- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fess
őstag
Sikerült mind a négy visszajátszást elhasználni úgy,hogy mind a négyszer elszálljon a motor. Hogy tesztelik ezeket,hogy az ilyet és a fejjel lefelé kamerát (ami elég szembetűnő szerintem) nem veszik észre?
-
sith7
félisten
Aki billentyűvel játszik, árulja el nekem, hogyan lehet úgy kanyarodni, hogy ne pördüljek meg minden 2. kanyarban ?
A demo - ban nem volt ilyen gond, de elkezdtem egy karier - t, és nem igazán tudom még az időmérőt sem teljesíteni, oké, hogy a 3 leggyengébb csapat közül az egyikben ülök, de a demo - ban , ugyanezekkel a beállításokkal, ugyanilyen nehézségen Williams - sel nem volt gond az első hely, itt meg kapok vagy 5 mp - et
Úgy megyek, mintha hímes tojást vinnék, de ez így nem kifizetődő
-
ETOM
addikt
Egyébként két dolog szerintem már 11-be is rosszabb volt mint a 2010-ben az egyik a HUD a másik pedig esőben szebb volt a 2010. Ezek itt is megvannak. Persze csak saját vélemény.
-
winfier
senior tag
Nálam eddig a demóhoz képest kellemes csalódás a game. Valamit változtattak az irányításon
Vagy a egyéni setupnak köszönhető, hogy végre irányítható a kocsi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Villogó aszfalttal, vagyis vízzel nem találkozott senki eső közben?
-
giigz
veterán
Srácok!
Én még csak ma próbálom ki a teljes játékot, de le vagyok döbbenve. Délután jött meg a laptopom, Win. telepítés, aztán raktam fel a játékot. A felbontást sajnos nálam sem engedi változtatni 630M-nél, tehát a felbontás miatt elég gyenge a kép, a beállítások egyébként high-on vannak...
Szóval a játék megy simán, idáig összesen 2 buggal találkoztam. Az egyik a már említett kameraállás, a másik pedig amikor flashback után megyek vissza a versenybe, akkor lefagy vagy 15 mp.-re a játék, utána megy minden, mintha mi sem történt volna...
Az irányítás ég és föld a demohoz képest, billentyűzettel nagyon jól játszható, nagyon jól lehet az autót az íven tartani, kellemes csalódás. Ha megcsúszik az autó, akkor a 2011-ben tuti megpördülés volt, itt lehet korrigálni, nem jelent minden esetben megpördülést...
Így első ránézésre nagyon tetszik a játék!!
-
GuruZone
őstag
Champions mód #6 - Michael Schumacher, Simply The Best
Csatlakoznék Trihorn kollégához, hatalmas élmény volt Sepang, utáltam a pályát az F1 2010-2011-ben, pedig anno még a GP4-ben imádtam.
Olyan volt mint ha cérnán húztak volna, 6 kör alatt tizenvalahányról feljöttem a dobogó legfelső fokára. Mellesleg az volt a cél, hogy leelőzzem a nagy öreget.
Megtörtént. Hard fokozat, megint vicc.
Egy apró bosszúság, kilövi a FRAPS-ot a játék, ha nyomok egy flashbacket.
-
gaben82
tag
Én személy szerint nem értek egyet azzal hogy multiban hibáznak
a szerelők + valakinek 2mp másnak meg 6 mp-ig tart ugyan az a kerék
csere, mert hasonló szintű játékosok között nagyon befolyásolni
tudja a versenyt ekkora különbség, tönkre vágja a jó kis versenyt.Én ezeket csak is kizárólag single player részbe tettem volna bele.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés.. Esőnél grafikai hibával találkozott-e valaki?
-
cNpowa
tag
A büntetések letöltése eléggé furcsák, meg az is amiért néha kapok büntetést. Például Multiplayer közben Monzában rajt , első helyről, első kanyar fordulnék elsőnek erre be száguldozik előttem egy ferrari, elvitte az első szárnyamat levágta a kanyart, erre én kaptam büntetést veszélyes közlekedésért...vicc
Nálam is így volt. Melbourne-i időmérőn(automata szintén) 4 kört mentem, 5. levezetőnek terveztem, de a motor feladta a küzdelmet. Még most se értem, hogy mitől ment tönkre...Második multis versenyemen 2. voltam ,bemegyek kereket cserélni, erre a hülye szerelő nem akarja leszedni a bal hátsó kerek.El is úszott az első helyem
-
munky
őstag
Nos az első 50%-os futam amit megpróbáltam végigjátszani Hockenheimben zajlott. Az első helyről indultam, és tartottam is a pozíciót kb. 5 másodperccel vezetve a második előtt. Aztán jöttek a lekörözések, és az egyik Marussia a célegyenes végi első kanyarban majdnem megállt előttem, kikerülni nem volt időm így belementem és a szokásos módon némi sérüléssel az első szárnyon, de simán folytattam a versenyt. Kaptam egy boxutca áthajtásos büntetést. Mivel a mérnök a rádión folyamatosan érkező esőről beszélt és el is kezdett szemerkélni az égi áldás, úgy döntöttem minél hamarabb szeretném letudni a büntetést, hogy aztán utána egy esetleges nagyobb esőben tudjak menni cserélni egyből. Behajtottam a boxba és a büntetés letöltése helyett vártak a szerelők, kerék + szárnycsere, mondom jól van ennyit erről a taktikáról. A következő kör végén újra felhívta a figyelmemet a játék, hogy a büntetésemet le kellene tölteni 2 körön belül, ekkor ismét behajtottam a boxba és mi történt? Vártak a szerelők és újabb kerékcsere. Na itt léptem ki...
Az időmérőn amúgy elkezdett füstölni a motor (automata váltó) és az utolsó próbálkozásomnál le is robbant. Futamon erre rajtot követően hátranézek és mit látok? Természetesen (?) megint eregeti a füstcsíkot. Az irányítás elég arcade irányba ment el, tapad mint az állat.
Ami tetszett eddig:
- A töltési időket tényleg sikerült lefaragni.
- Futamon valóban büntetés jár a fehér vonal átlépésért boxkiállást követően.Egyelőre ennyi, ez még csak 2 óra játék tapasztalata.
-
Hoffer
őstag
Nekem csak holnap lesz meg a játék, jó lenne ha megvárnátok vele!
-
cNpowa
tag
valaki multis versenyre vágyik, vegyem fel steam-re
Multival kapcsolatban: Nem tudom milyen volt a GFWL által nyújtott multi, de itt elég sűrűn láttam másnál timeouted, lost connection-t.Nálam ilyen nem volt még, habár egyszer semmi hibaüzenet nélkül csak úgy kilépett a gamma. De sebaj jön majd a patch
-
Dj Sügi
őstag
Erre majd egy választ, ha kérhetek!
Sztem több embernek is jól jönne, esetleg az általános kormánybeállítások meg a logitech driver profiler beállításokat az 1hsz-be is bele lehetne tetetni!
Amúgy a játékban van bőven BUG sajnos... Ez így megint egy félkész játék lett, amit majd foltozgatni kell a fejlesztőknek patch formájában szerencsére, és nem a lehúzós DLC-ken keresztül... -
RockHaRD
addikt
-
Trihorn
tag
Sziasztok!
Végre kipróbálhattam az új részt!
Jóval nagyobb kihívást jelent számomra mint az elődjei, assistek nélkül egy apró kis hiba, kicsit nagyobb gáz és már pördül is a gép..
Végre nem kell rángatni a kormányt a jó időkhöz...sőt, a finom vezetési stílus fog jobban kamatozni!
Sokkal inkább érvényesülnek az autóbeállítások, kivéve a szárnyak dőlésszögét.
Íme három TT videó, Malájzia nagyon tetszett, szerintem sokkal élvezetesebb ott vezetni, mint az előző részben! -
RockHaRD
addikt
Mivel ez az ML nevű srác nagyon gyorsan (és valószínűleg jobban is) csinálja a HD skineket a játékhoz, ezért én felfüggesztem a munkát
-
munky
őstag
Steam-en ma éjjel 1 óra óta játszható. Ahogy sejtettem, a teljes verziónál is gáz van a felbontás állítással, már volt egy kilépésem is, mindenféle hibaüzenet nélkül. hehe
-
MC HOBO
aktív tag
Szia,
úgy tudom, hogy max 7 kör áll rendelkezésedre, hogy az R&D-t megcsináld, a többi nem számít... Tehát, ha előbb akarod befejezni, akkor SKIP...
Szerintem nincs minimum teljesítendő körszám... De short weekend-ben nincs full qualify... Illetve tavaly nem volt.
Jól mondom???
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Az a kérdésem (ami az előző részben sem volt tiszta), ha pl short weekend-full qualify-ra megyek és van R&D feladat, megcsinálom kiírja, hogy passed, majd kimegyek a pitbe és nem akarom folytatni, akkor ott a skip session-ra kell mennem? Ugyan ez a kérdés, practice és a selejtezőnél is? Hány kör a minimum, amit mennem kell? -
MC HOBO
aktív tag
válasz
RevolutioN2 #749 üzenetére
-
MC HOBO
aktív tag
Nos, feltettem a játékot...
Hát, nem tudom... Vegyes érzéseim vannak. A grafika és a hangok talán jobbak egy kicsit, de az irányítás és a fizika nem nyűgözött le... Nektek is van olyan, hogy az első kerék még akkor is blokkol, mikor már rég nem nyomjátok a féket...???
(nincs bekapcsolva a fék-segítség) Tegnap este próbálgattam Melbourne-ben, mondanom sem kell, estem-keltem, egy normális kört sem tudtam menni.
Minden körben legalább 2x voltam a kavicságyban, ami egyenként minimum 15-20 mp veszteséget termelt...
) Egyszerűen nem érzem még az irányítást. A 2011-es kormány / FFB beállításokkal próbálkoztam, hamar kiderült, hogy az nem annyira működik... (Ha valaki esetleg használ MOMO-t, átküldhetné a játék és a Profiler beállításait priviben...)
Vixen
szerint a 11-1-es szárny-állással lehet a legjobbat menni minden pályán, ami elég kiábrándító, miután a valóságban most még többet számít a leszorítóerő-termelés, a befújt diffúzorok betiltása óta...
Nagyon nehezemre esik elhinni, hogy még ezzel sem tudtak megbirkózni a CM-nél...
Én, mint hülyegyerek, azt képzelem, hogy egy ilyen logaritmust már egy kezdő programozó is be tud építeni egy játékba, még akkor is, ha nem kimondottan szimulátorról van szó. De biztos én várok túl sokat.
Ettől függetlenül rendkívül boldog vagyok, hogy egyáltalán elindult a játék és a kb. egy óra alatt nem fagyott ki, nem akadt meg, nem állt le exe-hibával!!!
Remélem, mielőbb belejövök legalább annyira, hogy olyan (vagy jobb) futamokat mehessek, mint tavaly...
Amúgy full-grafikán, 1680 x 1050-ben a Benchmark 44 FPS-t mutatott, ami nem túl erős, de lehet vele játszani. Ha a hétvégén ki tudjuk cserélni a RAM-ot, akkor ez még talán javulhat egy kicsit, mert az enyémek már elég régiek és kb ez a leggyengébb pontja a vasnak...
-
ftomi74
tag
-
munky
őstag
válasz
Bjørgersson #739 üzenetére
Kösz, de sajnos ez nem segít. Nem is pont így néz ki már F1-nél, és hiába írod át az erre vonatkozó részeket nem jelent semmit. Már végigpróbálgattam ezeket a fájlokat (System és a Dokumentum mappásat is) és bármelyiket módosítom, nem változik a helyzet.
Nvidia kártyáknál az működik elvileg, ha a driverben egy egyedi felbontást csinálunk 59hz-es frissítési frekvenciával. AMD kártyáknál egyelőre nem találtam működőképes megoldást.
-
ETOM
addikt
válasz
Bjørgersson #739 üzenetére
Hát a fálj megvan, de én ilyet nem találok benne.
-
Bjørgersson
félisten
Itt találtok megoldást a felbontás problémára.
-
RockHaRD
addikt
még annyit, hogy életemben előszőr próbálok egy hd textúrát csinálni, mégpedig a Ferrarihoz, mert botrány, hogy 2012-ben 2000-es textúrával olyan rondán néz ki a játékban a kocsi, hogy nemigaz
lehet, hogy feladom útközben, de egyelőre rendületlenül készül a 4k-s textúra
-
RockHaRD
addikt
Csináltam egy ikont a játékhoz (én rocket dockot haszálok, annak elég a png, akinek nem elég, az meg convertico.com-on megcsinálja magának
)
(Nem vagyok photoshop mester, de az alap ikon annyira gagyi volt. Ezt tudtam kihozni 10 perc alatt)
-
Dj Sügi
őstag
Valaki tudna küldeni egy Logitech Profiler beállítást a játékhoz priviben!?
Minden csúszka érdekelne -amúgy Logitech Formula Force EX-hez kellene- ennél a kormánynál nem lehet a "degress of rotation" opciót állítani?
Jah és valami alap beállítás a játékhoz is jól jönne a csúszkáknál, amiből kitudnék indulni...
Köszi! -
-
ETOM
addikt
hardware_settings_info.xml
Pedig ebbe a fájlba szerepel is minden oké ez szerint még a video memoria is: dedicated_video_memory="1488"Átírtam én is írásvédettre, de semmi értelme akkor meg 800x600-ba indul. Abba bíztam én is h a teljes nem ilyen csak a demoba egy apró baki.
-
giigz
veterán
Azt tudja már valaki, hogy a karrier módban mi alapján lehet majd évvégén kocsit választani?
-
8Ba8
csendes tag
válasz
RevolutioN2 #720 üzenetére
Nálam már a demo is sokkal jobban kezelhető, mint a 2011. Csak egy példa, 2011-ben a kormányzásnál „felpuhult” a kormány. értsd: teljes balra kanyarnál fél kormányfordulat után mintha megszűnt volna a „tapadás” az autó alatt. Mivel csak az az egy játék csinálta, így abban volt a hiba. Fékerő eloszlásnál én annyit vettem észre. hogy ha blokkol az első kerék, és hátra állítom, akkor a továbbiakban nem blokkol. Engem személy szerint a setupolás nem érdekel, mert nem értek hozzá, illetve nincs is annyi időm, hogy egy rugó állítás után menjek 20 kört, hogy hozott –e egy ezredmásodpercet valahol.. Rfactorral összehasonlítani az kb olyan, mint egy Nfs-t az Iracing-el..
Ez a játék nem szimeseknek készült, ennyi..
-
giigz
veterán
válasz
RevolutioN2 #723 üzenetére
2010 sz@r volt, szerettem. 2011 sz@r volt, szerettem. 2012 sz@rnak néz ki így elsőre, de már mondom, hogy szeretni fogom.
Rengeteg hiba van mindegyik részben, de mégiscsak egy F1-es játék, és jól el lehet vele lenni, sajnos nem szimulátor szinten. Nem olyan, mint a valóság, ez van, ebben kell a legjobbnak lenni, és ilyen feltételek mellett a legjobban menni.
Ha egy izgalmasabb karriermódot sikerült összehozniuk mint a 10 és 11 esetében, már megérte.
Ha a multi rész nem fog kivágni mindig, mint a gfwl, akkor megint csak szép előrelépés. Igaz, hogy ezeket már a 2010-ben meg kellett volna csinálni, és még mindig nem tartunk ott, mint egy rendes 2010-es játék, de nincs mit tenni...
-
giigz
veterán
válasz
Nem lett azért ez olyan rossz, a pénzt "simán megéri"... Egy vérbeli szim. nem 8.000 Ft-ba fog kerülni ilyen grafikával.
-
Steady74
addikt
válasz
Azt hiszem 5 évre vették meg: 2010-11-12-13-14, de inkább cáfoljatok meg.
Az elhangzottak alapján megírták a 2010-et, lett amilyen lett, aztán grafikában hozzáigazították az aktuális évadhoz a 2011-et, neveket, pályákat megfrissítették, a 2012 ugyanez. Az alaphibák benne maradtak, sz@rnak a valódi fejlesztésre, tehát tupírozott 2010-et kapunk majd a pénzünkért...
-
RevolutioN2
tag
[moderálva] Számomra elég egyértelmű lett, hogy ez nem a megvásárolandó kategória.... remélem a további licenszeket nem a Codie kapta meg.
[ Módosította: 7 ]
-
dergander
addikt
wááá még 1 nap van hátra hogy játszhassak az F1el már öl meg az ideg pláne h a DEMO-t ki se próbáltam
-
munky
őstag
Ehhez a felbontás témához annyit találtam, hogy valóban a Grid is ugyan ezt tudta produkálni. Ha jól vettem ki a hozzászólásokból az okozza, hogy a játék tévesen érzékeli a Vram mennyiségét. Ha 512mb-nál kevesebbet lát, akkor nem lehet feljebb állítani a felbontást.
Registy turkálást és/vagy a config fájl szerkesztést javasolnak, de egyik sem működik nálam az F1 esetén.
-
7
addikt
Még meg sem jelent a játék, de ti már reklámozzátok, hogy játszotok vele.
A következő hasonlónál nem csak általános figyelmeztetést írok be. -
ETOM
addikt
-
GuruZone
őstag
Hungaroring Light Rain
-
macy
addikt
-
PiE137
senior tag
Winyóra is elég...
Én annak örülök, h a 2 gigás replay rögzitést megszüntették, vagy nem tom, de most nem tesz ilyesmit a c-re, és nem szaggat miatta a játék!Az esős témát szokni kell, nem komálja a heves gázadást, többször kipörgettem a gépet, pedig még TC-t is használok... vagy én vok béna...
A Champions mode nagyon tetszik, a volt vb győztesek ellen 1-1 kihívás... klassz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elden Ring
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Steam Deck
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest