Hirdetés
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
dergander
üzenetére
Silverstone-ba ti könnyen kapáljátok a gépet

Jó, én nem vok egy nagy spíler, alap setup-okkal nyomatom, Pro szinten, de közöm nincs a gép idejéhez! A többi pályán eddig azért a Forze India-val is ott voltam szépen a Q3-ba, de a brit időmérőn már a Q1-ben 1:34.XX-et megy az első, ami azért nekem kemény idő!
Úgy érzem, már felszántom az aszfaltot, de akkor se tok 1:36-nál jobbat menni, ami elég halavány...
És nem tudom, hol nyerjek még időt...
Vkitől ötlet/videó? Előre is tenkjú!

Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FEJhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- PlayStation 5
- Samsung LCD és LED TV-k
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest