- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Felesleges sallangnak gondoltam akkor is a nézők jelenlétét, meg a zászlókat fújó szelet vettem ki, de nem a hardver miatt, hanem mert nem kellett oda nekem.
Sith.: nem szimulátor, inkább arcade játék volt, sokan voltak fent magyarok, és tényleg lehetett törttel is játszani online, szóval jó mókák voltak, nagyjából 10 000 versenyt futottam, Pepivel (
). Lóránttal, Rollyval, és még egy csomó olyan sráccal, akivel azóta meg F1-ezünk. És tényleg, hangulata volt. Az F1 már most is kiégett számomra, de azért még le-le ülök, de lassan áttérek megint a race07-re. Amúgy oda jöhetsz te is..
Hobo: tényleg, igazad van, telefonon néztem meg este a vidit, benéztem az időket. Ettől függetlenül az első köre tényleg kockás, a második már hasonlít a jóra
-
djrobaa
aktív tag
Mindenhol 1-1?? GP-re is vagy ez csak a TT-re igaz? Pff... Eléggé elvan b..szva ez a játék akkor. Mondjuk nem figyelgettem annyira a steamet, de a 12-es patch óta volt valami nagyobb javitás a játékban?? Még valamikor decemberben futottam meg azt az 1:24-es időmet. Azóta nem nagyon játszottam a 2012-vel.
-
tkesy
addikt
Azt szokták mondani, hogy a remény hal meg utoljára, de különösebb nehézség nélkül megfigyelhető, hogy évről évre egyre vacakabb programokat kapunk, amit aztán úgy próbálnak lenyomni a torkunkon, hogy a következő verzióra ígérnek fűt-fát, csak vegyük meg a mostanit...
jelen esetben szerencsére nincs nagyon rá lehetőség, de az amúgy is igen szegényes alapjátékokat még meg is vagdossák, hogy DLC néven lehúzzanak még 1-2 bőrt rólunk...De F1-es témánál maradva, elég összehasonlítani a GP sorozattal (mondjuk a GP4-el) a F1 20xx szériát... 8-10 év alatt sikerült annyit "felejteniük" a programozóknak, hogy az már a siralmas kategóriába tartozik... Grafika terén tényleg nagyot léptek előre, de azon kívül a színvonal hasonló görbét ír le, mint a Mercedes tavalyi teljesítménye...
Akkor látszik igazán a különbség, ha belegondol az ember, hogy állt neki a GP4-ben egy futamnak és hogy áll neki most... Anno beült az emberfia a kocsiba a pénteki első szabadedzésen, futott pár kört, megnézte a telemetriát (el is menthette körönként), esetleg kipróbálta haver setup-ját, majd nekiállt és nagyvonalakban beállította a kocsit... du vissza a kocsiba, finomította a beállításokat, kipróbálta a telitankolva, meg üresen az időmérőre, és kigondolta a taktikát... szombaton rákészült az időmérőre, aztán mehetett a jó rajtpozícióért... a futamon meg küzdött ahogy tudott, és látta, hogy a gépnek van esze, ugyanakkor vezetni és még hibázni is tud, emellett a kisebb koccanások (volt normális(abb) törésmodell) is jelentősen befolyásolhatták a géperedményt...
Ezzel szemben pl az F1 2012-ben, kezdünkpéntekenizé szombaton, elég lenézni a netről egy setup-ot, minimális módosítással az összes pályához jó, telemetria minek, elég tökös gyerekek vagyunk, hogy érzés alapján dolgozzunk, az hogy megtörjük az autót az vagy nem számít semmit, vagy kiesünk mert totálkár van, a gép nem tud vezetni, és hülye mint a s**g... de legalább csilli-villi a grafika...Nem tudom, hogy az F1 2012-höz vajon fognak csinálni mod-ot mondjuk úgy 10 év múlva, de az biztos, hogy a GP4-hez van 2012-es mod, és ma olvastam, hogy csinálják a 2013-ast...
-
Először a 2011-el kezdtem komolyabban foglalkozni. Ott nagyon élveztem a játékot, egy dolgot kivéve, az állandó mentés elszállásokat. Aztán egyszer véglegesen kiverte a biztosítékot nálam, hogy hibás lesz a mentésem és nem lehet egy karriert rendesen végigcsinálni és nem játszottam többet vele. Azóta is itt porosodik a dobozos verzió mellettem
. Nagyon mérges voltam a Codemastersre, hogy letojták a hiba javítását....
-
Steady74
addikt
nincs igazad. en voltam a host, azaz a hazigazda. agyarakat ennyire kitolni nem lehet. illetve olyan szintu, lealacsonyito, bugris praszt stilusban beszelt roly, h eszem agaban sincs eselyt adni nekik, foleg h kismedve hentest jatszott minden palyan majdnem. reszemrol vege ennek a temanak, az en szorakozasomat ne tegye tonkre senki.
-
werszomjas
addikt
Az én szemszögemből a
mai, tegnapi liga futam, bár ezen a futamon nem sokat találkoztunkJa és béke legyen itt a fórumon, nem akartam ilyen vitát kirobbantani
sith7 pedig nemrég keveredett ide, nem tudhatta, miből is és hogyan alakult a GoCompete
-
giigz
veterán
Nekem is volt egy évig LC Power tápom, semmi bajom nem volt vele, tökéletesen vitte a gépet. Azelőtt 13k-s Gigabyte volt, az megadta magát pár hónap után. Most egy 18k-s Corsair volt, ami már ajánlott, és minőségi kategória, ez is megadta magát, de mivel használtan vettem, szerintem már akkor is rossz volt, amikor vettem. Na mind1, szóval a 18k-s táp is szar. Igaz, most meg lesz javíttatva, de nekem idáig minden tápom elromlott, ami 5k fölött volt, az LC Power és Mercury tápokat meg évekig használtam gond nélkül. Haverom 6 éve Codegen tápot használ, semmi baja vele. Másik haverom LC Power-t 2 éve, semmi baja vele. Ők költenek 5k-t tápra, én meg költök több 10 ezret, és így sincs tápom.
Szóval annyi a lényeg, Chieftec CTG sorozat, vagy FSP Raider, ezek az olcsóbbak közül talán nem mennek tönkre.
-
És most látom csak, hogy még húzod is vele a 3570K-t????
A spórolásról meg annyit, hogyha egy olcsó táp besz*rik, akkor elég sok alkatrész tud rántani magával. És ahogy elnézem az alkatrészeidet, azért Te sem sz*rral gurigázolNa szóval, ezekre kellene válaszolnod és, akkor lehet keresni egy megfelelő darabot:
- mennyi pénzt szánsz rá?
- modularitás fontos-e?
- zajszint mennyire fontos?
- hosszú távon lesz-e még teljesítményigényes hardver beépítve a gépedbe (SLI, CF rendszerre gondoltam pl.)Egyébként szerintem egy hosszabb játék után, vagy közben érdemes lenne megnézni, hogy milyen levegőt fúj ki a tápod. Volt szerencsém ehhez a márkához és Core2Duo CPU - HD4850-es konfignál elég forró szelet nyomatott ki magából, ami nem sok jót sejtet....
-
werszomjas
addikt
Érdemes, az egész gépedet kinyírhatja, alaplap, vinyó, vga, mindent.
Sokan nem tudják, de a táp egy fontos része a PC-nek.
Itt kérdezgess inkább, itt biztosan a legjobbat fogják neked ajánlani a pénzedért.
-
Háááááát, nem akarlak elkeseríteni, de az LC-Power nem igazán az ajánlott tápok között szerepel... A tápos topikban nem nagyon dícsérik....
Csúnyábbat csak azért nem írok róla, mert nem szeretnélek nagyon elkeseríteni, de a konfigodhoz sokkal minőségibb táp illene.... Szerintem...
-
Ventru
tag
Ha jó helyen járok akkor melyiket kell telepítenem? van itt 3 usb
de fogalmam sincs hozzá.
-
werszomjas
addikt
Nekem is G27 van, kipróbáltam, attól, hogy a kormányt áramtalanítom, és újra bedugom, nem kalibrál újra, csak akkor, ha másik USB-be dugom.
Az lesz sztem is, amit Jim74 mondd.
A gépeddel van valami.
Vagy a táp (bár akkor az egész gépnek vacakolni kéne) vagy az usb port / alaplap.
Próbáld meg első körben, hogy dugd át a kormányt másik USB-be, lehet a mostanid már vacakol, és ingadozva kapja az áramot.
Ha mindegyik USB-vel ezt csinálja, próbáld ki a kormányt a biztonság kedvéért egy másik számítógépen, ha ott is csinálja, a kormány a ludas, ha nem, akkor a gépeddel van valami, utóbbi a valószínűbb.
Korábban nem tapasztaltál ilyet?
-
Próbáld meg a teljes gépedet (kormányostul) szünetmentesre rakni. Tutira áramingadozás okozza. Milyen táp van a gépedben? Lehet, hogy nem tudja elég stabilan adni az USB-nek a feszültséget és a villany felkapcsolásakor olyan feszültségingadozás keletkezik egy pillanatra, amit a kormány kihúzás-bedugásnak érzékel.
-
kovi831
aktív tag
ha felgyújtsa valaki a villanyt
Parasztból jeles!Hát nekem nincs ilyen gondom, most próbáltam, még egy 2Kwattos fűtő testel is próbáltam, igaz nem ugyanabba a konnektorba dugtam.És azt sem tudom, hogy a villany ugyanarról a fázisról megye-e.
Próbáltad már más fázisról? Vagy csak 1 fázisod van otthon? Gari van még rá?
(valahol próbáld ki.)Szerk.
Egy elosztóról kipróbáltam és semmi gondja nem volt a kormányomnak.(g27 van nekem is)
Annak valami baja lesz, vagy esetleg valami kondi hiányozhat, pl. fénycsőnél, vagy ha kompakt szarakodik.
Ha tv dugsz be akkor is ez van? -
Steady74
addikt
Saját tapasztalat: nem elég gyorsnak lenni egyedül a pályán, akkor is annak kell lenni, ha mások is ott vannak, és vigyázol rájuk.
werszomjas: teljesen korrekt módon nyomja, hobo szintén ventru dettó, viszont a szándékos kilökések zavarnak... és mivel nem vérre megy a játék, így feleslegesnek éreztem amit a w2w-k műveltek
-
sith7
félisten
Szerintem a játék hevében nem tudja az ember le reagálni a másikat és ezért vannak balesetek,de ez benne van
Már megbocsáss, de ez hülyeség ... mi eddig mindig le tudtuk reagálni az elmúlt hónapokban, és nem vérben forgó szemekkel játszottunk
Figyeltünk egymásra, azt akartuk, hogy mindenki jól érezze magát, még az is, aki utolsónak fut be a célba.
-
hermanyi
addikt
Rengeteget ér
Itt a tegnap -ma reggeli mókázásunk
Monza első féktávot elnéztem kicsit de nem lett belöle baj hál istennek -
Shadahin01
csendes tag
egy kis OFF hátha érdekel valakit.
-
-
Steady74
addikt
Hobo (
) kollégával és lelkes csapatával mentem tegnap este egy Valencia versenyt, gondolom az lesz nektek a következő futam. Ahhoz képest, hogy talán egy éve nem vezettem itt, 2012-ben szinte egyáltalán nem mentem, willikétől csak 8 tizedet kaptam az időmérőm, a futamon meg a 3. körben összeszedett 6 mp-et tartottam végig. Amikor meg hibázott, utol akartam érni, de muszáj volt az 4es kanyar után nyomni egy Y fordulót, mert keresztbe álltam
annyira igyekeztem utána
-
werszomjas
addikt
Settings / Monitoring, ott a keresd meg a Framerate-e, jelöld ki és picit lejjebb pipáld be, hogy "Show in On Screen Display.
Elvileg így kell bekapcsolni.
Ezt követően lent jobb alsó sarok, az óra mellett lesz egy kis repülő jel, a bal felső sarkában egy számmal, ha azt megnyitod, ott tudod a színét, méretét és a helyzetét változtatni, hogy hol írja ki.
Egyébként bekapcsolható még a GPU hőmérséklet, kihasználtság, stb.
-
werszomjas
addikt
Szerintetek itt ki volt a hibás?
Amit én láttam, az én szemszögemből:
0:35 után nem akartam betenni BDavid mellé, nem tudtam volna megállni, ezért leheletnyivel korábban fékeztem, ezt viszont tőlem jobbra norbiboy nem így gondolta ő beszúrt mellém, így már nem tudtam rendesen elfordulni, kiszorultam a belső ívről és ahogy látom, Ventru mellettem volt (bocsi nem láttalak, de nem is nagyon tudtam volna több helyet hagyni
), 3an meg nem fértünk el abban a kanyarban, a következmény a videón
-
A Steam regisztráció már megvan. A megvásárolt kulccsal nem tudom, hogy mi a teendőm, illetve találtam egy olyat, hogy játék hozzáadása --> termék aktiválása steam-en.
Ha ide beírom a megvásárolt kulcsot, akkor a steam tudni fogja, hogy az egy F1 2012 kulcs és megjelenik a játékaim között majd (és letölthetem)?Illetve még azt szeretném megtudni, hogy a játékban hogy kell a profil nevet kitölteni, hogy a versenyeknél a tabellán és mindenhol a játékban Jim74D -ként jelenjek meg? Arra gondolok, hogy a vezetéknév, keresztnév mezőket hogyan töltsem ki, mert valamelyikből csak a z első betűt jeleníti meg a scoreboardokon.
-
-
Steady74
addikt
Így jártam ma én is, sajnos nem először. Hockenheim, 1. helyért harcoltam, jöttem ki a kerékcsere után a boxból, az első kb 5 (kemény keveréken), a második kb 1 mp-re előttem, szintén keményen. Én lágyon jöttem ki a 10. kör elején, erre connection failed... ki is léptem az egész szrból.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest