Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Mér' nem mér?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Egyébként nem értem én ezt, bár lehet, csak én vagyok így vele, de mintha az esős kihívások könnyebbek lennének, mint a száraz pályások ... ezek megvannak 1 óra alatt /mindhárom érem/, míg a száraz pályásokkal napokig kínlódok ... nem pont fordítva kellene lennie ?

-
Ventru
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Érted még jó ,hogy nem neveztetek Vixennel a ligába
Mert már ti ketten nem az A ligába valók vagytok

-
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
... aki annyit megy, az már uralja az Erő sötét oldalát ... 
-
giigz
veterán
Nem vettem fel videóra...
Ma már egy 1:44.9 is sikerült volna, de az utolsó előtti kanyarban DRS-sel elb@sztam, és kicsúsztam... Ma idáig egy bő 2 órát szenvedtem vele, hogy megdöntsem a tegnapi 10 perc alatt összejött időt, de abszolút nem tudok semmit sem kezdeni, 1 óra alatt talán 1x érnék körbe, de akkor is elb@szom...
Máskor ilyenkor törölni szoktam a játékot, de szerencsére most csak egy jó erős ALT+F4-et adtam neki, így majd ha lenyugszom még megpróbálom...
-
-
tkesy
őstag
Csak azért kérdeztem, mert tegnap este én is TT-oztam, és pont SPA-ban, de én nem állítottam semmit a kocsin, és mikor rázéztem a topicra, láttam az 1m46s9xx-es idődet... de nem tudtam eldönteni, hogy most én bénázok-e el valamit az első szektorban, vagy állítottál a kocsin és amiatt van a különbség, mert a másik két szektor majdnem századra megegyezik a tiéddel....

ebből kb még 1-2 tizedet tudnák faragni az első szektorban, a harmadik szektorban pedig szintén benne maradt kb 1 tized...
egy picit lassabb körröl van videom is, de a fentebb linkeltett sajnos sikerült letörölnöm...

a "beállítás" a szokásos: default car setup / keyboard / ABS: on / TC: medium / automata váltó...
-
sith7
félisten
Nekem ez az 1-2 óra, az este 9 - től kezdődik ... amikor már alszik a család ... nekem sem napközben

szerk.:
A Grid 2 - re miért lesz több időd ?
Pepi79
Pedig a manuál váltó az, ami még sok tizedet hozhat...Igen, olvastam róla ... na .... majd egyszer azzal is komolyabban foglalkozom

-
sith7
félisten
Köszönöm az elismerést

Azért tartani még nem kell tőlem
, 5 pályát ismerek, abból ez az első, amire azt mondom, hogy talán megy valamilyen szinten ... igaz, erre rászántam bő 2 hetet, esténként napi 1-2 órával számolva
Játszottam már veled pár futamot, azért Te még bőven más dimenzióban autózol mint én
... meg ugye más a TT, meg más a verseny, hús - vér ellenfelekkel szemben 
giigz
Neked is köszönöm az elismerést
, de az az 1:45 .... az hihetetlen
... bár mint írtam, az első, és utolsó kanyarban van még, csak már elég késő volt, és abbahagytam ... ha idővel minden pálya így menne, egy szavam nem lenne ... 
szerk.:
Azt még nem írtam sehol, szóval azért még van mit fejlődnöm bőven, mert ez még csak automata váltóval futott idő volt
... manuális váltóval átmegyek fűnyíróba 
-
Pepi79
tag
Na úgy látom, lassan felköthetem a gatyámat. Grat a fejlődéshez.

(#3473) Jim74
Egyetértek Sith-tel. Valóban csak a gyakorlás mennyiségén múlik, hogy milyen időket tudsz futni. Nézz meg engem, csak hetente egyszer tudok leülni játszani, nem is fejlődök sehová. Megragadtam egy gyenge közép-szinten. Ha tudsz, játssz sokat, ha nem, akkor próbálj megbékülni. Nekem sikerült. Nem is frusztrál már a lassúságom.

-
sith7
félisten
válasz
werszomjas
üzenetére
Én kontrollerrel tolom karácsony óta, nem a legolcsóbbal, nem is a legdrágábbal, a lényeg:
X-INPUT - os legyen, a direkt input nem elég ... az x-input lényege, hogy a két "ravasz" is analóg, magyarul a jobb oldali pl. a gáz, bal oldali a fék, és ezekkel finoman lehet adagolni mindkettőt. Egy átlag kontrollernél ezek a ravaszok nem analógok, azoknál csak annyi előny lenne, hogy finomabban lehetne kanyarodni ... ezekkel az xinput -o s kontrollerekkel már megközelíthető - szerintem - a kormány.
Eredménye nálam bőven van, lásd pár hsz - szel feljebb

Igaz ez se mérvadó, mert itt van giigz ufo fórumtársunk, aki laptop bill. - el is agyonver
... 
Nekem ilyet hozott a Jézuska, ami 8k volt a szombathelyi MM - ban.
szerk.:
Ilyenek még - ha jól tudom - az Xbox kontrollerek, meg a Logitech - ek, csak azok már drágábbak.szerk.2:
Jim74
Ne stresszelj, mester, közhelynek tűnik, de ehhez a játékhoz tényleg idő kell, meg türelem ... sok, sok türelem ... nem ma kezdtem a pc -s játékokkal való játékot, de ez az a game, amiből 10 esetből 8 - szor, ALT + F4 - gyel léptem ki

Meg az a különbség csak 2 tized ...

-
werszomjas
addikt
Játszik valaki kontroller-el?
Milyet érdemes venni a legolcsóbb kategóriában?
Mennyivel jobb egyáltalán mint a billentyűzet??
-
sith7
félisten
Annyira írogattátok itt az 1:4x:xxx időket SPA TT - re, hogy nem hagyott nyugodni a dolog, mondom, ha megvan a Kimi gold, akkor talán lenne jobb az időm TT - ben, mint a mostani 1:51:xxx
Az elmúlt 2 óra képekben

És a vége ...
Az első kanyarban, és az utolsó lassítóban van benne még , szóval elhiszem az 1:44, 1:45 - ös időket.

-
giigz
veterán
SPA TT: 1:45.920

Mentem már 1:45.550-et is, de utolsó kanyarban jött a warning, kb. 1 cm lehetett...
Egyébként 1:44 simán benne van, csak olyan rég játszottam vele, hogy nem tudom kihozni így 15 perc alatt... -
mokus1
addikt
Ja, akkor már érthető az A B X a menübe. Igen egyébként nekem is úgy sikerült 2db 53as és egy 54 eleji kör. A Hamiltonos küldetés szerintem elég pite, végig tudtam maradni lágyon így meg valami 38mp előnyöm lett a végére.

Hungaroringen mit mentek egyébként? Én 1:19.7XX-et mentem de egyszerűen már sehol se tudok jobbat menni.
-
Ventru
tag
Tegnap esti FunFutam Spa 3perces

Én csak az aranyat csináltam.......
-
sith7
félisten
Ne töröld le ... nekem ez legalább két hét volt, napi 2-3 óra játékkal úgy, hogy csak ezt próbáltam ... hidd el, én is untam már, de most már csakazért is meg akartam csinálni, nem igaz, hogy másnak sikerül, nekem meg nem ... csak idő kérdése ... mondjuk, most már a végére annyira képbe kerültem, hogy tudtam, pl. ha az első kör végére legalább nem közelítem meg a 8.-9. helyezett párost, akkor ESC, és verseny újraindítása, mert esély nincs, hogy utolérjem. Sokszor volt, hogy az utolsó kanyarban értem el, de onnan már esélytelen volt megnyerni ... na az idegesítő volt rendesen

1:47:1xx ??????

Nekem TT - ben 1:51:1xx a rekord ... igaz az még régebben volt, lehet ha ma próbálnám meg, akkor jobb lenne ... akkor viszont nem értem, hogy miért nem megy neked ?
Ha TT - ben 4 mp - cel gyorsabb vagy ... oké, itt nem lehet állítani semmit, a rich - en kívül
Ne add fel, próbálgasd, meg esetleg nézz videókat róla, én is onnan jegyeztem meg, hogy kb. mennyivel megy néhány kanyarban , melyik sebességi fokozatban ... ezeket felírtam, memorizáltam + 2 hétig csak ezt toltam ...
Egyszóval nagyon komolyan rákészültem

Tényleg, egy kérdés, ha a Button kihívást megcsinálom aranyra, akkor megadja a bronz, ezüstöt is, vagy meg kell csinálni mind a 3 -at ?

-
sith7
félisten
Köszi

Igen, a legnehezebben, amúgy már a második kör felénél lehet látni a minimappon

Motion_Blur
Puttony/Gombos= Button
Ez jó
MC HOBO
, igen, bár nem elsőre, de meglett 
mokus1
PC - n tolom, kontrollerrel
, amúgy amikor nekiálltam, akkor ilyen 1:55 - ös 1:56 - os köröket mentem, hát az nagyon kevés, aztán, amikor bementem 1:55 alá, akkor már kezdtem közeledni hozzá, de ehhez a győzelemhez, be kellett mennem 1:54 alá is, 1:53:386 volt azt hiszem a leggyorsabb kör ... természetesen rich beállítással.Youtube - n amiket néztem videókat, abban 1:54 - es időkkel is megcsinálták, csak én nem tudom egyszerűen jól bevenni, azt a hosszú balos kanyart ... azt mindig elrontom, és azért kellett jobban kapaszkodni.
-
MC HOBO
aktív tag
Ha esetleg érdekel valakit:
-
Ventru
tag
Én sem attól tartok,hogy a tápom finghat ki ha valami akkor az mehet nem is sajnálnám,csak az a bibi,hogy nem én döntöm el.,az már jobban izgat ,de nem is akarok ilyenekre gondolni,hogy esetleg más beadná a kulcsot. nem is lenne ez a mizéria,ha ez a ge....i kormány nem szarakodott volna,de most már rendben van kb:2hónapig ügyetlenkedett . azt írtátok ne melegedjen hát ez nem melegszik, annyi,hogy ezek után nem fogom húzni ,alapon hagyom még nem lesz Mercedes

-
kovi831
aktív tag
Érdekes, nekem is volt egy tápom, ugyancsak chieftec ami elromlott és 15 ezres kategória volt és új volt.Igaz felsőt tápos gépbe/házba(5-6 évig ment) volt beenne, egy 6000+x2 fűtött neki mert felfelé volt az áramlás(nem oldalra a cpu borda miatt) nem tudtam mit csinálni vele, lehet az baszott ki vele.Most ugyancsak chieftec-et vettem ugyanannyiért, remélem nem fog beszarni, abban bízok, hogy az előzőt a meleg/forróság tette tönkre.Az új házam már alsó tápos szerencsére.
-
Ventru
tag
válasz
gaben82
üzenetére
Magyar pálya, gondoltam szóljon igazi magyar zene
kicsit felpörgetve 
jimmy5 : van akinek tetszik
,van akinek nem
,de én rá vagyok kattanva 
Ezt a táp mizériát haggggyuk . Mondjatok egy progit amivel lehetne mérni minden hőmérsékletet pc-n és először azt veszek
közeljövőben meg majd veszek egy FSP-t 
-
karilla88
tag
Tegnap esti GoCompete ligafutam.
(Ahogy Laci mondta :Vót ott minden Gyulám.) -
Đusty
addikt
-
giigz
veterán
Nekem is volt egy évig LC Power tápom, semmi bajom nem volt vele, tökéletesen vitte a gépet. Azelőtt 13k-s Gigabyte volt, az megadta magát pár hónap után. Most egy 18k-s Corsair volt, ami már ajánlott, és minőségi kategória, ez is megadta magát, de mivel használtan vettem, szerintem már akkor is rossz volt, amikor vettem. Na mind1, szóval a 18k-s táp is szar. Igaz, most meg lesz javíttatva, de nekem idáig minden tápom elromlott, ami 5k fölött volt, az LC Power és Mercury tápokat meg évekig használtam gond nélkül. Haverom 6 éve Codegen tápot használ, semmi baja vele. Másik haverom LC Power-t 2 éve, semmi baja vele. Ők költenek 5k-t tápra, én meg költök több 10 ezret, és így sincs tápom.

Szóval annyi a lényeg, Chieftec CTG sorozat, vagy FSP Raider, ezek az olcsóbbak közül talán nem mennek tönkre.
-
Ventru
tag
Néztem játék közben (BF3 ) és nem fúj nagyon meleget ,de inkább közelebb áll a langyihoz
mint sem,hogy melegedne a táp doboz az meleg de nem vészesen ja és a szoba hőmérséklet az 24fok ...ne idegesítsetek már fel....alapjáraton csendes az egész motyó ha játszom akkor meg egy kicsit hangosodik de szerintem ez semmi ,hasonlítom most az előző verzióhoz ,na annál mintha földrengés lett volna. még az asztal is komolyan mondom reszketett. Ez a táp volt akkor is ........ (utána nézek azért ,aki ajánlotta itt Ph-n a motyót ő mit mond rá) -
MC HOBO
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Az enyémből csak a lényeg: GoCompete - B-Liga - Hungaoring.
-
hermanyi
addikt
Ma esti ligafutam Hungaroring Sok izgalom nem volt de küzdelem igen .

-
És most látom csak, hogy még húzod is vele a 3570K-t????

A spórolásról meg annyit, hogyha egy olcsó táp besz*rik, akkor elég sok alkatrész tud rántani magával. És ahogy elnézem az alkatrészeidet, azért Te sem sz*rral gurigázol
Na szóval, ezekre kellene válaszolnod és, akkor lehet keresni egy megfelelő darabot:
- mennyi pénzt szánsz rá?
- modularitás fontos-e?
- zajszint mennyire fontos?
- hosszú távon lesz-e még teljesítményigényes hardver beépítve a gépedbe (SLI, CF rendszerre gondoltam pl.)Egyébként szerintem egy hosszabb játék után, vagy közben érdemes lenne megnézni, hogy milyen levegőt fúj ki a tápod. Volt szerencsém ehhez a márkához és Core2Duo CPU - HD4850-es konfignál elég forró szelet nyomatott ki magából, ami nem sok jót sejtet....

-
sith7
félisten
LC power

Amit még szintén ne HKC
De a tápos topicba írd be mennyi pénzed van, mi a konfig és megmondják a frankót

-
werszomjas
addikt
Érdemes, az egész gépedet kinyírhatja, alaplap, vinyó, vga, mindent.
Sokan nem tudják, de a táp egy fontos része a PC-nek.
Itt kérdezgess inkább, itt biztosan a legjobbat fogják neked ajánlani a pénzedért.
-
Ventru
tag
Nem mai gyerek ez már
gondoltam spórolok és erre nem költök. De....pü-be küldjetek valamit amit ajánlanátok.
és ha rászánom magam lecserélem. ((sürgősen kellene cserélnem?)) -
Háááááát, nem akarlak elkeseríteni, de az LC-Power nem igazán az ajánlott tápok között szerepel... A tápos topikban nem nagyon dícsérik....
Csúnyábbat csak azért nem írok róla, mert nem szeretnélek nagyon elkeseríteni, de a konfigodhoz sokkal minőségibb táp illene.... Szerintem... -
benjoe1
aktív tag
Dx11 használatát hogy tudom beállítani? Vagy ezt automatikusan a játék végzi?
-
Ventru
tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget Jim74-nek
És külön köszönet Hermanyi-nak
,hogy el linkelte pontosan mit is kell telepítenem!!!
úgy tünik jó lett a driver telepítése következtében! És azoknak is köszönet akik próbáltak segíteni 
-
Ventru
tag
Ha jó helyen járok akkor melyiket kell telepítenem? van itt 3 usb
de fogalmam sincs hozzá. -
Ventru
tag
tápom de egy laptopon kipróbáltam és ott nem müvészkedik ,bedugva áramba,....habár más egy laptop erőforrás kábel mint a pc. Tápommal nem lehet gond ugye? vagy milyen? szerintetek jó?
-
kovi831
aktív tag
Szerk.
Bocsánat a címzett hermanyi lett volna.jimi74
Nem véletlenül nem szabad a tápon spórolni. Rengeteg problémát tud okozni egy nem minőségi táp
A kollégának igaza van, nekem egy másfajta codegány(ms industrial) tápom volt és nem bírt lemenni alvó módba a gép.most vettem egy 500wattos chiftech tápot, sajnos ára is van, de megéri.
Ismeritek még a Varga és társa nevű bt? na az még egy "
fasza" táp. -
kovi831
aktív tag
Úgy látom valami mikroszaggatós dolog lesz nálam, mint az fps játékoknál.Az nem járja, hogy 1024-ben is szaggat néha.Sikerült sikeresen 4Gz-re húzni a procit, és így is ez a jelenség van.
Az lenne a kérdésen, hogy a játékot a steammel hogyan tudom más winyóra áthelyezni?
Vagy, ha ez nem jön be, újratelepítésnél/letöltésnél meg lehet adni más helyet, hogy hová tegye a játékot? -
jozsi252
veterán
Azt azért figyelembe kell venni hogy elsőnek is inkább az alaplapi USB portba érdemes dugni bármit is. Legalábbis a G27-et én is mindig oda dugom be. Mert előlapi nem annyira ajánlott. Egyszerűen jobb ha egyből az alaplappal kommunikál a kormány nem pedig 1 kábelen keresztül a lappal.
Más: Érdeklődnék hogy így a sokadik patch után mennyire jó az FFB a 2012-nek? A patch-ek sok mindent javítottak rajta? Mert pl ismerősnél próbáltam még a legelején és nem volt valami jó.
-
válasz
hermanyi
üzenetére
De az USB-nek a számítógép tápja adja a feszültségeket. Szóval, hogyha instabil a tápod, akkor simán okozhat ilyen jelenséget, ha felkapcsoltok egy villanyt.
Tényleg próbáld ki más gépen a kormányt, sőt a legjobb lenne, ha valakihez elvinnéd a komplett gépedet és az ő villamos hálózatán próbálnád ki a konnfigodat. Vagy próbál meg egy szünetmentest kölcsön kérni és rákötni a teljes konfigodat.
Az szinte 100%-ig biztos, hogy az USB-nél van valami gebasz...

Nem azt mondom, hogy nem az alaplappal van probléma, de én elsőre tápellátásra (USB oldali) gyanakodnék.
Nem véletlenül nem szabad a tápon spórolni. Rengeteg problémát tud okozni egy nem minőségi táp

-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Azért írtam ,hogy sztem alaplapi bibi .
-
werszomjas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák

- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Pánik a memóriapiacon
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Igazából mindenhol 1-2.ra sikerült, legnehezebb számomra Alonso volt nagyon kellett veretni. Sumis meg izgalmas volt hogy végig kellett előzgetni a mezőnyt 

... aki annyit megy, az már uralja az Erő sötét oldalát ... 

...