- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thommyboj
aktív tag
Hali!
Én is hasonló cipőben járok. Mostmár végigvittem monaco után egészen végigvittem Valenciáig, utána még rá is mentem a következő helyszínre.
Gondoltam, mostmár biztos jónak kell lennie. Fenéket, megint monaconál vagyok. Nem kissé lettem ideges, mikor 3 versenyhétvégémnek löttek.
Úgyan kiadták már a második patchet, amit egyik barátom fel is rakott. Annyiba változott a játék, hogy most Silverstone után akad ki a játék.Aki tud valami elmésebb megoldást, azt előre is köszönöm.
-
djrobaa
aktív tag
A pedálokat rugók tartják ugye és ezek fekszenek fel a müanyag burkolathoz. Na most a fékpedálnál 2db rugó van és az egyik nem ér hozzá csak akkor ha benyomod egy picit, de ezt hallani is meg ha bele világítasz akkor látod is. Nos én tettem oda egy "gumibakot" ami megtámasztja és igy keményebb lett a fék.
[link] <-- ez alapján csináltam. Sokkal jobb lett.
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #2184 üzenetére
Torrentem ment közbe azért elnézést kérek
-
djrobaa
aktív tag
Na megvan a DFGT. Hozzá kell szoknom, de már most érzem, hogy jobb mint a Momo Racing. Kanyarokat sokkal jobban tudom venni mint a Momoval. Megérte váltanom. Igaz a fékpedált egy kicsit moddolni kellet, hogy keményebb legyen, de már az is készen van.
-
giigz
veterán
Szokott lenni manapság esténként gurulás?
-
mokus1
addikt
válasz
hermanyi #2170 üzenetére
Billel tolom, és ,,adagolom" de valahogy annyival könnyebben és jobban gyorsítanak ki.
Egyébként volt egy bug is.
Mentem be a boxba előttem Vettel, és ugye nyomom a gázt úgyis a gép lassít vissza, úgy beleszálltam Vettelbe leszakadt az autója egész hátulja,nekem a szárnyam, ki se cserélték és meg se büntettek, de nem is értem ezt hpgy miért mindig a boxba 300-ról 100ra 1mp alatt fékez le. -
hermanyi
addikt
ésszel fék és ésszel a visszaváltás
nincs benne trükk most fejeztem be karierben és bezony megizzasztottak rendesen
Én ott nem satufékezem szinte alig fékezek inkább a sebességi fokozatok vissza dobálásával lassítok mert ott a bal első hihetetlen hamar blokkol és irányíthatatlan is a williams -
mokus1
addikt
Bahrein 9-10-es kanyar nem tudom értelmesen bevenni. Kb 5-6 tizedet hoznak rajtam a futamba egy kör alatt azon a részen, mi a trükk?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
MC HOBO #2166 üzenetére
Sajnos nem mindig... A legtöbbször egy Logitech F510-zel, és ezzel szokott a gond is lenni. De csak ennél a játéknál, ezért a hardver hibát kizárnám...
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ez bug-e, de játék közben előfordul olyan, hogy minden gomb nyomása nélkül gázt ad az autó... Ami kanyarban rendkívül zavaró, hiszen így lesodródok az ideális ívről... Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
MC HOBO
aktív tag
... azt a szószátyár kutyaúristenit! ...
-
MC HOBO
aktív tag
Jelentem, kikerülktek a setupok a gocompete.hu oldalra is!!!
Mivel ezt csak regisztráltak látják, továbbra is szívesen elküldöm, ha igény van rá, de kérem, hogy aki regelt már ott, az inkább onnan szedje le...
-
jimmy5
aktív tag
Köszi TRIHORN és HOBO !
Megkaptam ! -
RevolutioN2
tag
Köszi Hobo én is megkaptam, azt hiszem az lesz a sorsa mint Sith kollégánál.
-
GyávaNyúl
csendes tag
Hobo köszi megkaptam
-
MC HOBO
aktív tag
Ismét elküldtem mindenkinek, aki kérte!
Remélem, meg is érkezik, sajnos a freemail-ben nem bízom...
Ha mégsem kapta volna meg valaki, kérem, jelezze és holnap újra megpróbálom...
-
hermanyi
addikt
Azért elég vicces ez az elvárás a karrier modban
Williamsel megyek összeszedek egy 10 helyes büntit szabadedzésen mert megcsipentettem a fehér vonalat .
A helyszín Kína és elvárás a versenyre 1. hely3. lettem Alo és Buton mögött Rosberg meg aljasan agresszív
-
GyávaNyúl
csendes tag
Hobo bácsi küldtem pü!Elöre is KÖSZI
-
RevolutioN2
tag
Hobo bàcsi küldtem püt! Köszi elöre is !
-
djrobaa
aktív tag
válasz
werszomjas #2149 üzenetére
Köszi. Holnap este kifogom próbálni.
-
djrobaa
aktív tag
Holnaptól már nekem is Logitech DFGT kormányom van. Kérhetnék rá majd egy beállitást?
-
MC HOBO
aktív tag
Akik eddig jelezték, hogy kérik a setupokat, azoknak elküldtem a megadott, vagy az oldalon regisztrált e-mail címre...
-
MC HOBO
aktív tag
Mindenkit szeretnék megkérni, hogy privátban dobja át az e-mail címét, ne kelljen mindenkinél külön-külön biztonsági kódokat beírogatnom, hogy lássam...!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!
-
cNpowa
tag
Egyik barátom olyan problémával küzd hogy a játék lowon 13 fps-t produkál, Miközben a BF3 Ultrán megy.
Az alábbi config-al rendelkezik: AMD Athlon x2 3000 , 4GB RAM (1333MHz) illetve GTX 560 1 GB.
Nem értjük mi lehet a baj. A játékot már egyszer újra rakta. Talán az új patch okozhatja, vagy kell neki egy Win7 re-install?Segítséget előre is köszönöm
-
Trihorn
tag
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki lájkolta a videóm a Facebook - Codemasters Racenet topicban!
Ahogy ígértem, az eddig elkészült TT-s setupokat átadtam MC HOBO barátomnak, úgyhogy nála mostantól hozzáférhetőek, néhány pálya kivételével.
GP-ben is jól működnek, bár a váltófokozatokat visszább kell venni, hogy futamon is helyt álljanak, érdemes minden fokozatból 2 egységet visszavenni, az utolsó fokozatból pedig 3-4 egységet, a futam hosszától, illetve üzemanyag mennyiségtől függően.
Ezekkel mentem az eddigi legjobb köreimet Time Trialban, elég sok munkám van bennük, remélem hasznát fogjátok venni!Vix.
-
RevolutioN2
tag
Nem akarjátok nekem összedobni egy eredeti verzára?
Őőő, idáig picit el voltam csúszva magammal , és azt hittem legend AIkkel tolom. Csodálkoztam is, hogy milyen kis faszás vagyok az első helyekkel
Gondoltam azér má csak rásandítok, hát nem pro-n voltam? Pedig az első kérdésnél amikor felteszi, hogy mi a célod ott jobbra a legszélsőt választottam, tavaly ez automatice legendet jelentett. Most ujra kezdtem és hát 18. hely még malaysiában is amit szeretek! Akkármit állítok, nem tudok 38,alá bemenni ezek meg 37-et futnak
Futamon egy 5. és egy 6. van de szétkrepál az ideg. Ugy mennének el mellettem egyenesben mint a golyó. Hogy gyorsulnak ezek? ki sem pörög a kerék, szóval nincs hiba a gyorsításban erre ugy elmennek mint a huzat. 1/1 a szárnyállás.
minnnyááá sírok
-
werszomjas
addikt
válasz
Barthezz2 #2132 üzenetére
Szerintem egész jó ez a rész, és legalább foglalkoznak is vele, jött már vagy 8-9 patch
Sztem megérte az árát, bár karriert nem nagyon csinálom mutliban jó, az irányítás is rendben van, csak jól be kellett lőni a kormányt.
Tény hogy a büntetés osztás nem mindig reális (egy kisebb koccanásra is van, hogy ad, illetve nagyon nem szabad vonalon / pályán kívül előzni), de hátha finomítják a 10. patchben
-
Végigtoltam egy 100%-os versenytávot, hát van baj mit mondjak..
A versenymérnök sokat dumál, de minek? Jön mögöttem Hamilton, vagy másodperceket ver rám körönként, erre miután megelőz, egy körrel később rámszól a mérnök, hogy nyomjam, gyorsabb vagyok(hát marhára nem voltam). A lekörözéseknél is össze-vissza beszél, és rámondja az élesen előttem állóra, hogy nem versenyzek vele(vagy csak tudja, hogy béna vagyok
). A végén Alonso ~25sec-el ment előttem, igaz hoztam rajta körönként 1-2sec-et éppen, de hat körrel a vége előtt rászólni a fülemre, hogy ezaz, meglesz, erős optimizmusra vall úgy érzem
Pár körrel később meg közli, hogy az előttem haladó defektet kapott. Meg is lett az eredmény, az addigra 20 másodperc közelébe ledolgozott hátrányom 30 lett..
Ezt meg nem is értem, ezután penalty-t kaptam, csak azt nem tudom, miért..
Bezzeg a következő kanyarnál az egyik McLaren megpörgött, majd keresztbe tolatott végig az orrom előtt, lazán a korlát mellett a pályától jó messze sikerült csak megelőznöm, de neki semmi.. Már vártam, hogy azért is én kapjak, mert neki mentem..
Mit mondjak, a tavalyi se volt egy leányálom, de ez..
-
hetyo
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék:
F1 2012-ben szépen megyek előre versenyről-versenyre, autosave szépen működik, viszont 6-os pályán nem jutok túl. Monte Carlo: végig csinálom, nyerek, szépen tovább megy a következő helyszinre, kiírja hogy menti az állást, majd kilépek és visszalépés után újból Monte Carlo.
Próbáltam, hogy a következő pályán (7.) megcsináltam a szabad edzést, időmérő, majd kilépek és újból Monte Carlo -ban ragadok.
Mi lehet a gond ?
köszi. -
Fang
aktív tag
csak a szememet nem verte ki MC HOBO aláírásában: http://steamcommunity.com/groups/phf1team
-
Fang
aktív tag
Üdv
Hirtelen felindulásból megvettem én is a játékot
(még jó hogy volt a dvd mellett egy letöltő kód is mert elfelejtettem hogy nincs optikai meghajtó a gépemben...
) Egy kis gyakorlás után majd én is csatlakoznék az online versenyekhez. A steames PH csoport nevét valaki leírná, mert valahogy nem sikerült megtalálnom itt a fórumban, gondolom itt szervezitek az online gurulásokat.
köszi
-
Trihorn
tag
Indultam a Codemasters hivatalos Time Trial bajnokságán Koreában, http://racenet.codemasters.com/ és sikerült egy nagyon jó kört mennem a Mercivel.
Mégis lecsúsztam az első helyről, mert valaki rámvert több mint egy másodpercet, de szerintem csalt az illető. Itt a hozzászólásoknál megtaláljátok a leggyorsabb köröm. Akinek nincs Facebook, neki itt. Tényleg rendesen odatettem magam és fogalmam sics, hogy talált az ipse 1.3 másodpercet a pályán, amikor szinte kinyomtam a Merci szemét.. Kérem szépen, hogy akinek tetszik, lájkolja a hozzászólást, hátha felfigyelnek rá.
Nemsokára meg fogom osztani az eddig kreált autóbeállításaimat, McHobo-t keressétek majd ez ügyben.Üdv.
-
Vityaa
tag
Carrier módban mi kell ahhoz hogy bejöjjön a safety car? Mert eddig bármilyen baleset történt, nem jött be.
-
sith7
félisten
válasz
RevolutioN2 #2119 üzenetére
Csak , és kizárólag pia
-
Steady74
addikt
válasz
RevolutioN2 #2119 üzenetére
Saját magának csinál hírt, ügyes marketinges is, nem csak remek versenyző!
-
Red_5
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Konkrétan, hol látom a steam-ben, hogy update-elte a játékot? Mondjuk a játék híreinél azt látom, hogy "Updated"
A Steam/SteamApps/common/f1 2012 mappában pedig a game_version.txt-ben:
const char * version = "Master Universal.827415 11/10/2012 18:36 "; unsigned int versionNumber = 827415;Másik kérdésem a setup-okkal kapcsolatos. Itt rákerestem a "setup" és "TT" szavakra, de elég keveset találtam így. Meg vannak osztva valahol? Vagy titkos?
A gocomplete.hu-n sem találtam F 2012-es setup-okat, pedig regisztrálva vagyok.
Előre is köszönöm.
-
Steady74
addikt
-
_stick_
őstag
Sziasztok! Kezdő kérdés.
Jobb alul verseny közben villog a 2x3db kis led, hol pirosan, hol fehéren. Így kommunikálna felém, hogy nem megfelelő üzemanyag beállítást használok? Hogy is van ez? -
werszomjas
addikt
My F1 >> Controls > Customize Profil és ott vannak a menü gombok.
Megnézed mire van beállítva, és verseny közben ha nyomkodod a fel, le, jobbra, balra menügombokat, ott tudod állítani hogy milyen gumit rakjanak fel a kiálláskor, az üzemanyag keveréket és még a fékerő eloszlást is.
-
czuzia
csendes tag
Sziasztok!
Amikor esős futam van és esős gumin kezdem a versenyt, hiába kezd száradni a pálya nemhívnak be a boxba. Már mindenki felrakta az intermedietet vagy esetleg a slicket, én meg nembírom a pályántartani a kocsit a száraz pályán. Ha meg bemegyek magamtól mindig az esős gumit rakják vissza. Hogy tudok szólni nekik hogy nézzenek már körül szárad a pálya rakjanak fel slicket vagy intermedietet?
-
jimmy5
aktív tag
Skacok !
A Steam-ben a Letöltési régió-t Magyarországra kell állítani
vagy hagyni kell úgy ahogy a steam beállította(Ausztria) ???Köszi a válaszokat előre is !
jimmy5
-
Azért ismét jól sikerült belőni a nehézségi fokozatokat.. Ugyan azzal az idővel, amivel simán nyerek Pro szinten, laza 3-4sec-el vernek Legenden..
Az meg, hogy a körülöttem lévő verdák motorját jobban hallom, mint a sajátom, eléggé fail..
-
GuruZone
őstag
Tegnap feladtam a vezetest. Talan ma nekiallok...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2105 üzenetére
Nem mondod, hogy megint van új patch és megint belebabráltak a FFB-be...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2105 üzenetére
Fsza, ne már megint újra kell tanulnom vezetni... kezdek kilenni
-
GuruZone
őstag
mi az istent csináltak a kormányzással??? 80%-os szaturációnál fordul az autó. MI EZ???????
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #2098 üzenetére
Íme egy példa, hogy egy két idióta hogy tönkre teheti mások versenyét. Mondjuk aztán egy jót küzdöttem, de ha nem lett volna akció...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest