- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #3294 üzenetére
Csináltam én is egy tesztet sajna torrent megy rendesen elnézést a lassú felért .
Motion Vixen jó páros ők úgy sem számítanak . Ha ők vannak és én hozok egy 5. helyet az olyan mintha dobogós lennékx -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3297 üzenetére
Uram!
Zavarba hozol...
(#3296) Steady74: ezért nem látjuk online... Egy 70 körös verseny 0:02.380... !!!
-
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3294 üzenetére
És nem dobál le a pinged miatt??
-
sith7
félisten
válasz
Steady74 #3287 üzenetére
World of Tanks szerverről már megindult a transfer az F1 2012 Lotus box - a felé , csak kicsit át kellett alakítani a box - ot, hogy a Tigris beférjen
Jim74
Miről beszélsz papa ... 3 mp - vel gyorsabb vagy a SPA TT - n, mint én ... neked max. a hátsó lökhárítódat fogom nézegetni -
Defy
csendes tag
válasz
MC HOBO #3288 üzenetére
Csináltam egy speedtestet.
-
Defy
csendes tag
Tud valaki megoldást arra a problémámra, hogy ha multiban játszom ne dobjon ki verseny közben 5-ből 3-szor?
-
kissea
csendes tag
én is jönnék, ha beférek, esténként 10 után tudok odakerülni, de kell a kikapcsolódás
Sajna a pályákat még csak a Hungaroringig bezárólag ismerem, de lelkes gyakorló vagyok.
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3278 üzenetére
Jöhet ő is, csak akkor az emberek 80%-a megismeri a kék zászlót 5 körös futam alatt is
-
giigz
veterán
Én is jönnék, csak egyelőre még azóta sincs kész a gépem, most a táp romlott el, meg vga-t is kell vennem
Ja, és amíg gép nincs, addig nyilván a játékot sem vettem meg, szóval egy nagy sz@r az egész, pedig mennyit játszhattam volna...
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3274 üzenetére
Gyere csak ...
-
werszomjas
addikt
Én is jönnék majd
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #3271 üzenetére
és 6ba is csak végső esetben
viszont ha ennyien leszünk, akkor az 5 körös futamokat lehet el kell vetni, mert kizárt, hogy ne legyen fizikai kontakt az első kanyarokban, és 5 kör esetén lehetetlen a felzárkózás, míg 25% os verseny esetén meg belefér egy két hiba. viszont a 25 % ellen szól, hogy csak pár futamot lehet menni. na majd a host eldönti
-
válasz
Steady74 #3258 üzenetére
A szándék baromira megvan, csak mire gép elé kerülök, addigra már hulla fáradt vagyok
. Valahonnan időt kell szereznem...
Ma is reggel fél 7-től este fél 7-ig kimutatásokat gyártottam, egyik rendszerből adatokat nyertem ki, amiket elemzés után egy másikba át kellett tölteni. Szóval szépen telt az első munkanap...
-
válasz
werszomjas #3254 üzenetére
Köszönöm
Sith7:
-
werszomjas
addikt
Jim74> nem feltétlen az dönt, hogy milyen segítségeket használsz, hanem a tempód.
Selejtező alapján vannak a ligák szétosztva, adott pályán futottunk egy 25%os futamot és az alapján ment a szétosztás, hogy ki mennyi idő alatt teljesítette a futamot, ez a módszer persze nem 100%os, van akinek egyes pályák nem annyira fekszenek, mások direkt vették el a gázt, csak hogy gyengébb ligába indulhassanak, így ott ők az ászok, van aki önhibáján kívül (pl hibázott, kilökték) került gyengébb ligába.
Kezdj el online gurulni a ligásokkal, és sztem 4-5 futam után látszik majd, melyik ligában a helyed, hol fogsz magadnak megfelelő ellenfeleket találni.
-
Sziasztok!
Ha esetleg ligázásra szeretném adni a fejem, és ABS-t meg ideális kanyarív jelzést használok a segítségek közül, akkor melyik ligában lenne a helyem?
Köszönöm
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok. Esetleg ha valakit érdekel. [Logitech f310 gamepad.]
-
MC HOBO
aktív tag
Részemről mehet a D-be is, ha neki nincs ellenére, hogy nem az elejétől megy...
(#3247) kovi831: Minden vasárnap van liga-futam és mindig a következő pálya jön... (ahogy a valódi F1-ben is...)
Ausztrál Nagydíj
Malajziai Nagydíj
Kínai Nagydíj
Bahreini Nagydíj
Spanyol Nagydíj
Monacói Nagydíj
Kanadai Nagydíj
Európa Nagydíj
Brit Nagydíj
Német Nagydíj
Magyar Nagydíj
Belga Nagydíj
Olasz Nagydíj
Szingapúri Nagydíj
Japán Nagydíj
Koreai Nagydíj
Indiai Nagydíj
Abu-Dzabi Nagydíj
USA Nagydíj
Brazil Nagydíj -
MC HOBO
aktív tag
válasz
hunboy1974 #3244 üzenetére
Szia,
csak eredeti játék kell hozzá. Regisztrálj ezen az oldalon! Ha lesz elég érdeklődő, talán még egy ligát el tudunk indítani...
-
hunboy1974
tag
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni valamelyik ligához,ha van rá lehetöség.kell hozzá valami külön progi esetleg
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat
-
MC HOBO
aktív tag
GoCompete B Liga Hockenheim a mezőny közepe
-
makkai
aktív tag
Go Compete B liga futam mezőny utolsó harmada
-
kovi831
aktív tag
Pont lejárt az idő limit mikor eszembe jutott:
Ha egy új szezont kezdek hogyan lehet kikapcsolni, hogy egyik versenyen se essen az eső.Nem azért mert nem szeretem az esőtnéha jó móka, de a versenytávot 1005-ra tolnám fel a gyakorlás miatt.
Hol találom a mentett állásaimat(szezon) az f1 2012 könyvtárban?Csak azért mert betenném a safety car-t a játékba.
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3233 üzenetére
ok, lehet félreérthető voltam, szóval 3 féle váltó van a játékban
automata
manuális
automata és manuális .... ez a 3. ez milyen váltó ? -
werszomjas
addikt
Köszi
Minden assist off, full manuális váltó.
Még ha gyorsabb is lennék segítségekkel (bár nem tudom, nem próbáltam még) így szeretek menni, szeretem mikor elnézem a féktávot és blokkolnak az első kerekek, meg kigyorsításkor ha sok a gáz elmegy a fara, sztem sokkal jobban lehet érezni az autót
köszi Steady74
, igen az jó volt brazilban, szépen megérkeztetek, nekem semmi szélárnyék, ti meg azért osztoztatok mögöttem a szélárnyékban, azt se tudtam melyik ívet fogjam
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3229 üzenetére
Jó kis mix volt
Egy kérdés:
Ez milyen váltó ?
automata és manuális váltó -
kovi831
aktív tag
válasz
Steady74 #3230 üzenetére
Steady bátyó!
Próbálkozok a segítségek kikapcsolásával, ugyanis van amikor meglepődök, hogy neten néha nem lehet használni.
Itt is úgy van mint a Race07-ben a hátsókerekes autóknál, hogy (pl.a lassú)kanyarok előtt fékezéskor gázfröccsöt kell adni, hogy hamarabb lassuljon az autó? -
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3229 üzenetére
Ügyesen vezetsz!
Az a brazil verseny nem volt semmi, négyen elfordulni az egyes kanyarban
majd felteszem az én verziómat is.
-
werszomjas
addikt
BUEK mindenkinek
Itt van a tavalyi
fun race, 2012.12.30 és 31
Látszik azért hogy csak olyan pályákon gurultunk, ahol még nem volt liga futamom, volt amelyiken itt a F1 2012-ben most mentem először, kerestem a féktávokat és az íveket erősen
Elnézést mindenkitől akit meglöktem valahol.Kicsit tartalmasra sikeredett, kivagdostam az unalmas körözgetős részeket
Köszi mindenkinek a részvételt és a meghívást
-
hermanyi
addikt
válasz
hunboy1974 #3223 üzenetére
-
MC HOBO
aktív tag
Boldog Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek!!
-
kovi831
aktív tag
válasz
hunboy1974 #3223 üzenetére
Bocs, mert még én sem csináltam meg.Majd, jön valaki aki kiigazít.
-
djrobaa
aktív tag
Boldog új évet minden F1 rajongónak itt a topicban.
-
kovi831
aktív tag
válasz
hunboy1974 #3220 üzenetére
-
hunboy1974
tag
Sziasztok!
Hogy tudnám elöcsalogatni a safetycar-t,már a 2.szezont játszom és még egyszer sem volt bent pedig volt komoly ütközés
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3218 üzenetére
Egy Rolly
Neked is BUÉK a messzi távolban . Jan 8 tol akkor várunk szeretettel
-
Rolly Dy07
senior tag
Kívánok a messzi távolból minden kedves itteni guruló társamnak boldog és sikerekben gazdag új évet! Ha minden igaz január 8-tól a stabil net hiánya nem fog megakadályozni az online gurulásban. Már csak egy picit több időre van szükségem.
De offline azért nyomom keményen.
-
sith7
félisten
-
kovi831
aktív tag
válasz
hermanyi #3208 üzenetére
Köszi.De annyit kérdeznék még, hogy milyen fék beállításokkal mentek ?
Nyomás, tárcsaméret.Ahogy a programban is le van írva, a kicsi méret apróbb mozdulatokat tesz lehetővé...stb.Eddig ezt nem tudtam mert angol voltés lusta voltam lefordítani.
a 1.12.05 ös idő kers és drs nélkül jó idő
Mondtad korábban. De már rájöttem mi a megoldás.Nem a megfelelő setup volt belőve, az az a pl.fokozatok túl rövidek voltak.Megdönteni most sem tudom, de 1-2 tizedre megközelíteni igen.
-
hermanyi
addikt
válasz
kovi831 #3204 üzenetére
msi afterburnerel rögzítem magyarositás pedig itt
-
Ventru
tag
Itt van Boldi videója mindössze 3perc,de ütős! Jó szórakozást
-
giigz
veterán
B.Ú.É.K!
Remélem egy mégjobb 2013-as játékot fogunk majd kapni
És azt is, hogy lesz kormányom
-
kovi831
aktív tag
válasz
hermanyi #3202 üzenetére
Jó verseny volt! De azt, hol lehet bekapcsolni, hogy felvegye azt amit én látok?Külső programmal vagy a f1 2012-vel?(proci vagy vga igényes?)
Mi még, Pepi,steady kb. 3 óráig nyomtuk a brazilt egymás után 4-5x.
Ja és kérnék egy magyarosítás linket valakitől, ha megkérhetném.(köszönöm)
-
hermanyi
addikt
Rengeteget ér
Itt a tegnap -ma reggeli mókázásunk
Monza első féktávot elnéztem kicsit de nem lett belöle baj hál istennek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest