- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
Sziasztok!
Én is megpróbáltam a kínai pályát, íme a setup:
Wings:1-1
Brakes: 46-54 High-Large
Anti roll: 4-6
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:140 2:175 3:209 4:245 5:280 6:316 7:355
Camber: -3.5 -1.5
Toe: 0.15 0.29
Steering angle: 300'
Steering saturation: 5%
Steering linearity: 58%Az utolsó kanyarban ottmaradt egy tized.
-
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #1893 üzenetére
Na, az ilyen hsz - ket fogom most egy excel file - ba összeszedni
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1893 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Kína TT setup:
Wings: 1-1
Brakes: 45-55 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-1
Gears: 1:145 2:178 3:209 4:242 5:277 6:315 7:352
Camber: -3.50 -1.50
Toe: 0.10 0.35Köridő: 1:32.018
Xirtam: Suzukára is 1-1, esetleg 3-1 az ideális szárnyállás
-
Nunder
őstag
válasz
MC HOBO #1889 üzenetére
Persze, ennek is van értelme, és nyilván így tisztességes, csak azt mondom, hogy így én is olyan leszek mint a fent említett játékosok. Sajnos nincs annyi időm, hogy egy pályát jól begyakoroljak, eddig talán 3-at láttam a játékban
Így legalább az adott versenyre fel lehetne készülni érdemben, és az utána következőkre is
De teljesen jó az indok, legalább rákényszerül az ember arra, hogy bőszebben rója a köröket a pályákon
-
Nunder
őstag
válasz
Feribacsi555 #1850 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy a szavazás előtt, mert így nyilván többségi döntés születne. Hanem arra gondoltam, hogy a szavazat leadása után lehessen látni az aktuális állást
-
Xirtam
veterán
Suzuka TT-re van valakinek jó setup-ja?
1.34 alá már sikerült bemennem de még mindig van benne hiba.
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #1883 üzenetére
Este 9 körül
-
ЯΞD
senior tag
válasz
werszomjas #1883 üzenetére
A steam naprakészen tartja a játékokat. Amint elérhető frissítés hozzá letölti, telepíti. Neked annyi a dolgod, hogy játsszál...
-
werszomjas
addikt
Fú most telepedik a az eredeti verzió, ma befizettem én is az évi adót, holnaptól jövök online gurulni
Hány körül szokott összejönni a csapat?
A patcht hogyan kell letölteni, vagy hol tudom megnézni, hogy letöltötte-e a Steam?
-
Ventru
tag
GoCompete oldalon nincsenek új autó beállítások
a régiekkel kell menni?
úgy még nem próbáltam,de ha én babrálom a járgányt talán még rosszabb lesz mint eredeti setuppal
-
Steady74
addikt
gyertek játszani, szeró van!!
-
Ventru
tag
Milyen peccsről beszélt valaki verseny előtt? jön még valami peccs?
-
bence29
tag
sziasztok nem tud valaki 1 jo setupot Logitech formula gr re elöre is köszönöm
-
hermanyi
addikt
Ez a PROJECT CARS mikor fog megjelenni ?
-
cNpowa
tag
válasz
Barthezz2 #1858 üzenetére
Nyerő hely. Olcsó, de csak egy van belőle, szóval ha kell siess. A steam nem szarakodik semmit, de ha mégis nyugodtan írj nekem vagy a Live supportnak
Ingyen szerintem nem tudod kipróbálni.Én anno a Junior-t vettem meg 10€ volt.(Kell nekik a támogatás
) Ha a Junior-t veszed meg (ez a legkisebb, a legnagyobb azthiszem 45€),akkor a teljes játékból 10%-t engednek.
-
JONAS77
aktív tag
Nem tudom, lehetséges szert tettek rá. Egyébként a videót végignéztem, van külömbség a kettő között. Rögtön a színek, a környezet, és az aszfalt, nekem a pCARS-os jön be, de ugyanúgy elmondható a vezetésről, mivel én pCARS-on tesztelgetek, sokat kell művészkedni egy jó időért. Az erőhatások is máshogy jönnek vissza a codis és a pcarsos
játékból, erre egy jó példa a videón, amikor a Mercedes tribüne-hez érnek, a codis simán ki tud gyorsítani a pcarsoson kicsit művészkedik az ipse. -
sith7
félisten
válasz
Ami setup - ok fenn vannak az oldalon, a 2011 - es játék pályáihoz, azok jók a 2012 - es pályákra is ?
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #1851 üzenetére
Ezt még majd eldöntöm
-
werszomjas
addikt
válasz
De azért a selejtező előtt kicsivel megtudjuk remélem, vagy majd belépkedünk a szobákba és ott derül ki?
-
Feribacsi555
senior tag
Direkt nem látja senki. Tavaly elkövettük azt a hibát, hogy látta mindenki, így nagyon sokat tudtak a pályára gyakorolni, így olyan versenyzők kerültek az A ligába, akik utána nem tudták a helyüket megállni és ki is potyogott egytől egyig mind, mert a versenyt nem bírták felvenni és a kedvük el is ment az egésztől.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #1844 üzenetére
Jah, igen... ...és én látom az eredményt is...
Király!
-
Nunder
őstag
válasz
Feribacsi555 #1844 üzenetére
És direkt nem látjuk őket?
Mert szerintem hatékony lenne, ha meg is lehetne tekinteni a szavazatokat
-
macy
addikt
-
axwellz
csendes tag
Project CARS vs F1 2012 vs Real life!!
[link]
http://www.youtube.com/watch?v=e9gMS94KuzU&feature=player_embedded#!Mi ez a projectCARS? Hogy hogy megkapták az F1es jogokat ők is?
lesz ps3ra is?
-
Knilee
tag
Hali
Valaki találkozott már olyan gonddal hogy az alap játék(1.0) gond nélkül megy 1920x1080 medium beállításban, ahogy kiadták az első patchet belassult az egész menu és a játék most maximum 1440x900 low vagy 1280x720 medium beállításokkal megy. Ati és cm fórumon sem találtam megoldást, ha valakinek van ötlete ne habozzon megosztani
Köszi -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #1831 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy a selejtező melyik pályán és melyik napon lesz?
-
giigz
veterán
válasz
Feribacsi555 #1831 üzenetére
Jajj... Az nagyon hamar van...
Olyat nem lehet, hogy később csatlakoznék 1-2 futammal?
Szerk.: Mondjuk ez nem túl jó ötlet, inkább megsürgetem magam.
-
Steady74
addikt
Segítsetek lesz. Hogy lehet üzenetet küldeni steam-en keresztül ismeretlennek? Rámegyek a profiljára, de semmit nem találok...
-
giigz
veterán
válasz
Feribacsi555 #1828 üzenetére
Mikor lesz a rajt?
Mert akkor addigra elintézem a gépet.
-
bence29
tag
valaki tudna ajánlani 1 kormánybeálitást logitechformula gp hez?
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki szeretne jönni ligázni a 2012-es játékkal, akkor azt szívesen látjuk csapatunkba. Nemsokára indulunk.
-
Pettya34
csendes tag
válasz
Motion_Blur #1824 üzenetére
Akkor látom ráéreztél..
-
Motion_Blur
félisten
-
hermanyi
addikt
CodeMasters Bekaphatja az összes ... amiért egy ekkora xart ki bit adni .
5 nap 5X ment el a mentésem .Steam keresek online futamot írja lobby csatlakozom és a verseny a 8. körnél tart . Ez a 2012 magasan keresztbeveri a Xarságával a 2010 et és a 2011 et is . Nem kívánok rosszat a játék fejlesztőinek csak annak a bevételnek a 10-ed részét amit a megvásárolt példányok árából befolyt ,költsék gyógyszerre . -
Nem, nem és nem!
Egyszerűen nem lehet a DFGT-t beállítani.....
Az előbb jó volt, a beállított elfordulási szögnél "megállt" a kormány. Aztán újra akartam játszani, de akkor megint simán hagyta túlfordulni a kormányt. Egyszerűen nem tudom, hogy miért csinálja ezt... -
PiE137
senior tag
Nálam időjárás változás még nem volt, mondjuk Q-k alatt nem is flashbackelek... (verseny alatt is elvétve, ha nagyon muszáj, mert elbambultam, vagy ilyesmi...
)
De volt egy bachrein-i időmérőm, ahol 0% esőt jósoltak, erre a Q3-ra leszakadt az ég!
A gép mind lággyal jött ki, és vezettem is az időmérőt olyan 30mp-el jobb köridővel, mint a második. De valahogy a végén mégis megvert 1-2 bot, pedig nem tekertem meg az időt!
Érdekes volt az is...@ jozsi252
A beállításos képedet nem tudom nagyítani! -
mokus1
addikt
Na ma is egy csodálatos anomáliát fedeztem fel.
Korea időmérő. Q1: Napos vége felé csepereg Q2: Itt már csepereg a vége felé egyre jobban esik felhők is kúsznak a pálya fölé szóval szép valóságos. Q3: Feketeség szakad az eső
Szóval tényleg izgalmas időmérő lehetett volna.
Kimentem eső gumikon, flashbackeltem egyet és visszatett verőfényes napsütés száraz pályára, mondanom sem kell mit éltem át az esőgumikkal. -
cNpowa
tag
válasz
Motion_Blur #1815 üzenetére
Biztos a csapat betonozni akarja a boxot
-
Motion_Blur
félisten
Az normális hogy ha kicsúszok a kavicságyba és visszajövök, a futam végéig olyan hangja van az autónak mintha végtelen mennyiségű sódert rejtene az autóm?
-
Tarill
őstag
karrier módban nem kehet valahogy 25% alá vinni a versenytávot?
a 2011-be a 10-15% olyan kényelmesebb volt....
-
gabber01
addikt
te úristen! ennél nagyobb faszságot, minthogy mikor lesodródsz a pályáról automatikusan belassít, és alig bírsz visszavánszorogni a pályára, nem tudtak volna kitalálni az biztos! értem én hogy a levágások miatt találták ki, de ezzel akkor is büntetik a játékost, ha csak simán lesodródik, ráadásul akkorát adnak ezzel a realitásérzetnek, hogy az nem igaz.
-
jozsi252
veterán
Egy kormány beállítást osztanék meg, hátha valakinek szüksége lenne rá. Hétvégén próbálgattam és ez pont a legideálisabb legalábbis számomra. Aztán kitudja hátha valaki még hasznát veszi. G27-es kormányom van.
-
sith7
félisten
válasz
--Lorant-- #1808 üzenetére
Pár óra alatt meg lehet szokni, ne add fel
Más
Tegnap megcsináltam a Lewis Hamilton - os versenyt, és azt vettem észre, hogy szinte ugyanúgy tudok menni vizes pályán, mint szárazon ... szinte ugyanott fékeztem, mint szárazon, és egyszer sem csúsztam ki , még hardon is sima ügy volt. -
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #1808 üzenetére
Nekem se, nagyon nem. De nincs alternatíva sajnos
-
--Lorant--
aktív tag
Hát gyerekek ez a játék ez szörnyü!! Most már értem mire gondoltatok mikor azt írtátok,hogy csak 1 ív van! Ez egy fillért nem érne! Akinek megy a játék azok nagyon ügyesek gratula hozzá,de nekem ez nem jön be.
-
mokus1
addikt
válasz
hermanyi #1806 üzenetére
Igen, arra gondolok!
Erre gondolok
Egyébként most Japánban jött a bajnokság épp aktuális
Nem tudom mente ott valaki de nálam az 1. kanyarba szinte mindenki bele szállt a falba, volt aki emiatt 3x volt kereket cserélni 13 kör alatt... és 12-en értünk célba. Elég bosszantó volt. -
mokus1
addikt
Nincs ehhez valami olyan kis mod ami a tv stílusa kijelzőt teszi be a játékba?(fordszámmérő,kers, drs ilyesmi szokott bal oldalt lenni arra gondolok köszi)
-
jozsi252
veterán
Az lenne a kérdésem hogy van olyanra bármi lehetőség hogy dedikált szervert lehessen bérelni? Értem ezalatt hogy 0-24h-be menjen a szerver.
Vagy csak ugyanúgy van mint a többi F1-nél hogyha valaki készít 1 szerót a ami a steam szerverein keresztül fut, úgy tudnak mások rácsatlakozni?
Ilyenkor amúgy fizikailag a Steam vagy a Codemasters központi szerverein keresztül van a host?
-
VitoSagi
tag
Üdv mindenkinek! Ma délután beruháztam a PC verzióra végre, remélem nem csalódok benne. Megvallom őszintén kipróbáltam "ingyenes" változatban is (pénzt csak azért adok amit kipróbálás után fogyaszthatónak ítélek), a bugok elkeserítőek voltak, de maga a játék nagyon is szimpatikus. Bízom benne, hogy a vásárlással járó CM támogatás megszünteti a heveny monitorhoz-vágom-ezt-a-k****-kontrollert effektust...
Igyekszem majd aktív fórumtaggá válni, addig is ahogyan mondani szokás minden segítséget előre is köszönök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest