- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Megsérült a játék profilom de nem tudom, hogy miként tudnám szinkronizálni a STEAM felhővel. Van hogy felajánlja a játék indításkor, de csak időnként és most pont nem Próbáltam STEAM-en belül, azt hiszem a Library alól szinkronizálni, ha jól rémlik a bal oldali játék listából lehetett választani, de annyi történt csak, hogy feljött a figyelmeztető ablak, hogy amennyiben szinkronizálom, elvesznek a gépen tárol adatok, stb, stb, és hogy folytatom e a játék indítását. Katt az OK-ra, majd látszólag mindenféle történés nélkül elindult a játék, és kérte, hogy adjam meg a nevem. Később már a STEAM-ben sem láttam a szinkronizálási lehetőséget. Biztos, hogy van a felhőben mentett adat, mert a tesóm leszinkronizálta véletlenül magának és az én profilom lett aktív nála. (igen, ketten használjuk a játékot
Ötlet?
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #2965 üzenetére
Bocsi, hogy csak most, de végre megvan: Valencia első kör
-
sith7
félisten
Köszi a tegnap esti köröket, jók voltak, csak az utolsót már félszemmel tudtam csak nézni , olyan fáradt voltam, de nagyon jó volt
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
scampolo84 #2993 üzenetére
Ha meglesz a játék, szívesen látunk! Esténként szoktunk gurulni, keresd majd Steam-en az ittenieket.
Ha pedig Ligázni is szeretnél a későbbiekben, ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt!
-
scampolo84
aktív tag
válasz
MC HOBO #2992 üzenetére
Köszi szépen
Időközben átfésültem ezt a fórumot meg még pár külföldi oldalt és úgy látszik haladok előre a rögös úton
Sajnos egyelőre virágboltizom, de most hogy lett kormány majd kb. egy hónap gyakorlás után szeretném beszerezni a játékot. Annyi volna még a kérdésem az illetékesekhez, hogy úgymond én mint "külsős" a későbbiekben csatlakozhatnék-e hozzátok a futamokra?Üdv,
Scampolo84
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
scampolo84 #2991 üzenetére
Ha ennyire nincs válasz, akkor szerintem próbálkozz a kereséssel...
-
scampolo84
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget, remélem tud valaki megoldást a problémámra.
Tegnap megérkezett hozzám az elő Jézuska és meglepett egy DFGT-vel, ez életem első kormánya, és egyelőre több nehézségbe is ütközöm. Korábban joy-jal játszottam a játékot, de így egyelőre többet vagyok a sóderágyban, mint a pályán
. A legnagyobb gondom az, hogy hiába van a profilerben 270 fokon a kormány, a játékban 900-on működik és így egyszerűen nem lehet vezetni.
Ha valamelyikőtök volna szíves használható alapbeállításokkal szolgálni igazán hálás lennék.
-
Trihorn
tag
Köszi!
Szerintem ez még hihetetlenebb.: RaceNet event Hungary with RedBull 1:16.936
Nem gondoltam volna, hogy ilyen kakas a RedBull.
Sajnos valamiért nem töltődnek fel a köridőim a racenetre de már írtam nekik, remélem kijavítják a hibát! -
Trihorn
tag
Köszönöm! Egy kicsivel több mint fél óráig tartott. Ezt a kört a múlt hét elején futottam meg, viszont azóta sokat gyakoroltam Valenciában Shikareeval és Gabennel. Pár apró trükkel(kanyarbejáratok, kigyorsítások, setup) még tapasztaltabb vagyok, úgy érezem, hogy 2-3 tizedet tudnék még javulni ha megint nekivágnék a pályának TT-ben.
Steady74:
-
Trihorn
tag
Sziasztok!
Valencia TT
Sajnos a 2-es kanyarból még mindig le lehet csippantani egy jó darabot bünti nélkül, valamint a 14-es kanyarban ottmaradt egy tized.
Setup a vidi végén. -
Steady74
addikt
steam-mal mi a szar van? csatlakozási hibát ír ki, és ennyi
-
Shadahin01
csendes tag
Hello! Meg tudja vki mondani, hogy a driving force pro kormány jobb oldali zöld led-je minek a visszajelzésére szolgál? Most szétszedtem, mert azt hittem nem kap áramot a tápról de tökéletes az a része.
-
giigz
veterán
Valencia TT: 1:35.855
-
Fang
aktív tag
válasz
werszomjas #2970 üzenetére
Köszönöm
én úgy érzem mintha nagyon hirtelen, a fékpedál útjának már az első 30-40%-ánál padlóféket érezne, ennek a folyamatosságán esetleg lehet állítani a logitech szoftverében? (a játékban a kormány mint periféria ki van kapcsolva mert bekapcsolva nekem vezethetetlen, tehát az ottani beállítások nekem nem segítenek) -
werszomjas
addikt
DFGT-vel sajnos én is ilyennel szenvedtem, folyamatosan füstölt az első kerék, szinten minden fékezésnél.
Mióta megvan a G27 nincs ilyen gond, a DFGT pedálja nagyon könnyű, mindenképp javasolt a squash labda.
Gyakorolni meg nem tudom, én akárhogy gyakoroltam, nem tudtam vele füstölés nélkül fékezni, persze lehet, csak sokkal hamarabb kell elkezdeni fékezni, de akkor olyan is a köridő
-
Fang
aktív tag
Ha már itt vagyok még egy gyors kérdés:
DFGT-vel játszom, de a kikapcsolt abs-sel való fékezésre még nem sikerült ráéreznem a lassu részeken mint például brazilia középső szektor, állandóan csak füstöl az első kerék. a hosszabb egyenesek végén általában nincs gond. van vmi trükk rá a folyamatos gyakorláson túl? squash labda segíthet ebben?
-
Fang
aktív tag
lehet hogy hülye kérdés, de ezek a csoportos versenyzések spontán szerveződnek, vagy valamilyen más fórumon? (steamen a gocomplete és ph csoportokban lehet látni hogy ki játszik éppen, de gondolom nem ez alapján "verődtök össze")
-
MC HOBO
aktív tag
-
Ventru
tag
válasz
hermanyi #2959 üzenetére
Hát hallod nálam nem Valencia hanem minden pályát jég borít
Aztán még ott van az is,hogy miért is nem adtak a codiék kézikönyvet a szabályokról?? Ezt a szitut hogy ütközés okozása részt nem értem!!!
Kari nálam végig az ment amit hallhatsz a videómba
feltétlen ki kellett próbálnom,mert az eddigi futamokon szinte végig egyedül autókáztam és gondoltam jól jön majd az unalmas körökre
aztán végül Kanadában annyira nem unatkoztam
-
-
Steady74
addikt
Pálya utolsó harmadában rátettem az autót az egyik kerékvetőre, aztán onnan kiestem a pályán kívülre, és mivel ez az idióta játék elveszik a gázt ilyenkor, mire vissza tudtam térni, illetve újból tapadtak a gumik, már meg is volt a difi... kár, mert jó verseny lett volna a végére, bár a középső etapban nem volt kers-em. ehhez nem vagyok hozzászokva
-
Steady74
addikt
Hobo (
) kollégával és lelkes csapatával mentem tegnap este egy Valencia versenyt, gondolom az lesz nektek a következő futam. Ahhoz képest, hogy talán egy éve nem vezettem itt, 2012-ben szinte egyáltalán nem mentem, willikétől csak 8 tizedet kaptam az időmérőm, a futamon meg a 3. körben összeszedett 6 mp-et tartottam végig. Amikor meg hibázott, utol akartam érni, de muszáj volt az 4es kanyar után nyomni egy Y fordulót, mert keresztbe álltam
annyira igyekeztem utána
-
Ventru
tag
Tegnap előtti GoCompeteliga futam ,és akkor itt is elnézést kérek Wérszomjas és Sky-tól
-
miti5
tag
-
MC HOBO
aktív tag
Szia,
a választ a kérdésedre itt megtalálod!
-
miti5
tag
sziasztok. arra tud vki vmit ha kiirja hogy profile save is corrupt...!! koreánál jártam,marha jó...
-
Ventru
tag
Srácok! Tudja e valaki mit kell tenni azért,ha hosszú videót akarok feltölteni youtubera? A szennyláda nem engedi
feltölteni feltölti,de a végén kiírja hogy a videót eltávolítottuk mert túl hosszú!
-
gaborh
aktív tag
válasz
hunboy1974 #2936 üzenetére
-
hunboy1974
tag
sziasztok!
Valaki tudna dobni egy linket hogy hol találom a magyaritást ha van,vissza olvastam de nem találtam semmit vagy nem vettem észre.
-
Steady, lesz ma valami gyakorlási lehetőség?
-
hermanyi
addikt
válasz
devilinsid3 #2921 üzenetére
Jim74 már adta a linket hol vannak jó setupok
De lenne egy egyszerű kérdésem azt az 1:31:7 es időt melyik pályán toltad időmérőn? -
válasz
devilinsid3 #2921 üzenetére
Csak 3 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod....
-
devilinsid3
addikt
valaki tudna segíteni olyan ügyben, hogy beállításokat honnan érdemes "szedni" ? ehhez a részéhez sajnos nem értek és ahol játszom ( mondhatjuk komoly ligában ) a 2 időmérő alapján 0.6-1 mp különbség van köztem és az első helyezett között
én billel tolom, de szerintem ettől még azért lehetnék jobb1 példa:
25% időmérő, száraz: 1:31:7
egyenlő kocsik, de amúgy Mercedes -
Ventru
tag
válasz
werszomjas #2915 üzenetére
Kösz szépen
így már világos
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
hybridsong #2916 üzenetére
Szia,
igen, azok jók, de leginkább Time Trial-ra vannak kitalálva. Ha multizniakarsz, vagy GP-módban szeretnél játszani, akkor már nem feltétlenül ideálisak. Kisebb változtatásokkal viszont ahhoz is jók lehetnek. De ez nagyon sokmindentől függ, mert nem mindenki ugyanúgy vezet. Ezeket még magadra kell hangolni, adott esetben...
-
giigz
veterán
válasz
hybridsong #2916 üzenetére
Igen, azok jók.
-
hybridsong
csendes tag
Sziasztok!
Nem válaszoltatok azzal kapcsolatban hogy honnan lehet szerezni beállításokat.Amik a go compete oldalon vannak azok jó beállítások?
-
werszomjas
addikt
Settings / Monitoring, ott a keresd meg a Framerate-e, jelöld ki és picit lejjebb pipáld be, hogy "Show in On Screen Display.
Elvileg így kell bekapcsolni.
Ezt követően lent jobb alsó sarok, az óra mellett lesz egy kis repülő jel, a bal felső sarkában egy számmal, ha azt megnyitod, ott tudod a színét, méretét és a helyzetét változtatni, hogy hol írja ki.
Egyébként bekapcsolható még a GPU hőmérséklet, kihasználtság, stb.
-
Ventru
tag
Használ valaki MSI Afterburner-t? Az lenne a kérdésem,hogy mit kell kipipázni ,hogy lássam a fremet? nem találom mint a frapsnál
vagy nem is tudna mérni?
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok. Mi a megoldás ha a blokkolás gátló és a kipörgés gátló kivan kapcsolva hogy ne csuszon ki a kocsi? Már idegbajt kapok tőle.
-
Dr. Romano
veterán
A mikrofont holt tudom kikapcsolni a multiban? Nekem alapból on, de én vagy ki szeretném lőni, vagy push to talkra állítani.
Jah egyébként a menüben lévő zene, nagyon ott van. Simán elmehetne egy jó kis repülőszimulátorba
is -
válasz
Shadahin01 #2906 üzenetére
Köszönöm az infókat. Majd megpróbálok állítani a fékerő elosztáson. Lehet, hogy valamit elnéztem, amikor beállítottam az autót...
-
Shadahin01
csendes tag
Alul kormányzott az autód.Egyszer állíthatsz a menüben a fékerőelosztáson, aztán menet közben választhatsz a fékerő elosztáson: előre, középre, hátra. Ahogy én észrevettem a két beállítási hely nem függ össze.Tehát ha a semleges autódat a menüben 55-45% arányban osztod a fékerőt akkor a menet közbeni beállításoknál ez az érték a "középre" állásban lesz érvényes.Ha ezen felül még előre állítod akkor plusz fékerő megy előre de azt már nem tudom milyen mértékben.Bár ezek a beállítások egyénfüggők mert én pl az erősen túlkormányzott autót szeretem.
De kicsit bővebben: itt -
giigz
veterán
válasz
werszomjas #2904 üzenetére
Versenybaleset
-
werszomjas
addikt
Szerintetek itt ki volt a hibás?
Amit én láttam, az én szemszögemből:
0:35 után nem akartam betenni BDavid mellé, nem tudtam volna megállni, ezért leheletnyivel korábban fékeztem, ezt viszont tőlem jobbra norbiboy nem így gondolta ő beszúrt mellém, így már nem tudtam rendesen elfordulni, kiszorultam a belső ívről és ahogy látom, Ventru mellettem volt (bocsi nem láttalak, de nem is nagyon tudtam volna több helyet hagyni
), 3an meg nem fértünk el abban a kanyarban, a következmény a videón
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest