- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Karrier módban, a szerződés felajánlások random módon jönnek a csapatoktól? Másodszor kezdtem el a karriert (thx to corrupted savegame) és ugye a Német pálya után jött az első felajánlás, ismét a sauber-től. Van értelme újra és újra kezdeni a pályát, más csapat felajánlás reményében? -
_stick_
őstag
Üdv! Találkozott már valaki a szingapúri pályán olyannal, hogy (ultra beállítás mellett) fény nélküli, sötétebb a pálya, mint kellene? Youtube-on néztem videókat de nekem nincs az a fény áradat, mint ott láttam.
-
_stick_
őstag
Sziasztok! Kezdő kérdés.
Jobb alul verseny közben villog a 2x3db kis led, hol pirosan, hol fehéren. Így kommunikálna felém, hogy nem megfelelő üzemanyag beállítást használok? Hogy is van ez? -
_stick_
őstag
Hali! Fúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy Ti hogyan játszatok a karrier módban? Toro rosso-val vagyok, az intermediate túl könnyű, csak elvétve vagyok 2. vagy 3. A professional-ra azt mondom, hogy valósághűbb, mert ~10 hely környékén szoktam végezni, kín keservesen. Viszont baromira böki a csőröm, hogy nem egy nehezen kiharcolt 1. vagy 2. helyen végzek. Láttam, hogy lehet unlockolni további autókat, de azt nem tudom, hogy csak a karrier kijátszásával lehet? Talán mclaren-nel vagy ferrari-val elérném a fenti szintet, de tuti nem lesz kedvem még egyszer a karriert végig vinni...
-
_stick_
őstag
Hali!
Letöltöttem innen az ML... által készített HD skineket. Hogyan tudom telepíteni: -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Az a kérdésem (ami az előző részben sem volt tiszta), ha pl short weekend-full qualify-ra megyek és van R&D feladat, megcsinálom kiírja, hogy passed, majd kimegyek a pitbe és nem akarom folytatni, akkor ott a skip session-ra kell mennem? Ugyan ez a kérdés, practice és a selejtezőnél is? Hány kör a minimum, amit mennem kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest