- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #1937 üzenetére
Köszi, de most a 28.474-et javítottam 28.340-re
-
sith7
félisten
Ti nem is emberek vagytok ....
... F1 droidok
-
giigz
veterán
3 tizedet javítottam a kínai pályán TT-ben, így most: 1:33.431.
9 perce léptem be a játékba, hátha van még benne...
-
mokus1
addikt
Brazil pályára van valakinek fasza beállítása?
-
Ez mentés elszállás már tényleg a szánalmas kategória...
Remélem, ha lejár a joguk, akkor valami normálisabb fejlesztő csapat kapja meg és csinálnak egy jobb játékot... -
Steam-es STCC-vel nincs gond. Javítottam is az időmön
-
Ventru
tag
A ló.....x van. megint összeomlott a steam? vagy most csak nekem? minden oda lett
-
Steady74
addikt
Nem tudom, hogy vagytok vele, de engem a multi része készít ki.. illetve az, ahogy a szeróket jelzi. sokadjára szívtam meg tegnap, hogy lobby-t mutat a lista, belépek, ott meg azt írja, hogy már a 2. körben vannak.. tegnap össz-vissz 2 futamot tudtam menni. több, mint bosszantó...
-
válasz
werszomjas #1968 üzenetére
Degresszíven kell fékezni, azaz ahogy lassulsz, emeled el a féket. Akkor nem blokkol.
-------------------------
Nos, kipróbáltam végre én is. Hát, szokni kell keményen, meg vannak benne elég nagy szamárságok. Most ha már mindenki kínában nyomja, ott toltam kicsit én is. 1:34:9xx-et sikerült összekaparnom, szóval egyelőre nem túl acélos
Van még benne az tuti, de hogy hogy mentek ti 2-3 másodperccel jobbakat, elképzelésem sincs..
Viszont az első rohadtul idegesítő dolog. Mi az már, hogy lesodródok a külső ívre a pálya szélére, és 30-al lehet visszadöcögni az aszfaltozott bukótéren? Arról nem is beszélve, hogy a kocsi fele se megy le, de már szórja az invalid lap-ot, bezzeg a célegyenes ráfórdítón úgy szánkázok keresztbe, ahogy jólesik, azért semmi
Van olyan kanyar, hol meg lelóg fél kerék, és már érvénytelen kör..Ja, és DFGT, 360°, linearity 50%, a többi ízlés szerint 1-5% között. Profilerben azt lőttem be, amit fentebb Trihorn mutatott, plusz az FFB is úgy van állítva.
Viszont a 300° nekem túl direkt, azért 360-ra tettem, de lehet 400 lesz belőle. -
Trihorn
tag
válasz
werszomjas #1968 üzenetére
Régebben nálam is sokszor előfordult, hogy blokkoltak az első kerekek.
Két dolog miatt lehet.
Az egyik amikor rossz ütemben(túl lassan) váltok vissza.
A másik, amikor nagyon lenyomom a féket ha el van tekerve a kormány.
Minél jobban el van tekerve a kormány annál kevésbé lehet lenyomni a pedált, különben blokkol.
Idő kérdése az egész, még az elején rengetegszer előfordult velem is, de azóta már hozzászoktam. -
werszomjas
addikt
válasz
Trihorn #1966 üzenetére
Igen, ezt most az USA videódban megfigyletem, az 1-es fokozatot nem is használod kigyorsításkor, de még fékezéskor sem nagyon, én meg mindenhol úgy gyorsítok ki, 2esben alulkormányzott az autó és nem tudom bevenni a kanyarokat.
Ha a kanyarban azonnal felpakolom 1-ből 2-esbe ott meg nincs fordulat és alig akar gyorsítani.
A másik pedig, hogy nálam rengeteget blokkolnak az elsők, ugyan az a setup mint nálad, a pedálom rendben van, tehát nem azt csinálja, hogy kisebb benyomásra is már maximálisat fékez, ezzel szemben néha már egy kisebb fékezésnél is blokkolnak a kereke a kanyar bejáratán. Ez azzal van összefüggésben, hogy hanyadik sebességi fokozatban fékezel??
Bár nekem DFGT van, a G27nek gondolom komolyabb a pedál része is.
Mindenesetre várom majd a videót, van még mit tanulni
-
Dj Sügi
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Melbourne-re valaki setup-ot tudna írni?
Másik, hogy akármennyire hátra állítom a kocsin a fékerőelosztást az első kerekek a legapróbb pedálérintésre is blokkolnak, (kigyorsításnál rendben van minden, nem forog ki a hátulja) és ha teljesen hátul van a fékerő, akkor fékezésnél még pluszban tök instabil is lesz a hátulja és folyton ki akar törni oldalra, erre valakinek valami tippje? (Formula force ex kormánnyal tolom)
Még valami, hogy akárhányszor kezdem el a karrier módot már az első szabadedzésen megeszi a motort a kocsiban, másnál is van ilyen BUG?
Boxban 99%-osnak írja, hőmérsékletei full jók, max 15 kör van benne, és mindig elkezdi eregetni a füstöt magából majd a végén mindig elszáll...)Köszi!
-
Trihorn
tag
válasz
werszomjas #1965 üzenetére
Sajnos nincs róla videó de hamarosan fogok majd feltenni.
Az a trükkje, hogy egyesben fékezed bele a kanyarba, viszont amint gyorsítani kezdenél egyből dobni kell neki a kettest. -
Trihorn
tag
Sikerült megfutnom az eddigi legjobb köröm Austinban.
Sajnos pár kanyarcsúcspontot lecsippantok de remélem nem olyan vészes, sokkal durvábban is le lehet vágni, sajnos ez a készítők hibája.Setup a videó végén!
-
-
sith7
félisten
Az első 2 ok, a 3. nem hiszem,... nálam a család az első, este 9 előtt nincs game, de még akkor is közbejöhet bármi, nem hiszem, hogy 5 - 6 , vagy még több ember arra fog várni, az éppen aktuális versenyen, hogy én monitor elé érjek végre ... ezek fix időpontban vannak / gondolom / , és az nem az én életemhez van belőve
-
sith7
félisten
válasz
djrobaa #1943 üzenetére
Hol itt a gond ?
Én 1,37 alá nem tudok bemenni egyelőre ...giigz idejét ne nézd, ő cheater
Viccet félretéve, jó lesz az, nem hiányzik már olyan sok
Barthezz2
Kormánnyal biztos, hogy jobb leszel, ez nem kérdés... jó konfigolás, pár tesztkör, és jó lesz az
... bárcsak nekem is lenne
Billentyűvel egy versenyen , szerintem lehetetlen folyamatosan olyan jó köröket futni, mint kormánnyal ... persze kijöhet jól a lépés, egy jó kört össze lehet rakni, de 7-8 ember között lökdösődve, pitstop - pal megszakítva a ritmust, szerintem egy 15 - 20 körös verseny alatt nincs sok keresnivalónk az első sorban
... persze a korábban említett úriember lehet kivétel /giigz/
-
Fang
aktív tag
válasz
djrobaa #1943 üzenetére
Gondolom ez azért már barátságosabb idő mint amit korábban futottál.
Ha jól tudom G25-öt már csak használtan lehet kapni (nem 100%), az meg azért gari nélkül nem egy életbiztosítás, ki tudja milyen állat szaggatta korábban a kormányt, a G27 ára pedig... ezt inkább hagyjuk. Egyébként én is DFGT-vel szemezek, de még nem szántam rá magam.
-
giigz
veterán
Összeáll az asztali gepem szepen lassan, szoval nemsoka megveszem a jatekot, es tudok vegre gurulni veletek, na meg a ligaban indulni...
-
sith7
félisten
válasz
djrobaa #1940 üzenetére
Nem vagy balf@sz, ez 100%
, szerintem is csak valami kormánybeállítási probléma lehet a dolog hátterében
Nekem egy kolléga mondta, egy verseny után, hogy amikor mögöttem jött
..........mert éppen lekörözni készült
......... hogy már messziről látta, hogy én vagyok az, mert olyan kockás volt a mozgása az autónak ... és én is látom a linkelt, pm - ben átküldött videókon, hogy kormánnyal sokkal szebben, folyamatosabban lehet autózni, mindenféle rángatás nélkül ...... szóval fel a fejjel, nem benned van a hiba, hanem a kormány beállításban
Ha én nem adom fel, akkor neked sem lehet
-
Fang
aktív tag
válasz
djrobaa #1940 üzenetére
Nekem ugyan még nincs kormányom, de az itt közzétett setupok nagyon sokat segítenek, ezek nélkül "örültem ha körbe érek", a kormány beállítás is ilyen fontos lehet gondolom. Tegnap eset jött egy nagyon jó HSZ a kormányos topicba a beállításokról, érdemes elolvasni és thx érte neilszab-nak: kormány beállítások
-
-
MC HOBO
aktív tag
Már bocs, hogy beleszólok, de itt senki nem méregette a farkát, úgyhogy nem is értem, mit keres itt ez a poszt...
Valószínűleg csak az irigység beszél belőled...
Én sem vagyok egy nagymenő, nem is posztolom, hogy milyen köröket megyek, mindenesetre szerintem egyáltalán nem árt egy jó köridővel/videóval alátámasztani egy-egy setupot.
-
willike71
tag
válasz
Trihorn #1926 üzenetére
Grat. Vixen!
Hatalmas köszönet jár neked (és Motion-nak is), amiért megosztjátok velünk a hosszas munka, kísérletezés végeredményét. Mindenki nevében mély meghajlás
és vastaps
jár!
Az én szemszögemből pl. különösen jó, hogy megteszitek ezt, mert nekem pl. nagyon kevés időm van, így nem tudok setupot hangolni. De ha lenne akkor is csak 100-szor annyi vagy mégtöbb idő kellene, hogy végül valami jó születhessen, tehát nagyon köszi!
Ja és büszkék vagyunk rátok, hogy veritek a világ összes jó pilótáját!
-
Trihorn
tag
-
Fang
aktív tag
Szép munka giigz és tkesy köv héten megint lesz egy kis időm, remélem tudok majd faragni egy keveset
(remélem akkor a kormányomat is meg tudom már rendelni
)
szerk: screenshotot steamen belül csináltok? nekem a printscreen gombbal csak nagy feketeséget ment... + esetleg ha egy videót is fel lőne vki az csodás lenne
-
giigz
veterán
Kína TT: 1:33.723
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
Azoktól kérdeznék akik billentyűzettel játszanak, hogy kb milyen időt mennek Kínában TT-n. Nekem kb másfél óra alatt ennyi jött össze: [1:34.747]
TC MED, ABS ONAzért ez jóval elmarad a "kormányos" időktől sajna
-
C0d3r
addikt
válasz
Motion_Blur #1911 üzenetére
"This time the AI has been tuned to be a little quicker on Professional difficulty – the gap in between Professional and Legend was quite large so CodeMasters is hoping to even it out quite a bit."
Ez volt az én nagy bajom, szuper! Azért nem gyenge, hogy 3 hét alatt már 6 patch-et kellett csinálni.
De legalább dolgoznak rajta, nem úgy, mint tavaly.
-
dergander
addikt
Ezek a patchek is akkor jönnek mikor 3 változó intenzitású esős futamon vettem részt,azt észrevettem az AI kopott gumikon esőbe is iszonyat gyors ami vicc
-
Motion_Blur
félisten
-
Ventru
tag
Kösz a setuppot! Motionnak és Vixennek!! Várva várjuk vagy legalább is én
de szerintem sokan a többi setupot is
amm aki használja majd ezeket a beállításokat az jó ha előre felkészül,hogy lecsíterezik majd mindenhol
-
polonic
félisten
válasz
hybridsong #1907 üzenetére
Ha be van kapcsolva a steamben az játékok frissen tartása, akkor automatikusan frissül a játék.
Ha nem bántottad ezt a beállítást, akkor alapból be is van kapcsolva.
-
hybridsong
csendes tag
Valaki tudja hoyg a steam-n hogy elehet letölteni a patcht vaqgy hogy hol látom hogy frissitette e mert library ban a letöltéseknél van 3 db download 0 bytes.valaki ha tudja.
köszi
-
hybridsong
csendes tag
Sziaztok!
Nekem kicsit szórakozott a játék és gondoltam hogy lehet hogy a 2011 el akadt össze meg nemtudom mi van a patchekkel.Leszedtem.Amikor újraraktam rosszab mint volt mert elötte exe hibával állt le néha vagy kicsapta a játékot.Mostanában elinditom még a menüt sem tölti be és exe hiba.vagy online megyek és menet közben egyszer csak megáll valamikor játék közben.ctr+alt+delete task manager és hopp már ott is az exe hiba.Szóval én nem tudom hogy mit tölt le autómatikusan a steam mert én nem tapasztaltam vagy lehet hogy 10 sec alatt csinálja?abszolút esélyem sincs játszani ezekkel az exe hibákkal.Esküszöm elsö 2 nap semmi baja nem volt.Valakinek valami ötlet?Boltba pedig marhára szarnak rá és még vissza sem vihetem
-
válasz
Steady74 #1902 üzenetére
Még a 2011-nél tapasztaltam, hogy szenvedtem a quick setupokkal, aztán rátaláltam talán Vixen (de lehet, hogy Motion, ha rosszul emlékszem elnézést) beállításaira és Melbournben azonnal 4 mp-vel jobbat mentem. Az azonnalt úgy értsd, hogy átállítottam az autót és gyakorlatilag az első körben megvolt a 4 mp mínusz. Mintha ragasztóvel kenték volna be az autó kerekeit úgy tapadt mindenhol, ahol előtte pörögtem, mint a búgócsiga
Tényleg MAXIRESPECT Nekik, hogy közzéteszik a TUDÁST
És természetesen Mindenkinek, aki hasonlóan önzetlenül cselekszik
-
HPC
tag
Vixen és Motion
hatalmas grat mindkettőtöknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Telekom mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest