogy igazat mond
(számomra sem érthető ,még így se!
-
PiE137
senior tag
-
Trihorn
tag
válasz
gaben82 #1559 üzenetére
Gaben, ez annak köszönhető, hogy áttértem az 1-1 szárnyállásra.
Totál vicc, hogy semmivel nem tapad vagy kanyarodik rosszabbul a kocsi, a fék egy kicsit gyengébb de a végsebesség viszont jóval nagyobb.
Elgondolkodtató, hogy mit csinálnak a CM-nél a mérnökök, mert ez már enyhe kételyre ad okot a hozzáértésükkel kapcsolatban.
Jópár pályán megpróbáltam a új beállítást, több mint 5 tizedet javultam, csekély idő alatt.
Motion, remélem hamarosan elkezdesz "élesben" is TT-zni és ott folytatjuk, ahol a 2011-ben abbahagytuk. -
PiE137
senior tag
válasz
gaben82 #1343 üzenetére
Azért az egész jótól nagyon messze van:
Nálunk továbbra is megszakad a coop multi, igaz, kicsit kevesebbszer...
Volt, hogy egyedül álltam a rajtrácson!!!
A mentés is érdekes még, volt, hogy kiléptünk mondjuk a q2-ből, és nem kezdhettük újra, hanem jött a futam 17. helyről... :S
Az AI-ról meg inkább már ne beszéljünk, annyira hülye! Folyamatosan elszarják az időmérő edzésünket azzal, hogy 20-al kóvályognak a pályán, futamon meg lelök az útról, ha előzni akarom, a büntit meg én kapom.
Komolyan nem tudom, mi készült ezen 1 évig, mert ugyanolyan, ha nem rosszabb, mint a tavalyi... -
RevolutioN2
tag
válasz
gaben82 #1095 üzenetére
Gaben! lehet hogy már próbáltad, de nekem úgy működik, hogy beállítom a tulajdonságaiba, hogy win7 módba fusson és rendszergazdaként. Ekkor csináltam egy uj profilt, most pedig túl vagyok az összes challangen és az első szezon felén...még mindig jó. Ezelőtt folyamatosan elszálltak nekem is a mentések.
-
Steady74
addikt
- mentési hiba
- multiplayet lobby hiba
- sli/cf rendszerek kezelése
.
.
.Ugyanazok a hibák, amik 2010 és a 2011-ben megvoltak. Ezekből semmit sem javítottak ki. Mondjuk én nem emlékszem, h azt nyilatkozták volna valahol is, h az elődök hibáit (2 évad) javitják, csak arról beszéltek mit fejlesztettek. Ez a faja.
-
hermanyi
addikt
Kellett nektek megvenni
Én meg boldogan pattogok a seggemen ,mert a 2011 el ma is akkorát játszottunk LIVE-n ,hogy csak na . Voltunk 12-en és mindenki figyelt mindenkire 1- kivétellel de ha el tudtál menni mellette akkor köze nem volt már hozzád . ( nem volt nehéz elmenni mellette )
Codemasters évről évre szarabbá teszi a játékot ,hogy mire lejár a licenszük az emberek kedve menjen el attól ,hogy formula autós játékkal próbálkozzon .
2012 ben egyetlenegy dolog sikerült jól szerintem az pedig a cocpit kamera nézet . -
hackeeeee
Jómunkásember
Ez valami olyasmi dolog, mint amikor a Frostbite motorra ráhúzták a BF3-at... Mondjuk ez annál nem rosszabb. És még az Új C&C-t és az új MOHA-t is arra építik.. Hát nem tudom mi lesz belőle..
Mondjuk Nekem maga a motor tetszik, mert szép lenne, csakhát a kivitelezés.. Viszont Dirt Showdown alatt meg működik a dolog (kopkopkop).. Ki rontja el?
Mondjuk ez a mentés dolog tényleg elég komoly.. Főként akkor, ha elég "messzire" elment már az ember, és akkor hal meg. :\
-
PiE137
senior tag
Majdnem 30 EUR, ami elég sok egy kulcsért...
Mondjuk MM is drágitott: 8,5K lesz, viszont holnapután vehető! -
Rolly Dy07
senior tag
Na nem olyan rossz kör, csak ezeket a vágásokat ne engedje a gém.
Amúgy grat hozzá.
A kelleténél kicsit hamarabb kapom a szabit, ami azt jelenti, hogy 24-én otthon leszek. Szóval a jövő héten én is ki tudom próbálni a játékot, csak előtte még összerakom az új konfigot.
Yesssss
-
Motion_Blur
félisten
Az igen. Ez rendes KERS használattal simán 22.7
Bazz, szemre nem látom benne az a majd 1mp-et amennyivel lassabb vagyok. Ascarit jobban vágod kicsit, aztán ennyi..viszont az első szektorban KERS nélkül is tudsz 7-et, rakni amíg én fél KERS-t eltolok és akkor is csak 6 végéig jutok féktáv előtt
A fene se érti már ezt a játékot...
Steady: értettem Főnök, csak rosszul fogalmaztam
-
--Lorant--
aktív tag
Hali! Nem igazán. 2x ki próbáltam a demót,de fel idegesedek rajta
várni ,várni ,várni kell
remélhetőleg szimplán csak annyi a baj,hogy vagyis NAGYON remélem,hogy az autó setuppal van a baj. Vagyis azzal majd szépen ki lehet küszöbölni ezt azt?!! ,hogy úgy viselkedjen a verda ahogy én szeretném mert így beleőszülök a tesztbe.
-
PiE137
senior tag
Én egyedül a steering linearity-n éreztem (20-30% sztem kell), h jótékony hatással van a kormányra.
A fék csúszkákat hiába vettem szinte teljesen le, nem nagyon érzem a kocsi határait.
Itt asszem ha meglesz a teljes, előbb rengeteg time trial-t futok, mire rájövök, h a legjobb. De az kicsit aggasztó számomra is, h a kormányt vhogy nem lehet optimálisra állítani. Nekem vhogy kevés a visszajelzés az útról...@ munky
No és ennyivel előbb honnan?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Nintendo Switch 2
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Nyaralás topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest