- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
Itt egy kis GoCompete A liga manual váltóval
-
kissea
csendes tag
Sziasztok!
Nekem nagyon bejött a tegnap esti levezetés, igaz a pályákat eddig csak a liga futamokra gyakoroltam a többi járatlan, de jó volt. Örültem amikor a végéről indultam
és nagyon nagyon jót tett az esős német futam után.
Köszi és BUÉK.
Bocs ha valakit feltartottam, meglöktem... a féktávokat csak találgattam.
És igaza van Bekunak gyakorolni kell sokat. TT-ben szoktam Bekut betenni ghostnak, hogy lássam hol maradok el. Ez nagyon jó gyakorlásnak, csak aztán a versenyen másképp kell menni, mert TT-ben mások a tapadási viszonyok. -
sith7
félisten
válasz
hermanyi #3195 üzenetére
Na az szép volt ... azt inkább pü - ben mutasd meg, ne itt
Na azon a pályán most mentem 2. - szor, de pl. india, canada, korea, valencia ... ezeken tegnap mentem először
Amúgy nem vezetsz rosszul csak kicsit darabosan kicsit több íven és kicsit lassan
Hát ezt mondom én is, hogy nem megy -
hermanyi
addikt
Most csinálom a Videót Monzában megyek utánad másfél kört , és látni fogod a különbséget .
Amúgy nem vezetsz rosszul csak kicsit darabosan kicsit több íven és kicsit lassan
Megleptél engem is vagy 3X a másfél kör alatt úgy ,hogy kimondottan vigyázva próbáltam utánad menni . Ami a szerény véleményem ,hogy ehhez a játékhoz semmi más nem kell csak birka türelem és rengeteg gyakorlás .Ui: Sajna benne van a csiti csati és természetes ,hogy általában a gyengébbik kárára megy a dolog ,neked még az is hátrányt jelent ,hogy nem kormánnyal játszol és sokkal nehezebb korrigálnod .
Dőlt betűs rész poén nem megsértődni
-
sith7
félisten
Egyébként rájöttem, hogy hiba volt veletek játszani ...
Az ütközésekről végül is igazából én tehetek ...a pályák 80% - át nem ismerem, és a játék sem megy olyan jól, mint Nektek; ezért fordult elő többször is, hogy előbb fékeztem, mint vártátok volna - mert gondolom Ti ott még nem fékeznétek - , lehet nem is azon az íven fordultam mint kellett volna, nem gyorsítottam ki olyan jól és ezért jöttetek belém.
Szóval Ti nem az én súlycsoportom vagytok
... mondjuk ez látszott a köridőkön is.
-
karilla88
tag
Tegnap esti GoCompete ligafutam
-
werszomjas
addikt
Én is vágok majd egy highlightst, de már csak jövőre
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #3188 üzenetére
Urak köszönöm szépen a mai estét
videókat holnap pakolom ,vagyis ma fel a youtuberaLesz benne egy két érdekes dolog
-
werszomjas
addikt
hívhattok engem is ha vagytok
-
kovi831
aktív tag
Benne vagyok, csak valaki csináljon szervert is.
-
sith7
félisten
Egy évzáró PH gurulás, ma este ? /gondolom holnap este nem sok mindenki lesz beszámítható állapotban
/
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Eredeti játékkal történő HAMACHI-s LAN-hoz is kell valamilyen buhera, pl Teknogods loader (bár ha jól tudom a 2012-höz nem készült) vagy LAN Fix? Jó mondjuk annyi huncutság van a dologban, hogy ketten játszanánk egy eredeti játékkal
-
kovi831
aktív tag
Mindig kers+drs nélkül tolom, mert idegesít ha egy kanyarban hamarabb nyomnám meg akkor kipördülök.Meg így tudom itsztán mire vagyok képes.
Sith7:
Nyugi életemben egyszer tudtam összehozni, mindig bő 7 tizeddel, 1secel rosszabbat megyek.
Azóta sem tudom mit csináltam jól -
kovi831
aktív tag
válasz
Steady74 #3174 üzenetére
Akar valaki ma este gurulni? Elvégre a legtöbben már nem dolgoznak ebben az évben, én meg jövőre sem
aki meg igen annak sok sikert a melóhoz.
Steady:
Ebből a nézetből mintha jobban le lehetne reagálni az autó mozgását, de én is képtelen vagyok már megszokni.A GP2-3-as időszakban ez teljesen normális volt.A tv-s nézet meg azért sz@r mer nem látom a tükröket rendesen, pl. RB-nél a jobb oldalit kitakarja a "külső" fordulatszám mérő.
A brazil nagy díjnál TT-ben a 1:12:058 mennyire számít jó időnek?
Persze Kers és DRS nélkül, de viszont azokkal sem tudom megdönteni, sajnos videóm nincs róla.
Egy rossz kép [link]Valamiért a játékon belüli print sceent nem engedi. -
sith7
félisten
Nincs valami olyan mod, ami eltünteti belső nézetben azt az antennát ... nagyon zavaró ... így nem tudok játszani ... nem is tudom más hogy játszik így, pont a fókusz közepén van
-
kissea
csendes tag
Sziasztok!
Ma kinek van kedve egy versenyhez Hockenheimben?
-
válasz
barcalaci84 #3156 üzenetére
TT-ben mentem ennyit. Nem tudom, hogy ott lehet-e az üzemanyagon állítani, de én nem nyúltam hozzá.
Sith: tegnap sajnos hamar kidőltem, amikor írtál én már rég aludtam
-
hermanyi
addikt
Köszöntem a ma esti mókázást mindenkinek aki részt vett benne
-
SPA-ban az 1:47:869-es idő már elfogadhatónak számít?
Azt tudom, hogy Vixen 1:43:5 valamennyit ment, de az Ő ideje az űridő... -
cserkosz
tag
Sziasztok most telepítettem fel a játékot és szeretnék kérni egy kis segítséget az Thrustmaster f430 kormányom beállításában.
-
hermanyi
addikt
válasz
kovi831 #3143 üzenetére
Hiába állítod egyformára az csak az autók teljesítményére vonatkozik . Minden autót másképp kell vezetni , egyik alulkormányzott a másik túlkormányzott a harmadikon meg alig van fék ugyanazzal a setupal .
Tudok róla Steady beszéltem vele ,nekem is volt ilyen és akármit szenvedtem nem volt jó a felhő miatt ha kikapcsoltam a felhőt akkor sem míg újra nem tettem a játékot felhő nélkül azóta sikeresen már 34 es szintig feltornáztam magam pedig nem is akartam .
-
kovi831
aktív tag
válasz
hermanyi #3142 üzenetére
Köszi, amint tudom belövöm, sanos meghalt félig
gt 630, x1600(dx9) proval meg nem indul el.
De holnap már remélem nyomathatom, szerencsére garis. Lehet az volt a gond, hogy nekem nincsen lemagyarosítva a játékés nem értettem mit kell még megnyomnom.
Szerk.
Még valami, ha rá érsz:
Netes játéknál, hogyan lehet belőni, hogy minden autónak egyforma legyen a kormányzottsága?
Pl. hiába az equal mód, pl. a ferrari(ha azt kapom ki) iszonyatosan túl kormányzott. -
kovi831
aktív tag
válasz
opeter70 #3130 üzenetére
G27 van.Akkor van gond mior kiválasztom a g27-es kormányt. aztán állítok még valamit(pl. Steering deadzone stb.), akkor elvileg custom lesz.Na de ez következő indításra nem marad benne, akkor sem, ha a profilba elmentem.Most 290 a szög, ez tűník normálisnak(olyan 210-nek mint a race07-ben), de mikor újraíndítomn az a jelenég fogad, mintha egy busz kormányát tekergetném.Lehet, hogy csak a kormányszöget kéne normálisan belőnöm a logitech progiba??!
Szerk.
Ja ezért nem is állítgatom fölöslegesen a kers+drs gombokat, hogy ne "forditva" legyenek a kormányon.Úgy is elfelejti
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #3136 üzenetére
Igen de az elsőt elutasítottak
De ez is jó lett szerintem .
sith7
majd holnap este nyomjuk . -
Sziasztok!
Lesz ma este valami online élményautózás? Lehet, hogy lesz egy kis szabadidőm és akkor próbálgatnám magam multiban
-
opeter70
senior tag
válasz
kovi831 #3128 üzenetére
kovi831: Milyen kormányod van?
Úgy tűnik, hogy csak a Logitech Formula Force GP kormányokkal van ilyen mentési probléma.
Egyébként nekem nemcsak hogy eltűnik a beállítás, hanem egyáltalán nem is alkalmazza.
Tehát bármit állítok, minden marad alaphelyzetben.Közben találtam egy ilyet:
F1 2012 patch #11:
"Fixed two issues when using the Logitech Wingman Formula Force GP Wheel."Tehát remélhetőleg a 11-es patch-ben javították.
Kipróbálom majd. -
hunboy1974
tag
sziasztok!
tudja valaki hogy lehet normálisan beállitani az auto mentést,megint nem müködik rendesen
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok. Kérdésem a következő lenne. Az miért van hogy eltűnik a profilom a játékban? Az elején mikor inditom a játékot megjelenik egy le és egy feltöltéses kép, na azon megnyomom a letöltés gombot és indul a játék, viszont eltünt a profilom.
-
kovi831
aktív tag
válasz
bendeguz76 #3117 üzenetére
Mi nem tetszik a win7-ben?
Xp-t sokszor kell újrarakni, az nem bírt ki nekem fél évet sem.Lehet, hogy fura a 7-es de csak meg kell szokni.
Végül is a hülye microsoft megcsinálhatta volna úgy is, hogy egyszerú legyen áttérni, ne keljen olyan dolgokat keresgélni amit tudtál hol keressél xp-ben. A win 8 meg kuka, mint a vistamokus1:
Na arra már nem térek vissza, ez lesz egy ideig -
bendeguz76
aktív tag
lehet olyan mokot késziteni,hogy működjön xp alatt az f1 2012.mert akkor rohanok holnap veszek egyet
-
opeter70
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Logitech Formula Force GP kormányom van. Próbálom állítani az "ADVANCED WHEEL SETTINGS"-ben a csúszkákat, hogy kicsit jobbá varázsoljam a irányíthatóságot, de beállítás után, ha kilépek ebből a menüből és visszalépek, minden minden csúszka visszaáll a kezdeti értékre vagyis 0-ra, kivéve a "Steering deadzone", mert annak az alapértéke 5.
Tehát nem menti el és nem is alkalmazza a beállított értékeket.
Próbáltam úgy is, hogy elindított futam közben állítom be az Options ----> Driving controls menüben, de ott is ugyanez a helyzet. Teljesen hatástalan, bármilyen értéket állítok is be, valamint ha viszalépek a beállításokba, megint az alapértékeket látom.A WIEW/CUSTOMZED PROFILE-ban szintén nem tudok semmit beállítani, mert bármit módosítok, kilépéskor az "invalid controller setup " üzenetet kapom. Ilyenkor csak a "Revert to previous setting." segít.
Ezt még csak-csak meg tudnám szokni valahogy - mármint az alapértelmezett gombikosztást a kormányon - de a kormányzási paraméterek beállíthatóságának hiánya nagyon megnehezíti a játékot.Ha valakinek van bármilyen ötlete, javaslata, kérem segítsen!
Még annyi, hogy nem egyedi a problémám. Pár hónappal ezelőtt itt az egyik kollégának pontosan ugyanezek voltak a problémái Logitech Formula Force GP kormánnyal, de nem érkezett rá "megfejtés". -
kovi831
aktív tag
Srácok, van ötletetek, hogyan lehetne az F1 2012-őt rábírni, hogy menjen ati x1600 pro-val(dx9?).
Nem fut a játék, csak dx 10-10el. Az a gondom, hogy besz@rt a gt630-asom, csikozik a képe, vihetem vissza.Gondoltam helyette hátha van valami megoldás. -
MC HOBO
aktív tag
-
Defy
csendes tag
Sziasztok!
Beruháztam egy G27-re, tudtok valami pöpec beállítást hozzá?
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Hogyan kell kikapcsolni a hangokat steamen, hogy ne halljam mások autóját??
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #3102 üzenetére
Így is drága! Majd ha 3k lesz
-
gaborh
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3102 üzenetére
Én is ilyen árban vettem innét és nem bántam meg.
-
Motion_Blur
félisten
Steamen 50%-os akció van a játékra, még 3 és fél órán keresztül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest