- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
hybridsong #2916 üzenetére
Szia,
igen, azok jók, de leginkább Time Trial-ra vannak kitalálva. Ha multizniakarsz, vagy GP-módban szeretnél játszani, akkor már nem feltétlenül ideálisak. Kisebb változtatásokkal viszont ahhoz is jók lehetnek. De ez nagyon sokmindentől függ, mert nem mindenki ugyanúgy vezet. Ezeket még magadra kell hangolni, adott esetben...
-
giigz
veterán
válasz
hybridsong #2916 üzenetére
Igen, azok jók.
-
polonic
félisten
válasz
hybridsong #1907 üzenetére
Ha be van kapcsolva a steamben az játékok frissen tartása, akkor automatikusan frissül a játék.
Ha nem bántottad ezt a beállítást, akkor alapból be is van kapcsolva.
-
Twilight.666
csendes tag
válasz
hybridsong #1672 üzenetére
Hát túl sok jóra szerintem nem érdemes számítani. Eddig is az ment, hogy kiadtak egy úgy-ahogy működő verziót, később valamicskét javítottak rajta, aztán hátradőltek és lesz**ták azt a verziót...
Ez a savegame-es hiba is valami elképesztő. Az egy dolog, hogy hülyén van megoldva, de hogy ennyi idő alatt nem képesek kijavítani... Igazság szerint az kellene, hogy nem veszi meg senki, akkor talán észhez térnének, de max annyi történik, hogy rengetegen kivárásra játszanak és reménykednek hogy előbb utóbb lesz egy többé kevésbé működő verzió mielőtt abbahagyják az alibi javítgatást Codemasterék... -
Bitorlo
csendes tag
válasz
hybridsong #1248 üzenetére
Hali!
Ez egy bug a játékban, ha jól tudom 4-es szint felett nem lát online játékokat. Nekem se. A hétre ígértek egy nagyobb patchet, talán javítja.
Üdv. -
Nyitrai
csendes tag
válasz
hybridsong #1248 üzenetére
Majd azért ellenörizd a mentéseket ne hogy ugy járj mint én hogy miután letoltam Japánt utánna vettem észre hogy bebugolt a save és visszadob Singapur Q2-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest