- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
terencehill
tag
valaki megtudja mondani hány giga lesz a demo és éjféltől lehet letölteni?
-
jozsi252
veterán
válasz
RevolutioN2 #194 üzenetére
Egy képet csinálnál róla hogy milyen? Nagyon érdekelne
Jónak hangzik.
-
válasz
RevolutioN2 #194 üzenetére
Bérgyártást vállalsz?
-
RevolutioN2
tag
válasz
jozsi252 #193 üzenetére
Munkahelyemen csináltam egy kis minden irányba állítható állványt direkt a kormányhoz. Beállítom, alágurulok székkel és voila. összesen 4500 Ft volt, le van porszóratva fehérre, és mivel 4-es falvastagságú ko csőből van sokkal sokkal erősebb és masszívabb mint a 25k-s konkurencia
És még csak nem is csúnyább
-
jozsi252
veterán
válasz
RevolutioN2 #192 üzenetére
Amikor a tv-n játszol akkor hogy oldod meg a kormány rögzítését a tv elé?
Csakmert nekem is van egy 40 colos LED-tv-m és F1-nek gyönyörű képe van rajta. Viszont ugye azért nemakarok venni sok tízezer forintért cockpit-et.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #190 üzenetére
Teljes mértékben osztom a véleményed
-
Djmarko
tag
Én szerintem jobb az xboxon játszani mint pc-n.
Én mindkettőn játszottam már a 2011-el és xboxon jobban bejött.
Szebb grafika, sokkal jobban lehet élvezni.
Ne fikázza senki az xbox grafikát mert nem mindegy hogy egy szaros 22colos monitoron át küldi a grafikát vagy egy 40-42colos tv-n át.
Szerintem xboxra jobban megéri.)))
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #183 üzenetére
honnan tudod, hogy a valóságban nem ilyen??? 300zal mennek, vezettél már ilyen autót??
hát gyerekek, ez tényleg olyan lesz, mint amit várunk, de azért megvesszük
-
stefi76
aktív tag
Hát gyerekek, nem a konzol fikázása végett, de szerintem xbox-on a demo nem olyan hű de szép illetve eléggé döcögős:
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Mr.Mercury #181 üzenetére
Megint ez a fátyolos buzi grafika
-
válasz
Mr.Mercury #181 üzenetére
Hát, ha így fog a játék is kinézni, és nem lesz bugos, mint a 2011, akkor még talán meg is veszem...
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
giigz
veterán
Holnap demo!!
-
Sziasztok!
Ha semmilyen steam-es játékom nincsen még, sőt még nem is regisztráltam a steam-re, akkor egy friss regisztrációval le fogom tudni tölteni a demót?
Előre is köszönöm segítséget.
-
RevolutioN2
tag
válasz
hermanyi #174 üzenetére
Nemtudom. Én még erre utaló videót nem láttam, de lehet, hogy én tévedek. Szerintem pc-n a beállítások függvénye lesz, tehát maxon látszódni fognak normálisan. Én idáig csak a konzolos verziókat láttam ott pedig nem csodálkozom, hogy nincs normális tükör hisz épp elég a csaffadt kis konzolnak feldolgozni az előtte lévő textúrákat nem még a mögötted jövőket is
Valami olyasmit olvastam, hogy idén nem egy sima konzol átiratot kapunk, hanem rendesen megdolgozzák pc-re is. Bár Codiéknál ezt sohasem tudni.
Demóval kapcsolatban is lesz egy kis félelmem, kiadják-nem lesz jó- majd azt mondják, hogy ezek csak a demo hiányosságai és majd kapunk egy második demot 8 gigában amiért pedig már fizetnünk kell
-
ЯΞD
senior tag
válasz
RevolutioN2 #172 üzenetére
Elképzelhető... És remélem igazad van.
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok itt is.
Csak nekem tűnik úgy, hogy 2010-hez hasonlít a graf? Mintha visszakerült volna a fátyol csak most nem sárgás...
HPC: Igen cockpit jó lett de a tükrök még mindig xart se érnek.
-
HPC
tag
válasz
Mr.Mercury #169 üzenetére
Cockpitből iszonyatosan hangulatos lett. Az új hangok sokat dobnak az élményen szerintem.
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
RevolutioN2
tag
Az egyszer biztos, hogy nagy kockázatot vállaltak ezzel a demoval. Akár még jót is jelenthet. Minden bizonnyal a legnagyobb és legörvendetesebb dobásuk a GFWL száműzése, amivel talán megalapozhatják a normális bajnokságok jövőjét.
Egyébként a folytatással kapcsolatban tudunk valamit? Ha jól emlékszem csak 3 évadra kapták meg a jogokat?
-
HPC
tag
A demo előbb jön. 11/09/12
-
munky
őstag
válasz
Mr.Mercury #157 üzenetére
Azért az durva, hogy a Mclaren első vezetőszárny nélkül is kint marad a pályán és még támadja is a Parabolicából kijövet az előtte haladót. Ez inkább csalódást keltő videó volt, kedvcsinálónak semmiképp nem nevezném.
-
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury #157 üzenetére
Mondjuk az fsza, hogy a tükörben nem látszik a pályán kívül egyik autó sem, kivéve ha már5 század másodpercre van. biztos beállításfüggő, de akkor is már...
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
disco-fan
csendes tag
sziasztok!Megvettem a f1 2011-et ami nem volt olyan hű de jó de szerintem jobb volt mint a 2010.Ekkor láttam a youtubon a f1 2012-es játékról néhány videót.Csak közbe láttam ezt az oldalt ahol azt írják hogy az csak szeptemberben fog megjelenni.Légy szíves mondjátok meg hogy akkor most létezik-e xbox 360-ra f1 2012 vagy csak szeptemberbe lesz.Előre is köszi
-
Mr.Mercury
aktív tag
Én kb 50 órát játszottam vele, igaz ez mind karrier volt. Ezalatt kb. 3-4x volt piros zászló, mindig tömegbalesetnél. Szerintem jó volt, hiszen legtöbbször a valóságban is piros zászló van, olyankor. Nem tudom mi bajuk volt vele, de hát hátha kompenzálják majd több más dolog javításával. :-)
-
munky
őstag
válasz
werszomjas #148 üzenetére
A Steam szerint közel 80 órát játszottam az F1 2011-el (többnyire egyjátékos módban), de piros zászlót ma láttam először, amikor rákerestem az ilyen videókra "tecsőn".
[link] Ezek szerint nem sokat tett ez hozzá a játékhoz.
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #148 üzenetére
~ 10 nap a demoig!!
Ejjj, b@szottul várom már.
-
fess
őstag
válasz
Mr.Mercury #146 üzenetére
Én nem találkoztam piros zászlóval,de jó kérdés,ha már benne volt,kész volt,akkor miért nem hagyták benne. Bugos volt?
-
Nunder
őstag
Hol érdemes előrendelni? Mert én a CD Galaxistól kértem értesítést, ott 7990-ért mérik, plusz a futár. 576-ban láttam 8500-ért még. Ti honnan szereznétek be?
-
zazahoho
őstag
válasz
Mr.Mercury #137 üzenetére
Ezek az infók jól hangzanak
.
-
TOTAL LOKI
tag
válasz
Jól hangzik.
Mondjuk azt nem értem, miért kell a karrier módot vissza "butítani"?Anno, még olyan hülyeségek is szárnyra kaptak a Codinál, hogy lehet majd sétálni a paddockban.
Pedig, hangulati szempontból, egyértelműen tovább kellett volna fejleszteni a múlt évbe elkezdet paddock dolgot.
-
giigz
veterán
válasz
Most ez a kis leírás nagyon meghozta a kedvemet, ha nem csak mese, akkor igen ígéretes lesz.
-
werszomjas
addikt
-
Mr.Mercury
aktív tag
Helló!
Linkeltem az F1 2011 topikhoz is, de valóban jobban illik ide: néhány info a játékról, ha valakinek még nem lenne minden tudás a birtokában róla.
-
polonic
félisten
Üdv!
Nagyon nem követtem semmi infot a játékokról. Nem is foglalkoztam egy jó ideig semmivel.
Ezzel a résszel sem vagyok tisztában.
Mit vártok ettől a játéktól, megéri a vételt? Milyen új dolgok lesznek "elvileg" benne.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #133 üzenetére
Sokan ezt tippeltük, és be is jött, új autók, pilóták benne lesznek, de ezzel el is lövik az összes puskaporukat
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #130 üzenetére
Fizika 0, és valamiért nekem a grafika is nagyon ocsmánynak tűnik ebből a videóból...
-
Motion_Blur
félisten
F1 2012 - Spa-Francorchamps Hotlap Video
Ez egy 1:53-as kör, teljesen félreállított autóval és sétakocsikázással. Első blikkre ebből még le lehet kapni olyan 10 mp-et simán.
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #128 üzenetére
Nekem is most lesz alaplap, proci, ram, vinyó vásárlás, tehát kb. minden csere, egyelőre még a HD 4850 marad, de az sem sokáig már...
2 hét és F1!!
-
werszomjas
addikt
na végre beléptünk a megjelenés havába, lassan leporolom a dfgt -t
-
munky
őstag
A menü elég pofásnak tűnik, az kifejezetten tetszik. A többi viszont egyelőre erősen "marketinghalandzsának" hangzik. Az időjárási rendszerről például már minden évben elmondják, hogy előfordulhat hogy a pálya egyik fele vizes, míg a másik száraz, meg hát amúgy is tök király az egész, viszont ebből még nem sikerült tapasztalnom semmit egyik részben sem. A hangok szerintem gyengék voltak eddig mindegyik évben, pedig óriási szerepük van. Még ezzel a körítéssel is eszméletlen sokat dobna rajta, ha a valódi motorhangokat vennék fel belsőkamerás felvételekből. A BF3 jó példa ilyen szempontból, mert ott tényleg rámentek erre, és durva az eredmény hangulat szempontjából, bár az egy FPS, ez érvényes lenne egy autóversenyre is. Szóval a hangokra sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetniük ennél, de gondolom ez extra pénz lenne és nem ér nekik annyit. A kocsik kezelését majd csak kipróbálás után tudjuk meg úgy is. Nekem azzal sok gondom nem volt, mert nem várok vérbeli szimulátort. A tavalyi viszonylag jó iránynak tűnt ilyen tekintetben, bár talán lehetne kicsit kevesebb tapadás. Mindenesetre várom a demót, az után talán okosabbak leszünk.
-
giigz
veterán
válasz
Steady74 #125 üzenetére
Nekem meg azok a Ferka hangok voltak a kedvenceim.
Engem az idegesített, hogy annyira erős a hangzás, és semmi köze a valódihoz. Tudom, hogy nem csinálhatnak megegyező hangokat, de akkor legalább valami hasonlóság lehetne, mert tényleg, a hangok nagyon gyengék, és hát azért a F1-ről beszélünk, ehhez a hang is hozzátartozik.
-
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #123 üzenetére
Ajj csak játszanánk már.
2 hét és demo, mindjárt itt lesz.
-
giigz
veterán
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #120 üzenetére
Remélem is!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #119 üzenetére
Remélem hogy nem az lesz mint a 2011-nél... kijött a játék, még aznap 1:25-ös idő volt Spa-ban
multizást szerintem most kicsit még hanyagolom majd, első 2 hónapban minden pályán csak TT-zni fogok és megpróbálok odakeveredni a Leaderboard elejébe. Vixennel vállvetve természetesen
"Azért hátha meg tudlak már végre szorítani majd valahol
"
Ha folytatódik a tendencia (2010=>2011) akkor ez nem is lehet kérdés
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #118 üzenetére
Szerintem nem kellene beleüljél... gondolj bele: tekersz egy kört, amit kitesznek a netre, meglátják az emberek köridőt, és elmegy a kedvük a megvásárlástól
Azért hátha meg tudlak már végre szorítani majd valahol
-
Motion_Blur
félisten
[link] - ide azért beülnék ha lenne rá lehetőségem... csak egy fél órát adnának valamelyik pályán
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #116 üzenetére
Igaz...
Várom már nagyon a játékot, de nekem úgy tűnik, hogy sok újítás nem lesz, talán a hibákat kijavítják, meg ugye jön a steam, egy jó bajnokságot hátha sikerül összehozni majd.
-
Motion_Blur
félisten
Ha ilyen fizikával adnák ki az F1 2012-t, kb. tized annyian játszanának vele mint a 2011-el. Sajnos...
Újabb videó: On Board Lap of New US Grand Prix circuit, Austin, Texas
mod: valszeg a legnagyobb hibát, a pályalevágásokat nem javították
-
giigz
veterán
Azt nem értem, hogy ha az rFactor meg tudja csinálni, akkor a F1 miért nem?
Ez már grafika, és fizika: rFactor 2 Beta - Spa - '68 F1 (Max Settings @ 1080p)
-
giigz
veterán
20 napon belül itt a demo.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #102 üzenetére
Úgy "érzem" a fizika kicsit a szim fele változott, mert elég idegesen viselkedik néha az autó. Bár nem tudom itt állítottak e valamin, de néha kigyorsításkor el el táncol a gép. De lehet csak kormány beállítási hiba. Majd ki fog derülni.
Egyébként én is várom.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
RevolutioN2 #100 üzenetére
3:35-nél féktávon kicsit füstölt azért a bal első kerék.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #102 üzenetére
Na akkor ezzel a fsz kilesz... 7/11 mindenhol... na mindegy, meglátjuk
Ftomi: Üdv, rég hallottam felőled!
-
Motion_Blur
félisten
Én nagyon várom... hogy ismét befizethessem a Codinak az évi 10K-t
A videó alapján nem igazán változott a fizika. Többször is megnéztem, kb. ugyanarra számíthatunk szerintem. Én azért várom, hogy megint legyen egy kis kihívás TT-ben
Szerintem nyugodtan lehet majd ugyanazokkal a setupokkal menni mint a 2011-ben
-
ftomi74
tag
Szerintem legalább olyan árkád a játék mint a 11, ebben a videóban is csúnya levágások vannak, és a beharangozott autobraking a füvön...supermario. Setupot sem merik megmutatni, equal cars kérdéseknél is csak hablatyolnak...
Demot kipróbálom, de szerintem ennyi lesz nekem innentől ez a széria.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest