- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
don dante
aktív tag
válasz
hermanyi #5151 üzenetére
Hy!
Lehet, hogy igazad van, és a G25 durvasága sokaknak jobban bejön... Nekem be volt lőve rendesen a 25, és nem is volt gondom a hangjával sem...
Konkrétan egy barátom ajánlotta a G27, mert kifinomultabb, tartósabb...
Igaza van... A tapasztalataim alapján a G25 markánsabb, erőteljesebbnek érződik, ezáltal nagyobb élményt nyújthat azoknak akik ezt a fajta játékélményt kedvelik... Nem sok kellett, hogy vissza térjek én is a 25-re, de beláttam, hogy precízebb, és kifinomultabb, ami egyre többször jól jön játék közben....
Én személy szerint meg vagyok elégedve a 27-mmel... -
hermanyi
addikt
válasz
hermanyi #5133 üzenetére
Kicsúsztam a szerk böl :
Xirtam (#5131)
Melyik rudi cikket ajánlod amiben azt ecseteli ,hogy überfaxa minden?
Linkeld már be ide vagy csak nekem privátba megköszönném .szerk :
Lehet de akkor a codie az aki nem tudja használni . Vagy ehhez a játékhoz nem az ,vagy nem tudom a lényeg ,hogy a 2010 volt az alap elég sok buggal (betudjuk kezdők hibájának) a 2011 el javítottak rajta (2 javítócsomag) 2013 erőteljes visszalépés sok sok javítgatás ellenére. A 2013 at tuti nem veszem meg csak a virágbolti erőteljes kitesztelése után . -
willike71
tag
válasz
hermanyi #5122 üzenetére
Ezzel a fékezés a kanyarban dologgal teljesen egyetértek veled, tulajdonképp csak motorfékkel lehet bemenni a kanyarba, különben brutális alulkormányzottság lép fel, tolja kifelé a kanyarból az elejét, mintha hátra valami agyament egy i profilú vas hidat tett volna normális felfüggesztés helyett.
Hétvégén a gokartozás döntőjében, mikor vizes volt a pálya, pont az F1 2012 jutott eszembe menet közben, mert úgy tolta az elejét a kanyarokban a gokart a vizes pályán (persze slick gumi volt rajt), mint amit a játékban érzek.
Én mindig azt mondtam, hogy igazán autóérzet, tapadásérzet és súlyérzet az F1 2011-ben volt a patch_2 kiadásáig, szerintem az ott alkalmazott fizika a jó irány.
-
giigz
veterán
válasz
hermanyi #5122 üzenetére
Én magát a játékmenetet jónak gondolom, és az is pozitívum, hogy nekem pl. vagy 2 hónapja se mentés nem szállt el, se lost connection nem volt.
Tehát lassan de biztosan halad a Codi, szerintem ez egyébként szándékos is lehet, hogy évről évre tudjanak valami javulást mutatni.
-
-
speedydb23
senior tag
válasz
hermanyi #4971 üzenetére
Nem feltétlen értek egyet, mert ha éppen ezen elmegy egy dobogó akkor azért az kellemetlen.
és nem azért anyázik az illető, mert a hibázó személyével van baja, csak a helyzetet kommentálja.
Tehát úgy mond a verseny hevében ez akkor kijön, de utána elnézést kér(persze lehet van olyan aki nem teszi ezt meg).
Én pl.-ul ha megtolnak keményebben akkor eléggé kitudok akadni, de ezért nem káromkodok TS-en.
Viszont azért nézd azt is, hogy vannak akik gyakorolgatnak hét közben is, és úgymond 1 heti munkád megy gajra ha éppen valaki megtol és te ezért eldobod a verdát...Mindenben van igazság, de ez egy kiélezett játék, sajnos itt ha valaki egy szinten túljut onnantól már megszállottság alakul ki és ezzel együtt komolyabban is veszi mint akinek elég az, hogy begurul valahányadiknak.
-
speedydb23
senior tag
-
speedydb23
senior tag
válasz
hermanyi #4966 üzenetére
Senki nem mondta, hogy Pro szinten kell mennie, de akkor legalább úgy élvezze, hogy közben nem csinál róla értelmetlen videót amit még fel is tölt youtube-ra.
Mellesleg mindenki amatőrként kezdi szerintem, bár tény, hogy joystick-al nehéz lesz Legend szintig eljutni.
(nem lehetetlen de nehéz) -
willike71
tag
válasz
hermanyi #4883 üzenetére
Az F1 2012 hibáiban igazad van, de a 2011-el és a 2010-el is voltak jócskán problémák ezt te is tudod. Félre ne érts nem védeni akarom a Codemasters-t, mert szerintem aljas dolog az, amit csinálnak, lévén, hogy ugyanarra az engine-re (GRID óta) újra és újra felrakják az F1-es játékot, ráadásul alig változtatva azon (főleg a kinézetre mennek rá mindig), miközben az egyre nagyobb lóvékat meg bezsebelik, legalábbis nekem így fest a dolog.
Pedig hosszú távon megérné nagyobb odaadással fejleszteni ezt a vonalat, hogy a népszerűséget tovább növeljék, így nagyobb bevételhez jutva még a mostaninál is. Persze ettől még meg fogom venni a 2013-ast is, mert ha a fentieket gondolom, akkor is csak ez az egyetlen F1-es játék PC-re, ami a kornak megfelel valamennyire.
-
speedydb23
senior tag
-
giigz
veterán
válasz
hermanyi #4881 üzenetére
Mi a baj a 2012-vel?
Szerintem ez az első széria, ami már tökéletes. Hónapok óta nyomjuk online, és soha semmi gond nincs vele. Talán 2 hónapja volt pár lost connection, de az a gépem miatt volt, azóta azt megcsináltam, és egy sincs. A mentés is azóta megvan, mióta feltelepítettem. A játékmenet, gumikopás, SC, esős menet, minden tökéletes a 2012-ben.
-
tkesy
addikt
válasz
hermanyi #4477 üzenetére
Oké, akkor inkább úgy mondom, hogy neki is kellett volna kapnia... azt sejtettem, hogy azért kaptam, mert nekimentem, miközben megpróbáltam iránybaállni, de hátrafelé viszont nem tudtam elindulni...
Az első részével nem igazán értek egyet, mert az tény, hogy lecsúsztam az ívről, de a palánk mellett futó ideális ívre fordultam vissza, nagyobb ívben mint ő... és akkor lettem felkenve a pálánkra, mert ha lett volna még hely, akkor el tudok fordulni még kijjebb, viszont neki még ott volt a pálya belső része, amin mellémfordult az előzés megkezdésekor...
-
intelMMX
senior tag
válasz
hermanyi #4352 üzenetére
Annyira nem volt bivaly ám a cucc.
A D351 proci két lapban is volt.
Az egyik egy Foxconn 865Pe7AF amibe volt a Giga6200(512M) és mellette 2db 1GB-s Kingmax DDR400 ram
Máskor egy Fujitsu D1931 lapban 1db 1GB-s Kingmax DDR400 és 1db 256MB DDR400modullal és egy Sparkle Geforce 8400GS-el. Meg itt kellett alkalmazni egy 5.1es Creative hangkártyát mert az alaplapival gond volt. -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi #4330 üzenetére
Így van,az egész a Frapsel kezdődött.Csak már kicsit eltértünk attól a témától
.
"ha valaki feltölt egy Videót és ha már FUL HD ba konvertálja akkor a képminőség és ha játék akkor a graf beállítás is próbáljon meg már ahhoz közelíteni . Mert ez így nagyon kemény paraszt vakítás annak aki csak a videót látja és az indokot nem ,hogy miért is került ki ,az a videó ."
Erre írtam azt,hogy nálam az 1080p-s minőség pont az olyanoknak van,akik ezt nem veszik észre
.(Nálam dísznek van,úgy is szoktam hívni,hogy dísz XD) De szerintem a YT tagok felét nem érdekli milyen a minőség.Ha 480p-ben már van hang,és egy közepes szintű képminőség,akkor az a videó okés egy bizonyos kategóriában (nem a felső kategóriában).Legközelebb akkor erre jobban odafigyelek,és 720p-s videót fogok konvertálni.
A második felére meg leírtam a választ
.
És köszönöm a tanácsot,és a választ a kérdésemre.Már próbáltam az MSI Afterburnert.Talán vissza térek rá.Még gondolkozom rajta.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi #4328 üzenetére
Nah,akkor most legyen 2 csoport.Az egyik csoport legyen az,aki a minőségre megy,még az egyiknek talán vizuális orgazmusa is van emiatt
.A másik csoport pedig legyen az,akik azért néznek meg egy akármilyen Gameplayt,aminek 480p a minősége pl.,mert ők nem a 3D miatt nézik,hanem azért,mert lehetséges,hogy az ő konfigja is olyan,mint az enyém.Ilyenkor persze meg nézi a leírást is arról,hogyanment Balázskának a gépén.Pistike nagyon megörül,hogy Fraps nélkül 25-40 az FPS.Ekkor kap egy kis ösztönzőt,hogy kipróbálhassa.Tehát:Én nem abban lelem örömömet,hogy feltöltök egy videót.Abban lelem örömömet,ha másnak segíthetek azzal,hogy bemutatom,az én konfigomon hogy megy,és ha Pisitkének is hasonló konfigja van,akkor már kap ösztönzőt,hogy bakker,érdemes lenne ezt megpróbálni még is csak.Hát köszi a videót.1080p... Hogy nálam ez miért van?Palimadaraknak
.Meg ugye a kötekedőknek is,akiknek ugyan úgy örülök,mert még néha jó tanácsokkal is szolgálnak,és örülök,ha kapok kritikákat is,mert ezekből is lehet építkezni.Remélem,így már nagyjából megértetek.Lehetséges,hogy ezt kiírom a csatornalapra is,hogy nehogy megint ilyesmi forduljon elő.Mondjuk amennyien olvashatnak csatorna lapokat... De egy próbát csak meg ér
Lényegében ezért osztom meg itt,twitteren,és máshol ezeket a videókat.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi #4325 üzenetére
Azt soha nem írtam,de még csak nem is jelentettem ki,hogy az 1080p-s minőséggel azt akarnám elérni,hogy szebb legyen a minőség.Csupán annyit érek el ezzel,hogy a minősége olyan legyen,mint a videó felvétele alatt.Aki meg minőségre megy,nézzen Tirexit,erre nem tudok mit mondani
.Gondolom neked a játék fullon fut,így a képednek nem sok értelmét látom össze hasonlítani az enyémmel.
Talán így járok a legjobban:
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi #4318 üzenetére
Én örülök,hogy egyáltalán elindul a konfigomon,annak nem örülök,hogy nem tudok belőle videót felvenni normálisan XD.Köszi,hogy elmagyaráztad,így már értem.Próbálok haladnia korral,már vannak terveim PC fejlesztés terén.Talán 2 év múlva el is érem az i7 érát XD.Addigra meg már lesz i9 is
.
"És egy alap 1152x864 60Hz es félbontásból te hiába konvertálsz HD nak minősülő felbontást az akkor is csak egy nem írom le milyen minőséget eredményez ."
Ezt én nem így látom.Lehet én vagyok vak,de szerintem te nem nézted meg 1080p alatt
.[link]
Körülbelül olyan minőséget produkál 1080p alatt,mint amilyen a videó felvétele alatt láttam.
-
ratam23
aktív tag
válasz
hermanyi #3983 üzenetére
Nem válasz, új akart lenni...
Rádumáltatok a kormányra..
Szeretnék majd ezzel is bizonyítani. Egy olcsó használtat de 2év garisat választottam kezdésnek. Kipróbálom milyen egy ilyennel.. (Meg amúgy sem volt drágábbra keret) Most megyek érte, kiváncsi vagyok milyen lesz..
-
PiE137
senior tag
válasz
hermanyi #3968 üzenetére
Szerintetek a Legend szint erősnek számít a játékban, vagy abszolút nem
Mert részemről nem túl verhető a gép, néhol a Q3-ba jutás is nehéz Red Bull-al!
Más kérdés, hogy futamon feljebb lépek, de nyerni nem nagyon tudok.
Lassú lennék nagyonÉrezhetően az egyedi setup se nagy előny, vagy nem megfelelőt használok.
Én már úgy érzem, hogy kinyomom a kocsi lelkét, de nem tudok gyorsulni!
Lenne vmi tanácsotok a fejlődéshez? -
ratam23
aktív tag
válasz
hermanyi #3959 üzenetére
Igen ez tény, hogy szégyen a Codemastersre nézve, h billentyűzettel nem h meglehet közelíteni a kormányosokat, de még jobban is lehet vele menni. És ehhez kapcsolódik az is többek között h annyira nem vágyok kormányra. Ha le lennék maradva 2-3mpel mert nincs kormányom és emiatt lennék hátrányban, akkor erősen elgondolkoznék a vásárláson. De így más a helyzet..
-
-
PiE137
senior tag
válasz
hermanyi #3904 üzenetére
@Jim
Én anno ilyen 30k feletti logitech-es dolgokkal szemezgettem, kíváncsi lennék, azoknál is késne-e
Bár ez nem hiszem, hogy árfüggő!
Én is headset-el szoktam vezetni, mert az erősítőmet gerjeszti a sima miki, de baromi kényelmetlen, pár óra után fáj a fültövem, mint állat! (Logitech H360)
A madzagot én is rühellem, mert gurulós a székem, és mindig ráhúzom a kábelt, de akkor jobb, ha nem gondolkodok vezeték nélküliekben, ha ennyi cumi vna vele!Hát nem tudom, sztem Steady-nek más miatt lehetett a kártyájával akadás, mert azt írta, hogy neki 12.6-al jó.
Rajta kívül csak AMD-sek panaszkodtak, úh lehet vmi összefüggés. Már írtam a haveromról is, aki szinén intel cpu-s ati vga-s, és semmi panasza. -
Steady74
addikt
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hermanyi #3608 üzenetére
Na ezt jó hallani. Szerintem fél év múlva, valamikor nyáron beruházok rá, akkor lesz esedékes, hogy játszani fogok vele.
vzsryl:
Ez igaz, de azt a több 100 lóerőt nem Joystickokon vagy gamer pedálon keresztül adják le a versenyzők....
tkesy:
Próbáltam a Demo-t is, ott is ugyanez a helyzet, bár nem patchelgettem.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hermanyi #3604 üzenetére
Az hozzátartozik, hogy a quick setup-ban kicsit feljebb húztam a beállítások DRY-ra, de nem sokat.
És viccet félretéve, nem élethűen megy ki a hátulja. Alig nyomok neki gázt már meghal. Ha a pályát elhagyom 1 centivel egyből 0 tapadás a kanyarban, pedig ez nagyon nem így van a valóságban. Tény, hogy csökkenni kell a tapadásnak, de szinte reménytelen visszahozni kintről az autót.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
hermanyi #3428 üzenetére
Az enyémből csak a lényeg: GoCompete - B-Liga - Hungaoring.
-
válasz
hermanyi #3401 üzenetére
De az USB-nek a számítógép tápja adja a feszültségeket. Szóval, hogyha instabil a tápod, akkor simán okozhat ilyen jelenséget, ha felkapcsoltok egy villanyt.
Tényleg próbáld ki más gépen a kormányt, sőt a legjobb lenne, ha valakihez elvinnéd a komplett gépedet és az ő villamos hálózatán próbálnád ki a konnfigodat. Vagy próbál meg egy szünetmentest kölcsön kérni és rákötni a teljes konfigodat.
Az szinte 100%-ig biztos, hogy az USB-nél van valami gebasz...
Nem azt mondom, hogy nem az alaplappal van probléma, de én elsőre tápellátásra (USB oldali) gyanakodnék.
Nem véletlenül nem szabad a tápon spórolni. Rengeteg problémát tud okozni egy nem minőségi táp
-
werszomjas
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #3271 üzenetére
és 6ba is csak végső esetben
viszont ha ennyien leszünk, akkor az 5 körös futamokat lehet el kell vetni, mert kizárt, hogy ne legyen fizikai kontakt az első kanyarokban, és 5 kör esetén lehetetlen a felzárkózás, míg 25% os verseny esetén meg belefér egy két hiba. viszont a 25 % ellen szól, hogy csak pár futamot lehet menni. na majd a host eldönti
-
kovi831
aktív tag
válasz
hermanyi #3208 üzenetére
Köszi.De annyit kérdeznék még, hogy milyen fék beállításokkal mentek ?
Nyomás, tárcsaméret.Ahogy a programban is le van írva, a kicsi méret apróbb mozdulatokat tesz lehetővé...stb.Eddig ezt nem tudtam mert angol voltés lusta voltam lefordítani.
a 1.12.05 ös idő kers és drs nélkül jó idő
Mondtad korábban. De már rájöttem mi a megoldás.Nem a megfelelő setup volt belőve, az az a pl.fokozatok túl rövidek voltak.Megdönteni most sem tudom, de 1-2 tizedre megközelíteni igen.
-
kovi831
aktív tag
válasz
hermanyi #3202 üzenetére
Jó verseny volt! De azt, hol lehet bekapcsolni, hogy felvegye azt amit én látok?Külső programmal vagy a f1 2012-vel?(proci vagy vga igényes?)
Mi még, Pepi,steady kb. 3 óráig nyomtuk a brazilt egymás után 4-5x.
Ja és kérnék egy magyarosítás linket valakitől, ha megkérhetném.(köszönöm)
-
sith7
félisten
válasz
hermanyi #3195 üzenetére
Na az szép volt ... azt inkább pü - ben mutasd meg, ne itt
Na azon a pályán most mentem 2. - szor, de pl. india, canada, korea, valencia ... ezeken tegnap mentem először
Amúgy nem vezetsz rosszul csak kicsit darabosan kicsit több íven és kicsit lassan
Hát ezt mondom én is, hogy nem megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest