- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
hát a codi nem az biztos .
Sajnos a 2010 ota ugyanazt a motort használják és szerintem már ők is tudják ,hogy ez gyenge egy ilyen játékhoz. Nincs letesztelve rendesen a játék kiadás előtt ,(lehet csak rossz emberekkel tesztelik) . Szóval kiadják a játékot (2012 ben legalább nekiestek foltozgatni ez a 2011 ben nem nagyon volt) valamit javítanak rajta több mindent elcsesznek a javítgatással és kényelmesen hátradölve röhögnek a markukba ,hogy a sok hülye meg megvette. Jó ez nekik úgy sincs más alternatívájuk max az rF de azt meg nem nagyon szeretik mert nehéz a setupolás, főleg ha nem is ért hozzá. -
hermanyi
addikt
Büntetés rendszer katasztrófa ,ugyanúgy ahogy a te nézetedböl még van minimum fél méter a két autó között közben az előtted lévőt màr lökdösöd. Kanyar bejárati íven màr ne akarj a fékpedálhoz érni mert jégre megy az első kerék . Irreális kanyarvágások stb
javitàsrol pedig csak annyit , hogy a 2010 óta sztem visszafelé esik a jàtékélmény
-
Đusty
addikt
Én is ugyanígy vagyok vele, szóról szóra egyetértek. Annyi különbséggel, hogy én már kipróbáltam hozzá egy momot amit 2 nap után el is adtam, nem éri meg a mocera és sokkal lassabb voltam vele, nem állt rá az agyam, sokat kellett volna gyakorolni. Billel szerintem sem lehet kormányos időt menni, de azért jól el lehet vele szórakozni, még a codinak kellene egy kis programozást tanulni, hogy igazán jó legyen billel ez a játék.
-
devilinsid3
addikt
bill-el megyek
nem is vagyok vele gyors, de kb. annak is betudható, mert annyira nem érdekel, hogy minden áron jobb legyek bill-el.. de ismerek billeseket is akik gyorsak
de mondom bill-el mégis minek összehasonlítani amikor assist off-ban meg közelíteni az időket jóval nehezebb..
kézi váltó még billen is hozhat a köridőn bőven, mert a féktáv csökken, ABS nélkül is gyorsabb lehetsz, csak ezekhez szerintem kva sok idő kell mire belerázódsz.. Vixen-ék sem 2 hét alatt lettek ilyen gyorsak és ha ugyanezt a bill-re fordították volna, mert nem kormánnyal akartak menni lehet, hogy hasonló eredményt is hozhattak volna
-
devilinsid3
addikt
hát az f12012ben is inkább alap betegségek vannak amik idegesítőek.. előtted kicsúszik egy versenyző véletlenül meglököd és te kapsz penalty-t vagy ugyanígy, ha ő lök meg, akkor is lehet, hogy te kapsz.. meg az eső-száraz gumi.. nincs átfedés a 2 között, egyik pillanatban tökéletes, a másikban pedig már 4 kerékkel úszik el az autó a kanyarban.. én sem mondom, hogy szar az f12012, csak ezek az alapvető dolgok igen idegesítőek.. főleg, hogy elvileg volt f1es pilótákkal tesztelték (meg ugye emlékezünk a boxkiállásnál, hogyan ment be a kerékcserére az autó.. 90fokban kb. 0ra lassított , ezek amik inkább olyan dolgok, hogy nem létezik ezért nem szólt nekik senki semmit, hogy jó arcade, de azért ne legyenek blődségek benne)
-
munky
őstag
Szerintem a Codemasters F1 szériája nem hozta azt a szintet, amit előzetesen sokan vártak tőle. Az első két rész PC verziója ráadásul még kínosan sok bugot tartalmaz a mai napig, amit soha nem fognak javítani. Az F1 2012 egy tucat patch után már egy korrekt iparos munkának nevezhető, mert ordítóan nagy technikai hibák és bugok nincsenek a játékban. Az a bajom vele, hogy bár egy teljesen vállalható, de összességében mégis csak egy középszerű F1 játék lett ez is, és nem fogok rá igazi klasszikusként gondolni soha.
Az SC-t például jó ha 3X láttam a játékban, pedig a Steam szerint 190 órát játszottam a vele. Esőben az ellenfelek által felvert esőpermet az F1 2011-ben nagyobb és részletesebb volt, itt mintha erőforrás spórolás miatt csökkentették volna ezt. Gondolom a konzolok miatt, mert többször láttam olyan nyilatkozatot, ahol a jelenlegi generáció kevés memória mennyiségét kifogásolják a készítők. A PC-s verzió meg csak egy sima port, pár DX11 kiegészítéssel. Aztán ott van a gumi kopás, ami sokkal konzervatívabb lett mint a '11-es játékban, talán a kelleténél jobban visszavettek belőle, vagy legalábbis nem skálázódik annyira jól az egyes versenyhosszokon mint kellene.
A multiplayer elég fapados és ez csak enyhe kifejezés. Szerintem manapság kifejezetten szégyen és gyalázat az, hogy egy folyamatban lévő időmérőhöz amiből még 10perc van hátra, csak és kizárólag nézőként csatlakozhatok. Ott meg olyan vérlázítóan low budget szagot áraszt minden, hogy azt nem hittem el amikor először láttam. Spectator módban a kocsik kidolgozottsága egyszerűen ocsmány, hiába van minden grafikai elem a maximumra tolva. A kameranézetek ugyan itt szintén nevetségesek, de még a hangok is kifejezetten elviselhetetlenek. Az olyan apróságok, hogy lobbyban nincs chat már tényleg csak hab a torán. Ezt még a tíz éves F1 Challange '99-'02 is tudta.
A karrier mód szerintem az ilyen egy évadot feldolgozó játékokba teljesen felesleges. Nekem legalábbis dögunalmas volt még a gondolat is, hogy kezdjek egy második szezont benne. Egy ilyen koncepció mondjuk egy több szezont tartalmazó játékban működne jól (pl. F1 Challange). Sokkal izgalmasabb lenne elkezdeni egy kis csapatnál mondjuk a 2009-es szezont az akkori szabályokkal és erőviszonyokkal, aztán úgy eljutni 2012-ig. Ötször egymás után ugyan olyan erőviszonyok, kocsik és ellenfelek ellen lenyomni egy évadot, hát ahhoz tényleg nagyon kell unatkozni szerintem és a jelenlegi rendszer csak ezt tudja.
Még lehetne sorolni gazdagon, de a lényeg annyi, hogy szerintem ez koránt sem tökéletes játék. Sőt, sokkal jobb is lehetne. Lehet, hogy nálam van túl magasan a léc, de ez maximum egy középszerű alkotás a szememben és minél többet játszom bele annál erősebb az érzés, hogy az F1 2013-nak már nem kellene nekiugrani egyből 8K-ért...
-
hermanyi
addikt
Mentéseim nekem is rendben vannak már egy jó ideje talán 1X buktam el ösz visz .
Nekem egyszerűen a játék nem jön be pl Ha elkezdesz már kanyarodni felejtsd el ,hogy még egy kicsit fékezel , mert azonnal lecsúszol az ívről , mész az előtted levő mögött te szemszögedből van még 2m és mégis lekócolod kilököd , és stb . Szóval egy rakat xar. -
hermanyi
addikt
Nem tudom ,hogy férre érted e ,lehet csak bemutató lesz belőle .
Eddig én is megvettem a 2010-2011-2012 öt ,söt az elsők között voltam a vásárlásnál ,de a 2013 al nem fogom elkövetni ezt a hibát az biztos . Virágbolt és kitesztelem ,hogy megéri e ,mert a 2012 ért így utólag egy lyukas garast nem adnék ki mégegyszer.
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
-
tkesy
addikt
Jól tudom, hogy a: "/Program Files (x86)\Steam\userdata a számos almappákban van minden mentés, setupok, rangok, stb" ?
Mert ha igen, akkor kimásolom, aztán ráengedem a telepítőt, de elég gáz a steam, ha nincs benne olyan lehetőség, hogy megmondjam neki, hogy az adott program már fenn van a gépen... aztán remélem helyreáll a lelki békéje, és a mentések is megmaradnak..
-
barcalaci84
őstag
de msi nél nem korlátoz így , tehát simán tudok 30ra rögzíteni míg játék közben több az fps-em
fraps-nál actionnél nincs valami beállítás hogy ne korlátozzon be?más:
msinél illetve actionnél is van olyan lehetőség hogy mondjuk 720p ben vegyen fel, ilyenkor jobban eszi-e a gépet mintha full frame-t állítok? -
hermanyi
addikt
Folyamatos 50 a minimum FPS ami mikrolag mentes ez alatt elöfordulhat mikrolag és az legalábbis az én szememet zavarja .
Azon meg nem kell csodálkozni ,hogy egy programmal rögzítesz egy másik program működését az erőforrást von el a gépböl.
Az meg ,hogy egy cerka jobban teljesit valamiben mint egy P4 es CPU az megint nagyon sok mindentől függ , pl alaplappal mennyire van összhangban memokal stb ,és ez nem csak fikcio ez tény . Egy jól összeválogatott gép sokkal többre képes mint ha a legdrágább kütyükből összehányt gép lenne, Tuning topikban rengeteg példát lehet rá olvasni . -
intelMMX
senior tag
Hát de gondolom neked a P4 630nál jobb is akadt már.
Nekem az eddigi legjobb konfigomba olyan proci volt 2GB DDR400 rammal és 8400GS-el amit apámnak adtam. Nekem most 1,6os Willamette Pentium 4 lenne 768MB DDR400 rammal és egy szarX5500al csak aranyos kedves MSI úgy döntött hogy nem fog életre kelniAzért én a 30FPSnek is örülök. Sőt 22ig tök oké meg minden nekem
-
intelMMX
senior tag
Ezt így nem értem, de ha arra gondolsz tényleg szarult ment felvétel közben. Pláne Geforce 6200al. Mondjuk a 8400GS se segített rajta. A P4 630at azért honorálta. Akkor már ment stabilan 30FPS-el.
Ez így már nem offnak számít?Felvétel közben 9-15FPS
Nélküle 14-35FPSHa érdekel linkelem a videókat. Bár a D351-8400GS kombó szerintem már nincs meg.
Közben megértettem a hozzászólásodat
Megvilágosodtam. Próba cseresznye. -
PiE137
senior tag
Én a Gocompete-es Vixen setup-okkal eléggé csúszkálok, azok nem csak TT-re valók
Q-n és versenyen is azokkal/hasonlókkal mentek?
Mert akkor velem vmi hiba van...Esetleg akinek kellett módosítania a Vix beállításokon, tudna nekem mondani vmi támpontot, hogy merre induljak el?
-
ratam23
aktív tag
A pingnél a 10 illetve 17 közötti különbség elég soknak mondható. Ha online F1ezünk, természetesen minden programot ki kell lőni ami használja netet pl torrent. Egy ilyet esetleg kipróbálhattok, veszteni nem veszthettek vele: Ping csökkentése Vagy rákereshettek még más módszerekre is ping csökkentése címszóval. Pl van ilyen is: [link] Hátha bejön valamelyik. Ha mégsem akkor érdemes a szolgáltatóval beszélni. Ez főleg Barcalacinak szól, mivel neked Giigz nincs ledobálós gondod szerencsére
Legtöbb esetben csak kilépnek vszínüleg.
-
werszomjas
addikt
Ha hosszabb távra tervezel és több autós játékkal is szeretnél gurulni (f1, később grid2, project cars, race07) nézz inkább egy DFGT-t, 15körül már lehet kapni használtan, 20 körül még garanciás példányt is ki lehet fogni itt az aPH!rón, ha nem agyon hajtott kormányt veszel nem lesz vele gondod, én legalábbis azt vettem elsőnek, alaposan utána olvastam, nem nagyon van széria hibája, nagyon jó kormány
-
-
hermanyi
addikt
És ki a halálprofi ?
Nem sértésnek írom de hidd el billel könnyebb jobb időt menni mint kormánnyal egy átlagos felhasználónak . Magam tapasztaltam ,hogy billel kb 4-5 tizeddel vagyok gyorsabb mint a G27 el ,és ezt nem csak én tapasztaltam . Ezzel nem azt mondom ,hogy lenézek bárkit is de ez egy autós játéktól azért vicc kategória . -
willike71
tag
Nem értem miért javítás az, hogy billel közelebb lehet kerülni a kományosokhoz.
Ha csak utcai autóknál elképzeljük, hogy 4 db gombot raknak elénk, úgy menjünk néhány utcányit akár egy kisvárosban, akkor meglepően kevesen tudnák ezt kivitelezni. Hogy miért, az egyértelmű. És ez a játék elvileg a világ legkorszerűbb technikáival felszerelt brutálisan erős autócsodák irányításáról szól nem is utcai autókéról. úgyhogy becsülöm azokat, akik billentyűzettel bevállalják, de ez a játékstílus szerintem ordít a kormányért.Ha persze marketing szempontból nézzük, a Codi segítsük a billentyűzeteseket és gamepadosokat (utóbbit főleg a konzolosok miatt) programozási taktikáját, jónak tűnhet, de az NFS babérjaira hiába ácsingóznak, nem fog bejönni, így másik megoldás kellene. Pl. NFS kontra pl. a GRID és Shift kontra F1... Vagy megmaradni a szimulációsabb vonalon és valamilyen hardvergyártóval (pl. Logitech) stratégiai szerződést kötni és a kedvezményes kombinációkat összehozni, ami mindenkinek megérné. De nem én vagyok a marketing managerük, így csak ötlet marad.
Amúgy én meg azt tapasztaltam, hogy ABS nélkül vagy ABS-el is ugyanakkor lehet megállni, csupán ABS nélkül sokkal több gyakorlást igényel.
De amúgy már nem billentyűzettel mész?
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest