- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
djrobaa #3977 üzenetére
Igazad van
willike71
Én is billentyűvel kezdtem, most full analóg kontroller - rel játszom /a 2 ravasszal lehet a gázt, féket finoman adagolni/ , és még az én szerény teljesítményem is javult pár mp - et.Billentyűvel pl. nehéz finoman gázt féket adagolni, maximum nyomkodva lehet, de mellette még kanyarodni is, nem mindig volt egyszerű dolog
-
gaborh
aktív tag
válasz
djrobaa #3745 üzenetére
Setup
Difficulty: Hard
Car: RedBullAerodynamics:
Front Wing Angle: 11
Rear Wing Angle: 7Braking:
Balance: F: 48% - R: 52%
Pressure: High
Brake Size: StandardBalance:
Front Anti-Roll Bar: 5
Rear Anti-Roll Bar: 10Suspension:
Front Ride Height: 2
Rear Ride Height: 2
Front Spring Stiffness: 2
Read Spring Stiffness: 8Gearbox:
Gear 1: 125 kph
Gear 2: 155 kph
Gear 3: 183 kph
Gear 4: 211 kph
Gear 5: 243 kph
Gear 6: 281 kph
Gear 7: 313 kphEngine:
Fuel Map: Rich
Fuel: 5 LapsAlignment:
Camber Front: -3.50
Camber Rear: -1.50
Toe Front: 0.15
Toe Rear: 0.50 -
válasz
djrobaa #3358 üzenetére
Profilerből indítva is a global device settings érvényesül, hiába választom ki az F1 2012-es profilt...
Mivel próbálkozzak? Telepítsem újra a logitech gaming software-t, vagy az F1 2012-t? Ha az utóbbit, akkor mit mentsek el, hogy vissza tudjam állítani a mentett állapotomat az újratelepítés után?
Ami még érdekes: elindul a játék, írja, hogy nyomjam meg a start gombot. El is fogadja, majd a fiók betöltésnél az "X" gombbal (kormányon) lehet továbblépni. Ezután viszont a menükben már csak billentyűzettel lehet navigálni. És ez igaz játék közben a depóban lévő menükre is (pl car setup). Korábban ezekben a menükben is lehetett a kormánnyal (D-Pad-del) navigálni....
-
válasz
djrobaa #3335 üzenetére
Asztalon lévő ikonnal, vagy steam-ből.
Logitech profilerből kellene indítani?
(#3340) Steady74: na én pont ezért csinálom, hogy rajtnál kihúzódok, mert úgyis az első kanyarnál feltartanám kb. a mezőn 99%át, aztán megyek utánatok. Ha jól jön ki a lépés, akkor úgyis versenyben maradok, ha nem, akkor meg gyakorolom az aktuális pályát.
-
-
sith7
félisten
válasz
djrobaa #1943 üzenetére
Hol itt a gond ?
Én 1,37 alá nem tudok bemenni egyelőre ...giigz idejét ne nézd, ő cheater
Viccet félretéve, jó lesz az, nem hiányzik már olyan sok
Barthezz2
Kormánnyal biztos, hogy jobb leszel, ez nem kérdés... jó konfigolás, pár tesztkör, és jó lesz az
... bárcsak nekem is lenne
Billentyűvel egy versenyen , szerintem lehetetlen folyamatosan olyan jó köröket futni, mint kormánnyal ... persze kijöhet jól a lépés, egy jó kört össze lehet rakni, de 7-8 ember között lökdösődve, pitstop - pal megszakítva a ritmust, szerintem egy 15 - 20 körös verseny alatt nincs sok keresnivalónk az első sorban
... persze a korábban említett úriember lehet kivétel /giigz/
-
Fang
aktív tag
válasz
djrobaa #1943 üzenetére
Gondolom ez azért már barátságosabb idő mint amit korábban futottál.
Ha jól tudom G25-öt már csak használtan lehet kapni (nem 100%), az meg azért gari nélkül nem egy életbiztosítás, ki tudja milyen állat szaggatta korábban a kormányt, a G27 ára pedig... ezt inkább hagyjuk. Egyébként én is DFGT-vel szemezek, de még nem szántam rá magam.
-
sith7
félisten
válasz
djrobaa #1940 üzenetére
Nem vagy balf@sz, ez 100%
, szerintem is csak valami kormánybeállítási probléma lehet a dolog hátterében
Nekem egy kolléga mondta, egy verseny után, hogy amikor mögöttem jött
..........mert éppen lekörözni készült
......... hogy már messziről látta, hogy én vagyok az, mert olyan kockás volt a mozgása az autónak ... és én is látom a linkelt, pm - ben átküldött videókon, hogy kormánnyal sokkal szebben, folyamatosabban lehet autózni, mindenféle rángatás nélkül ...... szóval fel a fejjel, nem benned van a hiba, hanem a kormány beállításban
Ha én nem adom fel, akkor neked sem lehet
-
Fang
aktív tag
válasz
djrobaa #1940 üzenetére
Nekem ugyan még nincs kormányom, de az itt közzétett setupok nagyon sokat segítenek, ezek nélkül "örültem ha körbe érek", a kormány beállítás is ilyen fontos lehet gondolom. Tegnap eset jött egy nagyon jó HSZ a kormányos topicba a beállításokról, érdemes elolvasni és thx érte neilszab-nak: kormány beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest