- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
válasz
Trihorn #3044 üzenetére
Hát mit mondjak Vixen?
nem is csodálom ezek ott üridők
de nem szeltél nem csíptél meg sehol semmit? Mondjuk Barszelónában nekem sem jelzett szelést pedig csipkedtem elég rendesen gondolom a játék határain belül és nekem sem adta meg,de viszont ha rendesen végig zötyögtem akkor megadta. Szerencsén múlhat? nem tudok mit mondani........annyi biztos ,hogy pazar időket mész!!!
-
werszomjas
addikt
válasz
Trihorn #1966 üzenetére
Igen, ezt most az USA videódban megfigyletem, az 1-es fokozatot nem is használod kigyorsításkor, de még fékezéskor sem nagyon, én meg mindenhol úgy gyorsítok ki, 2esben alulkormányzott az autó és nem tudom bevenni a kanyarokat.
Ha a kanyarban azonnal felpakolom 1-ből 2-esbe ott meg nincs fordulat és alig akar gyorsítani.
A másik pedig, hogy nálam rengeteget blokkolnak az elsők, ugyan az a setup mint nálad, a pedálom rendben van, tehát nem azt csinálja, hogy kisebb benyomásra is már maximálisat fékez, ezzel szemben néha már egy kisebb fékezésnél is blokkolnak a kereke a kanyar bejáratán. Ez azzal van összefüggésben, hogy hanyadik sebességi fokozatban fékezel??
Bár nekem DFGT van, a G27nek gondolom komolyabb a pedál része is.
Mindenesetre várom majd a videót, van még mit tanulni
-
willike71
tag
válasz
Trihorn #1926 üzenetére
Grat. Vixen!
Hatalmas köszönet jár neked (és Motion-nak is), amiért megosztjátok velünk a hosszas munka, kísérletezés végeredményét. Mindenki nevében mély meghajlás
és vastaps
jár!
Az én szemszögemből pl. különösen jó, hogy megteszitek ezt, mert nekem pl. nagyon kevés időm van, így nem tudok setupot hangolni. De ha lenne akkor is csak 100-szor annyi vagy mégtöbb idő kellene, hogy végül valami jó születhessen, tehát nagyon köszi!
Ja és büszkék vagyunk rátok, hogy veritek a világ összes jó pilótáját!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- MotoGP & WSBK
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- OpenMediaVault
- E-roller topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest