- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
werszomjas #5156 üzenetére
Nekem Formula Force EX-ről is napokba telt átszoknom a DFGT-re. De lehet ez az én bénaságom
(#5155) cyberkind: a fékpedál alá a squashlabdát mindenféleképpen javaslom betenni. Szerintem nagyon sokat lehet ezzel a trükkel javítani a fékezésen.
-
cyberkind
félisten
válasz
werszomjas #5159 üzenetére
Amúgy legend-en vagyok ilyen lassú, a 3. nehézségen pont olyan gyors vagyok mint ők, tehát nem jó
, viszont a 2. vagy pont jó vagy túl könnyű !
De sokkal jobb kormányozni ! -
speedydb23
senior tag
válasz
Hát aki 1 óra alatt átszokik kormányra billentyűzetről/gamepad-ról az eléggé ügyes.
nekem napokba telt (órában nem tudom mennyi volt) mire átszoktam joystick-ról.
-
cyberkind
félisten
válasz
Érezni érzem, csak nagyon lassú vagyok, szándékoltan bent hagytam a csúnya zöld csíkot a fékezés miatt, erre fel, ha pontosan fékezem már rossz !
-
messi6502
tag
válasz
werszomjas #5089 üzenetére
Sőt talán még joystickkal a legnehezebb, bár abba is bele lehet jönni.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
werszomjas #4751 üzenetére
Igen regisztrálam is már a GoCompete-en, de én is úgy tudom , hogy ne lesz a közeljövőben liga ahova beférnék.
Kösz mindent.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
werszomjas #4722 üzenetére
Próbáld meg ezt: realFFB
A racedepartment-en találtam, anno nekem sokat javított az irányításon. Csak be kell másolni a Neked megfelelő mappából a fájlokat, és felülírni az eredetit. Előtte készíts másolatot!! Ha jól emlékszem, én ezt próbáltam: 7 - Realistic - Medium Tarmac, annyivel jobb volt, mint az eredeti, hogy tovább nem is próbálkoztam. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #4728 üzenetére
Örülök, hogy megoldódott a probléma
-
speedydb23
senior tag
válasz
werszomjas #4724 üzenetére
Ha az a géped ami az adatlapodon van akkor grat hozzá!
Ezzel már lehet a tejbe aprítani.
Én meg küzdök itt a 40-50 FPS-el, gyalázat.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #4722 üzenetére
Hány fps-ed van? Tudni kell azt, hogy olyan 100 fps fölött összeakad a g27 led sorával a játék és önműködő lesz a kormány. Elég egyszer megugrania. Kapcsold be a VSYNC-et (vertikális szinkronizáció) a grafikus beállításokba, próbáld ki, hátha.
-
válasz
werszomjas #4648 üzenetére
Na a motorhang számít a legkevésbé nálam
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #4527 üzenetére
[link] Lehet!
Sony Vegas 11.0 PRO
-
speedydb23
senior tag
válasz
werszomjas #4502 üzenetére
Persze, nincs lezárva, csak nem könnyű leszervezni, Hobo meg nem időmilliomos, hogy mindig szervezzen.
Én várom, hogy tudjak időt menni, aztán kiderül, hogy egyáltalán van-e értelme.
Mai egy kis gyakorláson ngtx550 kolléga ellen nem kicsit elmaradtam, szóval van hova fejlődnöm.
-
ratam23
aktív tag
válasz
werszomjas #4458 üzenetére
Én csak egyszerűen azért tértem át, mert mostanában se az Afterburner-rel se a Fraps-sel nem tudtam akadásmentesen rögzíteni, míg ezzel gond nélkül megy minden..
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #4226 üzenetére
Valahogy megoldjuk, nem te vagy az egyetlen...
-
válasz
werszomjas #4212 üzenetére
Akkor nálam nem fog játszani a teamspeak. Remélem, hogy nem lesz gond.
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #4123 üzenetére
Igen, már az F1 2010 óta gondolkozom egy kormány vételén
2011-es játéknál már nagyon éreztem a ligában, hogy le vagyok maradva, most pedig jelentkeztem megint, és ahogy látom (ratam23 pl.) hamar meg lehet tanulni a kormányt, neki ha jól tudom max. 1 hete van meg a kormány, és már jobb kört megy, mint pl. én.
Meg ugye mindig is akartam venni egy kormányt, csak én pl. egy G27-et szeretnék, de arra meg nincs 50k-m, és ilyenkor úgy vagyok vele, hogy akkor nem is kell semmi
De persze ez most más lesz, veszem van ezt az 5k-st, vagy egy DFGT-t előbb-utóbb be kell szereznem a kormányt, nincs mese, mert liga, Grid2, F1 2013, project cars és társai is jónak néz ki, ki lehetne használni a kormányt...
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #4121 üzenetére
Az a probléma, hogy nem szeretném azt, megveszem, játszok vele 3x, és megunom a szerelgetést, és utána hozzá sem nyúlok 1 évig... Tehát nem tudom még, hogy rendszeresen elővenném-e, vagy csak egyszer előveszem, aztán ki is dobtam a pénzt...
Ezt az előbb említett kormányt 5k-ért meg tudnám venni...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #4091 üzenetére
Az Off-os már megvan, még egyet nem akarunk.
giigz:
Djmarko: Az már azért jobb...
De még mindig nem tudjuk, hogy GP, vagy TT...
-
válasz
werszomjas #4008 üzenetére
Én is alátámasztom eme véleményt
. Bár nekem nem az ABS, tracktion control (minimumon) és a kanyarokban az ideális ív jelzés be van kapcsolva, mert egyelőre csak így tudom élvezetesen játszani a játékot.
-
ratam23
aktív tag
válasz
Na majd kipróbálom a manuális váltót is!
Assist off ligához még 3 hét múlva is nagyon kevés leszek! Inkább egy Assist on liga kormánnyal folyamatosan elhagyva a segítségeket, hogy belejöjjek és majd a következő segítségek nélküli ligába ha beférek.
Giigz:
Az ilyen hosszabb pályákon ahol kevés a kanyar már egész jól megy. De ahol sok a tekergés ott még sokat kell gyakorolnom. És rengeteget hibázok.. Abba is bele kell jöjjek, hogy ne csak 1 körön tudjak hiba nélkül menni, hanem mondjuk egy versenytávon is.. Csak ajánlani tudom a kormány megvételét, még az ilyen olcsóbb kategóriás is nagy élményt ad. Legalábbis számomra.. -
Steady74
addikt
válasz
Ez így van!
-
Syz
senior tag
válasz
werszomjas #3995 üzenetére
Köszönöm a választ!Jó éjt mindenkinek
-
Syz
senior tag
válasz
werszomjas #3993 üzenetére
Csak azért kérdem mert amíg nem a legális verzióval játszogattam akkor azt hiszem kiadtak hozzá 4 talán 5 patchet ami elérhető volt steam nélkül is,le is töltöttem őket de pl. a visszajátszás funkció nem működött így aztán már a Young Driver Testnél is bukta volt mivel kötelező volt használni a flashback-et
Ha lejön akkor szedem akkor mindet.A steam leszedegeti nekem programon belül vagy a CM honlapjáról kell?
-
gaben82
tag
válasz
werszomjas #3877 üzenetére
Sajnos az van hogy assist on és assist off ugyanazokat az időket lehet megfutni, csak off jóval nehezebb,
Cooler most pont Vixen időket autózik, ráérzett valamire, amit egyikük sem árul elCsak azért mondom ezt mivel eddig már bocs, de Cooler nem igazán autózott még csak hasonlókat sem,
és egyszer csak hirtelen egyik futamról a másikra mintha kicserélték volna.2 dologra gondolok, vagy rájött ő is a trükkre, vagy Vixen van a volán mögött
-
ratam23
aktív tag
válasz
werszomjas #3875 üzenetére
Igen sajnos, a Codemasters így írta meg a játékot.. Amikor elindultam a ligában azt hittem sehol nem leszek billel de aztán összejött mégis pár győzelem. Amit azért remélem egy kicsit a tudásnak is köszönhetek nem csak a segítségeknek
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3850 üzenetére
Szívesen kipróbálnám magam nem tudom mikor lesz és hogy, de lehet megmérettetem magam
Szerk.: visszavonom, vixen is indul
-
willike71
tag
válasz
werszomjas #3828 üzenetére
A 2012-t így kezdtem. Ezért ugye nem kellett átszoknom tulajdonképp, hanem megszoknom és a 2012-t megszoknom közben. Amit nehéz megszokni, hogy a DRS kicsi zöld LED-ecskéje alig látható, arra szinte nem is tudok hagyatkozni, hanem érzésre nyomom, ha elég közel vagyok valakihez.
No és a KERS használhatóságát a kormányon egy 400-ról visszafelé haladó szám jelzi. Mondjuk Red Bull-nál nem a kormányon, hanem a kasznin van elhelyezve. Ja és még nehézség lehet az is, hogy különböző autóknál különböző helyen van a DRS lámpa.
Ezeken kívül még a visszapillantó tükrök is nehézséget okoznak, mert belógnak a képbe bizonyos autóknál, ezért is választottam a Lotust a ligára. Ferrrarinál, Mekinél, Red Bullnál is magasan van a tükör.De mindezek ellenére már az elejétől élvezem ezt a nézetet, mert így élvezetesebb és a 2011-esben tapasztalhatónál azért feljebb van, épp pont jó.
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3824 üzenetére
akkor 4+X, ahol 4 az ismert, X a számomra nem ismertek száma
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3685 üzenetére
Azonnal rendőrt hívtam, jött egy járőr páros, utána rá 2 órára jött 2 helyszínelő. Mondták, hogy ha nincs használható nyom, akkor bszhatom (1,2 M Ft).
Ezért fordultam a horgászportálokon a "kollégákhoz", mert egyrészt tudják miről van szó, másrészt talán belefutnak egy-egy hirdetésbe, amibe én nem.
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3562 üzenetére
Köszönöm a megértést, tényleg benéztem ezt csúnyán
, még mindig rosszul érzem magam miatta nagyon, még egyszer is elnézést kérek mindenkitől
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3541 üzenetére
Azért löktek ki, mert te egy PH! - s , köcsög, noob vagy, nem pedig tökéletes gocompete - s, vagy w2w - s. .. ennyi ... egyébként az utóbbiak közé, csak minimum agysebészi doktorátussal lehet bekerülni, olyan magas ott az IQ szint.
Tudod, pont az ilyen emberek miatt van a magyaroknak olyan "jó" hírük a pc - s játékok világában .... is ... pl. BF3 - ban van olyan szerver - és egyre több - ahonnan csak , és kizárólag azért bannolnak ki, már az első 1 percben, mert MAGYAR vagy ... ez nem kacsa, aki nem hiszi el , keressen erre rá a fórumban. Gondolom ott is ment a tisztességes, etikus játék
-
Ventru
tag
válasz
Nem értem én ezt ,hogy a csicsába velem nem akad össze egyikőjük se
most játszottam, kigyoval w2w meg még 1 w2w véssel, meg ratam szal többen,de simán elmókáztunk egymással,de semmi durr vagy ilyesmi .érthetetlen.............
,na,de nálam remélem így is marad
-
válasz
wheel to wheel...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Ez a W2W liga ez mi??
Whole Too Wild...
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3472 üzenetére
Én kontrollerrel tolom karácsony óta, nem a legolcsóbbal, nem is a legdrágábbal, a lényeg:
X-INPUT - os legyen, a direkt input nem elég ... az x-input lényege, hogy a két "ravasz" is analóg, magyarul a jobb oldali pl. a gáz, bal oldali a fék, és ezekkel finoman lehet adagolni mindkettőt. Egy átlag kontrollernél ezek a ravaszok nem analógok, azoknál csak annyi előny lenne, hogy finomabban lehetne kanyarodni ... ezekkel az xinput -o s kontrollerekkel már megközelíthető - szerintem - a kormány.
Eredménye nálam bőven van, lásd pár hsz - szel feljebb
Igaz ez se mérvadó, mert itt van giigz ufo fórumtársunk, aki laptop bill. - el is agyonver
...
Nekem ilyet hozott a Jézuska, ami 8k volt a szombathelyi MM - ban.
szerk.:
Ilyenek még - ha jól tudom - az Xbox kontrollerek, meg a Logitech - ek, csak azok már drágábbak.szerk.2:
Jim74
Ne stresszelj, mester, közhelynek tűnik, de ehhez a játékhoz tényleg idő kell, meg türelem ... sok, sok türelem ... nem ma kezdtem a pc -s játékokkal való játékot, de ez az a game, amiből 10 esetből 8 - szor, ALT + F4 - gyel léptem kiMeg az a különbség csak 2 tized ...
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #3402 üzenetére
Azért írtam ,hogy sztem alaplapi bibi .
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3383 üzenetére
nem félrehúzódásokból állnak állnak majd a futamok
Erről szó nem volt, azt írták többen, hogy amikor a fehér nyíl mellettük volt, akkor már nrm húztak rá azíre, mert tudták, hogy van mellettük valakikeményebb, de még sportszerű küzdelmeket
Ebből az egyik hiányzott csak ... -
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3341 üzenetére
Hobo mesterrel szerintem példa értékű versenyt futottunk monzában. hagyott helyet ha előztem, és viszont, ha láttam, hogy a fehér nyíl mellettem van. több körön át. Sith pl simán lehúzódott, ha lekörözés volt...
a w2w gyerekek meg.. medve az elején kb abba nem szállt bele, aki messze volt tőle, roly meg kb szarta le, ha mandínerből veszi be a kanyarokat.
ezek olyan versenyek, ahol visszaadjuk a helyet egymásnak, ha szabálytalan az előzés. ezeknek a srácoknak ez elképzelhetetlen.
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3341 üzenetére
Steady74 diplomatikusan megfogalmazta a lényeget, minden benne volt, de hogy nyugodtan aludjál
, nem veled volt a gond
Szerintem szerencse, hogy nem volt fenn mindenki egy TS - en, mert ott minden lett volna, csak szép magyar beszéd nem ... azt se vetted észre, hogy az egyik verseny előtt kiszavazás indult az egyik versenyzőre ?
Ilyen itt még sose volt ... sőt ...
giigz
Köszi a bíztatást, majd talán hétvégén előveszem megint a játékot, de vasárnap előtt tuti nem ... ez a mai este most elég volt 2 napra is -
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3278 üzenetére
Jöhet ő is, csak akkor az emberek 80%-a megismeri a kék zászlót 5 körös futam alatt is
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3274 üzenetére
Gyere csak ...
-
válasz
werszomjas #3254 üzenetére
Köszönöm
Sith7:
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3233 üzenetére
ok, lehet félreérthető voltam, szóval 3 féle váltó van a játékban
automata
manuális
automata és manuális .... ez a 3. ez milyen váltó ? -
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3229 üzenetére
Jó kis mix volt
Egy kérdés:
Ez milyen váltó ?
automata és manuális váltó -
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3229 üzenetére
Ügyesen vezetsz!
Az a brazil verseny nem volt semmi, négyen elfordulni az egyes kanyarban
majd felteszem az én verziómat is.
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #3188 üzenetére
Urak köszönöm szépen a mai estét
videókat holnap pakolom ,vagyis ma fel a youtuberaLesz benne egy két érdekes dolog
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #3136 üzenetére
Igen de az elsőt elutasítottak
De ez is jó lett szerintem .
sith7
majd holnap este nyomjuk . -
kovi831
aktív tag
válasz
werszomjas #3070 üzenetére
Ilyen beállításokat a Brazil nagydíjra is tudnátok adni?
-
Shadahin01
csendes tag
válasz
werszomjas #3054 üzenetére
11-5, 11-11, 1-9-1-6, 2,9-0,9 0,05-0,20 1:33.889-et sikerül kihoznom gyakorlón de még biztos lehet finomítani meg a féktávok se úgy mennek ahogy kéne...
-
Fang
aktív tag
válasz
werszomjas #2970 üzenetére
Köszönöm
én úgy érzem mintha nagyon hirtelen, a fékpedál útjának már az első 30-40%-ánál padlóféket érezne, ennek a folyamatosságán esetleg lehet állítani a logitech szoftverében? (a játékban a kormány mint periféria ki van kapcsolva mert bekapcsolva nekem vezethetetlen, tehát az ottani beállítások nekem nem segítenek) -
Ventru
tag
válasz
werszomjas #2915 üzenetére
Kösz szépen
így már világos
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #2904 üzenetére
Versenybaleset
-
Nunder
őstag
válasz
werszomjas #2821 üzenetére
Na azt még nem is láttam futás közben, úgyhogy volna mire gyakorolni
Igyekszem ott lenni.
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #2814 üzenetére
Dehogy lehet
Közelíteni talán tudom, de 0/24 játszhatnék, akkor sem lenne meg a kormányos idő...
(#2815) Trihorn: Egyelőre virágboltim van, és laptopról játszom. Jövőhéten jön meg a procim, ezzel az asztali gép is készen lesz. Ha megvan a gép, utána veszem meg a játékot.
Köszi mindenkinek, ki is jár a dicséret, szenvedtem vele vagy 35 percet.
-
Blank84
csendes tag
válasz
werszomjas #2803 üzenetére
Max a steam guard fog összekavarodni. Mindig amikor másik gépről jelentkezel be a profilodba kapsz mail-ben kódot, amit ha nem irsz be nem tudsz bejelentkezni. Ha ki lehet kapcsolni a steam guardot akkor nem gáz, amúgy minden alkalomal irkálhatod a kódot.
-
Shadahin01
csendes tag
válasz
werszomjas #2670 üzenetére
Lehet vele.Minél többen nézik meg a videódat annál több pénzt kapsz.De csak akkor ha végignézik a reklámot és nem nyomják el 5 sec után.
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #2670 üzenetére
Használj adblockot és nincs reklám
jó nekem a c liga
amúgy elkeféltet a rangsoroló futamot "büntetés 1 teljes kör szárny nélkül és ide jutottam" -
Shadahin01
csendes tag
válasz
werszomjas #2656 üzenetére
majd karácsonyra...addigra talán kiforrja magát
-
djrobaa
aktív tag
válasz
werszomjas #2637 üzenetére
Mikor gurultok esténként? Jönnék én is ha lesz rá lehetőség, de csak ha a segítségeket lehet használni.
Bár az élmezőnyt ugysem zavarnám, sőt még a közepet sem.
-
HaZsolt
őstag
válasz
werszomjas #2637 üzenetére
Multi kormány nélkül mennyire nehéz? Akinek csak kontrollere van nem indul hátrányból(pár tized) ?
-
válasz
werszomjas #2606 üzenetére
Köszönöm a választ, természetesen a Többieknek is
Ez a TT-s, szellemautó betöltős verzió tetszik, szerintem abból tudnék a leggyorsabban a legtöbbet tanulni.
Először be kellene lőnöm a kormányomat, mert sajnos, amik itt közzé lettek téve, valahogy nekem nem jöttek be (vagy nagyon bennem maradt még a 2011 irányítása), aztán jöhet a pályabetanulás, majd a normális köridő elérés (nálam ez azt jelenti, hogy a PH-s középmezőny végébe beleférjek
).
A versenyeken való viselkedést az thiszem a Grid-ben és a 2011-ben elég jól elsajátítottam, úgyhogy azzal nem hinném, hogy gond lenne. Aki ismer GRID-es időkből, az alá tudja támasztani, hogy nem az a "direkt ráhúzom az autót a másikra, ha gyorsabb" típus vagyok
.
-
D5
aktív tag
válasz
werszomjas #2594 üzenetére
Köszönöm
-
karilla88
tag
válasz
werszomjas #2564 üzenetére
Tegnap esti GoCompete futam
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #2562 üzenetére
oh, azt hittem, hogy ha itt közzéteszem a linket, akkor látjátok. No átállítom.
Szerk.: Na talán most
-
Balazsrbr
csendes tag
válasz
werszomjas #2554 üzenetére
nekem pár ezer híján a dfgt volt annyi..
-
jimmy5
aktív tag
válasz
werszomjas #2552 üzenetére
Melyik cégtől rendelted és mennyibe került ?
-
válasz
werszomjas #2461 üzenetére
Kipróbáltam, de nekem nagyon könnyűnek tűnik a kormány és a középállásból már minimális elfordításra is nagyot mozdul az autó, legalábbis én úgy érzem.
-
válasz
werszomjas #2375 üzenetére
Most látom, hogy csak a boltokban érvényes, webshopban nem...
Ma már biztosan nem tudok elmenni egyik üzletükbe sem -
válasz
werszomjas #2375 üzenetére
Ha ma rendelem meg és holnap veszem át, akkor is él a 25%?
-
válasz
werszomjas #2363 üzenetére
Még mindig fennáll az egyetlen ideális ív probléma?
-
válasz
werszomjas #2281 üzenetére
Igazad van warezzel kapcsolatban. Ráadásul ebayen már 27 USD-ért elérhető a lemezes verzió. Ha öten összeállnak, akkor még a postázási költség is csökken, így akár 5k alatti árat is ki lehet hozni. Aki komolyan szeretne foglalkozni a játékkal, ennyit simán költhet rá.
-
Ventru
tag
válasz
werszomjas #2281 üzenetére
+ támogatom a véleményed teljes mértékbe,ha nem a demoból indulok ki
-
cNpowa
tag
válasz
werszomjas #2200 üzenetére
Igen ez spect.De a jelenlegi kör-t nézzétek. Vicc hogy ilyen bugos
-
djrobaa
aktív tag
válasz
werszomjas #2149 üzenetére
Köszi. Holnap este kifogom próbálni.
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #2098 üzenetére
Íme egy példa, hogy egy két idióta hogy tönkre teheti mások versenyét. Mondjuk aztán egy jót küzdöttem, de ha nem lett volna akció...
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #2098 üzenetére
valahogy össze kéne jönni így esténként
+1
-
válasz
werszomjas #2084 üzenetére
Nade ha full, akkor 3 szabadedzés kellene legyen, és pont az a bajom, hogy miért csak egy van? Na mindegy, ez van..
-
cNpowa
tag
válasz
werszomjas #2064 üzenetére
kibírta volna azt a fél órát kint
Én 6.lettem
Sok sikert!
-
válasz
werszomjas #1968 üzenetére
Degresszíven kell fékezni, azaz ahogy lassulsz, emeled el a féket. Akkor nem blokkol.
-------------------------
Nos, kipróbáltam végre én is. Hát, szokni kell keményen, meg vannak benne elég nagy szamárságok. Most ha már mindenki kínában nyomja, ott toltam kicsit én is. 1:34:9xx-et sikerült összekaparnom, szóval egyelőre nem túl acélos
Van még benne az tuti, de hogy hogy mentek ti 2-3 másodperccel jobbakat, elképzelésem sincs..
Viszont az első rohadtul idegesítő dolog. Mi az már, hogy lesodródok a külső ívre a pálya szélére, és 30-al lehet visszadöcögni az aszfaltozott bukótéren? Arról nem is beszélve, hogy a kocsi fele se megy le, de már szórja az invalid lap-ot, bezzeg a célegyenes ráfórdítón úgy szánkázok keresztbe, ahogy jólesik, azért semmi
Van olyan kanyar, hol meg lelóg fél kerék, és már érvénytelen kör..Ja, és DFGT, 360°, linearity 50%, a többi ízlés szerint 1-5% között. Profilerben azt lőttem be, amit fentebb Trihorn mutatott, plusz az FFB is úgy van állítva.
Viszont a 300° nekem túl direkt, azért 360-ra tettem, de lehet 400 lesz belőle. -
Trihorn
tag
válasz
werszomjas #1968 üzenetére
Régebben nálam is sokszor előfordult, hogy blokkoltak az első kerekek.
Két dolog miatt lehet.
Az egyik amikor rossz ütemben(túl lassan) váltok vissza.
A másik, amikor nagyon lenyomom a féket ha el van tekerve a kormány.
Minél jobban el van tekerve a kormány annál kevésbé lehet lenyomni a pedált, különben blokkol.
Idő kérdése az egész, még az elején rengetegszer előfordult velem is, de azóta már hozzászoktam. -
Trihorn
tag
válasz
werszomjas #1965 üzenetére
Sajnos nincs róla videó de hamarosan fogok majd feltenni.
Az a trükkje, hogy egyesben fékezed bele a kanyarba, viszont amint gyorsítani kezdenél egyből dobni kell neki a kettest. -
sith7
félisten
válasz
werszomjas #1883 üzenetére
Este 9 körül
-
ЯΞD
senior tag
válasz
werszomjas #1883 üzenetére
A steam naprakészen tartja a játékokat. Amint elérhető frissítés hozzá letölti, telepíti. Neked annyi a dolgod, hogy játsszál...
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
werszomjas #1851 üzenetére
Ezt még majd eldöntöm
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #1782 üzenetére
a kormány ne tartson vissza, én is bill - el tolom, gyere csak ...
-
GuruZone
őstag
válasz
werszomjas #1660 üzenetére
7000-ért már tudok kódot! Én még kivárok!
-
válasz
werszomjas #1594 üzenetére
Ebay. Anno a Dirt 3-is ott vettem megjelenés után pár héttel kb. 5,5k-ért.
-
polonic
félisten
válasz
werszomjas #1305 üzenetére
Ez nem így megy steamnél.
Ha letörlöd és újra felrakod, akkor alapból a legfrissebb patchelt játék fog letöltődni steamről.
-
C0d3r
addikt
válasz
werszomjas #1286 üzenetére
Codemasters fórumon megtalálható, szép kis lista.
-
cNpowa
tag
válasz
werszomjas #1286 üzenetére
ez az hogy nincs...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #1205 üzenetére
A Steam jó ötlet, a játék miatt úgyis regelni kell... Akkor pedig egyszerű... Meg is csinálom a PH! csoportot
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #525 üzenetére
Jaja, jól indult aztán Törökországban a Live végleg elvettem a kedvét sok embernek, köztük nekem is. De a Maláj, és Kínai Nagydíj adta nagyon
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #233 üzenetére
En meg billentyűzettel tolom.
-
munky
őstag
válasz
werszomjas #148 üzenetére
A Steam szerint közel 80 órát játszottam az F1 2011-el (többnyire egyjátékos módban), de piros zászlót ma láttam először, amikor rákerestem az ilyen videókra "tecsőn".
[link] Ezek szerint nem sokat tett ez hozzá a játékhoz.
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #148 üzenetére
~ 10 nap a demoig!!
Ejjj, b@szottul várom már.
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #128 üzenetére
Nekem is most lesz alaplap, proci, ram, vinyó vásárlás, tehát kb. minden csere, egyelőre még a HD 4850 marad, de az sem sokáig már...
2 hét és F1!!
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #57 üzenetére
Igazából tavaly is egész júliusban az az egy hír volt, hogy kaptunk egy gameplay videót
Vagy most az sincs? Nem tudom már pontosan, én idáig még csak pár képet láttam, de mintha rémlene valami videó, de tényleg nem tudom most...
-
ftomi74
tag
válasz
werszomjas #47 üzenetére
Csak beta lesz (8k-ért), ahhoz nem csinálnak demot
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest