- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
Helló!
Érdeklődnék, hogy innen megéri e megvenni a kulcsot a játékhoz? Jól látom, hogy ez régiómentes kulcs? Illetve VPN-es kulccsal érdemes foglalkoznom?
-
Látom takarítás volt...
-
Pepi79
tag
Ez nálunk alap. Főleg ha kevesen vagyunk, mindig összevárjuk egymást, hogy ne egyedül körözgessen mindenki, hanem tényleg harc legyen. Máskülönben ennyi erővel akár mehetne mindenki offline tt-ben, nem?
(#2771) hermanyi
Beku báz, ezt olyan szépen mondtad, hogy kiteszem magamnak háttérképnek.
Egyébként a 2012-vel a megjelenéskor játszottam 2*, meg azóta a múlt hétvégén, úgyhogy egyenlőre sok vizet nem zavarok. De talán nemsokára...
Szerk.:
Steady-t egyébként tényleg meg kell böködni néha, mert különben lassan már nem tud mit kitenni yt-ra.
Sir
-
hermanyi
addikt
válasz
hermanyi #2774 üzenetére
Na felért én vasárnapi esésem kelésem is youtubera a Gocompete liga futama .
Videó Catalunya de esek kelek harcolok küzdök szenvedek epizód -
devilinsid3
addikt
egyébként mennyi potenciál van még ebben a 12es f1ben? még egyikkel sem játszottam multiba ezért kérdezem, érdemes megvenni erre a "fél, 3/4" évre? játékos számot értek ezalatt leginkább, hogy nem ürül ki a játék, mert kijön a frissebb f1
-
Bazunga
tag
Most már csak 33%-os a steamen még durván 24 óráig, ami kb. 7,500huf.
Míg 50%-os volt én is ráharaptam. -
devilinsid3
addikt
tudom, hogy nem ide való, de ha valaki érdekelt Team Fortress2 trade-ben és megvenné nekem az f1-et (2012) steam giftként akkor tudnánk cserélni
aki érdekelt érti, aki nem az ne demoralizáljon a negatív válaszokkal
-
sith7
félisten
Igen, szoktam igaz ritkábban mostanában .... pár napja volt pár jó kör Steady és Pepi kollégával .... jó meccsek voltak ... amikor ők mentek elől, és látták kicsúsztam, akkor mindig megvártak, megelőztem őket, aztán a következő kanyarban, ők előztek meg engem
De tényleg jó volt, mert elhitették velem, hogy versenyezünk
-
devilinsid3
addikt
köszönöm a válaszokat
még a packre visszatérve ez, hogy van és meddig? ha pl. megveszem azt a 37,x eurósat akkor kapok 2 steam gift f12012-t vagy hogy?
-
válasz
devilinsid3 #2761 üzenetére
Steamen most 50%-os akcióban nyomják: 19.99 EUR (~5.550,-HUF). Szerintem ettől olcsóbb nem nagyon lesz.
Még a GameKays4All-on is drágább...(#2762) giigz: megelőztél
(#2659) fagy53: bakker most látom, hogy meg sem köszöntem a választ. Elnézést
és köszönöm
-
giigz
veterán
válasz
devilinsid3 #2761 üzenetére
25 $ körül van az ára, és vannak jó ligák is.
-
devilinsid3
addikt
sziasztok, szeretnék beruházni f1 2012-re, de steam gift, illetve biztos forrásból történő vétel jöhet csak szóba, tud valaki segíteni milyen árban megy most az f1? természetesen nem csillagászati összegre gondolok
és egyébként szokott lenni komolyabb liga vagy hasonló sorozat ami fair play szabályai között zajlik? -
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #2755 üzenetére
Köszi!
Nyilván itt a 2012-ben könnyebb dolga van a billeseknek, majdnem olyat lehet menni, mint kormánnyal... 2013-ra már be fogok szerezni egy kormányt, nagyon kíváncsi vagyok magamra.
(#2756) MC HOBO: Köszi. Billen könnyű jó időt menni, persze azért van vele szenvedés, de kormánnyal sokkal nagyobb érdem... Ahogy olvasgatom, egy közepes tudású kormányost le lehet verni billentyűzettel, míg ez a 10-11-ben nem így volt.
-
giigz
veterán
Billesek mennyit mennek Melbourne TT-ben?
Nekem most 1:22.239 a legjobb időm, és én ebben már nem találok sokat, eléggé össze van rakva...
-
MC HOBO
aktív tag
A tegnap esti GoCompete futam.
-
karilla88
tag
Tegnap esti GoCompete ligafutam
-
Egy viszont tény: a kanyar előtti lassításokat sokkal hatékonyabban lehet megcsinálni manual váltóval, mint automatával. Sokkal rövidebb fékutat lehet venni.
Amit viszont nagyon sokszor elrontok az az, hogy túl sokat pakolok vissza és kigyorsításkor visít a motor
Szóval mire normális időket fogok tudni menni, addigra kijön a 2013, és kezdhetem elölről az egészetTényleg, Melbourne-höz nincs valami jó setup?
Gocompete-n nem találtam sajnos, de lehet hogy van csak már ott is bénázok
-
Sziasztok!
Volt ma egy kis időm leülni a gép elé játszani. Próbálgatom a manuális váltót, de nagyon béna vagyok... Melbourneben 1:32 Caterham-mel... Szánalmas...
Mondjuk nem volt beállítva az autó, mert nem találtam setup-ot, de nem hiszem, hogy sokkal jobban ment volna...
-
Ventru
tag
válasz
Steady74 #2741 üzenetére
Ja és ilyenkor irigykedek rád Steady azért amiért nem jöttél ligázni
. Másodjára okoz problémát a csatlakozás azaz most ledobott
a szerencsétlen. És olyan szar az egész,hogy vissza sem tudtam csatlakozni,holott még az időmérő elején tartottunk.....
Még az a szerencse,hogy nem állok harcba a dobogóért.
((megyek és tolok egy Batlesfieldet ott nincs ilyen gond)) f1
-
Ventru
tag
De ti miért nem toljátok itt? Mondjuk 1 ok amiért van értelme próbálkozni mert én már 2 vadi új sisakot is kaptam
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok. online játéknál ha már megy az időmérő akkor nem tudok már csatlakozni a játékoz? illetve ti melyik szerveren szoktatok játszani? Jobban örülnék ha magyarok társaságában játszanék.
-
-
Balazsrbr
csendes tag
Én Gtx 650 ti-re gondoltam, csak kérdés bírja e a tápegységem (Lc 500 h-1v v.2.2)
-
Balazsrbr
csendes tag
Na ma ha minden jól megy meglesz a játék
Bár.. lehet hogy egy új videókártya majd elkell hozzá mert a mostani (geforce 210) kicsit gyengus lesz :S -
giigz
veterán
válasz
takessz #2712 üzenetére
Már ne is haragudj, de amit csinálsz, az kritikán aluli... Én sem vagyok valami gyors, lévén mert billentyűzettel tolom, de ez azért csak más.
-
giigz
veterán
Akkor szerintem én nyertem, mert az elrajtolásig sem jutottam.
-
takessz
senior tag
F1 2012 Gameplay [HD] egy kis gameplay Iratkozz fel ha tetszik! Please subscribe!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest