- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
barcalaci84 #4613 üzenetére
Azzal próbálkoztam, de nem jártam sikerrel. Nem tudom hogyan állítsam be. Azaz a gombokat be tudom állítani, de nem reagál a játék rá.
-
válasz
barcalaci84 #4571 üzenetére
És mit mentsek el pontosan?
Igazából az dühít, hogy a köridőim is mentek a levesbe
Gondolkodom rajta, hogyha megvan, hogy mit kell menteni, akkor írok rá egy batch file-t és heti futással ütemeztetem, hogy csináljon biztonsági mentést. De lehet, hogy vannak erre már egyszerű, free programok is.
-
válasz
barcalaci84 #4569 üzenetére
Felhő szinkronizálás ki volt kapcsolva. Sajnos már csináltam új profilt... Minden beállításom, mentésem, képernyőfotóm, köridőm odalett...
-
Chereiose
addikt
válasz
barcalaci84 #4556 üzenetére
Jó majd holnap kipróbálom, de úgyis csak jobbak vannak nálam
Főleg,hogy aki konzollal megy az gyorsabb, mert én kormánnyal tuti lassabb vagyok
-
speedydb23
senior tag
válasz
barcalaci84 #4482 üzenetére
Az origint úgy értettem, hogy eredeti.
Feltettem a játékot és regisztráltam steam-en, most már elvileg minden meg van, írtam Compete fórumon is az E liga időmérő topic-ba.
-
willike71
tag
válasz
barcalaci84 #4422 üzenetére
MSI Afterburner BETA-t használok. Szerintem sokkal jobban hangolható, mint a fraps. 1680x1050-es monitorom van, így is játszok az F1-el, de 720p-s capture-t csináltatok az afterburnerrel, 85%-os minőségben, mpg tömörítéssel és 30 fps-el.
-
willike71
tag
válasz
barcalaci84 #4417 üzenetére
Szerintem mindenkinek igaza van, csupán nem ugyanolyan verzióról beszéltek.
Régebben a fraps bekorlátozta a framerate-et ha akartad, ha nem. Ez sajna okozott olyan problémákat, hogy hajlamosabb volt a szaggatás effektusra a játék, ha a megadott 25-30-as rate-et nem érte el a géped minden helyzetben. Akinél az a jelenség van, hogy bekorlátozza a frame/sec-et, váltson újabb verzióra:
Mivel már rég nem ezt használom, nem tudom verzióban hol tart, de az alább linkelt képen lévő 3.5.99 biztosan jó lesz. Ugyanis megoldották a fent ecsetelt kérdést és nem függ a capture framerate a valóstól és viszont. Azért beépítettek egy ilyen kapcsolót: "Lock framerate while recording", bár nemtom miért, talán azért, hogy igazolják korábbi szoftverük működését.
Elképzelhető, hogy ha bekapcsoljuk ezt, akkor nemcsak lekorlátozza a játékbeli frame/sec-et a beállítottra és úgy veszi fel az anyagot is, hanem ennek a működésnek kisebb az erőforrásigénye... nemtom, tesztelni kellene... -
MC HOBO
aktív tag
válasz
barcalaci84 #4411 üzenetére
Hát, nem tudom... Nekem is 30-ra van állítva, de felvétel alatt sem megy 40 alá soha...
-
makkai
aktív tag
válasz
Fraps!
Nekem 30 ra van állítva, és mindíg a 30 többszörösére ugrik a felvétel közben az fps.
Tehát nekem 30 képkockára állításnál játék közben stabil 60 fps-em van.
Ha 25 képkockára állítom, akkor stabil 75 fps-em van. Felvétel nélkül kb. 85-90 fps-em van. -
giigz
veterán
válasz
Persze, ez normális. Ha 30-ra állítod, akkor mindig 30 fps-ed lesz, kivéve ha nem tudja tartani a géped a 30-at. Ha 60-ra állítod, akkor meg mindig 60 lesz, kivéve ha a géped nem tud annyit, tehát akkor már leesik 47-re, stb.
-
willike71
tag
válasz
barcalaci84 #4385 üzenetére
Csatlakozom barcalacihoz, online, valódi emberek ellen sokkal élvezetesebb lehet az autóversenyzés.
Az tény, hogy kellenek ehhez olyan ellenfelek, akik közel hasonló tempót tudnak (nem sokkal lassabbak, vagy brutálisan gyorsabbak) és máris adott a lehetőség a nagy csatára, mint pl. kettőnk közt egy 50%-os versenyen szinte végig: -
tkesy
addikt
válasz
barcalaci84 #4368 üzenetére
BF3 kivételével mindent off-line játszok az utóbbi időben, így az F1-et is... volt pár futamom on-line, de igazából labdába se tudtam rúgni, meg igencsak változó mikor tudok játszani... igaz a gép ellen se sokat játszok, egyszerűen nem tud úgy lekötni mint annó a GP sorozat...
-
intelMMX
senior tag
válasz
Az Indianapolis 500 22éve jelent meg. Na abban van 200 körös futam, melyet igen nehéz végigvinni. Na én néha azzal játszok. Na meg a 88as Grand Prix Circuittal. Még akkor az Online játék fogalma is ismeretlen volt, de még máig szórakoztató játékok. A kettő összesen nem nyom 1MB-t
-
válasz
Nem szoktam online játszani szinte semmit, se ezt, se mást. Néha leülök hétvégén, és tolok egy offline futamot(amikor én ráérek, és nem máshoz igazodva). Engem leköt, mert nem vagyok pro, és verek mindenkit 10 sec-el, mert nem játszom annyit. Neked meg más jön be. Leszóltalak? Nem. Akkor?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Online azért vannak elég seggfej emberek.Talán ezért.Nah meg ugye a sok noob miatt.Amerikaiakat megnézed... Kész roncsderbi amit csinálnak online!Bezzeg a németek!Nah azok tolják jól!(Szerintem)
Lényegében ezért szórakoztatóbb offline játszani.+ ha assist off-al mész mondjuk egy Caterhammel,Willimassel,azért úgy sem rossz!
-
válasz
barcalaci84 #4360 üzenetére
Köszönöm, Mikrosuttii Neked is.
-
válasz
barcalaci84 #4281 üzenetére
Izé, offline karrierben, nem online. Bocs, ez kimaradt.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
barcalaci84 #4215 üzenetére
Szia!
Fönt van az oldalon a ts elérhetőség vagy a liga hírek alatt találod meg vagy a keresőbe beírod és meglesz -
válasz
barcalaci84 #4215 üzenetére
Majd még meggondolom...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
barcalaci84 #4151 üzenetére
Akkor nincs ötletem...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
barcalaci84 #4147 üzenetére
Akkor lehet, hogy ingadozik a pinged... ...ezért van, hogy néha jó, pedig sokan vagytok, máskor meg nem, pedig csak páran...
Ez pedig szintén a szolgáltató sara. Nem tudsz váltani, valami stabilabbra? (pl. kábel)
-
ratam23
aktív tag
válasz
barcalaci84 #4142 üzenetére
Sajnos a pinged elég magas érték. Nálam olyan 3-4-5 szokott lenni. Minél kisebb annál jobb, de sajnos te ezen nem tudsz változtatni, csak a szolgáltatón múlik.. :S Lehet érdemes lenne beszélned velük, h tudnának e valamit javítani. Nálunk a B ligában ugyanez volt Alpinbalázzsal, magas pingje volt és ezért sokszor ledobálta őt. Funraceknél még nagy gondja nem volt, mert nem voltunk olyan sokan. De amint teltház volt, azt hiszem az 16 ember, akkor elég sűrűn ledobálta.
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #4109 üzenetére
Jaja, leszedi
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #4107 üzenetére
Felvettelek
Meglátod, sokkal jobb az eredeti
Mennyiért vetted?
-
hermanyi
addikt
válasz
barcalaci84 #4059 üzenetére
egy laza vidit dobhatnál fel arról a körödről mert sztem az kicsit gyorsacska .
vagy egy hasonlóról is megteszi. -
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #4025 üzenetére
Én MasterCard-dal fizettem. Leveszik az összeget, és küldik a kódot. Megjött a kód, Steam-ben hozzáadtam, most meg elkezdte leszedni a játékot. Még vagy 20 perc mire lejön, utána lehet játszani
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #4023 üzenetére
Gamersgate-en, 20%-os kuponnal
-
PiE137
senior tag
válasz
barcalaci84 #3821 üzenetére
Köszi, ez jó hír!
Nem kifejezetten az F1 miatt tenném fel, inkább majd pár hónap múlva, a Grid2 érkezése előtt.
Igazán az alaplapomhoz hirdetik bőszen, hogy win8-al a legjobb stb., de ez lehet csak média humbug. Mindenesetre ha pár frame javulást is jelenthet a jövőbeli játékoknál, akkor asszem érdemes váltanom. Szeretem a maximumot kihozni a rendszeremből! -
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #3530 üzenetére
Vadi új Momo van (garancia nélkül) 14k-ért, használtat pedig 9k körül tudnék venni. Ha ez is megfelel a célnak, akkor szerintem jó lenne ez is...
Csak azt nem szeretném, hogy elromoljon, nem tudom mit jelent az, hogy a pedálban a potik meg szoktak halni...
-
sith7
félisten
válasz
barcalaci84 #3521 üzenetére
Na, azt a DRS nélküli 1:45 - öt én is szeretném látni
-
Motion_Blur
félisten
válasz
barcalaci84 #3521 üzenetére
Nézd majd meg egyszer hogy TT-re kihegyezett setuppal, DRS-el mennyit mész.
Azok alapján amit leírtál 1:43 alatt tudnál menni.
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #3518 üzenetére
Nem semmi idő!
Videót tudsz feltölteni?
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #3514 üzenetére
Kormánnyal? Segítségek közül mi volt bekapcsolva?
Szép idő!
-
sith7
félisten
válasz
barcalaci84 #3324 üzenetére
fel van rakva, de a 2. kör elején még nem is látom
... mondjuk azt nem értem, hogy az utána lévő Lewis Hamilton - os, esős futamok viszont meglettek elsőre
-
válasz
barcalaci84 #3156 üzenetére
TT-ben mentem ennyit. Nem tudom, hogy ott lehet-e az üzemanyagon állítani, de én nem nyúltam hozzá.
Sith: tegnap sajnos hamar kidőltem, amikor írtál én már rég aludtam
-
hunboy1974
tag
válasz
barcalaci84 #3095 üzenetére
Köszi kiprobálom
-
viktorhmv
senior tag
válasz
barcalaci84 #2034 üzenetére
Koszonom! Siker:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest