- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
3 hete a mozilla, ha indítom simán a tálcáról, vagy az asztalról, vagy akárhonnan, lefagy. bármit írok a keresőbe, lefagy. gondoltam frissítek, vga driver+flash meg összes adobe szarság. nem lett jó. ha viszont rendszergazdaként indítom, minden ok. mint megtudtam elbszták a 64 bites mozillát...
na ennek meg olyan eredménye lett az F1-re, hogy a menük villognak, leesik az fps kb 5re a menüben való lépkedéskor... sztem teszem vissza a 12.6-ot hamarosan...
-
Ventru
tag
India Ligafutam
-
PiE137
senior tag
válasz
ALONSO11 #3791 üzenetére
Nekem inkább olyan van, hogy egy pillanatra megáll a teljes kép, majd folytatja, mintha mise történt volna. Korábban nem csinált ilyet, talán csak mióta amd a gép többi része is....
Nem tudom én se, mi okozza, de szerencsére nálam nem olyan súlyos a helyzet, hogy versenyt bukjak miatta. -
tkesy
addikt
ha esetleg még mindig nem lenne meg a Suzuka-i arany, itt az én köröm ...
TC : medium, és mint mindig, most is billentyűzettel mentem... -
willike71
tag
Tulajdonképp egyet értek veled, csupán arra akartam kilyukadni, hogy mivel monopol helyzetben van a Codi az F1-el, összetehetjük a kezünket, mert viszonylag élvezhető a játék. Persze lehetne sokkal jobb is, lehetne komolyabb munka a háttérben, de valamiért nem így van.
Valószínüleg nem kevés munka és pénz árán jutott a jogokhoz, és 2010-ben végre betapasztottak egy hatalmas űrt amit a sony zsebében porosodó jog hozott össze. Ha így nézzük még mindig jobb egy ilyen játékkal játszani, mint a semmivel. Én optimista vagyok, és remélem, hogy a háttérben csak dolgoznak valami igen ütős új engine-en, ami talán megelégedést hoz nekünk, mert lássuk be a Codemasters már alkotott jó dolgokat anno (Colin 2 vagy TOCA 2).
Apropó... A GRID 2-höz fejlesztettek új motort, vagy a már agyon módosított EGO ennek is az alapja? Tudja ezt valaki?
Azért azt nekem, mint optimista embernek is be kell látnom, hogy picit ráültek erre az F1 The Game sikerre és mintha csak a pénzt akarnák bekaszálni belőle, de nem törődnek a hosszú távú dolgokkal. Ugyanis ha 2009-2010-ben ráállnak erre a fejős-malacra és komoly engine-t kezdenek fejleszteni alá, megfelelő emberek összehozásával (ami ugye sok pénzbe került volna), akkor kb. mostanra, a 2012-nél vagy legfeljebb a 2013-nál már egy nagyon profi dolgot lehetett volna összedobni.
Tegnap véletlenül belefutottam a GTA 5 egyik-másik gameplay (GTA 5 gameplay) videójába és el is keseredtem. Ott hogy tudnak ilyen profi grafika mellett ennyire jó autó fizikát fejleszteni, ráadásul egy olyan játékba, ami alapból ugye nem is autós szimuláció... Nem értem a Codi miért nem képes legalább hasonlóra...
-
tkesy
addikt
válasz
willike71 #3776 üzenetére
Szerintem meg pont a GP sorozathoz lehet csak hasonlítani, mivel a GP Legends illetve később az rfactor már más célközönségnek készült...
Attól, hogy nem MS ellen az aktuális évadbeli autókkal versenyzek, nekem kevésbé sérül a játékélményem, mint attól, ha olyan szinten nyirbálják meg a játékot, mind a CM sorozata esetében... pl pénteki edzésnap, vagy a telemetria teljes hiánya...
Amúgy meg van képük a jogdíjakra annyit elkérni, hogy tényleg csak a legnagyobbak engedhetik meg maguknak, amit aztán természetesen vissza is akarnak szerezni, így futószalagon kell gyártani az aktuális verziót, a minőség majdnemhogy mindegy, mert csak ők vannak a piacon...
Grafika: a CM tényleg szépet alkotott, de a GP sorozat sem volt csúnya... azzal egyetértek, hogy kell a jó grafika, de nem csak az a lényeg, és kell mindent beáldozni a látvány oltárán... És személy szerint szívesebben veszem, ha a készítő csapat tudja is mit csinál (és szereti is azt a témát amit éppen készít, vagy ne adj isten valaki még real life-ban is ott van a boxoknál, úgy mint Geoff Crammond tette anno) még ha nem is annyira látványos, azzal szemben, ha az arcomba tolnak egy Crysis / BF3 kaliberű grafikával rendelkező cuccot, amiről süt, hogy csak a kötelező házifeladatot (vagy annak egy részét) csinálták meg...a megoldás az lenne, ha Geoff Crammond kapna egy valag pénz, meg embereket és időt, mert akkor tudna megint olyan átütőt alkotni, mint a GP2-vel...
ui: azon a bizonyos MS elleni futamon Vettel kapott pár mp-t...
-
sith7
félisten
válasz
willike71 #3777 üzenetére
Az igen ...
Látod erről beszéltem, itt jön ki a skill különbésg, nekem csak Raikönnen volt 2 hét, neked az egész 2 óra, grat
Most a másik érmes cuccal küzdök, a Suzuka arany sehogy nem akar összejönni
... valahogy nem fekszik az a pálya.
ezt mondom én is ... olyan szépen folyamatosan én nem tudok kanyarodni, mint Ti a linkelt videókon ... azt hittem pedig elég lesz, ha analóg lesz a 2 "ravasz" is, gáz - fék adagolás, de az analóg karral tényleg nem lehet olyan finom mozdulatokat tenni, és nem tudom konfigolni se. -
willike71
tag
Amikor az F1 2010-et megvettem, már akkor úgy kezdtem el játszani, hogy minden assist-ot kikapcsoltam, sőt ligázni is így kezdtem vele már akkor. Mondjuk az tény, hogy csak kormánnyal lehet szerintem ezt kivitelezni, a gamepadon túl kicsi és így túl érzékeny az analóg joy, a billentyűzetről már nem is beszélve.
-
willike71
tag
Eszembe jutott hétfő este sith7 kolléga, aki már sikeresen megküzdött a bajnokokkal. Ligafutamra nem volt kedvem gyakorolni, másra vágytam, így nekiláttam a bajnokonak.
Kb. 21:30-kor nekiláttam és 23:30-ra megvoltam.
Természetesen all assist off, cockpit nézet és a legnehezebb fokozaton csináltam. Első kettőt elsőre teljesítettem, Raikonnen-t az utsó kör utolsó harmadának kezdetén előztem, a brazil pályán meg a jól bevált - nem megyek be inter gumikért, hanem kinnmaradok a lágy gumikkal az élen - taktikával simán megcsináltam.
A Silverstone-i megmérettetés már nem volt ily egyszerű, mert a wet gumikon eléggé csúszkáltam az elején és többször újra kezdtem, miközben nem értettem hogyan lehet ezt megcsinálni, merthogy úgy húztak el előlem, mintha állnék. Aztán jött a szikra, hogy talán azért vagyok kék gumin a többiek meg zöldön, mert a végén erősödik az eső és ott én leszek előnyben, csak addig kell kitartani...
Így lett.
Az utolsó körökben úgy mentem el mindenki mellett, hogy végül a nagy hátrányból 7-8 mp.-el értem be Button előtt.
Az Alonso kihívásnál szintén többször kellett kezdenem, mert az első sikánban voltak gondok. Vagy én csúsztam neki másnak, vagy nekem jöttek a gépek hátulról, vagy nagyon kiszorított helyzetbe kerültem. Sőt egyszer az is előfordult, hogy az utsó előtti körben (addig hagytam magam előtt menni, hogy meglegyen a 2. helye) előztem Alonsot, de úgy beszúrt a sikán bejáratán, hogy nem tudtam elkerülni az ütközést és ezért kellett újrakezdenem.
A Schumi kihívás szintén elsőre meglett, eléggé le is hagytam az akkorra már a kopott gumik miatt szenvedő piros sisakos illetőt, sőt még a messze járó és legelöl haladó Vettelt is befogtam, bár nemtom ez követelmény volt-e, de biztos, ami biztos.
Az utolsó "küldetést" az összes bajnok ellen másodjára csináltam meg, mert elsőre nem voltam épp jó. Szóval sikerült nekem is végrehajtanom minden missziót aranyérmes szintre.
-
willike71
tag
Olvasgattam a véleményeteket. Többnyire egyet értek, sok olyan dolog van, amit megcsinálhatnának a fejlesztők még, hogy igazán jó legyen az F1 sorozat.
Első körben mindjárt az engine-t kell kihajítani az ablakon, mert a GRID-hez lehet, hogy jó volt, de az F1-hez már csak nem sikerül igazán jóra összehozni, hiába fejlesztgetik tovább az alapokat. Tehát kellene csinálniuk egy teljesen új engine-t arra kihegyezve, hogy ne csak árkád irányban lehessen jó, hanem némi szimuláció is kerülhessen bele. Persze nehéz megtalálni az ideális egyensúlyt, ez biztos.
A GP4-hez hasonlítással nem értek egyet. Szerintem egy ilyen játéknak nem csak fizikában, de grafikában és aktualitásban is helyt kell állnia. A Geoff Crammond nevével fémjelzett fizika nagyon szerethető és jó volt, viszont grafikailag nem volt épp toppon, illetve a jogok hiánya miatt 3 évvel el volt maradva aktualitásban. Jó, tudom, utóbbin segítenek a mod-ok, de most maradjunk a moddolatlan játéknál.
Tehát az Codi F1 sorozata elvileg többet nyújt, de ez minket vérbeli szimulációt szerető játékosokat nem vigasztal. Megoldás az lenne, ha Geoff srácot felvenné a Codi és elkezdenék a melót gőzerővel. Ez esetben az F1 2016 talán már jó lehetne, addig meg körözgetnénk a GRID klón F1-ekkel.
Mindezek ellenére jó ez a játék, jókat lehet versenyezni benne, és ami a fő, hogy a sokunk által szeretett és aktuális Forma 1 világába ültetve, sőt mindezt nagyon jól megvalósított grafikán. Azt a tézist én nem tudom elfogadni, miszerint a jó grafika nem számít, mert igenis számít. Ha nem így lenne, valszeg GP2-vel autóznánk még mindig, Doom-al fps-eznénk és Dune 2-vel vagy Warcraft 1-el stratégiáznánk és még sorolhatnám.
-
makkai
aktív tag
Sziasztok!
Gépfejlesztés miatt valószínűleg újra kell húznom a rendszert (win7 64bit), de azért rápróbálok majd, hátha elindul a régi rendszer az új konfigban.
Tudja-e valaki, hogy miket kell kimenteni ahhoz, hogy az autó beállításaim megmaradjanak.
Karriert nem kezdtem, szóval az nem gond, de a pályákhoz a setupok jó lenne ha megmaradnának, mert 1 pályához több setup is van és nem szeretném azt a círka 50 setupot kiírni papírra. -
giigz
veterán
12 fontért lehet megvenni az F1-et, most erősen el fogok rajta gondolkozni
-
ЯΞD
senior tag
Idén is Codiék csinálják az F1-et?
-
Ventru
tag
Megint döglődik az oldal
ennek a f1-nek lőttek
vagy mindenki havat lapátol?
-
Ventru
tag
itt a mai ligafutam korea (vagyis tegnapi)
-
PiE137
senior tag
Teljesen igazad van, abszolút nem túlzás a kifakadásod sajnos!
Mi haverral nyomjuk a coop-ot, mert multis állatokhoz képest nem vagyunk túl jók, de a gép egyszerűen kritikán aluli.
Mindig elhatározzuk, hogy megyük egy tiszta szezont, ahol egy szakaszt se indítunk újra.
Aztán kezdődik a practise, a bot-ok gurulnak a pályán 100-al, bumm, belehajtok, mert mire odaérek még kacsázik is, már jön is a penality +10 place.
Vagy nagy nehezen túléljük a gyakorlást, a qualifying minden szakaszának utolsó 5 percében szintén gurulnak a pályán, előfordul, hogy egymás mellett, így legalább teljes széltében elzárják az utat, mikor még gyors kört akarsz menni. Szintén nem nehéz büntetést összehozni!
Vagy spontán akkor jön ki a boxból, hogy elállja az első kanyart, mikor gyors kört mennél.
Ha bezzeg te csúszol ki, és beléd hajt a gép, szintén te vagy a hülye.
A lényeg, hogy minket szinte minden futam előtt megbüntet, a gépet meg soha!
A kedvencem viszont, mikor menet közben leszakad az eső, előtte még száraz pályán kicsit csúszkálva megy az ember egy közepes kört, amit a gép a végén szakadó esőbe megjavít, amikor te már képtelen vagy úton tartani a kocsit az aquaplaning-től!
A versenyen a box a csodálatos, mikor bent ragadsz 10mp-ig, mert az összes utánad jövő gépet visszaengedi eléd. Az meg teljesen mind1, hogy kint maradsz-e lágyon több kört, előnyt abból se lehet kovácsolni nagyon.
A gép nem tud hibázni, time trial szerűen megy, nem csúszik meg soha a kocsija szárazban, és amikor nálad már szart se tapad a kocsi, az övé akkor kezd igazán.
És ahogy mondtad, tényleg letolják a torkodon, mert nincs jobb, övüké a licensz, olyan fost kreálnak hozzá, amilyet akarnak. Ha f1-ezni akarsz, megveszed.
Hamarosan megint csepegtetik az infó morzsákat, hogy tudják mit b..ztak el az előzőben, és most majd javítva lesz mind egy szálig, októberre meg majd megkapod a pár helyen javított, az összes többi helyen rontott játékot!
Már várom a májust az új Grid-del, és akkor én is felpakolom a polcra az F1-et. Azt nem tudják elcseszni, mert ott csak vezetési érzék számított mindig is, nem a szerencse faktor! -
djrobaa
aktív tag
Mindenhol 1-1?? GP-re is vagy ez csak a TT-re igaz? Pff... Eléggé elvan b..szva ez a játék akkor. Mondjuk nem figyelgettem annyira a steamet, de a 12-es patch óta volt valami nagyobb javitás a játékban?? Még valamikor decemberben futottam meg azt az 1:24-es időmet. Azóta nem nagyon játszottam a 2012-vel.
-
tkesy
addikt
Azt szokták mondani, hogy a remény hal meg utoljára, de különösebb nehézség nélkül megfigyelhető, hogy évről évre egyre vacakabb programokat kapunk, amit aztán úgy próbálnak lenyomni a torkunkon, hogy a következő verzióra ígérnek fűt-fát, csak vegyük meg a mostanit...
jelen esetben szerencsére nincs nagyon rá lehetőség, de az amúgy is igen szegényes alapjátékokat még meg is vagdossák, hogy DLC néven lehúzzanak még 1-2 bőrt rólunk...De F1-es témánál maradva, elég összehasonlítani a GP sorozattal (mondjuk a GP4-el) a F1 20xx szériát... 8-10 év alatt sikerült annyit "felejteniük" a programozóknak, hogy az már a siralmas kategóriába tartozik... Grafika terén tényleg nagyot léptek előre, de azon kívül a színvonal hasonló görbét ír le, mint a Mercedes tavalyi teljesítménye...
Akkor látszik igazán a különbség, ha belegondol az ember, hogy állt neki a GP4-ben egy futamnak és hogy áll neki most... Anno beült az emberfia a kocsiba a pénteki első szabadedzésen, futott pár kört, megnézte a telemetriát (el is menthette körönként), esetleg kipróbálta haver setup-ját, majd nekiállt és nagyvonalakban beállította a kocsit... du vissza a kocsiba, finomította a beállításokat, kipróbálta a telitankolva, meg üresen az időmérőre, és kigondolta a taktikát... szombaton rákészült az időmérőre, aztán mehetett a jó rajtpozícióért... a futamon meg küzdött ahogy tudott, és látta, hogy a gépnek van esze, ugyanakkor vezetni és még hibázni is tud, emellett a kisebb koccanások (volt normális(abb) törésmodell) is jelentősen befolyásolhatták a géperedményt...
Ezzel szemben pl az F1 2012-ben, kezdünkpéntekenizé szombaton, elég lenézni a netről egy setup-ot, minimális módosítással az összes pályához jó, telemetria minek, elég tökös gyerekek vagyunk, hogy érzés alapján dolgozzunk, az hogy megtörjük az autót az vagy nem számít semmit, vagy kiesünk mert totálkár van, a gép nem tud vezetni, és hülye mint a s**g... de legalább csilli-villi a grafika...Nem tudom, hogy az F1 2012-höz vajon fognak csinálni mod-ot mondjuk úgy 10 év múlva, de az biztos, hogy a GP4-hez van 2012-es mod, és ma olvastam, hogy csinálják a 2013-ast...
-
duckload
aktív tag
Szerintem az nem egy jó setup nagy a tapadás de nem leszel túl gyors!
evvel gyorsabb lehetszAerodynamics:
Front Wing Angle: 2 vagy 1
Rear Wing Angle:1Braking:
Balance: F: 50% - R: 50%
Pressure: med
Brake Size: StandardBalance:
Front Anti-Roll Bar: 5
Rear Anti-Roll Bar: 11Suspension:
Front Ride Height: 1
Rear Ride Height: 1
Front Spring Stiffness: 11
Read Spring Stiffness: 5Gearbox:
Gear 1: 124 kph
Gear 2: 152 kph
Gear 3: 180 kph
Gear 4: 208 kph
Gear 5: 240 kph
Gear 6: 276 kph
Gear 7: 308 kphEngine:
Fuel Map: Rich
Fuel: 5 LapsAlignment:
Camber Front: -3.50
Camber Rear: -1.50
Toe Front: 0.12
Toe Rear: 0.26 -
djrobaa
aktív tag
Értem. Köszi. Ezt az oldalt ismerem, csak nemtudom, hogy mennyire jók ezek a setupok. Régebben mentem egy 1:24.823-as kört, de most az istenért se tudok jobbat menni 1:25.7xx-nél... Ugyanaz a setup és ugyanugy McLarennel megyek. Fene se érti ezt a játékot. Remélem a 2013-as jobb lesz ennél a szutyoknál.
-
gaborh
aktív tag
válasz
djrobaa #3745 üzenetére
Setup
Difficulty: Hard
Car: RedBullAerodynamics:
Front Wing Angle: 11
Rear Wing Angle: 7Braking:
Balance: F: 48% - R: 52%
Pressure: High
Brake Size: StandardBalance:
Front Anti-Roll Bar: 5
Rear Anti-Roll Bar: 10Suspension:
Front Ride Height: 2
Rear Ride Height: 2
Front Spring Stiffness: 2
Read Spring Stiffness: 8Gearbox:
Gear 1: 125 kph
Gear 2: 155 kph
Gear 3: 183 kph
Gear 4: 211 kph
Gear 5: 243 kph
Gear 6: 281 kph
Gear 7: 313 kphEngine:
Fuel Map: Rich
Fuel: 5 LapsAlignment:
Camber Front: -3.50
Camber Rear: -1.50
Toe Front: 0.15
Toe Rear: 0.50 -
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Melbourne-re tudnátok nekem mondani valami jó setupot? Előre is köszi.
-
Ventru
tag
Hja. Itt is mentés hiba van ,nem tudnak megbízható mentést csinálni,nekem itt azt hiszem 5x ment el a mentésem ,vagy már nem tudom ,de sokszor ...
..2x a karrier is odalett a rangokról nem is beszélve online,de állíts mindent vissza minden pályára az autóbeállítást külön TT külön GP
nincs is kedvem még a karriert sem fojtatni,habár el kezdtem ismét 50% melbourne, Caterham-al meg van 3. hely .Igaz, már kb:1hónapja bírja,na meg az is,hogy nem játszom annyit vele.de ennyi.... nem fog megint hülyét csinálni belőlem a felhőtároló. Akkor ott van még ,hogy minek is csináljam a karriert,ha aztán nincs kivel versenyezni online
Igazából az online játékokat szerettem hús vér emberekkel ,nem pedig a program ellen versenyezni. de itt sajnos nincs rá lehetőség ,
jó ha páran összejönnek nem,hogy verekedjünk a helyért,hogy ki fér még be egy szobába
ááááh. változik a világ
-
Először a 2011-el kezdtem komolyabban foglalkozni. Ott nagyon élveztem a játékot, egy dolgot kivéve, az állandó mentés elszállásokat. Aztán egyszer véglegesen kiverte a biztosítékot nálam, hogy hibás lesz a mentésem és nem lehet egy karriert rendesen végigcsinálni és nem játszottam többet vele. Azóta is itt porosodik a dobozos verzió mellettem
. Nagyon mérges voltam a Codemastersre, hogy letojták a hiba javítását....
-
sith7
félisten
Megnéztem mindkettőt, szépen vezettek, willike az első kör végén nem gondoltam volna, hogy megfogod az autót ....
... ami még lejött, hogy hiába van kontrollerem, azzal én nem tudok ilyen szépen kanyarodni, én rángatom az autót, és hiába állítok bármit a menüben, nincs hatással rá, nem érzek semmi különbséget az irányításban .... ezek szerint csak a kormányra érvényesek azok az értékek ?
-
Ventru
tag
Ebben nem értek veled egyet
Aki elkezdte 2010-el azokra gondolok,tuti aki most kezd f1-ezni annak csodálatos,de aki ismeri az előző verziókat ........na mind1 ,meg kell nézni a 10 és 11-es fórumokat emlékeim szerint máshogy vélekedtek az emberek. Még 1x írom,nem azok nevében írok akik a mostanival kezdik ,kezdték..... Csak az esti gurulásokra értve. A betegségekre annyit írnék,hogy ebben igazad lehet mert végül is öregszünk és a bajok azok ugye nem kerülnek el bennünket sem .sajnos
.
No akkor én is felrakok egy kis részletet a Vasárnapi ligafutamról .
-
sith7
félisten
válasz
willike71 #3736 üzenetére
Ezt is meg fogom nézni, köszönöm
Más
Múltkor valaki beinvitált egy Szingapúri futamra, ahol az időmérőn szó szerint 1 kanyart sem tudtam bevenni ... hogy a csudába tudtok ti minden segítséget kikapcsolva menni ?Vagy a kerekek blokkoltak fékezéskor, vagy kipörögtek, egyszerűen nem tudtam a pályán maradni
Nekem medium trans. van bekapcsolva, de ez ....
.... először azt hittem a kontroller ment tönkre, hogy nem tudok bekanyarodni, aztán láttam a menübe, hogy all assist off.
-
willike71
tag
válasz
MC HOBO #3735 üzenetére
Köszi Mate!
Akkor ki is próbálom:
Ligafutamom Suzukában -
MC HOBO
aktív tag
És itt az enyém is, ahogy ígértem...
-
Ventru
tag
Nem olyan menő már a formula1
,hogy beszámolók szülessenek ,minden este.....Nagy valószínűséggel ez lehet a helyzet
Ha magamat nézem akkor sajnos én sem játszom már (csak vasárnap Ligán) ,nem azért mert nincs időm rá, mert esténként ráérek..,csak
napi szinten feljövök ide ,de semmi érdekes. Ezért gondolom,hogy ennek a játéknak nincs már akkora tábora mint anno. -
sith7
félisten
-
Eléggé leült a topik... 3 napja egy árva beírás sem történt...
-
duckload
aktív tag
Üdv!
Van egy idegesítő problémám F1 2012 ben. multiplayerben elég gyakran megszakad a kapcsolatom. Connection lost. Más játékokban ilyen nem fordul elő. Pl race Injectionben sosem tapasztaltam ilyet vagy egyéb más online játékban.
Nincs routerem, nem fut torrent, nem fut sem origin sem hamachi sem böngésző semmi más ami elvileg zavarhatná. Upc netem van, egyre jobban kezd frusztrálni a dolog. Bárkinek van hasonló problémája vagy van ötlete kérem segitsen.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Sziasztok!
Ma este várható valami fun race, vagy csak ligafutamok lesznek?
-
kovi831
aktív tag
Úgy gondoltam, ha steady ír a egy kicsit a horgászfelszereléséről(ezzel nem őt akarom "lehurrogni" vagy bántani), akkor én miért nem, főleg, hogy játékról van szó.Csak azért írtam, mert már annyian megkerestek fórumon és steamen keresztül, amit nem is vettem zaklatásnak.Azért írtam(hátha olvassák a fórumot), ne keressenek, nem leszek.
Túl komoly gond nincs(csak ennyi, hogy le vagyok fogyva csakm nincs erőm játszani sem, pedig nem vok anorexiás
) már 2 éve nem bírok kilépni belőle, és egyébként + bajok társultak hozzá, amit már itthon nem bírok kikezelni, valószínű kórházi befekvés/kivizsgálás lesz belőle.
Tudom, hogy ez nagyon OFF, de nem tudom pepusos-os miért reagált így.Vagy csak mint neten, néha nem jön át a Smájlikkal való komunikáció.
-
sith7
félisten
válasz
kovi831 #3706 üzenetére
Sajnos egészségügyi állapotom nem teszi lehetővé,
mi a gond ?
Ugye nem komoly ?Látom Sith7, már nagyon jól nyomod, mire visszatérek én leszek a legutolsó a sok kihagyás miatt.
Az, hogy a gépet kiismertem, és legyőztem, semmit nem ér, az emberi ellenfelekkel szemben... nálam még tuti jobb vagy
pepusos
Valami gond van ? -
kovi831
aktív tag
Kis "közérdekű" közleményt kell kiadnom, off topic formájában:
Sokan megkerestek már gocompete-es srácok, hogy csatlakozzak valamelyik ligába.Sajnos egészségügyi állapotom nem teszi lehetővé, hogy csatlakozzak. Az X,Y,Z
ligába sem tudok.Olyan hullámzó korszakot élek meg a betegségem miatt, hogy sokszor nincs kedvem játszani, meg nem is bírok.Sajnos egy jó darabig a Steady/Pepi által "rendezett" péntek,szombat(F12012,Race07) esti futamokat is ki kell hagynom.És és lehet, hogy negyed- vagy fél évig sem leszek.Én szeretnék versenyezni,de nem rajtam múlik, sajnos... Pedig minél hamarabb szeretnék veletek játszani és visszaállni a régi kerékvágásba!
Látom Sith7, már nagyon jól nyomod, mire visszatérek én leszek a legutolsó a sok kihagyás miatt.
Na meg addigra jön az F1 2013.
Szóval röviden ennyi... -
jimmy87
tag
Sziasztok!
Én nem rég kezdtem el játszani a játékkal karriermódban.
A következő lenne a problémám.
Amikor egy futam elindul szárazon,de közben elkezd esni az eső, hogyan tudok beállítani esőgumit ?
A verseny elején a strategy-nel ugye csak az induló szettet lehet és a következő kiállásokat. Tehát hogyan lehet verseny közben változtatni a stratégián ? PC-s F1 2012.
Előre is köszi! -
sith7
félisten
válasz
Mr.Mercury #3701 üzenetére
értem, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest