- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
_stick_ #4203 üzenetére
Helló!
Random módon jönnek, de csak a körülötted lévő csapatoktól. Úgy értem, hogy azon a szinten lévő csapatoktól, akik erőben a jelenlegi csapatod környékén vannak. Tehát legnagyobb eséllyel a Marussia, Caterham, Virgin, aztán ha jobban teljesítesz akkor Toro Rosso, Force India, Williams. Ezek a legesélyesebbek az első-második évadban ajánlattevésre. Ha pedig továbbra is jó vagy, akkor jöhet a Sauber, Merci, Lotus és végül a három top csapat. Persze top csapathoz kerülhetsz valamivel hamarabb is, ha rivális harcban legyőzöd valamelyik versenyzőjüket. Ez nem szentírás, de általában ez a szisztéma szokott működni tapasztalataim alapján.
-
PiE137
senior tag
válasz
_stick_ #4203 üzenetére
Nem hiszem. Én úgy gondolom, hogy azért kapsz pontokat meg szinteket, mert megvan, hogy mennyi szint kell adott szerződés megszerzéséhez.
De asszem ha megcsinálja az ember a teszt napokat, akkor már alapba lehet indulni forze india-val, williams-el vagy torro rosso-val.
Ha az első szezonod, akkor top csapat sehogy se fog érted bejelentkezni, max egy erős közép. -
D5
aktív tag
válasz
_stick_ #2500 üzenetére
Hát ezen a képen én nem veszek észre semmi olyat, ami különbözne pl. az enyémtől. De lehet csak rossz a szemem
Fényáradatot én sem kapok, meg HDR-t sem, csak fakó színeket... A CD nem nagyon ért ehhez, úgy látszik.
Én olyan fényeket akarok tűző napsütésben, mint amilyen az rfactor2 monaco-i pályáján. -
MC HOBO
aktív tag
Szia,
úgy tudom, hogy max 7 kör áll rendelkezésedre, hogy az R&D-t megcsináld, a többi nem számít... Tehát, ha előbb akarod befejezni, akkor SKIP...
Szerintem nincs minimum teljesítendő körszám... De short weekend-ben nincs full qualify... Illetve tavaly nem volt.
Jól mondom???
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest