- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii #5259 üzenetére
ez egy arcade játék és ha már ennyire a gumikopást szimulálják a többit miért nem?
és a multit nézem mivel botok ellen csak felbaszom magam
ember tud hibázni, a bot meg be van programozva egy hibára és le van írva mikor mit kell csinálnia.. az ember elfékezi pozíciót veszt amit később vissza kell szerezni, stb. -
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii #5257 üzenetére
rajtnál nem mindenki indul el időben
versenyen ott van mögötted az illető 15 mp-vel, majd előtted fejezi be a versenyt
gumikopás irreális szerintem és a játéknak nem erről kéne szólnia.. -
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii #5254 üzenetére
azért ennyire ne sarkíts.. a 13ban is olyan bugok vannak ami elég gáz
- irreális gumikopás (szerintem)
- rajt bug
- verseny bug
és még sorolhatnám -
don dante
aktív tag
válasz
mikrosuttii #5176 üzenetére
Örülök, hogy tudtam segíteni....
-
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii #5173 üzenetére
hát ezt sokan cáfolni fogják..
-
don dante
aktív tag
válasz
mikrosuttii #5173 üzenetére
30 fps-el szerintem menni fog rendesen...
-
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii #5170 üzenetére
használj Mirillis Action-t.. sokkal jobb
-
don dante
aktív tag
válasz
mikrosuttii #5170 üzenetére
Hy!
A frapsot be kell lőni... Mindenképp vedd vissza Full HD ról minimum 720 p-re' hogy ne terhelje a géped annyira progi a játék mellett... A frapson belül még az FPS is vedd le 30-ra... Elméletileg így binrni fogja ha elég erős avasad...
Remélem tudtm segíteni.Üdv Don
-
scampolo84
aktív tag
válasz
mikrosuttii #5145 üzenetére
Úgy látszik még korán volt.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
mikrosuttii #5143 üzenetére
Itt mit kéne látni?
-
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii #4920 üzenetére
kár, pedig jó lett volna multiban így tolni
-
devilinsid3
addikt
válasz
mikrosuttii #4918 üzenetére
ez az f12012-höz van? nem bannolnak érte vagy valami? mert akkor kipróbálom
-
válasz
mikrosuttii #4418 üzenetére
Köszi
-
tkesy
addikt
válasz
mikrosuttii #4361 üzenetére
csak kiváncsiságképpen: Q3-as idő és nehézségi szint mi volt?
-
intelMMX
senior tag
válasz
mikrosuttii #4361 üzenetére
Az igen! Kicsit komolyba nyomod!
-
Steady74
addikt
válasz
mikrosuttii #4331 üzenetére
Vegigolvastam, vegigszenvedtem ezt a beszelgetest. Rajottem total nem ertesz (hulye vagy kvazi) egy csomo dologhoz es baromira nem erted es nem latod amit a nalad okosabbak, tajekozottabbak mutatnak/mondanak. azert legalabb szereztel egy ket kellemes percet egy nehez nap utan, koszonom.
-
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #4329 üzenetére
Igazad van 2 tábor van és az a 2 tábor az amit te le is írsz .
De te ott értettél félre ,hogy az egész abból indult ki amit írtál és amire Feri is reagált ,hogy a hiba nem a Fraps ban van hanem az ön konfigjában. Erre írtam ,hogy azzal a géppel ne várj csodát ,hogy leesik az FPS ed ilyen és hasonló játékoknál .
Én azon vagyok ha valaki feltölt egy Videót és ha már FUL HD ba konvertálja akkor a képminőség és ha játék akkor a graf beállítás is próbáljon meg már ahhoz közelíteni . Mert ez így nagyon kemény paraszt vakítás annak aki csak a videót látja és az indokot nem ,hogy miért is került ki ,az a videó .
Tanács probáld ki az MSI Aftert nekem az jobban bevált . -
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #4327 üzenetére
igen fullon megy a játék és a vsync is on mert a G27 nem szereti ha 120 FPS fölé megy mert akkor meghülyül és rángat össze vissza .
Tirexit meg nem szoktam nézni ,igaz hazudnék ha azt mondanám nem láttam még 1 videóját sem mert láttam , de az ö képminősége az amit már érdemes feltenni megosztó oldalra .
Amúgy feri képe is mutatja a minőségbeli különbséget ,igaz neki nagyon komoly gépe van ,de ö könnyen megteheti mert fúl milliomos -
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4324 üzenetére
Na látod. Akkor eredendően itt a probléma. Mivel a full hd felbontása 1920X1080 így te alapból nem tudod megnézni a youtube-on a videókat 1080p-ben csak maximum 1280x960 felbontásban.
Csak szemléltetésképp. Nem volt kedvem bekapcsolni a gépet így laptopról lőttem ezt a két képet. (1366X768).Te videód minősége full képernyőn:
[link]Enyém (aminek a nyersanyaga fullhd volt):
[link]Szerk:
Láttam hermanyi kolléga is hasonló összehasonlítással készült, pedig nem is beszéltünk össze -
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #4321 üzenetére
Az a baj ,hogy megnéztem . És csak a te kedvedért elindítottam a játékot és kb ugyanonnan lőttem egy PS-t ,hogy össze tudd hasonlítani a kép minőséget Enyém Tied
"Körülbelül olyan minőséget produkál 1080p alatt,mint amilyen a videó felvétele alatt láttam." Na látod hiába konvertálsz egy bizonyos képkockát HD nek minősülő képkockává az attól még nem fog látszani HD nak. És itt igazolódik be az amit az imént írtam ,hogy "szarbol csak tupírozott szar lesz " hiába konvertálod .
Frapsot meg hasomló programokat belehet úgy állítani ,hogy ne zabálják fel a hardvert de a nyersanyagod egy rakat .... lesz amiből ha meggebedsz sem fogsz tudni normális anyagot csinálni. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4321 üzenetére
Mekkora felbontáson használod a gépet alapból? Asztal felbontás, monitor felbontás?
-
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #4316 üzenetére
Nem akarok beleszólni de én a helyedben annak örülnék ,hogy elindul a konfigodon .
Autós játékoknál azért veszed észre jobban a FRAPS gépigényét mert nem 15 km/ h val változik a táj a környezet stb hanem kicsivel gyorsabban kell ,hogy betöltsön dolgokat a géped és ez nem a fraps hibája hanem a mezei P4 es procidnak a videokártyának csúfolt PCI takaró valamidnek köszönheted .
Youtubhoz meg annyit ,hogy ha megjelenés előtt fél évvel kapunk egy játékról ilyen minőségben videót annak örülünk ,de így ,hogy is mondjam szerintem nem kellene nyilvánossá tenni . És ezt nem bántásnak mondom írom hanem csak tapasztalat .
És egy alap 1152x864 60Hz es félbontásból te hiába konvertálsz HD nak minősülő felbontást az akkor is csak egy nem írom le milyen minőséget eredményez . Csak jóból lehet jót csinálni szarbol max csak tupírozott szart lehet csinálni .
És ezzel nem akarlak megbántani de szerintem a videózgatni akarsz akkor próbálj meg haladni a korral mert így nem sok esélyed lesz az elkövetkezendő időkben . -
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4316 üzenetére
Nem vitatkozom, ha úgy hiszed, hogy jó, akkor jó
"Külső felvevő egység... Ez mit takar?"
Pénzkiadást. Sokat. Pl.: Avermedia Live Gamer HD (40 ezer ipon), Avermedia Live Gamer Portable (45-48 ezer ipon). Ez kb az, hogy a monitorod képét veszi fel, így egy kis proci használaton kívül semmi mást nem igényel, mivel olyan mint ha kamerával vennéd fel, nyilván a minőség meg sokkal jobb. Bár hozzá kell tenni, hogy csak hdmi vga-t és monitort fogad be, mert csak azzal lehet összekötni. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4314 üzenetére
És miért is nagy a frapsnak a gépigénye?
Ugye te is mondtad, hogy a többi felvevő szar. Hogy miért is? Azért mert alapból már rosszabb minőségű a nyersanyag, a konvertálás és a tömörítés, viszont cserébe nem szívja le a géped. Tehát fraps=minőség , de cserébe nem futhat el egy p4 celeronon, hiszen minőséget csak minőségből lehet csinálni.A példa vidit meg nem igazán értem.
Egy megoldás van, külső felvevő egység.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4311 üzenetére
Nem kötekedésből, de a videód alá azt írtad, hogy fraps nélkül 26-35 fps. Ez nem valami jó érték, ahhoz, hogy felvegyél, mert már 25-nél alapból laggol.
Természetesen nincs pénze mindenkinek 300 ezer forintos konfigra, de ebben az esetben csodát sem kell várni. Le van írva minek mi a követelménye, ha ezt nem üti meg egy adott gép, akkor azzal a játékkal nem lehet játszani, ennyi. Én is aftert használok, de vissza fogok térni frapsra, mert sokkal jobb.
De azért nem csoda, hogy beakad a fraps, mikor alapból ennyi fps-ed van -
djrobaa
aktív tag
válasz
mikrosuttii #4311 üzenetére
Akkor ne használd. Van helyette ezer másik program. Én pl az MSI Afterburnerrel veszek fel videót. Az is nagyon jó minőséget tud.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
mikrosuttii #4309 üzenetére
Szerintem nem a fraps a hibás
-
sith7
félisten
válasz
mikrosuttii #3663 üzenetére
Éppen csak kicsit lett szoros a végeredmény
-
Ventru
tag
válasz
mikrosuttii #3330 üzenetére
Én egy hete nem jutottam kormányközelbe,remélem akkor ma gurulunk mert tisztára elfelejtek vezetni
inveljetek .....
-
tkesy
addikt
válasz
mikrosuttii #2238 üzenetére
csak az volt furcsa, hogy időmérőn kaptál kb 1,5 mp-t, és szemmel láthatóan küszködtél a kocsival, a futamot meg behúztad....
-
giigz
veterán
válasz
mikrosuttii #2227 üzenetére
Traction control-t vedd le medium-ra, hidd el, hogy élvezetesebb lesz a játék.
-
tkesy
addikt
válasz
Nem néztem végig a futamot, de azt nem vágom, miként tudsz futamot nyerni legend szinten, ha a Q3-ba nem jutsz be... a futamra állítod be a kocsit, vagy az AI lassul ennyire vissza...?
-
sith7
félisten
válasz
mivel tolod ?
-
PiE137
senior tag
válasz
mikrosuttii #2080 üzenetére
Így van, arra gondoltam....
No, az egy olyan játék, hogy tényleg kell hozzá kontroller mindenképpen, meg úgy van flesse, ha úgy is érzed, gitározol!Én meg azt nyomattam régebben hardon, főleg a basszust!
No de ne off-oljunk, ez F1 fórum! Bocsi mindenkitől! -
PiE137
senior tag
válasz
mikrosuttii #2078 üzenetére
Ügyesen toltad...
Úgy nézem, idén a Pro közelebb áll a Legend-hez, mint az inter-hez. Jól megy a gép, de azért kifékezhető!
A benzinnel kicsit eltaktikáztad magad, van ilyen.
Én folyamatosan képernyőn hagyom a car status-t, mert úgy könnyebb figyelni a gumik állapotát, és a benzint.
Mondjuk kormány mellett nehéz lenyúlkálni, hogy állítgassa az ember a keveréket akciónak megfelelően, ebből a szempontból a bill optimálisabb, mint a G25... No meg a G27!P.S.: Az F1 jobban megy, mint a GH!
-
PiE137
senior tag
válasz
mikrosuttii #2075 üzenetére
Láthatóan még küzdesz az elemekkel, de magasra tetted a lécet (Legend), maximálisak az elvárásaid magaddal szemben.
Ez becsülendő!
Respekt, és sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ASUS ROG Ally
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Ez a mondat angolul?
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest