- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Hajamra kenhetem azt, hogy az Ego a legjobb motor, ha a ráépített játék élvezeti értéke a béka segge alatt van...
Amúgy legutóbbi alkalommal Abu85 írt róla a DX kapcsán, link de tény, hogy nem ebben a cikkben taglalja, miért is olyan fejlett az Ego...
-
hermanyi
addikt
Butaság nem butaság ez a saját tapasztalat .
Tiszta bug az egész játék (ha te nem vetted észre akkor nem játszol vele) ha nem játszol vele nem nyilváníthatsz reális véleményt a játékról .
Eddig ez az 1 játék amiért bánom ,hogy kiadtam azt a 8 ezer huf ot amiért vesztegették . Az előző 2 részt nem bánom . -
giigz
veterán
Sokszor terveztem már, viszont ami a legnagyobb ok, hogy ne legyen, az az, hogy nem tudnám hova tenni a kormányt, vagy csak mindig szenvednem kellene vele. Tehát túl nagy macera lenne 15 perc játékért felszerelni, leszerelni. Azt szeretem, hogy ha kedvem támad, akkor abban a pillanatban kettőt kattintok az egéren, és már mehetek is
Elmenne a kedvem, ha mindig felszerelni, leszerelni kellene.
Ettől függetlenül már egyébként 2-3 hónapja tényleg úgy voltam, hogy na most már azért is veszek egy kormányt, de az volt, hogy az 5k-s szaroknál azért jobb kellene, akkor legyen 10k-ért egy használt MOMO, de akkor már legyen DFGT, azt sokkal jobbnak mondják, és legalább új, garanciás, de az meg 30k... És szeptembertől már úgy sem lesz időm játszani, így 2 hónapra meg sajnáltam kiadni 30k-t...
-
MC HOBO
aktív tag
Nem baj, van helyette más!
-
gaben82
tag
Én azon a véleményen vagyok hogy ez már szerintem törvényt is sért.
Valahogy kollektíven fel kellene őket jelenteni.Ez kb olyan mintha romlott húst árulnának a boltban,
erre is kellene valami törvény.tegnapi nap folyamán 2 órán belül kétszer ment el a mentésem,
ráadásul menet közben,
egyszer csak nem talál lobby-t, tönkrement a profil, újat kellett csinálni. 2x
Ráadásul nem csak a kormányt kell újra kalibrálni
ugrik a rang, és az autó setupok is. VICC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest