- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minden elszállt
Az online TT időim, beállítások, megnyert bajnok kihívások, gyakorlatilag minden ugrott. Mintha frissen telepítettem volna fel a játékot.De már lesz*rom, mert most abból áll nálam a játék, hogy hétköznap gyakorlok a hétvégi futamra, úgyhogy karrier mód, meg bajnok kihívásokra nincs most időm. Beállítások, meg el vannak mentve képernyőfotóval, excelben a biztosnág kedvéért
-
-
willike71
tag
Hát hogy nagyobb művészet-e bill.-el jó kört futni, mint kormánnyal ezt nehéz objektíven véleményezni, de ratam érdemeihez nem férhet kétség, nem gyenge ellenfeleket utasított maga mögé, jól megy, ez tagadhatatlan!
Épp ezért várom azt, mikor ő is csatlakozik a kormányosok táborába és végre úgy is versenyezhetünk, szerintem hamar bele fog tanulni és kemény ellenfél lesz úgy is! -
PiE137
senior tag
Az első rész korszak alkotó volt a maga idejében!
Szal ebből kiindulva igen.
Mondjuk annak sztem az is hozta a népszerűségét, hogy a multihoz se kellett megvenni!
Így fent is volt minden fajböszme ember, aki összekeverte a flatout-al!
Gondolom az új az steam-es lesz, de remélhetőleg ettől még zsírkaraj futamok lesznek! -
tkesy
addikt
ha esetleg még mindig nem lenne meg a Suzuka-i arany, itt az én köröm ...
TC : medium, és mint mindig, most is billentyűzettel mentem... -
willike71
tag
Amikor az F1 2010-et megvettem, már akkor úgy kezdtem el játszani, hogy minden assist-ot kikapcsoltam, sőt ligázni is így kezdtem vele már akkor. Mondjuk az tény, hogy csak kormánnyal lehet szerintem ezt kivitelezni, a gamepadon túl kicsi és így túl érzékeny az analóg joy, a billentyűzetről már nem is beszélve.
-
willike71
tag
Eszembe jutott hétfő este sith7 kolléga, aki már sikeresen megküzdött a bajnokokkal. Ligafutamra nem volt kedvem gyakorolni, másra vágytam, így nekiláttam a bajnokonak.
Kb. 21:30-kor nekiláttam és 23:30-ra megvoltam.
Természetesen all assist off, cockpit nézet és a legnehezebb fokozaton csináltam. Első kettőt elsőre teljesítettem, Raikonnen-t az utsó kör utolsó harmadának kezdetén előztem, a brazil pályán meg a jól bevált - nem megyek be inter gumikért, hanem kinnmaradok a lágy gumikkal az élen - taktikával simán megcsináltam.
A Silverstone-i megmérettetés már nem volt ily egyszerű, mert a wet gumikon eléggé csúszkáltam az elején és többször újra kezdtem, miközben nem értettem hogyan lehet ezt megcsinálni, merthogy úgy húztak el előlem, mintha állnék. Aztán jött a szikra, hogy talán azért vagyok kék gumin a többiek meg zöldön, mert a végén erősödik az eső és ott én leszek előnyben, csak addig kell kitartani...
Így lett.
Az utolsó körökben úgy mentem el mindenki mellett, hogy végül a nagy hátrányból 7-8 mp.-el értem be Button előtt.
Az Alonso kihívásnál szintén többször kellett kezdenem, mert az első sikánban voltak gondok. Vagy én csúsztam neki másnak, vagy nekem jöttek a gépek hátulról, vagy nagyon kiszorított helyzetbe kerültem. Sőt egyszer az is előfordult, hogy az utsó előtti körben (addig hagytam magam előtt menni, hogy meglegyen a 2. helye) előztem Alonsot, de úgy beszúrt a sikán bejáratán, hogy nem tudtam elkerülni az ütközést és ezért kellett újrakezdenem.
A Schumi kihívás szintén elsőre meglett, eléggé le is hagytam az akkorra már a kopott gumik miatt szenvedő piros sisakos illetőt, sőt még a messze járó és legelöl haladó Vettelt is befogtam, bár nemtom ez követelmény volt-e, de biztos, ami biztos.
Az utolsó "küldetést" az összes bajnok ellen másodjára csináltam meg, mert elsőre nem voltam épp jó. Szóval sikerült nekem is végrehajtanom minden missziót aranyérmes szintre.
-
Ventru
tag
Ebben nem értek veled egyet
Aki elkezdte 2010-el azokra gondolok,tuti aki most kezd f1-ezni annak csodálatos,de aki ismeri az előző verziókat ........na mind1 ,meg kell nézni a 10 és 11-es fórumokat emlékeim szerint máshogy vélekedtek az emberek. Még 1x írom,nem azok nevében írok akik a mostanival kezdik ,kezdték..... Csak az esti gurulásokra értve. A betegségekre annyit írnék,hogy ebben igazad lehet mert végül is öregszünk és a bajok azok ugye nem kerülnek el bennünket sem .sajnos
.
No akkor én is felrakok egy kis részletet a Vasárnapi ligafutamról .
-
MC HOBO
aktív tag
És itt az enyém is, ahogy ígértem...
-
kovi831
aktív tag
Úgy gondoltam, ha steady ír a egy kicsit a horgászfelszereléséről(ezzel nem őt akarom "lehurrogni" vagy bántani), akkor én miért nem, főleg, hogy játékról van szó.Csak azért írtam, mert már annyian megkerestek fórumon és steamen keresztül, amit nem is vettem zaklatásnak.Azért írtam(hátha olvassák a fórumot), ne keressenek, nem leszek.
Túl komoly gond nincs(csak ennyi, hogy le vagyok fogyva csakm nincs erőm játszani sem, pedig nem vok anorexiás
) már 2 éve nem bírok kilépni belőle, és egyébként + bajok társultak hozzá, amit már itthon nem bírok kikezelni, valószínű kórházi befekvés/kivizsgálás lesz belőle.
Tudom, hogy ez nagyon OFF, de nem tudom pepusos-os miért reagált így.Vagy csak mint neten, néha nem jön át a Smájlikkal való komunikáció.
-
tkesy
addikt
na csak meg lett mind... grat
nem emlékszel véletlenül, hogy mennyi volt a leggyorsabb köröd Shumi elleni mecsen? Csak kiváncsiságból kérdezem mert napokban néztem videót youtube-on, és ott 1.40.1xx-et ment egy srác kormánnyal + automata váltóval, én meg bill.el 1.39.6xx-ot, de nem tudom ez mennyire számít jó időnek...
-
willike71
tag
Mivel csak most olvastam, ráfűzök erre a témára én is, bár tudom, hogy teljesen és megnyugtatóan lezárult, mégis kikívánkozik belőlem:
A w2w-s csapat jónéhány tagjával autóztam már, főleg talán még 2011-el, de durva unfairségeket (szép szó lett
) nem tapasztaltam. Ahogy természetesen gocompete spanokkal sem, vagy akár az itteni srácokkal. Szerintem mindig akadnak újabb arcok, akik még nem tudják a jómodort és meg kell szokniuk, hogy a nyílt hostoknál tapasztalható dodzsemezésnél van jobb is. Ha egy-egy ilyen csapatba belekerülnek ezek a srácok, előbb-utóbb a többiek "megnevelik" őket. Nálunk a gocompete-en szerintem egyértelműen ez van.
Így amondó vagyok nincs értelme bárkit is elítélni néhány alkalom miatt, inkább jószándékkal meg kell tanítani a fairplayre, amiután jó bulis futamokat lehet majd vívni vele.
sith7:
Nemtom mi a steam nicked, de szívesen versenyzek veled online (ha még nem volt rá példa) vegyél fel barátnak (willike71 vagyok ott is
) és én is a gocompete csapatot erősítem, sőt mi több HOBO csapattársa és talán írhatom ezt is: barátja is vagyok.
És itt a 2012-ben nem tartozom az ufonauták táborába... sajnos... -
-
MC HOBO
aktív tag
Akinek nem inge ...
... nem nektek szólt ...
Nekem mindenképpen az "ingem", hiszen az én kezdeményezésem volt anno a gocompete.hu, nem kevés időt és energiát áldoztam rá, ezért bármi, ami a gocompete-ről szól, az bizonyos mértékig az én "ingem"... Nem kell mindenen megsértődni, ez biztos. Nem is sértődtem meg, csak kicsit meglepett, hogy a W2W-ből kiindulva hirtelen a gocompete is "szar-alakok-társasága" lett a szemedben... Biztosan van közöttünk is olyan, akire még ráférne egy kis tapasztalat a FAIR-PLAY és a korrekt versenyzés terén, de szerintem olyan kirívó esetek messze nincsenek, mint pl. ez a kismedvee gyerek... Természetesen nem tudok mindenkiért felelősséget vállalni, így elnézést kérek minden esetleges hibánkért, hiányosságunkért! Tudom, hogy mindenki törekszik a korrekt versenyzésre, aki nem, az meg is kapja a magáét a fórumon, abban biztos lehetsz...
Semmit nem tudsz rólam, hidd el ...
Elhiszem, nem is állítottam, hogy bármit is tudnék rólad...
...én csak annyit írtam, hogy egy ilyen poszt arról is sokat elárul, aki megfogalmazza...Egy szó, mint száz: szerintem ne általánosítsunk egy ember minősíthetetlen viselkedése alapján...
Köszönöm szépen mindenkinek, aki felszólalt a gocompete.hu védelmében!!!
Ui.: Én biztosan nem foglak levenni a "barát-listámról" emiatt, sőt, részemről a dolog el van felejtve...
Gyermekednek őszinte szívből jobbulást kívánok!!!
-
Nem is értettem igazán, hogy miért írtál ilyen negatívan a Gocompete-esekről. De most már látom, hogy csak valami hiba volt a mátrixban
Személy szerint akikkel összetalálkoztam onnan mind normális, segítőkész ember benyomását keltette bennem. Plusz maxirespect nekik a munkájukért. -
Steady74
addikt
A gocompete a PHs srácok sikertörténete, messze túlmutat azon, amit itt el lehetett volna érni a fórum keretein belül.
Hobo-nak, werszomjasnak, meg ferikeba-nak (ha még jól emlékszem), Vixennek és Motion Blur-nak hatalmas köszönettel tartozik mindenki, akár még tuggyukki is szerintem, hatalmas dolgot alkottak, amiből (setupok, best lap videók) olyan versenyzők tanultak meg vezetni és lettek jó pilóták, mint shikarae (bocsánat ha nem így hívják). A minimum, hogy a tisztelet kijár nekik.
W2W-t személy szerint kerülöm, nekem szórakozás a játék, amit ők legutóbb teljesen tönkre tettek, még egyszer nem kérek belőlük.
-
MC HOBO
aktív tag
... mert te egy PH! - s , köcsög, noob vagy, nem pedig tökéletes gocompete - s, vagy w2w - s. ...
Ez azért kissé erős szerintem, ezt nem vártam tőled...
Azért jó tudni, hogy ki mit gondol...
Nem hiszem, hogy párhuzamot kellene vonni a két társaság között, de te tudod... Mindenesetre ez rólad is sokat elárul...
-
giigz
veterán
Persze csak vicc volt, ha tudok majd kormánnyal menni SPA-ban 1:44-es időt, akkor már elégedett leszek.
És valószínűleg úgy lesz, ahogy mondod, tehát a használt kormányt megveszem, itt helyben találtam is egy eladót, és akkor jön mellé a játék is, aztán végre tudok gurulni online
-
tkesy
addikt
Csak azért kérdeztem, mert tegnap este én is TT-oztam, és pont SPA-ban, de én nem állítottam semmit a kocsin, és mikor rázéztem a topicra, láttam az 1m46s9xx-es idődet... de nem tudtam eldönteni, hogy most én bénázok-e el valamit az első szektorban, vagy állítottál a kocsin és amiatt van a különbség, mert a másik két szektor majdnem századra megegyezik a tiéddel....
ebből kb még 1-2 tizedet tudnák faragni az első szektorban, a harmadik szektorban pedig szintén benne maradt kb 1 tized...
egy picit lassabb körröl van videom is, de a fentebb linkeltett sajnos sikerült letörölnöm...
a "beállítás" a szokásos: default car setup / keyboard / ABS: on / TC: medium / automata váltó...
-
Pepi79
tag
Na úgy látom, lassan felköthetem a gatyámat. Grat a fejlődéshez.
(#3473) Jim74
Egyetértek Sith-tel. Valóban csak a gyakorlás mennyiségén múlik, hogy milyen időket tudsz futni. Nézz meg engem, csak hetente egyszer tudok leülni játszani, nem is fejlődök sehová. Megragadtam egy gyenge közép-szinten. Ha tudsz, játssz sokat, ha nem, akkor próbálj megbékülni. Nekem sikerült. Nem is frusztrál már a lassúságom.
-
mokus1
addikt
Ja, akkor már érthető az A B X a menübe. Igen egyébként nekem is úgy sikerült 2db 53as és egy 54 eleji kör. A Hamiltonos küldetés szerintem elég pite, végig tudtam maradni lágyon így meg valami 38mp előnyöm lett a végére.
Hungaroringen mit mentek egyébként? Én 1:19.7XX-et mentem de egyszerűen már sehol se tudok jobbat menni.
-
kovi831
aktív tag
Érdekes, nekem is volt egy tápom, ugyancsak chieftec ami elromlott és 15 ezres kategória volt és új volt.Igaz felsőt tápos gépbe/házba(5-6 évig ment) volt beenne, egy 6000+x2 fűtött neki mert felfelé volt az áramlás(nem oldalra a cpu borda miatt) nem tudtam mit csinálni vele, lehet az baszott ki vele.Most ugyancsak chieftec-et vettem ugyanannyiért, remélem nem fog beszarni, abban bízok, hogy az előzőt a meleg/forróság tette tönkre.Az új házam már alsó tápos szerencsére.
-
Pepi79
tag
Elfelejtettem lemute-olni a mikrofonokat és így volt szerencsém végighallgatni azt a "beszélgetést". Hát Sith, őszintén sajnáltalak.
(#3363) MC HOBO
Ne viccelj Uram, nem kell elnézést kérned. Tudom hogy versenyzel, soha nem merülne fel bennem, hogy bármikor is szándékosan löknél.
Én meg Ventrut tettem ki Monzában a célegyenes végén. Elnéztem a féktávot. Fel is b*szta az agyát rajta rendesen, de remélem csak a pillanat hevében.
Ventru, még egyszer sorry.
Sajnos ha úgy kell mennem, hogy közel vannak hozzám, azt néha még nem jól kezelem. De majd belejövök.
És még annyit, hogy a múlt hétvégén is volt olyan, hogy 10-en is gurultunk egyszerre innen a ph-ról, mégis tiszta futamok voltak...
-
MC HOBO
aktív tag
Nincs gáz, tényleg... A videóban látszik, de nem volt para, csak meglepődtem... Egyébként megértelek...
Nálam is elgurult a gyógyszer néha...
Szerk.: Nem, a kilökés azért volt, mert szerintem kicsit korán fékeztél... Ahogy látszik is, a pályáról sem mentél le... De elnézést kérek érte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest