- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Telepítési célmappát hogyan lehet váltani?? egyedül a C-t ajánlja fel, de én nem oda akarom, és nem találom hol lehetne ezt megváltoztatni... köszi előre is
-
PiE137
senior tag
válasz
polonic #1091 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond, mióta a steam-be kikapcsoltam dolgokat, és manuálisan mentek, minden okésnak tűnik! kopp-kopp
Remélem így is marad...
A motor viszont azért is sz@r, mert bárhogy próbáltam levenni a grafikát, az fps nem igazán akar növekedni. Full-on van 53 átlag, 44 min. Ultra low-on MS off meg 57 átlag, 53 min.
A felbontáson meg nem fogok visszavenni, szakadjon meg az összes kódmester, akkor nem fogok 90 frame-el játszani! -
mclaren-d
aktív tag
Hello,Semmi hátrányom nem lesz ha külföldön veszem meg a játékot? Gondolom alapból nincs benne magyar nyelv...
-
cNpowa
tag
The profile save is corrupt.
Faszom a steam cloudban....
-
Pipó
őstag
Aki MOMO-t használ megírná, hogy az erővisszacsatolás állítása jól működik? Még nincs meg a játék, de a 2011-ben vagy max-on volt, vagy egyáltalán nem és sehogy sem tudtam beállítani se drájverből, se játékból.
-
axwellz
csendes tag
STREETING LOCK REAL LIFE F1--> kinek tetszik kinek nem, de az életben is steering lock van : http://www.youtube.com/watch?v=eBxVzU0znXU
-
-
echterion
nagyúr
Nekem pl. tökre bejön az irányítás, pedig nem szoktam belső nézetből játszani az autós játékoknál, de ennél kifejezetten tetszik.
(#1058) MC HOBO: Köszi a tippet, megnézem, mi ez a MOMO, mert így nem rémlik.
(#1069) Barthezz2: Lehet, velem van a baj, de nekem még egyik, a fent taglalt bug sem jött elő.
-
válasz
RevolutioN2 #1067 üzenetére
Na jó, a gyerekbetegségeit még ha el is nézzük, de olyan hibákat benne hagyni(és újakkal bővíteni), amik a kezdetek óta fennállnak, és úgy kiadni 2012-ben, az elég gáz. Ráadásul mind olyan, ami egy óra játék alatt is simán előjön.
Én még nem próbáltam, tudom, akkor ne fikázzam, de ezekkel van tele a net. Illet volna észrevenni kiadás előtt, és javítani.
-
werszomjas
addikt
válasz
RevolutioN2 #1067 üzenetére
És a legszarabb, hogy csak a cd kulcs vétel nem működik, mert valami tiltott VPN-es lett a 2012.
3-4 ezret még talán ki is adnék érte még így bugosan is, de így, hogy minimum 8k a játék
-
RevolutioN2
tag
válasz
Barthezz2 #1062 üzenetére
Ha azt veszitek, kategóriájában nem olyan rosz
Ugyanis nincs saját kategóriája
Nfs nél nehezebb, szimeknél gyengébb egyszóvsl kategóriájában az egyik legjobb az egy közül
Minden esetre ez nekem a törvényileg szankcionálandó kategória, ugyanis ha f1el akarunk játszani akkor muszály megvennünk ezt a hulladékot az értékéhez képest horror áron.
-
Hoffer
őstag
Most visszaültem kicsit a 2011 elé, és hát nem én lettem béna, hanem ők b@szták el nagyon az irányítást a 2012-ben!
-
Áldom az eszem, hogy nem vettem meg. Egy olyan hozzászólást nem láttam még, hogy milyen jól sikerült ez a játék. Hogy a bánatba pontozták ezt 9/10-re????
-
jozsi252
veterán
-
giigz
veterán
Nálam meg high beállítások mellett van 25-30 fps.
Persze ez csak a laptop, majd ha összeáll az asztali, az más tészta lesz.
-
echterion
nagyúr
Eddig gamepad-dal nyomtam, de lehet, át kellene térnem valami analóg irányításra, mert így belsőből nagyon nehéz, darabosan mozgok. Tudtok ajánlani valami olcsó, de elfogadható megoldást esetleg? Nem kell mindenféle csics meg extra, csak működjön rendesen, legyen gáz meg fék. Automata váltóval játszok, nem vagyok olyan hardcore, hogy mauálissal toljam.
-
Hoffer
őstag
Azért ha valakinek vannak beállításai MOMO-hoz és jókat is megy vele, az leírhatná!
-
makkai
aktív tag
válasz
MC HOBO #1049 üzenetére
Ez így van HOBO!
Máskor is érezni, ha túl tempósan fordulnál és elmegy a tapadás, akkor értelemszerűen felpuhul a kormányzás, aminek eddig is így kellett volna működnie, de csak nagyon ritka esetben működött így az előző 2 résznél. Úgyhogy ez nálam pozitívum, jobban jelez vissza kormány, ha elmegy a tapadás, mint eddig. és valószínűleg azért van ez a végpontnál jobban, mert már túl van fordítva a kormány, nem fordul jobban, csak oldal irányban csúszik.
-
Az is könnyen megeshet. Viszont annyi bug került elő a megjelenés óta, hogy itt már nem csodálkoznék semmin.
Nekem még sehonnan nincs meg, a demot se próbáltam(több mint egy hónapja várom vissza a kormányom), úgyhogy saját tapasztalatom még nincs. De úgy érzem várok a vásárlással még, míg ki nem kupálják valamennyire. Addig marad a 2011.
-
MC HOBO
aktív tag
Lehet, hogy hülye vagyok hozzá, de én úgy gondolom, hogy akkor puhul fel a kormány, mikor a gumik már csúsznak egy kicsit. Ekkor szűnik meg a teljes tapadás, ezért könnyebb tekerni a kormányt... Tehát, ha túl gyorsan mész be a kanyarba, az első kerekek még fordítják ugyan az autót, de már csúsznak egy kicsit... Nekem legalábbis csak akkor van ilyen, ha elnézem a féktávot és nagyobbat kell fékeznem...
Persze, az is lehet, hogy ez baromság, de nekem a valóságban is van ilyen tapasztalatom... Ha csúszik kicsit az eleje, kevesebb erővel tudom mozgatni a kormányt, mint ha gurul. Ezt még a Lada-korszakban tapasztaltam leginkább, mivel a többi autómban már volt szervó.
-
munky
őstag
válasz
Barthezz2 #1046 üzenetére
Nálam az üzemanyag kijelzés működik, viszont sokkal több kört lehet megtenni Mix3 fokozatban mint tavaly. A gumikopás szintén ilyen lett, szinte elnyűhetetlenek a gumik...
Nem lehet, hogy a fejre álló kamera és a hibás üzemanyag kijelzés főleg a virágbolti verziók "extrái" ? Mert ezeket nem tapasztaltam 12 óra játék alatt a jogtiszta verzióval.
-
PiE137
senior tag
válasz
jozsi252 #1043 üzenetére
Igen, nálam is ez van G25-el...
Egyszerűen felpuhul a kormány, és onnantól kezdve nem igazán ad visszajelzést...
Szerencsére ez csak visszafordító kanyaroknál érezhető, és rövid ideig, de tény, h mivel belezavar a pontos kormánymozdulat kivitelezésébe, veszít vele az ember!
Lehet régebbi drivert kellene használnunk:
Havert kérdeztem erről, ő nem panaszkodott a G25-jére, és nála asszem 5.10-es van fenn...Nekem még szokott olyat is csinálni, h egyenes közbe magától kikapcsolja a drs-t, vagy többször kell megnyomnom a kormányon a gombot, h nyitva hagyja a szárnyat...
-
Sziasztok!
Ahogy olvasom itt a véleményeket, azt hiszem nem vesztettem sokat, hogy nem rohantam megvenni. Egyszerűen hihetetlen, hogy ennyi hibával képesek voltak kiadni, főleg annak tudatában, hogy elég lett volna csak a tavalyit továbbfejleszteni, és annak hibáit javítani. De ez így borzasztó
Máshol olvastam, hogy még az üzemanyag kijelzés(azaz, hogy mennyire elég adott keverékkel, tudjátok, hogy +3 kör, vagy -2 épp) sem jelzi ki rendesen(azaz mindig +3 és úgy is megesik, hogy megáll a verda). Ez igaz?
-
Tommee
aktív tag
Nem a kormánybeállítások rosszak, hanem a játékban az irányítás. Beállítottam valamelyik fenti szerint a játékban az irányítást, nagyon jó volt. Ezután futni akartam egy másik versenyt, erre tök szar az irányítás, néztem ekkor 900 fokos elfordulással működött a kormány, miközben driver-ben 200-ra volt mindvégig állítva. Gép restart, F1 indít, 200 fokon működik, de tök szar az irányítás
Siralmas, srácok nekem a 2012-vel a ligázás, multi(GoCompete - ftkv) valószínű kimarad, amíg nem változik a helyzet...
Az AI nehézségi szintje végre jó lett, használható cockpit nézet, viszont csak az ideális ív autózható, eltúlzottan nem használható más ív. Egyelőre röviden ennyi a véleményem. -
Hoffer
őstag
Nem tudom, nekem pl MOMO van és azok a kormánybeállítások amiket írtatok teljesen rosszak!
Ha akarnék fordulni, valahogy nem akar fordulni, ha akarnék fékezni valahogy brutálisan szar a féktáv, valami más volt a 2011-ben!
Itt nem is tudok menni egy igazán gyors kört sem! Állandóan lecsúszok! -
jozsi252
veterán
válasz
cyberkind #1031 üzenetére
Ez GPU függő, nekem is csinálja ha vsync off ra van rakva.
Nálatok nem csinálja azt a kormány hogy pl bevan állítva 200 fok és 80-80 fok után tök könnyű a kormányt tekerni. Álló helyzetben np, menet közben jön elő. Egyszerűen kibír kergetni ez a hiba a játékból. Es nemtudom a megoldást. Pedig bakker G27-em van
nem is egy ócska 5k-s kormány.
motion neked race room-ba az ffb hatással minden rendben van? Csak mert ott meg akármit állítok mintha ott se lenne okés minden. Csúszok és ellenkormányzásnál nem olyanerőhatás van amilyennek kellene lennie.
-
RevolutioN2
tag
Valójában nagyon is jól kivehető az fps szám hatása. Nem véletlenül van a legtöbb korrekt fps szerveren 120as vagy kissebb korlát. Valójában amit a szemed nem lát azt nem biztos hogy az agyad sem látja. Nagyon sok tanulságos iromány van erről. Az, hogy a monitor ezt nem közvetiti feléd attól a programban a számodra kieső képkockák még lezajlanak.
-
gaben82
tag
válasz
Motion_Blur #1038 üzenetére
-
PiE137
senior tag
válasz
Motion_Blur #1028 üzenetére
Akkor ha gyengébb a vga-m, vegyem annyira le a graf-ot, h menjen több frame-el?
No, felcsigáztatok, ezt holnap kipróbálom, mennyit ér... -
RockHaRD
addikt
válasz
cyberkind #1034 üzenetére
alt-tab után autómatikusan leveszi full screen-ről a játékot...
ja és persze full screen-en pedig kikapcsolja a másik monitort, nehogy tudjál ott nézni valamit, így nekem teljes méretre húzott windowed módba kell játszani eltüntetett tálcával (így nagyon minimális a keret), hogy tudjak nézni valamit f1 közbe...
mai menü pedig az idei monacoi futam + a játékban a canadai következik
hrt, minden segítség off, legend fokozat... voltam már 19. is
-
RockHaRD
addikt
válasz
Motion_Blur #1028 üzenetére
feladom
a rece, amit produkál a vsync nélkül minden játék, az sokkal zavaróbb (szvsz)...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
polonic #1027 üzenetére
Mégis érzem a különbséget, nem is gyengén. Soha nem fogja nekem senki megmagyarázni hogy elég a fix. 60 fps, és felesleges a több fps. Amikor Fraps-el veszem fel a videót játék közben, és felvétel közben kb. fél percenként változik az fps 60 és 90 között, akkor is nagyon érezhető a különbség. 60 fps-el soha nem fogok tudni olyan időket menni mint 90+-al. Ez tapasztalat, mindenféle ellenkezés és magyarázat ellenére is így van
Érzem hogy minden lassabban reagál, és minden lassabban történik körülöttem.
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #1026 üzenetére
De hiába van 90 fps-ed. Ha a monitorod csak 60 hz-es képfrissítést tud.
-
RockHaRD
addikt
válasz
Motion_Blur #1022 üzenetére
nem bántásból írtam, csak a fix 60 fps már tökéletes mindenre, tekintve, h a 60hz-es monitorok miatt úgysem láthatsz 60-nál többet, hiába írja, hogy 100, meg ha egymás mellé raknak egy 60 fps-es képet, meg egy 90-eset, akkor meg nem mondod, h melyik melyik...
30-60 között még meg lehet mondani, de afölött már lehetetlen...
-
gaben82
tag
válasz
Motion_Blur #1022 üzenetére
assist off
próbáld ki a kormánybeállításom+ezt a setupot.
singapore setup:
11-1
45-55 H L
1-11
1-1 11-11
gearbox: összeset balra legrövidebb áttétel
-3,5 -1,4 0.07 0.23ezzel mentem.
-
gaben82
tag
válasz
Motion_Blur #1019 üzenetére
Mentem most egy TT-t Singapore-ban
1:40.731-el a 40. vagyok -
RockHaRD
addikt
válasz
Motion_Blur #1019 üzenetére
de hogy tudtok vsync nélkül játszani?
nem tudom felfogni, hogy nem zavar a recésedés
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1015 üzenetére
win: vixen receptjét próbáltad? 11-1 szárnyállások...
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #1015 üzenetére
Neked egyébként mennyi fps-ed van? Gondolom ultrán nyomod, és mindig max.
-
winfier
senior tag
válasz
Motion_Blur #1004 üzenetére
Nekem eddig Ferrarival 1:43.106 ezzel a setuppal. Hátha ezzel sikerül.
4-4
46%-54% High / Large
5-11
1-1 / 11-11
140;174;207;238;270;304;336
-3,5 / -1,5 / 0,05 / 0,20 -
gaben82
tag
válasz
Motion_Blur #1008 üzenetére
megnéztem singapure leaderboardot tt-ben
1:22...-vel vezet valki
a második 1:36...
vicc
ezek megint ilyen kamu idők...
ez a bug is megmaradt... -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1008 üzenetére
Csak húzlak, még fel sem tettem a játékot
, tudom milyen érzés, mikor tudod jobb vagy annál, mint amit az időd mutat... 2010-ben ezzel szenvedtem.
-
PiE137
senior tag
Én most a mentés problémára azt próbálom, h a steam-be a properities részben kikapcsoltam a steam community és a cloud használatát, az automatikus update-el együtt...
Meglátjuk, így bezavar-e a steam a játékba, ha manuálisan mentek... -
gaben82
tag
Most ezt használom, egész jó, bár lehet van jobb:
G25
Profilerben:
Overall: 50%
Spring: 0%
Damper: 0%
enable centering ... no pipa
centering spring strenght 0%
report combined no pipa
degrees of ... 190'
allow game to adjust ... bepipálvajátékban:
driving controls belül override input: steering wheel
advanced wheel settings: minden 0%
kivéve steering linearity: 32%
force feedback:
on
10%
10%
0%most futottam vele egy singapure időmérőt kemény keveréken 1:44.0-át
simulációk bekapcsolva -
Hoffer
őstag
Vannak már valakinek normális kormánybeállításai?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1004 üzenetére
1:41:7XX (hermányi után szabadon
)
-
Motion_Blur
félisten
Szingapúr TT-ben mit kéne futni? Nem tudok 1:43 alá bemenni pedig megszakadok annyira rakom neki.
-
tkesy
addikt
Igen, ez lenne a logikus, de most (is) Monaco-ban kaptam egy olyan felhőszakadást, hogy a 20. kör környékén elkezdett esni, a 30. kör környékén már mindenki intermediate-n volt, a 36. körre meg már esőgumin, és csak a 70.-71. kör táján tudtuk visszarakni a szuperlágyakat.. És mindehez a program 10%-ot és felhős időt jósolt....
szvsz a kettő valahogy üti egymást...
Időhöz meg:
Best: egyértelmű - (amúgy az enyém volt abban a pillanatban, és az élen álltam)
Lap: -II- - éppen befejezet kör ideje
Pace: na itt szokott lenni vagy zölddel negatív, pirossal pozítiv, vagy kiemelés nélkül pozítiv szám... -
ETOM
addikt
Múltkor még mikor megjelent game láttam egy videót amibe tört a hátsó szárny, de nálam ilyen nincs. Most meg a francnak se találom azt a videót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest