- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben82
tag
Én személy szerint nem értek egyet azzal hogy multiban hibáznak
a szerelők + valakinek 2mp másnak meg 6 mp-ig tart ugyan az a kerék
csere, mert hasonló szintű játékosok között nagyon befolyásolni
tudja a versenyt ekkora különbség, tönkre vágja a jó kis versenyt.Én ezeket csak is kizárólag single player részbe tettem volna bele.
-
jozsi252
veterán
20 környékén tudsz venni már DFGT-t használtan, garival. És azzal már azért nagy élmény az f1
Főleg hogy még nemvolt kormányod, ha jól látom. Akkor szerintem fölösleges indításnak G27. DFGT kezdésnek tökéletes választás amíg elsajátítod a dolgokat
Itt ph-n is vannak eladók.
-
dobobazsy
őstag
kontrollerrel jól játszható?
2011-el játszottam billel, de én úgyérzem a 2012-es demo már nehézkesebb így. tervezem egy xboxos kontroller beszerzését, mert sajna nekem sincs több tízezrem kormányra
tök jó lenne nem kacsázva venni a kanyarokat, már amennyire ez megoldható kontrollerrel.köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest