- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djrobaa
aktív tag
Használ valaki itt rajtam kivül Fanatec Gt3 RS v2 kormányt a játékhoz? Megoszthatná a beállításait a kormányhoz.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Barthezz2 #5041 üzenetére
Belépsz a Steam játékönyvtárba. Nyomsz egy jobb klikket a Játékon és ottvan, hogy Helyi tartalom törlése. Angolul nemtudom hogyan írja.
De mint mondtam is nekem se szedte le újra az egész 7gb játékot. Ellenőrizni fogja a hátra maradt fájlokat és csak azt szedi le ami nincs meg. Amugy ez érdekes dolog, mert a CSS és a CS-GO meg az összes többi játék indult elsőre mikor átmásoltam az egész steam mappát a másik winyóra. Csak az F1 2012 nem.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Barthezz2 #5039 üzenetére
Nekem is ez volt. Helyi tartalom törlése a Steamben és utána egy steam restart aztán ujra letölti a játékot azaz először ellenőrzi a megmaradt fájlokat és csak azt tölti le ami szükséges. Nekem a mentésem megmaradt, csak a berakott autó és pálya mod-ok tüntek el, de egy ujra bemásolással müködött. Remélem neked is sikerül.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
mikrosuttii #4311 üzenetére
Akkor ne használd. Van helyette ezer másik program. Én pl az MSI Afterburnerrel veszek fel videót. Az is nagyon jó minőséget tud.
-
djrobaa
aktív tag
Üdv.
Használ valaki Fanatec Gt3 Rs kormányt ehhez a játékhoz? Nem régóta van ilyen kormányom és valamivel jobban megyek mint a dfgt-vel de még keresgélem a beállitásokat. Tehát ha valakinek van az megoszthatná a beállitásait hátha jobb egy picivel mint a sajátom.
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok. Nekem gtx460-as karim van és nekem is van fps laggom. Szombat óta csinálja. Sőt elsötétöl a kép mikor megállt és kilép a játék. Steam meg közli, hogy nemtudja inditani az alkalmazást mert már fut. Érdekes. Soha nemvolt vele ilyen probléma. De jött valami update a steamhez és lehet az kavar be vagy nemtudom. Egyébként a vga nincs húzva és max 55-60 fokig melegszik. Szerintem ez se lehet a baj. Ja és nekem is Amd procim van.
-
djrobaa
aktív tag
Mindenhol 1-1?? GP-re is vagy ez csak a TT-re igaz? Pff... Eléggé elvan b..szva ez a játék akkor. Mondjuk nem figyelgettem annyira a steamet, de a 12-es patch óta volt valami nagyobb javitás a játékban?? Még valamikor decemberben futottam meg azt az 1:24-es időmet. Azóta nem nagyon játszottam a 2012-vel.
-
djrobaa
aktív tag
Értem. Köszi. Ezt az oldalt ismerem, csak nemtudom, hogy mennyire jók ezek a setupok. Régebben mentem egy 1:24.823-as kört, de most az istenért se tudok jobbat menni 1:25.7xx-nél... Ugyanaz a setup és ugyanugy McLarennel megyek. Fene se érti ezt a játékot. Remélem a 2013-as jobb lesz ennél a szutyoknál.
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Melbourne-re tudnátok nekem mondani valami jó setupot? Előre is köszi.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #3648 üzenetére
Eddig nemtudtad? F1 2011-el is szoktam veletek gurulni. Sőt a ligába is neveztem, de ki is léptem mert az időpontok nemvoltak jók nekem.
-
-
djrobaa
aktív tag
Boldog új évet minden F1 rajongónak itt a topicban.
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Hogyan kell kikapcsolni a hangokat steamen, hogy ne halljam mások autóját??
-
djrobaa
aktív tag
Elkészült a cockpitem és gondoltam megmutatom nektek. Egész jó lett. Nemtudom, hogy emiatt e, de jobb köröket tudok menni.
Mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Boldog Új évet kivánok.
-
djrobaa
aktív tag
Hardverapróba raktam fel egy hirdetést, hogy g25 pedált keresek. Jó sok időbe telt, de aztán irt egy srác, hogy van neki egy eladó és ha megtudunk egyezni akkor eladja nekem. Külön még nem láttam sehol se, hogy valaki árult volna. Még az ebay-en sem. A bekötése nem nehéz, igaz a 3 pedálból csak 2-őt tudsz használni, hacsak nem veszel hozzá egy Leo Bodnar kábelt. Ha tudsz szerezni akkor segitek majd összekötni a DFGT-vel.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
werszomjas #2637 üzenetére
Mikor gurultok esténként? Jönnék én is ha lesz rá lehetőség, de csak ha a segítségeket lehet használni.
Bár az élmezőnyt ugysem zavarnám, sőt még a közepet sem.
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Mától nekem is eredeti a játék és ha lehetne akkor csatlakoznék a Steames PH! csoporthoz. djrobaa a felhasználónevem.
-
djrobaa
aktív tag
A pedálokat rugók tartják ugye és ezek fekszenek fel a müanyag burkolathoz. Na most a fékpedálnál 2db rugó van és az egyik nem ér hozzá csak akkor ha benyomod egy picit, de ezt hallani is meg ha bele világítasz akkor látod is. Nos én tettem oda egy "gumibakot" ami megtámasztja és igy keményebb lett a fék.
[link] <-- ez alapján csináltam. Sokkal jobb lett.
-
djrobaa
aktív tag
Na megvan a DFGT. Hozzá kell szoknom, de már most érzem, hogy jobb mint a Momo Racing. Kanyarokat sokkal jobban tudom venni mint a Momoval. Megérte váltanom. Igaz a fékpedált egy kicsit moddolni kellet, hogy keményebb legyen, de már az is készen van.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
werszomjas #2149 üzenetére
Köszi. Holnap este kifogom próbálni.
-
djrobaa
aktív tag
Holnaptól már nekem is Logitech DFGT kormányom van. Kérhetnék rá majd egy beállitást?
-
-
djrobaa
aktív tag
Hmm... ez a játékot még jobban elkurták mint az előző kettőt. Bár azokban legalább belehetett állítani az irányitás normálisan nem úgy mint ebben a hulladékban. És még pénzt is kérnek érte.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Motion_Blur #820 üzenetére
"de mégis olyan mintha valaki más vezetné helyettem az autót..."
Na ezt én is észre vettem. Kicsit gyengébben fogtam a kormányt, és eltekerte a kezemből. Azt nemtudom, hogy hogyan érted ezt pontosan, de nálam igy van. Egyedül a fékezés van kikapcsolva és az abs. TC nélkül elsem tudok indulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest