- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
Hát kösz srácok a segítségeket,eddig játszottam azzal,hogy semmit nem volt szabad sehová bedugni vagy csapogatni
mikor meg vettem talán egy hétig nem csinálta,de már nem emlékszem tisztán. De mostanában nagyon sürün ezt játsza.,már az idegeimen jön ki pl: ha futam közbe beüt a krakk. Most szépen kipróbálom mind azt amit írtatok.
(aszem 500w a tápom)
-
Én meg most fogom törölni a játékot mindjárt
Carrier módban, legend szinten képtelen vagyok a 2. futamot végigcsinálni... Egyszerűen mindig megpörgök azzal a qrva caterham-mel -
Pepi79
tag
Elfelejtettem lemute-olni a mikrofonokat és így volt szerencsém végighallgatni azt a "beszélgetést". Hát Sith, őszintén sajnáltalak.
(#3363) MC HOBO
Ne viccelj Uram, nem kell elnézést kérned. Tudom hogy versenyzel, soha nem merülne fel bennem, hogy bármikor is szándékosan löknél.
Én meg Ventrut tettem ki Monzában a célegyenes végén. Elnéztem a féktávot. Fel is b*szta az agyát rajta rendesen, de remélem csak a pillanat hevében.
Ventru, még egyszer sorry.
Sajnos ha úgy kell mennem, hogy közel vannak hozzám, azt néha még nem jól kezelem. De majd belejövök.
És még annyit, hogy a múlt hétvégén is volt olyan, hogy 10-en is gurultunk egyszerre innen a ph-ról, mégis tiszta futamok voltak...
-
werszomjas
addikt
Nekem is G27 van, kipróbáltam, attól, hogy a kormányt áramtalanítom, és újra bedugom, nem kalibrál újra, csak akkor, ha másik USB-be dugom.
Az lesz sztem is, amit Jim74 mondd.
A gépeddel van valami.
Vagy a táp (bár akkor az egész gépnek vacakolni kéne) vagy az usb port / alaplap.
Próbáld meg első körben, hogy dugd át a kormányt másik USB-be, lehet a mostanid már vacakol, és ingadozva kapja az áramot.
Ha mindegyik USB-vel ezt csinálja, próbáld ki a kormányt a biztonság kedvéért egy másik számítógépen, ha ott is csinálja, a kormány a ludas, ha nem, akkor a gépeddel van valami, utóbbi a valószínűbb.
Korábban nem tapasztaltál ilyet?
-
Próbáld meg a teljes gépedet (kormányostul) szünetmentesre rakni. Tutira áramingadozás okozza. Milyen táp van a gépedben? Lehet, hogy nem tudja elég stabilan adni az USB-nek a feszültséget és a villany felkapcsolásakor olyan feszültségingadozás keletkezik egy pillanatra, amit a kormány kihúzás-bedugásnak érzékel.
-
kovi831
aktív tag
ha felgyújtsa valaki a villanyt
Parasztból jeles!Hát nekem nincs ilyen gondom, most próbáltam, még egy 2Kwattos fűtő testel is próbáltam, igaz nem ugyanabba a konnektorba dugtam.És azt sem tudom, hogy a villany ugyanarról a fázisról megye-e.
Próbáltad már más fázisról? Vagy csak 1 fázisod van otthon? Gari van még rá?
(valahol próbáld ki.)Szerk.
Egy elosztóról kipróbáltam és semmi gondja nem volt a kormányomnak.(g27 van nekem is)
Annak valami baja lesz, vagy esetleg valami kondi hiányozhat, pl. fénycsőnél, vagy ha kompakt szarakodik.
Ha tv dugsz be akkor is ez van? -
Ventru
tag
tudja e valaki miért csinálja a kormányom azt,ha felgyújtsa valaki a villanyt vagy bedug valamit a konnektorba akkor újrakaribláll . Ez mitől lehet? G27 valami gyári hiba lehet a baj forrása vagy ilyen sz...r?
-
Melyik pályák azok, amiket online futamokon szoltatok tolni? Nem ligára gondolok, hanem csak ilyen funrace-ekre. Gondoltam megpróbálom begyakorolni őket, hogy én is részt tudjak venni a küzdelmekben. Egyelőre csak SPA-t ismerem, meg esetleg Melbourne-t.
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3383 üzenetére
nem félrehúzódásokból állnak állnak majd a futamok
Erről szó nem volt, azt írták többen, hogy amikor a fehér nyíl mellettük volt, akkor már nrm húztak rá azíre, mert tudták, hogy van mellettük valakikeményebb, de még sportszerű küzdelmeket
Ebből az egyik hiányzott csak ... -
werszomjas
addikt
Legközelebb jobban meg kell gondolni, ki kit hív meg, és mindenki csak olyat hívjon, akit ismer, és tudja, hogy beleillik a társaságba, és el tud kicsit vonatkoztatni a vérre menő versenyektől.
Bár remélem azért lesz a jövőben még kerék a kerék ellenni éles csata és nem félrehúzódásokból állnak majd a futamok, én személy szerint szeretem a keményebb, de még sportszerű küzdelmeket, kifékezést, beszúrásokat, max ha össze akadunk, a hibás előrébb engedi a másikat
Apropo, ma lesz gurulás?
-
Ventru
tag
Én mondjuk mindég az összetartás híve voltam azaz ,hogy többen legyünk. Hát sajnálom,hogy így alakult. Nem tudtam,hogy konfliktus lesz belőle ,ha majdnem full szerón játszunk
(ezek után nem is merek majd senkit hívni játszani) de engem hívjatok,ha nem a "rosszabbik" -hoz tartozom.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #3376 üzenetére
Én elnézést a tegnap estéért mindenkitől . Elgurult a tabletta a 2. futamon és jobbnak láttam lelépni mint utána folyamatosan 1 emberre utazni ,hogy tönkretegyem a versenyét .
Nüri n az első körben volt egy hibám késői féktáv amivel baj sem lett volna de nagyon szűken kezdtem a fordulást ott 2 embernek kellemetlenséget okoztam mert vissza kellett ,hogy vegyék mert ki kellett kerülniük . -
Balazsrbr
csendes tag
Szerintetek [link] innen megéri megvenni a játékot?
-
forras2
őstag
Sziasztok
Elkezdtem én is játszani az F1 2012-vel.
De olyan gondom van vele, hogy ha külső nézetre váltanék, akkor mindig fejtetőre áll a kép.
Ez mitől lehet? Lehet tenni vele, ellene valamit? -
kovi831
aktív tag
válasz
Steady74 #3370 üzenetére
Sajnos kormány problémák miatt elvesztettem a karrier mód mentéseit, igaz programmal visszaállítottam, de sajnos nem egy mappába tette őket, szanaszéjjel szétszórva.Azt meg az a jó Isten sem rakja össze.
Szóval van-e valami megoldás, hogy a második szezontól kezdjem a versenyzést?Valami cheat vagy ilyesmi, nem szokásom csalni egyébként, csak marhára idegesít, hogy újra minimum 25%-os versenyeket keljen mennem, gondoltam belövöm 5 körre, de azt nem lehet.(igaz második szezonnak 100%-os távot állítanék be)
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3359 üzenetére
meghivasos volt a veseny, nem tudom ki kit hivott, de tenyleg illene tanulniuk abbol a versenyszelembol ami pl werszomjas, hobo, beku videoibol jon le. mondjuk h beku inkabb elment a szerorol, jelzi h valami nagyon nem volt rendben.
motion: szeretettel varunk barmikor!!! csak kerek 2 kor elonyt
hobo:
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #3343 üzenetére
Hobo mesterrel szerintem példa értékű versenyt futottunk monzában. hagyott helyet ha előztem, és viszont, ha láttam, hogy a fehér nyíl mellettem van. több körön át
Uram,
a monzai futam (ha végez a YT a feldolgozással...)
-
-
MC HOBO
aktív tag
Nincs gáz, tényleg... A videóban látszik, de nem volt para, csak meglepődtem... Egyébként megértelek...
Nálam is elgurult a gyógyszer néha...
Szerk.: Nem, a kilökés azért volt, mert szerintem kicsit korán fékeztél... Ahogy látszik is, a pályáról sem mentél le... De elnézést kérek érte...
-
sith7
félisten
válasz
MC HOBO #3363 üzenetére
sith7, kicsit jobban figyelhetnél, ha körhátrányban vagy... úgy toltál le a pályáról, mintha pozició-harcban lettél volna...
... nem rémlik ... de ha így volt, akkor bocs, kicsit felment bennem a pumpa tegnap
szerk.:
Megnéztem a videót, emlékszem, de azért a kilökést tőled is megkaptam csak, hogy érezzem, hol a helyem ... azt hiszem visszamegyek az SC2 világába, ott egyértelműbb minden. -
válasz
djrobaa #3358 üzenetére
Profilerből indítva is a global device settings érvényesül, hiába választom ki az F1 2012-es profilt...
Mivel próbálkozzak? Telepítsem újra a logitech gaming software-t, vagy az F1 2012-t? Ha az utóbbit, akkor mit mentsek el, hogy vissza tudjam állítani a mentett állapotomat az újratelepítés után?
Ami még érdekes: elindul a játék, írja, hogy nyomjam meg a start gombot. El is fogadja, majd a fiók betöltésnél az "X" gombbal (kormányon) lehet továbblépni. Ezután viszont a menükben már csak billentyűzettel lehet navigálni. És ez igaz játék közben a depóban lévő menükre is (pl car setup). Korábban ezekben a menükben is lehetett a kormánnyal (D-Pad-del) navigálni....
-
MC HOBO
aktív tag
Uraim,
köszönöm mindenkinek az esti gamet!
Valóban, pár embernek van még mit tanulnia a korrekt versenyzésről, Fair-Play-ről...
W2W kismedvee (vagy ki) nem tudom, honnan jött, de érdekes a versenyszelleme...
Pepi, sajnálom az ausztrál rajtot, nem tudtam elkerülni az ütközést, hátulról jól megtolt valaki és már csak magatehetetlenül csúsztam vissza a pályára...
Steady, BIG RESPECT, veled mindig egy élmény a versenyzés!!!
werszomjas, a hockenheim-i befutó brilliáns volt, épphogy meglettél...
sith7, kicsit jobban figyelhetnél, ha körhátrányban vagy... úgy toltál le a pályáról, mintha pozició-harcban lettél volna...
Hockenheim video megvágva - bocsi a minőségért, nem volt kedvem effektekkel sz@rakodni...
Szerk.: A 10. körben érdemes megfigyelni az "Illegal Overtaking"-et... az első kerék kicsit lement a fűre...
-
giigz
veterán
Stock Car 2012 igen jónak néz ki!
-
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #3359 üzenetére
Zárt versenyek, megbízható emberekkel, csak így megy.
A tegnapi napig, csak ilyen versenyeken vettem részt.
-
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #3354 üzenetére
nem innen voltak ..., de amúgy nem volt olyan vicces, mert tönkretették több ember játékát is
-
sith7
félisten
+1 aztán befejeztem
A hab a tortán az volt, hogy az egyik kollégával az első 10 percben beszélgettem ... hát az egy nyílt támadás volt az agysejtek ellen, ez a szint 23 évesen , egyszerűen elkeserítő
-
sith7
félisten
Köszi, meg fogom nézni
szerk:
Hockenheimring, első kanyar, mutatja a kollégát, amint leszorítja verszomjast a fenébe, lökdösi folyamatosan, de rá is b@szik a kis köcsög, mert kisodródik ő is ... ja, és amikor megelőztem, és ő volt az utolsó, nem én, akkor érdekes módon lost connection lett ... nagyon érdekes, de a következő futamon, 3 perc múlva, már ott feszített ... hirtelen visszajött a net , ugye ?Verszomjas ugyanezen a futamon, követett egy srácot fél körön keresztül , többször fékeznie kellett miatta, de nem lökte ki, hanem megvárta, amíg a következő körben, az első kanyarban ki tudta fékezni ... nahát ... így is lehet játszani
Én megértem, hogy ha valaki ügyesebb, - tisztában vagyok a képességeimmel, nem kergetek illúziókat - nem is ezzel van a gond, előzzön meg, de ne taposson el, alázzon szét, utána meg röhögjön a pofámba ... elegánsan is meg lehet oldani a dolgot ... és meg kellene tanulni veszíteni is, de ugye ide már azért egy kicsit komolyabb intelligencia kellene.
-
kovi831
aktív tag
válasz
Steady74 #3348 üzenetére
a mezőny egyik fele az első kanyarban akarja megnyerni a versenyt, a másik meg akkor sem engedi el az mögötte lévőt, ha már csak keresztben állva tudja megakadályozni.
helyet hagyni luxus, szóval nálam kb most szakadt el a cérna, innen már nem szórakozás.
Csak nem Kuala Lumpurra(malaysia) gondolsz?
Ott a célegyenesben tényleg balra húztam, de nem láttam a tükrökbe, hogy honnan jössz.A nyilat meg nem figyeltem, hátra nézni luxus volt
Szóval bocs ezért, azt hiszem több "incidens" nem történt.
Az a verseny szép volt, majd ha rá érsz felrakhatnád. -
werszomjas
addikt
Itt vannak a tegnapi futam videói
Brazil 5kör - lost connect, pedig jól indult
Kuala Lumpur 5kör - hibáztam, pedig jó lett volna a vége
Hockenheimring 25% - Hobo befutó
grat mégegyszer
Igyekeztem őket rövidre fogni, unalmasabb részeket átpörgettem, akik ott voltak érdemes megnézni, volt történés bőven, akik nem voltak, ők meg azért nézzék, hogy kedvet kapjanak legközelebb egy kis guruláshoz
-
tkesy
addikt
itt egy másik verzió Spa-ra...
de elég sok benne a hiba... -
Steady74
addikt
Saját tapasztalat: nem elég gyorsnak lenni egyedül a pályán, akkor is annak kell lenni, ha mások is ott vannak, és vigyázol rájuk.
werszomjas: teljesen korrekt módon nyomja, hobo szintén ventru dettó, viszont a szándékos kilökések zavarnak... és mivel nem vérre megy a játék, így feleslegesnek éreztem amit a w2w-k műveltek
-
sith7
félisten
Szerintem a játék hevében nem tudja az ember le reagálni a másikat és ezért vannak balesetek,de ez benne van
Már megbocsáss, de ez hülyeség ... mi eddig mindig le tudtuk reagálni az elmúlt hónapokban, és nem vérben forgó szemekkel játszottunk
Figyeltünk egymásra, azt akartuk, hogy mindenki jól érezze magát, még az is, aki utolsónak fut be a célba.
-
Ventru
tag
Nekem ennyire azért nem volt drasztikus ahogy itt is olvasom. Szerintem a játék hevében nem tudja az ember le reagálni a másikat és ezért vannak balesetek,de ez benne van. Mondhat ki mit akar..... én meg köszönném a társaságnak mindenkinek egytől egyig a gurulást
Már azt sem bánom,mikor monzában utolsó körökben falhoz csaptam mert már nem volt kedvem játszani a büntetések miatt. Legnagyobb bajom az-az volt,hogy elszaladt az idő
hipp-hopp már éjfél lett.
-
válasz
djrobaa #3335 üzenetére
Asztalon lévő ikonnal, vagy steam-ből.
Logitech profilerből kellene indítani?
(#3340) Steady74: na én pont ezért csinálom, hogy rajtnál kihúzódok, mert úgyis az első kanyarnál feltartanám kb. a mezőn 99%át, aztán megyek utánatok. Ha jól jön ki a lépés, akkor úgyis versenyben maradok, ha nem, akkor meg gyakorolom az aktuális pályát.
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3341 üzenetére
Hobo mesterrel szerintem példa értékű versenyt futottunk monzában. hagyott helyet ha előztem, és viszont, ha láttam, hogy a fehér nyíl mellettem van. több körön át. Sith pl simán lehúzódott, ha lekörözés volt...
a w2w gyerekek meg.. medve az elején kb abba nem szállt bele, aki messze volt tőle, roly meg kb szarta le, ha mandínerből veszi be a kanyarokat.
ezek olyan versenyek, ahol visszaadjuk a helyet egymásnak, ha szabálytalan az előzés. ezeknek a srácoknak ez elképzelhetetlen.
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3341 üzenetére
Steady74 diplomatikusan megfogalmazta a lényeget, minden benne volt, de hogy nyugodtan aludjál
, nem veled volt a gond
Szerintem szerencse, hogy nem volt fenn mindenki egy TS - en, mert ott minden lett volna, csak szép magyar beszéd nem ... azt se vetted észre, hogy az egyik verseny előtt kiszavazás indult az egyik versenyzőre ?
Ilyen itt még sose volt ... sőt ...
giigz
Köszi a bíztatást, majd talán hétvégén előveszem megint a játékot, de vasárnap előtt tuti nem ... ez a mai este most elég volt 2 napra is -
werszomjas
addikt
Kivel volt gondod?
Én felvettem minden futamot, majd felrakom őket holnap, részemről szuper versenyeket futottunk, köszi mindenkinek, volt izgalom és csata bőven
Bár az egyik w2w-s kismedve többször túl erőszakos volt, leszorított a pályáról, de nekem mással nem volt gond, apróbb összeakadások, koccok voltak ugyan, de az is csak akkor, mikor egyszerre 3-an, 4-en akartunk valahol elfordulni vagy elférni
-
Steady74
addikt
a baj ott van, hogy ezek a versenyek azért vannak, hogy jól szórakozzunk, versenyt játszunk.
a mezőny egyik fele az első kanyarban akarja megnyerni a versenyt, a másik meg akkor sem engedi el az mögötte lévőt, ha már csak keresztben állva tudja megakadályozni.
helyet hagyni luxus, szóval nálam kb most szakadt el a cérna, innen már nem szórakozás.
azért voltak szép pillanatok is.
-
giigz
veterán
Itt a vidi róla, nem volt túl nehéz, elsőre is sikerült, de ott az utolsó kanyarban megpördültem
Így csináltam még egy videót, íme:
-
sith7
félisten
ok
szerk.: megnézem, köszi--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A ma esti futamokról 3 szó jut eszembe ..... gusztustalan, és magyar mentalitás
Akinek nem inge ...--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Akinek DFGT-je van kérem, hogy segítsen.
Logitech profilerben hiába állítom be az F1 2012.exe-hez a beállításokat, a játékban a global device settingsnél beállított értékekkel dolgozik a kormány.
Mivel többféle autós játékkal is játszom, így jó lenne, ha a profilok alapján magától állítaná be magát a kormány és nem kellene állandóan a global settingset állítgatni.Mi lehet a baj? Mit csinálok rosszul?
Előre is köszönöm a segítséget
-
Ventru
tag
válasz
mikrosuttii #3330 üzenetére
Én egy hete nem jutottam kormányközelbe,remélem akkor ma gurulunk mert tisztára elfelejtek vezetni
inveljetek .....
-
mikrosuttii
aktív tag
Újabb gameplay 720p-ben!:[link]
-
gaborh
aktív tag
Na végre rászántam magam és rákötem a projektorra a pc-t. 180cm X 170 cm fogom este tolni az f1-et.
-
sith7
félisten
válasz
barcalaci84 #3324 üzenetére
fel van rakva, de a 2. kör elején még nem is látom
... mondjuk azt nem értem, hogy az utána lévő Lewis Hamilton - os, esős futamok viszont meglettek elsőre
-
sith7
félisten
Hát pedig nagyon kíváncsi vagyok, mert laptop billel ilyen jó köröket menni, mint amilyen időket be irogattál régebben is, számomra elérhetetlennek tűnnek, még kontorllerrel is
Tudom, hogy nem vagyok egy F1 ász, ezért lennék kíváncsi egy videóra, hogy mit csinálok rosszul
-
kovi831
aktív tag
Megbolondult a kormány egy atl+tabos átváltástól, az erő visszacsatolással van a probléma. Össze vissza, kanyaroktól függetlenül akarná berántani a kormányt valamilyen irányba, ha kapcsolom akkor ok.De akkor meg nem érzem, ha megcsúszik az autó vagy ilyesmi. Nem a kormányal van a baj, race07-el, racing experiencel is kipróbáltam.
Újra írtam a játékvezérlő profilt , de semmi.Valami ötlet?
-
giigz
veterán
Most megint laptopra kényszerültem, mert az asztali gép hónapok óta nem volt hajlandó működni 1-2 napnál (jó esetben) tovább hiba nélkül...
Itt már nincs fent a játék, de emiatt fel fogom rakni, és próbálok videót is lőni, ha más nem, mellérakom a telót, igaz gyenge minőségben, de a lényeg talán látszani fog.
Aztán lehet rosszul emlékszem, és meg sem tudom csinálni
-
sith7
félisten
Szerintem igen ... ha leszek , 9 előtt én se leszek ...
giigz
Hát nem tudom ... néztem youtube videókat is, már kívülről tudom melyik kanyar milyen sebességi fokozat, próbáltam már manuális váltóval is ... valahogy nem megy ...... ha egyszer leesek az ideális ívről, akkor vége a dalnak ... valahogy kevésnek érzem ezt a 3 kört ... ha még egy fél lenne, akkor meglenne
... na mindegy, ha lesz kedvem, küzdök még majd vele
-
Steady74
addikt
Egy kis kedvcsináló a ma estére.
Végre sikerült feltenni a yt-re a videót, eddig valamiért nem sikerült. Tegnap este kiderítettem miért: az F1 2010 Korea TT hot lap valamiért valakinek szúrta a szemét, és vissza kellett igazolnom, hogy saját és nem lopott a videó
-
frici90
tag
Hali. Véletlenül nem tudja valaki hogy a Game hova rakja a mentéseket? Újra kell raknom a gépet de sehol nem találom a mentést, és nem akarok elölről kezdeni. Előre is köszi.
-
kovi831
aktív tag
Srácok van egy kis gondom.A játék bizonyos felbontásoknál csak 60 képkocka sebességet enged 75 helyett.
Ez mitől van?(most vetem gt650ti) Szóval szeretném, ha folyamatosabb lenne a kép.Szerk.
Van úgy, hogy 1440x900-nál engedi a 75-öt, de pl 1280x720,800,900-nál csak 60-at enged.
Vagy húzzam egy kicsit a vga-t?(van gyári tuning) -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #3301 üzenetére
Helyi kábelszolgáltató csak a 100 nagyfelhasználónak behozták az optikát amiből 94 cég
amúgy 100/100Ventru ellenük még nem született meg az a csalás amivel esetleg lekövetni tudnád őket ,max ha én a 2011 el indulnék ők a 2012 vel és nem rakhatnák a 7. fokozatot és a 4. et is ki kellene ,hogy hagyják .
És ezt tapasztalatból írom nem csak hallomásbólszerk:
Jim74 9900 huf -
válasz
Motion_Blur #3301 üzenetére
És gondolom fizet érte max 5k-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Bluetooth hangszórók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest