- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cNpowa
tag
-
cNpowa
tag
Megint van új patch, csak meg a steam megint töltött valamit
110.
-
cNpowa
tag
válasz
werszomjas #2200 üzenetére
Igen ez spect.De a jelenlegi kör-t nézzétek. Vicc hogy ilyen bugos
-
cNpowa
tag
Egyik barátom olyan problémával küzd hogy a játék lowon 13 fps-t produkál, Miközben a BF3 Ultrán megy.
Az alábbi config-al rendelkezik: AMD Athlon x2 3000 , 4GB RAM (1333MHz) illetve GTX 560 1 GB.
Nem értjük mi lehet a baj. A játékot már egyszer újra rakta. Talán az új patch okozhatja, vagy kell neki egy Win7 re-install?Segítséget előre is köszönöm
-
cNpowa
tag
válasz
werszomjas #2064 üzenetére
kibírta volna azt a fél órát kint
Én 6.lettem
Sok sikert!
-
cNpowa
tag
Mi történz veled werszomjas a selejtezőn?
-
cNpowa
tag
Valamit nagyon tud a player
-
cNpowa
tag
válasz
Barthezz2 #1858 üzenetére
Nyerő hely. Olcsó, de csak egy van belőle, szóval ha kell siess. A steam nem szarakodik semmit, de ha mégis nyugodtan írj nekem vagy a Live supportnak
Ingyen szerintem nem tudod kipróbálni.Én anno a Junior-t vettem meg 10€ volt.(Kell nekik a támogatás
) Ha a Junior-t veszed meg (ez a legkisebb, a legnagyobb azthiszem 45€),akkor a teljes játékból 10%-t engednek.
-
cNpowa
tag
válasz
Motion_Blur #1815 üzenetére
Biztos a csapat betonozni akarja a boxot
-
cNpowa
tag
Életemben először mentem végig a Kuala Lumpuri pályán: 1.37:375 Még sok van benne, nem is ismerem a pályát
-
cNpowa
tag
válasz
Motion_Blur #1480 üzenetére
Te egy goaud vagy, vagy tudomis én mi, de nem e világi
Emberi tested alatt, egy olyan test van mint az avatarod ;D
-
cNpowa
tag
Tököm kivan a német playerekkel... Magyar Nagydíj 7. helyről indulok elsőnek fordulók a kanyarban,erre a német **** nekem jön de úgy izomból.És megy tovább mintha mise történt volna, persze ekkor jön még a randombünti
-
cNpowa
tag
válasz
werszomjas #1286 üzenetére
ez az hogy nincs...
-
cNpowa
tag
Ma jött patch? Mert most töltött le a steam 106.2mb-ot
-
cNpowa
tag
Egy jó képességű kormányos ellen kipróbálnám magam.(Multiban persze) Hogy van-e esélyem kormánnyal rendelkezővel szemben.
-
cNpowa
tag
The profile save is corrupt.
Faszom a steam cloudban....
-
cNpowa
tag
A büntetések letöltése eléggé furcsák, meg az is amiért néha kapok büntetést. Például Multiplayer közben Monzában rajt , első helyről, első kanyar fordulnék elsőnek erre be száguldozik előttem egy ferrari, elvitte az első szárnyamat levágta a kanyart, erre én kaptam büntetést veszélyes közlekedésért...vicc
Nálam is így volt. Melbourne-i időmérőn(automata szintén) 4 kört mentem, 5. levezetőnek terveztem, de a motor feladta a küzdelmet. Még most se értem, hogy mitől ment tönkre...Második multis versenyemen 2. voltam ,bemegyek kereket cserélni, erre a hülye szerelő nem akarja leszedni a bal hátsó kerek.El is úszott az első helyem
-
cNpowa
tag
valaki multis versenyre vágyik, vegyem fel steam-re
Multival kapcsolatban: Nem tudom milyen volt a GFWL által nyújtott multi, de itt elég sűrűn láttam másnál timeouted, lost connection-t.Nálam ilyen nem volt még, habár egyszer semmi hibaüzenet nélkül csak úgy kilépett a gamma. De sebaj jön majd a patch
-
cNpowa
tag
Abu Dhabi-ban ki milyen kört tudni menni?Hogy tudjak mihez viszonyítani
hermanyi: jó hogy semmi képet nem látni
-
cNpowa
tag
Kipróbáltam a demót. Nekem nagyon jónak tűnik, igaz a többivel nem nagyon játszódtam.De szerintem az ide F1-et megveszem. Inkább a Multi miatt..
Sajnos kormányom nincs, de azért megpróbálok mindent kihozni az Xbox 360 controllerből.
Ha lesz bajnokság, akkor lehet indulni controllerrel? Vennék kormányt, csak sajnálok kiadni egy normális kormányért +20ezret , de gagyit se akarok venni :üdv.
-
cNpowa
tag
kezdek türelmetlen lenni
Rá vagyok tapadva az F5-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" 4K UHD+ ,i7-1185G7 ,32GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 1 év
- Dell Latitude 7450 ,14" ,Intel Ultra 7 165H ,32GB RAM ,512GB NVMe SSD ,gyári garancia 2027.09.23-ig
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - RTX 4060
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest