- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Én is próbáltam ma multizni, de a helyzet siralmas.
Nem nagyon volt olyan rajtom, hogy szándékosan ne toljanak meg hátulról a rajt után többen is és még húzzák rám a kormányt. Jó esetben nem kapok érte büntetést, rossz esetben bünti + kis szárny törés, onnan kuka is a futam.
Már inkább indulok a legvégéről, első kanyarban elengedek mindenkit és utána kezdem a versenyt, úgy talán túl lehet élni. Bár ilyenkor jó, mert sorra forognak ki előlem az emberek, de az elsőket már elkapni lehetetlen

Ha meg sikerült az első kanyart túlélni , akkor meg futam közben lost connect
Nem tudom az most a külföldi host-ok miatt van-e, de elég megbízhatatlan még mindig ez a multi 
Itt a magyarokkal meg az a gond, hogy szanaszét játszunk, vagyok valahol és két külön meghívást is kapok barátoktól, mindenhol kószál 1-2 magyar magában, valahogy össze kéne jönni így esténként

Új hozzászólás Aktív témák

- Motoros topic
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- LEGO klub
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tudom az most a külföldi host-ok miatt van-e, de elég megbízhatatlan még mindig ez a multi