Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz sith7 #2025 üzenetére

Na, most már jöhet az F1, 1:58.785 :)

---------------------

Srácok, eddig csak egyszer toltam a játékot, most akartam megint neki esni, és egy nagyon érdekes dologra lettem figyelmes. Valaki, ha játék közelben van, és kormánnyal tolja, nézzen már rá pls.

Szóval, DFGT, 360-as elfordulás beállítva, játékban a linearity 50%. Ha áll a kocsi, akkor ha kopptól-koppig eltekerem a kormányt, belső nézetből figyelve, a játékban is szépen megteszi. Ugyanakkor, menet közben, ahogy gyorsulok, ugyan azon kormányállásnál folyamatosan csökken a játékban a kormány elfordulása. Nem, nem azért, mert csúszik a kocsi orra, mert látható is, hogy tekeredik vissza a volán a kocsiban, miközben én meg sem mozdítom a kormányt.

Össze vissza állítgatok mindent, de semmi változás. Így viszont gyakorlatilag vezethetetlen a cucc, mert ahogy gyorsulok, folyamatosan rá kell kormányozni, és akkor arról még nem is beszélek, ha esetleg alulkormányzott lenne a verda, már nem lenne hova korrigálnom, mert elfogy az előttem lévő kormány.
    Ez olyan szinten gáz, hogy Suzukában az utolsó egyenesben lévő törést padlógázon csak úgy tudom teljesíteni, ha koppig fordítom a kormányt.

Ez így nagyon tré :W

Nálam lenne a para, vagy másnál is ilyen, szokjam meg?

Ha esetleg nem értitek amit írok, doboki róla videót, ha kell.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés