- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
az azért van, hogy ne vágd le a kanyarokat, vagy ahol szélesebben vennéd és külső ívről legyorsulnád a másikat úgy, hogy nem a pályán vagy ami alapból szabálytalan, de online magyarázd meg a 13 éves gyereknek, hogy ne ott előzzön, mert szabálytalan
idegesítő, de jogos, hogy ezt beletették -
Zod tábornok
csendes tag
de van benne.rfactor is egy alternatíva,max azoknak nem akik nem értenek hozzá.ettől még sokkal jobb a játékélménye és az irányítása is.játszottam mind2vel,tudom.csilli villi grafika az megvan itt igen,de más nem.
az ótvar kifejezés pedig elég erős az rft2012re pl. nyilván nem egy f1 2012,de kárpótolja minden más. -
willike71
tag
tőlem is +1, de giigz fogalmazta meg jól, amit én is érzek.
Számomra az rfactor nem lehet alternatíva az ezeréves kinézetével, szóba sem jöhet, akkor visszatérhetnénk a GP2-höz is akár, de ugye 2013-ban vagyunk. Ebben a korban meg csak az F1 2012 van, más nincs... Így is örülhetünk neki, hogy a Sony zsebéből kimászott és 2010-ben végre PC-re megjelent egy valamire való F1 játék.
Ahogy korábban írtam én is tudnám sorolni a hibáit napokig. A véleményemet tartom, ha egy másik engine-t fejlesztenének direkt az F1 alá, akkor jobban járnánk mi is, de épp a konzol világ előre törése miatt és a PC-s piac hanyatlása (mindenki inkább letölti, minthogy megveszi) miatt be kell látnunk, kénytelenek vagyunk ezzel beérni, akármennyire is tudnánk jobbat elképzelni, már ha F1-ezni szeretnénk mai grafikával. -
werszomjas
addikt
Ráadásul ezzel a sok patch-el adtak egy pofont a warez közösségnek is, mivel gondolom nincs mindegyik patch-hez külön friss crack, így a virágboltosok szívnak a kezdeti hibákkal
Szerintem rendben van a játék, elején gyengén indult, de hála a javítócsomagoknak, már nem bántam meg, hogy megvettem.
-
PiE137
senior tag
Nálam valami nem okés ezzel az új javító csomaggal...
Ma belépek, és a kormány teljesen máshogy viselkedik!
Feljebb kellett tekergetnem az FFB értékeket, mert olyan volt, mintha ki lett volna húzva a kormány, csak tekergettem ellenállás nélkül...
A környezetet hagytam egyedül 10-en, de így is minden kanyarba remeg a rezgő motor, ami kajak idegesítő!!!
Másnak nincsenek ilyen shit tapasztalatai -
werszomjas
addikt
Lehet tudták hogy szar az egész, csak már be volt jelentve a megjelenés és nem akarták csúsztatni. Most meg nagy iramban gyártják a patcheket.
Az időpont csúsztatással meg az lett volna a gond, hogy akkor már illett volna tökéletesre csiszolni, de azt meg sztem direkt nem csinálják meg, így meg a patchek javítanak is, meg azért marad benne bőven hiba.
-
Az is könnyen megeshet. Viszont annyi bug került elő a megjelenés óta, hogy itt már nem csodálkoznék semmin.
Nekem még sehonnan nincs meg, a demot se próbáltam(több mint egy hónapja várom vissza a kormányom), úgyhogy saját tapasztalatom még nincs. De úgy érzem várok a vásárlással még, míg ki nem kupálják valamennyire. Addig marad a 2011.
-
PiE137
senior tag
Hm...az gáz! Mind1, azért köszi az infót!
Még annyit, h ha manuálra teszem a mentést, akkor mindig ki kell lépnem a main menu/settings-be, ha menteni akarok@RevolutioN2
Köszi a beállításokat!
Annyi az észrevételem, h pölö nálam a sterring sat 40-en nem okés, teljesen alul kormányzott lesz tőle a kocsi... én 0-n használom. Mondjuk 2 ua kormány is lehet sztem különböző érzetű, havernak is G25-je van, és nála is szoktam F1-ezni, vhogy egész más...A többi viszont remekül működik, Melbourne-be hozott vagy 1,5mp-et!!!
A setup-ot is próbálgattam, nem rossz. Melbourne-be hoztam vele 7-8 tizedet, de pölö Bahrein-be az alap quick leggyorsabbal jobban mentem...
A fene érti ezt! Ezért nem bajlódok annyit a beállításokkal!
Vagy nagyon láma vok ahhoz, h kiautózzam a különbséget, vagy nem tom! -
cNpowa
tag
A büntetések letöltése eléggé furcsák, meg az is amiért néha kapok büntetést. Például Multiplayer közben Monzában rajt , első helyről, első kanyar fordulnék elsőnek erre be száguldozik előttem egy ferrari, elvitte az első szárnyamat levágta a kanyart, erre én kaptam büntetést veszélyes közlekedésért...vicc
Nálam is így volt. Melbourne-i időmérőn(automata szintén) 4 kört mentem, 5. levezetőnek terveztem, de a motor feladta a küzdelmet. Még most se értem, hogy mitől ment tönkre...Második multis versenyemen 2. voltam ,bemegyek kereket cserélni, erre a hülye szerelő nem akarja leszedni a bal hátsó kerek.El is úszott az első helyem
-
ETOM
addikt
hardware_settings_info.xml
Pedig ebbe a fájlba szerepel is minden oké ez szerint még a video memoria is: dedicated_video_memory="1488"Átírtam én is írásvédettre, de semmi értelme akkor meg 800x600-ba indul. Abba bíztam én is h a teljes nem ilyen csak a demoba egy apró baki.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Én kb 50 órát játszottam vele, igaz ez mind karrier volt. Ezalatt kb. 3-4x volt piros zászló, mindig tömegbalesetnél. Szerintem jó volt, hiszen legtöbbször a valóságban is piros zászló van, olyankor. Nem tudom mi bajuk volt vele, de hát hátha kompenzálják majd több más dolog javításával. :-)
-
Brian PH
tag
"Engem roppant módon zavart, hogy amennyiben egy éppen zajló időmérőhöz csatlakoztam, nem hajthattam a pályára, holott gyakran még 8-10 perc vagy több volt hátra az eseményből. Ilyenkor ugye két lehetőséged volt: végigvárod és nézed a mezőnyt, vagy kilépsz."
100%ig egyetértek. Először azthittem én vagy a hülye anno.. hogy melyik gombal kell belépni már... DE sajnos nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest