- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
werszomjas #2281 üzenetére
Igazad van warezzel kapcsolatban. Ráadásul ebayen már 27 USD-ért elérhető a lemezes verzió. Ha öten összeállnak, akkor még a postázási költség is csökken, így akár 5k alatti árat is ki lehet hozni. Aki komolyan szeretne foglalkozni a játékkal, ennyit simán költhet rá.
-
8Ba8
csendes tag
Tény, hogy ma fáradt vagyok, ilyenkor nem szokott menni a játék, de azt nem gondoltam volna, hogy a kíváncsiságomnak eleget téve, átállítom billentyűzetre az irányítást, és 4 kör eltelte után tizedekkel jobb időket autózok, mint kormánnyal.. Igaz, utóbbinál automata váltóval, de akkor is...
-
Ventru
tag
válasz
werszomjas #2281 üzenetére
+ támogatom a véleményed teljes mértékbe,ha nem a demoból indulok ki
-
werszomjas
addikt
Ráadásul ezzel a sok patch-el adtak egy pofont a warez közösségnek is, mivel gondolom nincs mindegyik patch-hez külön friss crack, így a virágboltosok szívnak a kezdeti hibákkal
Szerintem rendben van a játék, elején gyengén indult, de hála a javítócsomagoknak, már nem bántam meg, hogy megvettem.
-
Akcok94
senior tag
hello!
olyan gondom volna a hogy nem akarja be rakni a játékot teljes képernyőre, mit csináljak ilyenkor?
akcok94 -
aelod
veterán
-
munky
őstag
válasz
Barthezz2 #2273 üzenetére
A Steam alapbeállítások használata mellett (tehát ha nem tiltottad le az adott játéknál) mindig naprakészen tartja a játékokat.
Az általad linkelt képen az F1 2012-höz tartozó hírfolyam látható, amit valamiért nem frissítenek túl gyakran, de a patch ettől még ugyan úgy letöltésre kerül. Nem tudom kinek a hanyagsága ez egyébként, mert például a TF2-nél minden egyes frissítés kikerül a hírek közé.
Kedden például böngészés közben lettem rá figyelmes, hogy a Steam tölt valamit és akkor láttam, hogy F1 2012-t frissít épp. A javítás változtatásainak listáját persze csak a Codemasters fórumában találtam meg, ahol minden patch kapott eddig egy külön topicot.
Idén megleptek a srácok különben. Azért kilenc patch-re nem számítottam az elmúlt évek alapján, amikor mindegyik résznél be kellett érni két javítással. Nem tudom, hogy Steam-en gördülékenyebb-e egy-egy javítás kiadása, mint anno Live-on, vagy már ők is érezték, hogy nem lehet ennyire magára hagyni a nagyérdeműt, különben meglesz a böjtje a későbbi részeknél... Konzolokon le vannak maradva rendesen a javításokkal, szóval lehet, hogy az utóbbi elmélet kicsit naiv feltételezés. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez után a 9 patch után is bőven maradtak hibák még...
-
-
tikiriki
csendes tag
Sziaasztok. A következő lenne a problémám az f1 2012vel:
a 7.patch óta nem frissített a steam csináljak vagy állítsam bárhogy, már próbáltam több régiót, de semmi. A legfrisebb a sorban a 7.patch
Találkoztál ilyen hibával?
illetve lehet hogy frissített valamit mert az eddigi profilommal nem tudok belépni,mert azt írja hogy a steam szerverek telítettek és 41-es hibát dob ki. Ha viszont új profilt hozok létre akkor simán indítja a játékot csak sajnos megint az elejéről. A savegamenek annyi. Elő lehet valahonnan hívni a korábbi mentéseimet? -
tkesy
addikt
Azt hiszem most kérnék némi vezetéstechnikai tanácsot, mert....
Szóval újrakezdtem a karriert, Pro szinten, 100% versenytáv, stb... Ma futottam neki a maláj pályának (56 kör) másodszorra... először is csókoltatnám azt a programozot, aki szerint a felhős ég és 10% valószínűség az egyenlő egy 15-20 körös felhőszakadással...
A pole-ból (kemény keveréken) rajtolva, a második helyezet előtt ~25 mp, a harmadik helyezet előtt pedig úgy ~40 mp előnnyel vezetve, és kb a 7-8 helyig lekörözve mindenkit, vezetem a futamot, amikor is elérkezik a 48 és 49 kör, és valami felettébb érdekes száradást produkál a pálya, és a gép cseréli az esőgumit lágyra...
(boxtaktika nálam a 48. körig: kemény / lágy / lágy / inter / wet / )De én hiába csinálok bármit, egyszerűen nem tudom a pályán tartani a kocsit... kigyorsítani képtelenség vele, fékezéskor (és tempósabb kanyarokban) egyszerűen oldalírányban elcsúszik, a (lassú) kanyarokba valami iszonyat nagy alulkormányzotsága van... az 53.-54. körben már én is munkára tudom fogni (úgy-ahogy) a lágy keveréket a száraz ideális íven, de az előtte lévő 5 körben egyerűen nem tudok mit csinálni... ma pl visszaestem az élről a 16. helyre plusz kaptam egy kört kb az egész mezőnytől... talán csak a hrt és a marussia volt ez alól kivétel....
Az esőgumit nem tudom fenthagyni, mert egyáltalán nem működik, az interrel a fent említett jelenség tapasztalható, lággyal meg még a célegyenes végi kanyart sem tudom abszolválni...
Próbáltam játszani motorteljesítménnyel, és fékerőelosztással, és más ívek használatával, de egyiknek sem volt kézzelfogható eredménye...Szóval ki, mit és hogyan változtat(na) egy ilyen helyzetben...
-
giigz
veterán
Szoktatok manapság esténként gurulni?
-
GuruZone
őstag
Adjon plííz valaki támponot arra, hogy a Champions mode-ban HARD fokozaton mennyivel előzitek meg Räikkönent?
A virágbolti verzióban pörgetem ki anno ezt a módot és ott adtam neki jópár métert, most meg hiányzik 1-2 sec.
Arra lennék kíváncsi, nekem nem fekszenek ezek a patches kormánymódosítások, vagy belenyúltak mélyen az AI-ba!!
-
hetyo
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék:
F1 2012-ben szépen megyek előre versenyről-versenyre, autosave szépen működik, viszont 6-os pályán nem jutok túl. Monte Carlo: végig csinálom, nyerek, szépen tovább megy a következő helyszinre, kiírja hogy menti az állást, majd kilépek és visszalépés után újból Monte Carlo.
Próbáltam, hogy a következő pályán (7.) megcsináltam a szabad edzést, időmérő, majd kilépek és újból Monte Carlo -ban ragadok.Mi lehet a gond ?
köszi. -
Fang
aktív tag
Sziasztok
Tegnap este megérkezett a DFGT(vasárnap éjszaka rendeltem)! Úgy hogy Trihorn kormánybeállításaival ([link]) ki is próbáltam az F1 2012-t. Hááát billentyűzet után nagyon furcsa... újra kell tanulni mindent, de az már most látszik az időkből, hogy valószínűleg gyorsabb leszek mint billel
(most még van 1-2 sec mínusz, de olyan nyílvánvaló hibákkal hogy...) Ha van valami tippetek, hogy mire érdemes figyelni a kormány beállításánál, egyéb tippek megoszthatnátok velem (neilszab írásait olvastam).
Előre is köszi
ui: pont ilyenekre gondoltam mint az előttem szóló Jimmy tanácsa
-
gaben82
tag
válasz
--Lorant-- #2254 üzenetére
Hehehe
Vicces vagy LóriEgyébként nekem is tök ezt fordította...
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
gaben82 #2250 üzenetére
a Gugli ezt monda :Made némi javulás, hogy az online játékot, így autós pozíciók kellene pontosabb és kevésbé izgága nagy sebességgel.
- Néhány PC frekvencia javulást azok számára, akik nem FPS csökkenés után a javításokat.
- Javítva a kerék súlya ingatlan úgy, hogy most már működni
- Javítva a végső eredmények képernyőn az ügyfél a Co-op ülésén úgy látják, hogy a statisztika nem a házigazdák.
- Javítva 2 ritka összeomlik.Nem biztos ,hogy igazat mond
(számomra sem érthető ,még így se!
-
tkesy
addikt
válasz
mikrosuttii #2238 üzenetére
csak az volt furcsa, hogy időmérőn kaptál kb 1,5 mp-t, és szemmel láthatóan küszködtél a kocsival, a futamot meg behúztad....
-
munky
őstag
Úgy patch (9.) változtatásai:
- Made some improvements to the online game so car positions should be more accurate and less twitchy at high speeds.
- Made some PC Framerate improvements for those people who had an FPS drop after patches.
- Fixed the wheel weight property so that it will now work correctly
- Fixed the final results screen for the client in a Co-op session so they see their stats not the hosts.
- Fixed two infrequent crashes. -
cNpowa
tag
Megint van új patch, csak meg a steam megint töltött valamit
110.
-
aelod
veterán
Jah és miért van az, hogy állandóan füstöl a motor? Bajnokságban mikor mek, a kocsi nem lesz lassabb csak füstöl ontja magából a füstöt és a motor is a kis képen piros már...
Ez az én vezetési stílusom vagy ismételten egy bug lenne?
4 versenyem van hátra és már csak 2 motor van meg a 8ból...
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Csak nekem csíkoz be a kép, játék közben?
Felraktam az 12.8-as catalystet a 6850-emhez de így is csinálja nem értem miért? Játék alatt megnéztem 58 fok a max amire felmegy...A másik kérdésem, a fejlesztéseket hol lehet aktiválni a kocsihoz? Mikor nézem a kis ikonokat a boxban azt írja locked ez miért van?
6. futamgyőzelemmel vezetem a bajnokságot, AI-legend, brakin assis-off, abs-on, traction control -medium, gearbox automatic.
Pár eredmény
Singapurban elért pole időm : 1:44.724
HUngaroring (verseny)leggyorsabb kör 1:24.237 -
giigz
veterán
válasz
mikrosuttii #2227 üzenetére
Traction control-t vedd le medium-ra, hidd el, hogy élvezetesebb lesz a játék.
-
mikrosuttii
aktív tag
Egyszerűen..a futam jobban megy,mint a kvalifikáció.Ez nálam mindig is így volt.Nem tudom,hogy a Q miért nem megy..talán nem motivál arra,hogy jól menjek.Viszont futamon motiváltabb vagyok.De amúgy,nem tudom.Vagy miattam van ez,vagy a játék ilyen.Az AI szerintem nem lassul vissza,mert elég gyorsan loholtak a nyakamba a versenyzők.Lehet hogy csak én megyek jól?
De ezt most úgy mondod,mint ha nem láttál volna még olyat,hogy valaki 13. helyről meg nyeri a futamot!
-
tkesy
addikt
válasz
Nem néztem végig a futamot, de azt nem vágom, miként tudsz futamot nyerni legend szinten, ha a Q3-ba nem jutsz be... a futamra állítod be a kocsit, vagy az AI lassul ennyire vissza...?
-
giigz
veterán
válasz
bence29 #2235 üzenetére
Példának okáért. A videó leírásában van a setup.
-
bence29
tag
sziasztok nem tudna valaki 1 elfogatható malajzia-i setupot privátban is jo elöre is köszönöm
-
ReD_NeX
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Genius MaxFire Grandias 12V gamepadom. A vibrációt szeretném valahogy szóra bírni. Driver feltelepítve (netről). Kocsikázás közben egyenes szakaszon random elkezd vibrálni, viszont (ahogy szerintem kellene) rázóköveken szinte sosem. Túlzottan részletes beállítást Win 7-ben nem találtam a gamepadon. Lehet esetleg a játékban valami beállítás, amiről nem tudok? Esetleg a steering deadzone, steering linearity és a többi beállítási lehetőségre van valakinek tuti tippje hogy milyen értéket kellene beállítani a gamepadhoz?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
kovi831
aktív tag
Van egy kis gondom a játékkal.
Az a baj, mikor megszűnik a tapadás(keresztbefordulás, kicsúszás) a kormány nem jelzi vissza.Így nem igazán tudok rá reagálni időben.
Lehet nekem nincs valami jól belőve?(van ellenállása a kormánynak, rázókövet is érzem stb.) -
mikrosuttii
aktív tag
Igen,ezt billel nyomtam.
-
sith7
félisten
válasz
mivel tolod ?
-
mikrosuttii
aktív tag
F1 2012 Malajzia GP,Karrier:
-
gabesz.1986
tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy karrier módba a versenynaptárba a versenyek felett látható 3 embléma a fogaskerék, felkiáltójel és gyémánt. Elvileg a fogaskerék a fejlesztés, a gyémánt a csapatnak fontos verseny de a felkiáltójel nem tudom mit jelent. -
werszomjas
addikt
Sajnos ez a gond az online futamokkal, ahol ismeretlenek ellen mész.
Lépj be a PH és a GoCompete steam csoportba és gurulj velünk.
Én ha csak úgy felcsatlakozok egy szerverre az első kanyarban inkább elengedek mindenkit, kimaradva így a sok dodzsemes idióta támadásaiból
Ez meg ilyen, van hogy akkor is kapsz büntetést, ha nem is vagy hibás
-
Fang
aktív tag
Érdekesen osztogatják itt online a büntetéseket... belöknek elém vkit neki megyek +10sec, belém jönnek hátulról keresztül csúszok a sikánon +10 sec kanyar levágásért.... no comment
elég idegesítő, hogy ilyenekkel tönkre vágják az ember versenyeit általában már az első fél körben -
SityiSXT
őstag
Baromira nem értek a squash-hoz. Amikor bementem egy ilyen helyre és előadtam, hogy nekem mindössze egy labda kell a fékpedálom alá, tiszta hülyének néztek.
Aztán megnyomkodtam párat, és ez lett a kiválasztott, amire nekem azt mondta a csajszi, hogy kezdő. Vagy én értettem félre valamit.
-
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur #2217 üzenetére
Ettől kikapcsolt monitorral is jobbat mégy
-
kovi831
aktív tag
Most néztem Steamen: az f1 2012 2-Pack ez mi?
A sima 40 euro, a pack 2 az meg 75.
Most melyiket kéne megvennem, hogy online nyomhassam? -
n3lOk
csendes tag
f1 2012 game liga gyere és csatlakoz te is
ha egy kis versenyre , izgalmakra vágysz gyere és csatlakoz hozzánk.
Részletekért írj üzenetben vagy jelentkezz az alábbi oldalon
http://f1coolmasters.ewk.hu/Mert versenyezni jó
-
kovi831
aktív tag
Érdemes ezt a játékot megvenni?
Igaz még a demo-t sem próbáltam ki.
Meg, hogy elfut-e gt630-al?Az F1 2011-nél volt olyan problémám a kormányommal(g27), hogy felpuhult a kormány mikor elfordulási szög határához értem.Visszaolvasva, ilyeneket olvastam erről a játékról is.
-
cNpowa
tag
válasz
werszomjas #2200 üzenetére
Igen ez spect.De a jelenlegi kör-t nézzétek. Vicc hogy ilyen bugos
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Monitor hiba topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest