- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Barthezz2 #5041 üzenetére
Belépsz a Steam játékönyvtárba. Nyomsz egy jobb klikket a Játékon és ottvan, hogy Helyi tartalom törlése. Angolul nemtudom hogyan írja.
De mint mondtam is nekem se szedte le újra az egész 7gb játékot. Ellenőrizni fogja a hátra maradt fájlokat és csak azt szedi le ami nincs meg. Amugy ez érdekes dolog, mert a CSS és a CS-GO meg az összes többi játék indult elsőre mikor átmásoltam az egész steam mappát a másik winyóra. Csak az F1 2012 nem.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Barthezz2 #5039 üzenetére
Nekem is ez volt. Helyi tartalom törlése a Steamben és utána egy steam restart aztán ujra letölti a játékot azaz először ellenőrzi a megmaradt fájlokat és csak azt tölti le ami szükséges. Nekem a mentésem megmaradt, csak a berakott autó és pálya mod-ok tüntek el, de egy ujra bemásolással müködött. Remélem neked is sikerül.
-
barcalaci84
őstag
válasz
Barthezz2 #4371 üzenetére
nem leszólásként írtam...
engem speciel szimplán bosszant ebben a játékbanb az ai , mert látszik hogy nem ember van benne ezért hülyén vezet
mással én se szoktam online menni,mert pl fps-ben is a story érdekel inkább ...
csak itt ugye nincs story így gép ellen nekem rohadt unalmas
egy szezon még kibírható volt számomra de azért ha nem lenne online kihívás akkor már októberben meguntam volna...
de tényleg nem bántásból írtam -
tkesy
addikt
válasz
Barthezz2 #4292 üzenetére
amúgy mik a tapasztaltaid a karrier terén? milyen nehézségi szinten mész?
mert én hiába verem a gépet (prof szinten), akár 5 tizeddel is a Q3-ban, de versenyre mindig előhúznak egy olyan tempót, amit nem mindig tudok tartani, még akkor se, ha kitaposom a kocsi lelkét mix3-as állásban... ha meg alább engedem a szintet, akkor meg 2 kör kapnak féltávon... -
fagy53
nagyúr
válasz
Barthezz2 #2538 üzenetére
Fura, amíg fent volt a demó a gépen én is szinte így használtam, lényegtelen eltérések voltak csupán.
A demót leszedtem, a játékot nem veszem meg, nekem szinte semmit nem különbözik az előzőtől és bármennyire is szidtuk a 2010-est, az ő fizikája állt a legközelebb a valósághoz, bár a legnehezebben irányítható verzió volt. Reménykedtem, hogy egyre letisztultabb verziók következnek, de sajnos egyre rosszabb....
Egy év fejlesztés csak arra jó, hogy a megjelenés után már a kétszámjegyes update, leánykori nevén patch jelenik meg, szégyen!!! -
munky
őstag
válasz
Barthezz2 #2273 üzenetére
A Steam alapbeállítások használata mellett (tehát ha nem tiltottad le az adott játéknál) mindig naprakészen tartja a játékokat.
Az általad linkelt képen az F1 2012-höz tartozó hírfolyam látható, amit valamiért nem frissítenek túl gyakran, de a patch ettől még ugyan úgy letöltésre kerül. Nem tudom kinek a hanyagsága ez egyébként, mert például a TF2-nél minden egyes frissítés kikerül a hírek közé.
Kedden például böngészés közben lettem rá figyelmes, hogy a Steam tölt valamit és akkor láttam, hogy F1 2012-t frissít épp. A javítás változtatásainak listáját persze csak a Codemasters fórumában találtam meg, ahol minden patch kapott eddig egy külön topicot.
Idén megleptek a srácok különben. Azért kilenc patch-re nem számítottam az elmúlt évek alapján, amikor mindegyik résznél be kellett érni két javítással. Nem tudom, hogy Steam-en gördülékenyebb-e egy-egy javítás kiadása, mint anno Live-on, vagy már ők is érezték, hogy nem lehet ennyire magára hagyni a nagyérdeműt, különben meglesz a böjtje a későbbi részeknél... Konzolokon le vannak maradva rendesen a javításokkal, szóval lehet, hogy az utóbbi elmélet kicsit naiv feltételezés. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez után a 9 patch után is bőven maradtak hibák még...
-
werszomjas
addikt
válasz
Barthezz2 #2132 üzenetére
Szerintem egész jó ez a rész, és legalább foglalkoznak is vele, jött már vagy 8-9 patch
Sztem megérte az árát, bár karriert nem nagyon csinálom mutliban jó, az irányítás is rendben van, csak jól be kellett lőni a kormányt.
Tény hogy a büntetés osztás nem mindig reális (egy kisebb koccanásra is van, hogy ad, illetve nagyon nem szabad vonalon / pályán kívül előzni), de hátha finomítják a 10. patchben
-
sith7
félisten
válasz
Barthezz2 #2057 üzenetére
nem vagy béna
.. a játék ilyen ... 50% gyakorlás, 50% megszokás ... meg kell szokni, el kell fogadni, pl. azt is, hogy ha lemész az ideális ívről, akkor Sanyi van
Többen írták a demo alapján is, hogy nem veszik meg, meg ilyen rossz, olyan rossz, most meg teszik be a jobbnál - jobb köridőket, meg medálokat
-
cNpowa
tag
válasz
Barthezz2 #1858 üzenetére
Nyerő hely. Olcsó, de csak egy van belőle, szóval ha kell siess. A steam nem szarakodik semmit, de ha mégis nyugodtan írj nekem vagy a Live supportnak
Ingyen szerintem nem tudod kipróbálni.Én anno a Junior-t vettem meg 10€ volt.(Kell nekik a támogatás
) Ha a Junior-t veszed meg (ez a legkisebb, a legnagyobb azthiszem 45€),akkor a teljes játékból 10%-t engednek.
-
RevolutioN2
tag
válasz
Barthezz2 #1062 üzenetére
Ha azt veszitek, kategóriájában nem olyan rosz
Ugyanis nincs saját kategóriája
Nfs nél nehezebb, szimeknél gyengébb egyszóvsl kategóriájában az egyik legjobb az egy közül
Minden esetre ez nekem a törvényileg szankcionálandó kategória, ugyanis ha f1el akarunk játszani akkor muszály megvennünk ezt a hulladékot az értékéhez képest horror áron.
-
munky
őstag
válasz
Barthezz2 #1046 üzenetére
Nálam az üzemanyag kijelzés működik, viszont sokkal több kört lehet megtenni Mix3 fokozatban mint tavaly. A gumikopás szintén ilyen lett, szinte elnyűhetetlenek a gumik...
Nem lehet, hogy a fejre álló kamera és a hibás üzemanyag kijelzés főleg a virágbolti verziók "extrái" ? Mert ezeket nem tapasztaltam 12 óra játék alatt a jogtiszta verzióval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OLED monitor topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Napelem
- eBay
- Steam Deck
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest