- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
-
Ventru
tag
-
Ventru
tag
-
Ventru
tag
-
Ventru
tag
Tegnap esti funfutam. Most már oda jutunk,hogy ha zenét akarok a videó alá rakni akkor énekelni is meg kell tanulnom.. (Ebben a videóban szerzői joggal védett hangsáv volt. A szerzői jog tulajdonosa által benyújtott követelés miatt a hangsávot elnémítottuk.)
-
Ventru
tag
A hét első felében majdnem ,hogy rövidnadrágba szaladgáltunk most meg szét fagyok!!!
-
Ventru
tag
Akkor én is Mutatok egy videót ahol lehet sírni és nevetni is egyaránt! Íme
-
Ventru
tag
Oda voltam,de siettem vissza mint állat
rendben is volt minden kivéve mikor lehajoltam a fülesé
gyorsan történt ,de az egészség fontosabb volt ...nem kommentálnám részletesebben, egy csésze tea hibája
-
Ventru
tag
-
Ventru
tag
válasz
Pandavec82 #3897 üzenetére
Valszeg Nagyon nehéz lett volna a hangot eredetire megcsinálni.......,de hogy ez mennyire hiányzik,ha így a videóból merítek----
-
Ventru
tag
válasz
prtvlogan #3889 üzenetére
Igen ezt szépen leírtad
egyet értek . lehet vissza kellene térni a Bill-re,ahhoz,hogy gyorsabb legyek és fenomenálisan élvezzem? ááá,nincs már annyi idegzetem,hogy visszaszokjak
Grid tökéletesen ment billel is ,kíváncsi leszek az utódjára..... Mert ez a f1-es verzió ez nagyon nem jön be ,hiába van az ember kezében akár egy G27 rajtam ez sem segített. vagy csak lehet egyszerűen nem tud már olyan szinten felpörgetni a játék mint az elődjei
Gaben: Szerintem meg bady megy helyette
-
Ventru
tag
Én sem emlékszem rád
Mi volt a neved Gridbe?
sith7 Hidd el ,hogy bejönne! Habár ott ,nekem mindég a Box ,vagy az autó állítgatása volt a hiány ott azért sírtam ,de a többi efekt egyensúlyozta a dolgokat. Szórakozásképp tökéletes volt.
A másik meg Steady videóján nézők nincsenek berakva ebből kifolyólag gondolom,hogy nem full grafikával tolta,szal elég csini kis gamma volt abban az időben
-
Ventru
tag
Grides oldalt csináltok itt az F1 2012-ből
Itt van Coolermestr gyors köre Indíából azért osztom itt meg veletek,hogy okosodjatok ti is
,vagy ha esetleg tudja még valaki ezt a köridőt akkor az is tud valamit. ,örülök ennek a videónak Köszönöm Coolernek amiért megosztotta velünk,mert most már valóban látom miért vagyok lassú a súlycsoportomhoz képest. Ezt a fajta ívezést nem tudom ,azaz rossz nézni..... nemhogy így tanuljak meg vezetni, nem mindenhol értve csak a pályának egy bizonyos részein Őrület ez a CODI mit talált ki
A videó szerint ez a helyes irány ,ha valaki gyors akar lenni....(behalok)
-
Ventru
tag
India Ligafutam
-
Ventru
tag
Megint döglődik az oldal
ennek a f1-nek lőttek
vagy mindenki havat lapátol?
-
Ventru
tag
itt a mai ligafutam korea (vagyis tegnapi)
-
Ventru
tag
Hja. Itt is mentés hiba van ,nem tudnak megbízható mentést csinálni,nekem itt azt hiszem 5x ment el a mentésem ,vagy már nem tudom ,de sokszor ...
..2x a karrier is odalett a rangokról nem is beszélve online,de állíts mindent vissza minden pályára az autóbeállítást külön TT külön GP
nincs is kedvem még a karriert sem fojtatni,habár el kezdtem ismét 50% melbourne, Caterham-al meg van 3. hely .Igaz, már kb:1hónapja bírja,na meg az is,hogy nem játszom annyit vele.de ennyi.... nem fog megint hülyét csinálni belőlem a felhőtároló. Akkor ott van még ,hogy minek is csináljam a karriert,ha aztán nincs kivel versenyezni online
Igazából az online játékokat szerettem hús vér emberekkel ,nem pedig a program ellen versenyezni. de itt sajnos nincs rá lehetőség ,
jó ha páran összejönnek nem,hogy verekedjünk a helyért,hogy ki fér még be egy szobába
ááááh. változik a világ
-
Ventru
tag
Ebben nem értek veled egyet
Aki elkezdte 2010-el azokra gondolok,tuti aki most kezd f1-ezni annak csodálatos,de aki ismeri az előző verziókat ........na mind1 ,meg kell nézni a 10 és 11-es fórumokat emlékeim szerint máshogy vélekedtek az emberek. Még 1x írom,nem azok nevében írok akik a mostanival kezdik ,kezdték..... Csak az esti gurulásokra értve. A betegségekre annyit írnék,hogy ebben igazad lehet mert végül is öregszünk és a bajok azok ugye nem kerülnek el bennünket sem .sajnos
.
No akkor én is felrakok egy kis részletet a Vasárnapi ligafutamról .
-
Ventru
tag
Nem olyan menő már a formula1
,hogy beszámolók szülessenek ,minden este.....Nagy valószínűséggel ez lehet a helyzet
Ha magamat nézem akkor sajnos én sem játszom már (csak vasárnap Ligán) ,nem azért mert nincs időm rá, mert esténként ráérek..,csak
napi szinten feljövök ide ,de semmi érdekes. Ezért gondolom,hogy ennek a játéknak nincs már akkora tábora mint anno. -
Ventru
tag
Singapúr-i ligafutam. Semmi extra
-
Ventru
tag
Monza durva volt.., jó szórakozást.
-
Ventru
tag
-
Ventru
tag
Na most lett elegem az online futamokból
gurult már valaki Perso03-mal? Komolyan mondom elmebeteg ez az alak!
baj van az elméjével.
-
Ventru
tag
Annyit szeretnék,még hozzá tenni ha már én hívtam be őket.,hogy is fejezzem ki magamat?... első játék volt együtt és esélyt sem adtok neki(k) ,hogy együtt játszunk-. Én akikkel eddig együtt toltam,van aki hasonlóan vezet, van aki máshol találja a féktávokat ez utóbbinál én is hibázok ,de nem szándékosan lököm meg,....de előfordul még ma is,hogy kilökök valakit...... Nem ismerem kismedvét de lehet ő sem tolja minden nap. Akkor igazat adnék ,ha több alkalommal játszana velünk és állandóan kilökne..Akkor oké. ,de így nem oké...
-
-
-
Ventru
tag
-
Ventru
tag
válasz
werszomjas #3541 üzenetére
Nem értem én ezt ,hogy a csicsába velem nem akad össze egyikőjük se
most játszottam, kigyoval w2w meg még 1 w2w véssel, meg ratam szal többen,de simán elmókáztunk egymással,de semmi durr vagy ilyesmi .érthetetlen.............
,na,de nálam remélem így is marad
-
Ventru
tag
Srácok! Este lesz-e funrace,mint múlt pénteken?
-
Ventru
tag
válasz
Motion_Blur #3490 üzenetére
Érted még jó ,hogy nem neveztetek Vixennel a ligába
Mert már ti ketten nem az A ligába valók vagytok
-
Ventru
tag
Tegnap esti FunFutam Spa 3perces
Én csak az aranyat csináltam.......
-
Ventru
tag
Én sem attól tartok,hogy a tápom finghat ki ha valami akkor az mehet nem is sajnálnám,csak az a bibi,hogy nem én döntöm el.,az már jobban izgat ,de nem is akarok ilyenekre gondolni,hogy esetleg más beadná a kulcsot. nem is lenne ez a mizéria,ha ez a ge....i kormány nem szarakodott volna,de most már rendben van kb:2hónapig ügyetlenkedett . azt írtátok ne melegedjen hát ez nem melegszik, annyi,hogy ezek után nem fogom húzni ,alapon hagyom még nem lesz Mercedes
-
Ventru
tag
válasz
gaben82 #3433 üzenetére
Magyar pálya, gondoltam szóljon igazi magyar zene
kicsit felpörgetve
jimmy5 : van akinek tetszik
,van akinek nem
,de én rá vagyok kattanva
Ezt a táp mizériát haggggyuk . Mondjatok egy progit amivel lehetne mérni minden hőmérsékletet pc-n és először azt veszek
közeljövőben meg majd veszek egy FSP-t
-
Ventru
tag
Néztem játék közben (BF3 ) és nem fúj nagyon meleget ,de inkább közelebb áll a langyihoz
mint sem,hogy melegedne a táp doboz az meleg de nem vészesen ja és a szoba hőmérséklet az 24fok ...ne idegesítsetek már fel....alapjáraton csendes az egész motyó ha játszom akkor meg egy kicsit hangosodik de szerintem ez semmi ,hasonlítom most az előző verzióhoz ,na annál mintha földrengés lett volna. még az asztal is komolyan mondom reszketett. Ez a táp volt akkor is ........ (utána nézek azért ,aki ajánlotta itt Ph-n a motyót ő mit mond rá)
-
Ventru
tag
Nem mai gyerek ez már
gondoltam spórolok és erre nem költök. De....pü-be küldjetek valamit amit ajánlanátok.
és ha rászánom magam lecserélem. ((sürgősen kellene cserélnem?))
-
Ventru
tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget Jim74-nek
És külön köszönet Hermanyi-nak
,hogy el linkelte pontosan mit is kell telepítenem!!!
úgy tünik jó lett a driver telepítése következtében! És azoknak is köszönet akik próbáltak segíteni
-
Ventru
tag
Ha jó helyen járok akkor melyiket kell telepítenem? van itt 3 usb
de fogalmam sincs hozzá.
-
Ventru
tag
tápom de egy laptopon kipróbáltam és ott nem müvészkedik ,bedugva áramba,....habár más egy laptop erőforrás kábel mint a pc. Tápommal nem lehet gond ugye? vagy milyen? szerintetek jó?
-
Ventru
tag
Hát kösz srácok a segítségeket,eddig játszottam azzal,hogy semmit nem volt szabad sehová bedugni vagy csapogatni
mikor meg vettem talán egy hétig nem csinálta,de már nem emlékszem tisztán. De mostanában nagyon sürün ezt játsza.,már az idegeimen jön ki pl: ha futam közbe beüt a krakk. Most szépen kipróbálom mind azt amit írtatok.
(aszem 500w a tápom)
-
Ventru
tag
tudja e valaki miért csinálja a kormányom azt,ha felgyújtsa valaki a villanyt vagy bedug valamit a konnektorba akkor újrakaribláll . Ez mitől lehet? G27 valami gyári hiba lehet a baj forrása vagy ilyen sz...r?
-
Ventru
tag
Én mondjuk mindég az összetartás híve voltam azaz ,hogy többen legyünk. Hát sajnálom,hogy így alakult. Nem tudtam,hogy konfliktus lesz belőle ,ha majdnem full szerón játszunk
(ezek után nem is merek majd senkit hívni játszani) de engem hívjatok,ha nem a "rosszabbik" -hoz tartozom.
-
Ventru
tag
Nekem ennyire azért nem volt drasztikus ahogy itt is olvasom. Szerintem a játék hevében nem tudja az ember le reagálni a másikat és ezért vannak balesetek,de ez benne van. Mondhat ki mit akar..... én meg köszönném a társaságnak mindenkinek egytől egyig a gurulást
Már azt sem bánom,mikor monzában utolsó körökben falhoz csaptam mert már nem volt kedvem játszani a büntetések miatt. Legnagyobb bajom az-az volt,hogy elszaladt az idő
hipp-hopp már éjfél lett.
-
Ventru
tag
válasz
mikrosuttii #3330 üzenetére
Én egy hete nem jutottam kormányközelbe,remélem akkor ma gurulunk mert tisztára elfelejtek vezetni
inveljetek .....
-
Ventru
tag
Itt van Boldi videója mindössze 3perc,de ütős! Jó szórakozást
-
Ventru
tag
Itt egy kis GoCompete A liga manual váltóval
-
Ventru
tag
válasz
Motion_Blur #3086 üzenetére
900 fok és a linearitás 60 phuuuu le a kalappal mert én egy kanyart sem tudok így bevenni
esélytelen! X-be megy a kezem vazze Beku
szegény Murinak mindég keresztbe tesztek
ejnye bejnye
-
Ventru
tag
Én is viszont kívánom mindenkinek és formula1-ben gazdag boldog új évet is egyben
-
Ventru
tag
válasz
Shadahin01 #3072 üzenetére
kb egy hete vettem egy kontrollert ,hát miért nem előbb szóltál
-
Ventru
tag
Azért nem gondoltam volna,hogy eddig kitartok dehát várható volt!
-
Ventru
tag
válasz
Trihorn #3044 üzenetére
Hát mit mondjak Vixen?
nem is csodálom ezek ott üridők
de nem szeltél nem csíptél meg sehol semmit? Mondjuk Barszelónában nekem sem jelzett szelést pedig csipkedtem elég rendesen gondolom a játék határain belül és nekem sem adta meg,de viszont ha rendesen végig zötyögtem akkor megadta. Szerencsén múlhat? nem tudok mit mondani........annyi biztos ,hogy pazar időket mész!!!
-
Ventru
tag
[Itt mondjuk már jól jön az assist] De Vix bassz már oda ennek a Jani gyereknek mert nem hagy békén
ha picit is jobb időt megyek ez a német gyerek odabasz rögtön
Rád van szükség
én meg hagyok benne bőven!!!!
(elég sok féleképp lehet olvasni a nevét Biztos Iceman vagy niceman de nálam jani jött le először
)
-
Ventru
tag
válasz
Mr.Mercury #3011 üzenetére
Nálad határozottan látszik a száradó ív
-
Ventru
tag
válasz
Steady74 #3006 üzenetére
Kényelmesen szeretek menni
dekülönben igazad lehet mert sorra veszítettem a pozíciókat, fairnak meg fair amennyire lehet,de nem tökéletes mivel Davidbácsira nem tudtam reagálni
((tökéletes soha nem lesz mert ez nem profi liga,vagy lehet az,de akkor meg én nem vagyok vérprofi
bendeguz76
-
Ventru
tag
-
Ventru
tag
válasz
hermanyi #2959 üzenetére
Hát hallod nálam nem Valencia hanem minden pályát jég borít
Aztán még ott van az is,hogy miért is nem adtak a codiék kézikönyvet a szabályokról?? Ezt a szitut hogy ütközés okozása részt nem értem!!!
Kari nálam végig az ment amit hallhatsz a videómba
feltétlen ki kellett próbálnom,mert az eddigi futamokon szinte végig egyedül autókáztam és gondoltam jól jön majd az unalmas körökre
aztán végül Kanadában annyira nem unatkoztam
-
Ventru
tag
Tegnap előtti GoCompeteliga futam ,és akkor itt is elnézést kérek Wérszomjas és Sky-tól
-
Ventru
tag
Srácok! Tudja e valaki mit kell tenni azért,ha hosszú videót akarok feltölteni youtubera? A szennyláda nem engedi
feltölteni feltölti,de a végén kiírja hogy a videót eltávolítottuk mert túl hosszú!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest