Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Én is próbáltam ma multizni, de a helyzet siralmas.
Nem nagyon volt olyan rajtom, hogy szándékosan ne toljanak meg hátulról a rajt után többen is és még húzzák rám a kormányt. Jó esetben nem kapok érte büntetést, rossz esetben bünti + kis szárny törés, onnan kuka is a futam.
Már inkább indulok a legvégéről, első kanyarban elengedek mindenkit és utána kezdem a versenyt, úgy talán túl lehet élni. Bár ilyenkor jó, mert sorra forognak ki előlem az emberek, de az elsőket már elkapni lehetetlen

Ha meg sikerült az első kanyart túlélni , akkor meg futam közben lost connect
Nem tudom az most a külföldi host-ok miatt van-e, de elég megbízhatatlan még mindig ez a multi 
Itt a magyarokkal meg az a gond, hogy szanaszét játszunk, vagyok valahol és két külön meghívást is kapok barátoktól, mindenhol kószál 1-2 magyar magában, valahogy össze kéne jönni így esténként

Új hozzászólás Aktív témák

- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Ubuntu Linux
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem tudom az most a külföldi host-ok miatt van-e, de elég megbízhatatlan még mindig ez a multi