- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
Steady74 #4584 üzenetére
Köszi, ezt az oldalt kinéztem az első hozzászólásból, de valószínűleg a fórumon lehetnek az eredmények, amit regisztráció híján nem látok. De ha valóban ott vannak, akkor regisztrálok.
speedydb23: Néhány órája. Nem is az a célom, hogy világbajnok legyek, csak mondom, akkora a különbség az AI szintek között, hogy Intermediate-en játszva nyerek, Professional-on pedig szenvedek egy 20. helyért. Egyébként Caterham-mel megyek, nem tudom, van-e ajánlott autó karrier módra, minden csapatot unlockoltam, amit lehetett Young Driver's Challange 100%-os teljesítésével.
Ha jól éreztem, a Mercedes kicsit túlkormányzottabb, mint a többi, amit próbáltam, az kifejezetten tetszett is, de sajnos kezdeni nem lehet vele.
-
Frenk
aktív tag
válasz
Steady74 #4524 üzenetére
Így sem tudom a DVD-ről telepíteni, hogy működjön. Ez csak először sikerült, a legelső telepítésnél, ezután az újratelepítésnél már csak a steamről hajlandó telepíteni.
Azért a Live-nál ilyen problémák nem voltak/vannak. Elég durva, hogy megvásárolom a játékot és nem tudom a DVD-ről telepíteni a későbbiekben. Vagyis tudom csak a steam nem hajlandó észrevenni, hogy fel lett telepítve.Ez mindenkinél így van aki újratelepíti a játékot - természetesen a jogtiszta termékre értem.
-
válasz
Steady74 #4373 üzenetére
Már túl vagyok rajta: [link]
neliszab is hívott GTL-ezni, meg is vettem, gyakoroltam is, de sajnos, mint írtam, én akkor játszok, ha épp van időm, egy normális ligában meg azért időhöz kell igazodni, ami nekem nem mindig menne, egyszer-egyszer beugrani meg nem látom értelmét, meg lehet nem is néznék jó szemmel.
Elvagyok én offline is
-
intelMMX
senior tag
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Steady74 #4333 üzenetére
Szerinted miért kértem tanácsokat?Miért kérdeztem,hogy miért megy szarul a játék Fraps alatt?Pontosan,mert nem értek hozzá,ettől még hülye nem leszek,akkor leszek hülye,ha kussba maradok,és nem kérdezem meg a hozzáértőket.74-es szám gondolom arra utal,hogy kb. 35-40 éves lehetsz.Igen,nem adom meg azt a tiszteletet,hogy magázódjak veled.Olyan érettnek nem tűnsz sajnos,hogy ezt megadjam.Még egy 80 éves bottal járó nénit is tovább hallgatnák,mint tégedet
.
-
giigz
veterán
válasz
Steady74 #4124 üzenetére
Szerintem azért fogom megvenni most ezt 5k-ért, mert ha tetszik, akkor eladom 2.500-ért (gondolom ennyiért nem kellene kétszer mondani senkinek sem...), tehát 2,5k-ért kipróbálhattam, hogy nekem kell-e kormány, vagy lusta vagyok még ahhoz is, hogy a kormányt szerelgessem
Ha pedig megtetszik, és már érzem, hogy kellene pl. egy DFGT, akkor majd veszek egy olyat
-
ratam23
aktív tag
válasz
Steady74 #4077 üzenetére
Feldolgozás befejezve, elérhető a fenti linken, igaz még csak 360p minőségben. Kicsit később jobb lesz (720p, 1080p).
Steady
Ennyire kiveszett a tűz?Pedig nagyon élvezhető tud lenni. Persze vannak idegesítő hibái is.. Te miért hagytad abba? Simán meguntad? Vagy volt valami olyan dolog ami feltette az i-re a pontot?
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #3849 üzenetére
Ha már Race07, aki nem tudná, indulni fog belőle liga, gyertek:
Race 07 Series PH! / WTCC Fan Group -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #3840 üzenetére
Szerintem ezt nem jól értelmezted...
Az első körében a legjobb idejéhez (1:26.332) képest az első szektorban +0.724, a másodikban +1.035, a végén pedig +1.677... A második gyors köre a legjobb idejéhez (1:26.332) képest mérve tényleg alig gyorsabb, de az elsőhöz (1:28.009) képest azért elég sokkal...
Sorry!
-
PiE137
senior tag
-
PiE137
senior tag
válasz
Steady74 #3823 üzenetére
Az első részt is toltuk a haverommal együtt, amíg voltak dedikált szerverek.
De azért nem voltunk olyan nagy játékosok!
Lorant például rendszeresen szarrá vert, ha közös szerón találtam magam vele.
Valahogy az ő kocsija mindig gyorsabb volt egyenesben is, állítása szerint nem csalás nem ámítás, csak a kigyorsításon múlik.
Mondjuk brazil és egyéb béna nemzeteket soha nem okozott gondot lenyomni, de voltak azért kemény harcok, például az orosz Tiger team-el.
Tegnap kicsit köröztem az első résszel: te jó ég, teljesen más, mint az f1! Kb minden palánkba belezúgtam!Kiváncsi vagyok, mit hoz az új rész! Keményen rámegyünk, az biztos!
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #3826 üzenetére
Én is jövök majd
willike71> mennyi idő volt míg átszoktál erre a cockpit nézetre?? Jobb ez így?? Pont az utóbbi ligafutamon gondolkoztam, hogy a jövőben úgy kéne menni.
Egyedül az zavar, hogy nem látom, mikor van bekapcsolva a DRS és mikor nincs, jelezhetné a kormányon.
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #3686 üzenetére
Ja hát nem is arra gondoltam, hogy a rend éber őrei fogják megtalálni, azok lesz*rják, akkor sem csinálnak semmit, ha sejteni lehet, ki a tolvaj, nem lehet rájuk számítani, a lényeg a jegyzőkönyv legyen meg, a lista, hogy mit loptak el.
Az rengeteg pénz, nagyon nem lennék most a bőrödben
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #3676 üzenetére
Basszus, együtt érzek.
Amikor szembesül az ember, hogy ellopták a nehezen összeszedett, szeretett dolgait, megsemmisítő érzés
Rendőrségen mindenképp tegyél egy feljelentést, főleg ha nagy az érték, a pontos típusokkal, minél részletesebb leírással, ha esetleg később rájuk bukkansz, bizonyítani tudod, hogy ellopták tőled és az a tied.
A másik amit még tehetsz, hogy figyeled a hirdetési oldalakat, ha szerencséd van, a mocskos tolvaj túlad rajta, mert kp kell neki, meg megkéred a horgász társakat, hogy figyeljenek.
Bízom benne, hogy meglesznek!
-
sith7
félisten
válasz
Steady74 #3674 üzenetére
Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz !
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #3552 üzenetére
Magadat miért hagyod ki Uram?
Amúgy jó látni hogy mivé nőtte ki magát ez az egész amit anno elkezdtünk, nekem még mindig napi szinten jönnek pl. youtube-on olyan levelek amiben leírják hogy nagyon sokat tanultak a videóimból és a setupokból, ami megmondom őszintén nagyon jól eső érzés. Egyre kevesebbet játszok (ez mostanában azt jelenti hogy semmit), de minden ligás, nem ligás videót megnézek amit felraktok
Szal jobb láb a gázon, bal láb a jobb lábon és peace!
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #3376 üzenetére
Én elnézést a tegnap estéért mindenkitől . Elgurult a tabletta a 2. futamon és jobbnak láttam lelépni mint utána folyamatosan 1 emberre utazni ,hogy tönkretegyem a versenyét .
Nüri n az első körben volt egy hibám késői féktáv amivel baj sem lett volna de nagyon szűken kezdtem a fordulást ott 2 embernek kellemetlenséget okoztam mert vissza kellett ,hogy vegyék mert ki kellett kerülniük . -
kovi831
aktív tag
válasz
Steady74 #3370 üzenetére
Sajnos kormány problémák miatt elvesztettem a karrier mód mentéseit, igaz programmal visszaállítottam, de sajnos nem egy mappába tette őket, szanaszéjjel szétszórva.Azt meg az a jó Isten sem rakja össze.
Szóval van-e valami megoldás, hogy a második szezontól kezdjem a versenyzést?Valami cheat vagy ilyesmi, nem szokásom csalni egyébként, csak marhára idegesít, hogy újra minimum 25%-os versenyeket keljen mennem, gondoltam belövöm 5 körre, de azt nem lehet.(igaz második szezonnak 100%-os távot állítanék be)
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #3343 üzenetére
Hobo mesterrel szerintem példa értékű versenyt futottunk monzában. hagyott helyet ha előztem, és viszont, ha láttam, hogy a fehér nyíl mellettem van. több körön át
Uram,
a monzai futam (ha végez a YT a feldolgozással...)
-
kovi831
aktív tag
válasz
Steady74 #3348 üzenetére
a mezőny egyik fele az első kanyarban akarja megnyerni a versenyt, a másik meg akkor sem engedi el az mögötte lévőt, ha már csak keresztben állva tudja megakadályozni.
helyet hagyni luxus, szóval nálam kb most szakadt el a cérna, innen már nem szórakozás.
Csak nem Kuala Lumpurra(malaysia) gondolsz?
Ott a célegyenesben tényleg balra húztam, de nem láttam a tükrökbe, hogy honnan jössz.A nyilat meg nem figyeltem, hátra nézni luxus volt
Szóval bocs ezért, azt hiszem több "incidens" nem történt.
Az a verseny szép volt, majd ha rá érsz felrakhatnád. -
sith7
félisten
válasz
Steady74 #3287 üzenetére
World of Tanks szerverről már megindult a transfer az F1 2012 Lotus box - a felé , csak kicsit át kellett alakítani a box - ot, hogy a Tigris beférjen
Jim74
Miről beszélsz papa ... 3 mp - vel gyorsabb vagy a SPA TT - n, mint én ... neked max. a hátsó lökhárítódat fogom nézegetni -
válasz
Steady74 #3258 üzenetére
A szándék baromira megvan, csak mire gép elé kerülök, addigra már hulla fáradt vagyok
. Valahonnan időt kell szereznem...
Ma is reggel fél 7-től este fél 7-ig kimutatásokat gyártottam, egyik rendszerből adatokat nyertem ki, amiket elemzés után egy másikba át kellett tölteni. Szóval szépen telt az első munkanap...
-
kovi831
aktív tag
válasz
Steady74 #3230 üzenetére
Steady bátyó!
Próbálkozok a segítségek kikapcsolásával, ugyanis van amikor meglepődök, hogy neten néha nem lehet használni.
Itt is úgy van mint a Race07-ben a hátsókerekes autóknál, hogy (pl.a lassú)kanyarok előtt fékezéskor gázfröccsöt kell adni, hogy hamarabb lassuljon az autó? -
kovi831
aktív tag
válasz
Steady74 #3174 üzenetére
Akar valaki ma este gurulni? Elvégre a legtöbben már nem dolgoznak ebben az évben, én meg jövőre sem
aki meg igen annak sok sikert a melóhoz.
Steady:
Ebből a nézetből mintha jobban le lehetne reagálni az autó mozgását, de én is képtelen vagyok már megszokni.A GP2-3-as időszakban ez teljesen normális volt.A tv-s nézet meg azért sz@r mer nem látom a tükröket rendesen, pl. RB-nél a jobb oldalit kitakarja a "külső" fordulatszám mérő.
A brazil nagy díjnál TT-ben a 1:12:058 mennyire számít jó időnek?
Persze Kers és DRS nélkül, de viszont azokkal sem tudom megdönteni, sajnos videóm nincs róla.
Egy rossz kép [link]Valamiért a játékon belüli print sceent nem engedi. -
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #3085 üzenetére
Kellemes ünnepeket neked és családodnak is . Persze + az összes PH és lapcsalád használónak is .
Köszönöm a dicséretet , utolsó helyről sok esélyem nem volt főleg ennyi hibával . De nem baj most jön majd egyik kedvenc pályám ,ott remélem 1 el előbb végzem .szerk:
Ventru szokás kérdése csak nekem bejött ,ha neked sokat kell tekerni tedd feljebb a linearitást 70 re.Murit sajnálom mert nem szokásom lökdösődni és pont rá akartam figyelni a kontrollere miatt nagyon ,de nagyon más íven és sebességben közlekedtünk a pálya azon részén .
-
Ventru
tag
válasz
Steady74 #3006 üzenetére
Kényelmesen szeretek menni
dekülönben igazad lehet mert sorra veszítettem a pozíciókat, fairnak meg fair amennyire lehet,de nem tökéletes mivel Davidbácsira nem tudtam reagálni
((tökéletes soha nem lesz mert ez nem profi liga,vagy lehet az,de akkor meg én nem vagyok vérprofi
bendeguz76
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #2965 üzenetére
Bocsi, hogy csak most, de végre megvan: Valencia első kör
-
MC HOBO
aktív tag
-
válasz
Steady74 #2829 üzenetére
Egyelőre úgy érzem, hogy ettől többet nem tudok kihozni magamból...
Mondjuk nem tudom, hogy mi a f*szt elégedetlenkedek, mikor 4 óra játékidőm van a game-ben...
És mindkét pályán kb. 20-20 kör alatt faragtam 10-12 mp-t az első időmhöz képest.
Azt hiszem a péntek estét belövöm F1-ezős estének
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest