- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
A trükk ne hibázz
Ettől féltem, hogy ezt fogjátok mondani
... igen, nekem is úgy tűnik, hogy ha nincs mind a 4 kör 1:19 eleje körül, akkor vége a dalnak ... elég egy elrontott kanyar, és kész ... 4 tökéletes karika kell akkor ... hm ... hát, úgy érzem ezzel is elleszek addig , mint Kimi - vel ... legalább megismerem ezt a pályát is.
Amikor pár hete mentünk rajta, örültem ha nem default setup - pal 1:21:xxx - et mentem rajta ... most meg default - tal 1:19 ... határozottan fejlődök
Egyébként a mix 3 az gondolom be van kapcsolva?
Már az első kanyar előtt -
Mr.Mercury
aktív tag
-
tkesy
addikt
igen rég játszottam vele, de úgy rémlik, hogy:
- fogaskerék : fejlesztés tesztelését takarja,
- felkiáltójel / gyémánt : az egyik a csapat számára fontos versenyeket jelzi (pl mercedes motoros autóval a Német nagydíj) a másik meg a pilótastátuszod felülvizsgálatát. ( 2-es számú pilóta -> egyelő bánásmód -> 1-es számú pilóta)
hogy melyik melyik azt már nem vágom, de egyébként a program írja valahol, hogy mi mit jelent... -
Azt hiszem McLaren-nel mentem. Ahhoz képest, hogy összesen kb. 1 órát ha játszottam ezzel a játékkal és ebben benne van az összes hardver és egyéb beállítás is, akkor szerintem nem olyan vészes kezdetnek, hiszen Vixen idejétől "csak" 6 mp-re van
(#2621) hermanyi: próbáltam innen egy DFGT beállítást, de nem jött be
. Nem tudom, hgoy a Tiéd volt-e, mert lementettem a képeket, amik linkelve voltak, abból meg nem derül ki utólag, hogy kiéi
-
hermanyi
addikt
ésszel fék és ésszel a visszaváltás
nincs benne trükk most fejeztem be karierben és bezony megizzasztottak rendesen
Én ott nem satufékezem szinte alig fékezek inkább a sebességi fokozatok vissza dobálásával lassítok mert ott a bal első hihetetlen hamar blokkol és irányíthatatlan is a williams -
PiE137
senior tag
Nálam időjárás változás még nem volt, mondjuk Q-k alatt nem is flashbackelek... (verseny alatt is elvétve, ha nagyon muszáj, mert elbambultam, vagy ilyesmi...
)
De volt egy bachrein-i időmérőm, ahol 0% esőt jósoltak, erre a Q3-ra leszakadt az ég!
A gép mind lággyal jött ki, és vezettem is az időmérőt olyan 30mp-el jobb köridővel, mint a második. De valahogy a végén mégis megvert 1-2 bot, pedig nem tekertem meg az időt!
Érdekes volt az is...@ jozsi252
A beállításos képedet nem tudom nagyítani! -
MC HOBO
aktív tag
"A videón még nincs a kérdéses részeknél"
Ezt hogy érted???
Te melyik videót nézed???
Hát, dehogy nincs... A videón éppen az Eau Rouge elejénél deaktiválódik a DRS és ahogy átért rajta, ismét aktív lesz...
Látszik is, hogy nem kikapcsolja, hanem inaktívvá válik... Ha kikapcsolja, de aktív, akkor zölden "világít"...
(#1716) Jim74: Ki tudja? A 2011-ben szinte gond nélkül lehetett átautózni nyitott hátsó szárnnyal az Eau Rouge-on, bár a valóságban tényleg nem biztos, hogy biztonságosan meg lehet próbálni...
De tényleg azok!
-
giigz
veterán
Semmi beállítást nem módosítottam, csak haverom gépén mentem pár kört, hogy legyen mit megpróbálnia megdönteni.
Majd ha egy kicsit állítanék az autón, akkor tuti beférne 40-be, de igazából Szingapúrt hanyagolni fogom, mert a 2011-et is amiatt töröltem, hogy nem tudtam Szingapúrban egy rendes kört összerakni...
Most a maláj pálya tetszik nagyon, de majd még a többi pályát is megnézem, csak a suli miatt nem nagyon van idő játszani sajnos...
-
JONAS77
aktív tag
Csak annyit, amennyit eddig is szoktak, náluk van a licenc, és ez a fő dolog a Codemastersnél.
A rajongók úgy is megveszik, mert kell nekik az F-1-es élvezet.
Találkozott már valaki nagyobb buggal, nem rég olvastam egy olyat, hogy esőben indult a srác Monacóban, esős gumikkal és beleszaladt a palánkba, ami itt nem nehéz. Visszajátszotta, és amikor visszadobta őt a versenybe, hirtelen napsütéses pályán találta magát. Az eső gumikkal, meg mehetett a boxba!Ennyit az előre megtervezett stratégiával, meg a játék élvezhetőségéről.
Nem merem még megvenni, pedig az előző kettő is itt van a gépemen.Kormánnyal ment valaki, mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini-ITX
- Elektromos autók - motorok
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Eredeti játékok OFF topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest