- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
RevolutioN2 #2119 üzenetére
Csak , és kizárólag pia
-
Steady74
addikt
válasz
RevolutioN2 #2119 üzenetére
Saját magának csinál hírt, ügyes marketinges is, nem csak remek versenyző!
-
Steady74
addikt
válasz
RevolutioN2 #2012 üzenetére
11-3/11-4-es rugókkal viszont nagyobb végsebesség érhető el, ami meg az előzéshez nélkülözhetetlen.
-
giigz
veterán
válasz
RevolutioN2 #1656 üzenetére
Ha lehetne a ligaban jatszani, akkor tuti nem vennem meg... De a ligaban meg akarnek indulni...
-
sith7
félisten
válasz
RevolutioN2 #1621 üzenetére
ok
-
sith7
félisten
válasz
RevolutioN2 #1619 üzenetére
Az szép ... kormánnyal, vagy bill - el ?
-
sith7
félisten
válasz
RevolutioN2 #1327 üzenetére
Értem, köszönöm a választ, kormányt sajnos nem tudok venni, csak érdeklődtem.
giigz
Ott még nem mentem 1 kört se -
makkai
aktív tag
válasz
RevolutioN2 #1276 üzenetére
Ehhez képest az összes eddigi setupban, amit láttam 45-55 46-54% ra vannak állítva a fékek, azaz elöl 45 hátul 55%.
Akkor most hogy is van ez pontosan?
-
axwellz
csendes tag
válasz
RevolutioN2 #1242 üzenetére
ezeket a kormány beállításokat láthatnák még1szer?thx
-
PiE137
senior tag
válasz
Kösz az infót, holnap nálam is teszt...
Még mondtok pár ilyen trükköt - amivel másodperceket lehet nyerni - és a végén úgy begyorsulok, h ki merek állni ellenetek!
Mindenesetre a haveromat tutti kiakasztom vele coop alatt, mert eddig kb egy szinten voltunk... -
werszomjas
addikt
válasz
És akkor a setupokat még közzé sem tette
Lehet nem is olyan rossz a játék csak megfelelő beállítás kell ?
-
válasz
RevolutioN2 #1107 üzenetére
De ez már milyen, hogy buherálni kell az exe file-t, hogy ne szálljanak el a mentések....
Egyébként köszi az infót
-
gaben82
tag
válasz
RevolutioN2 #1107 üzenetére
Steamen belül az f1_2012.exe fájllal csináljam meg ezt a rendszergazdás dolgot ?
-
válasz
RevolutioN2 #1067 üzenetére
Na jó, a gyerekbetegségeit még ha el is nézzük, de olyan hibákat benne hagyni(és újakkal bővíteni), amik a kezdetek óta fennállnak, és úgy kiadni 2012-ben, az elég gáz. Ráadásul mind olyan, ami egy óra játék alatt is simán előjön.
Én még nem próbáltam, tudom, akkor ne fikázzam, de ezekkel van tele a net. Illet volna észrevenni kiadás előtt, és javítani.
-
werszomjas
addikt
válasz
RevolutioN2 #1067 üzenetére
És a legszarabb, hogy csak a cd kulcs vétel nem működik, mert valami tiltott VPN-es lett a 2012.
3-4 ezret még talán ki is adnék érte még így bugosan is, de így, hogy minimum 8k a játék
-
Claark
csendes tag
válasz
RevolutioN2 #941 üzenetére
Ne ijesztgess
-
munky
őstag
válasz
RevolutioN2 #941 üzenetére
Sajnos már ebben sem lehet bízni.
Az F1 2012 sem oldotta meg a tavalyi játék legégetőbb gondjait (Legalábbis PC-n). Helyette ami tűrhető volt (vezethetőség, fizika, gumikopás) azt is átbabrálták, és nem éppen jó irányba.
-
HPAA
őstag
válasz
RevolutioN2 #923 üzenetére
rendszergazdaként is dettó
szvsz az játékot magát még nem is láttam , csak a bevezető intro-t -
Chereiose
addikt
válasz
RevolutioN2 #922 üzenetére
De akkor miért működik minden játék normálisan? csak ezzel van a baj, nem hinném, hogy a driver a gond....persze lehet....
-
macy
addikt
válasz
RevolutioN2 #904 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
RevolutioN2 #900 üzenetére
efféle beállítás jöhetne PS2 joyhoz is
-
válasz
RevolutioN2 #900 üzenetére
Köszönöm.
Kipróbálom, de hátha. De már eléggé felhúztam magam rajta, hogy ennyit kell p*cs*lni a kormánybeállításon.
-
Chereiose
addikt
válasz
RevolutioN2 #866 üzenetére
Rendszergazdaként futtattam, nem volt jó. Egyetlen lehetőség talán az új driver frissítés...
-
jozsi252
veterán
válasz
RevolutioN2 #861 üzenetére
Az Arcade miatt természetesen nem éri meg egy G27 beszerzése, mert arra egy F430 - DFGT - Momo is jólenne. Viszont egy G27-nek azért megvan a feelingje, meg a feature-ök. Értem ezalatt a kormányon középen a led sort. Értem ezalatt a halk működést, ami pl DFGT-nél nemvolt tapasztalható.
Akkor ide sorolnám plusszba a kuplungot is még. Meg úgy az egész kormány úgy jó ahogy van.pl sokkal jobban preferálom a nagy váltófüleket a kormány mögött, mint DFGT-nél azt a kis gombféleséget pl.
-
jozsi252
veterán
válasz
RevolutioN2 #859 üzenetére
Azért ez kicsit túlzás
Lehet hogy a kormánynak nincs annyi előnye mint pl egy iRacing-ben, sőt nincsen mert énis szoktam iRacing-be versenyezgetni és teljesen más kategória. De azért egy G27-es pedálszettel sokkal jobban lehet játszani, mint a Momo-s vagy DFGT-s pedállal ( nem itt nem a köridőkre értem, hanem magára az érzésre ). Sokkal minőségibb a G27 pedálja mint pl a Momo-nak volt.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
RevolutioN2 #749 üzenetére
-
8Ba8
csendes tag
válasz
RevolutioN2 #720 üzenetére
Nálam már a demo is sokkal jobban kezelhető, mint a 2011. Csak egy példa, 2011-ben a kormányzásnál „felpuhult” a kormány. értsd: teljes balra kanyarnál fél kormányfordulat után mintha megszűnt volna a „tapadás” az autó alatt. Mivel csak az az egy játék csinálta, így abban volt a hiba. Fékerő eloszlásnál én annyit vettem észre. hogy ha blokkol az első kerék, és hátra állítom, akkor a továbbiakban nem blokkol. Engem személy szerint a setupolás nem érdekel, mert nem értek hozzá, illetve nincs is annyi időm, hogy egy rugó állítás után menjek 20 kört, hogy hozott –e egy ezredmásodpercet valahol.. Rfactorral összehasonlítani az kb olyan, mint egy Nfs-t az Iracing-el..
Ez a játék nem szimeseknek készült, ennyi..
-
giigz
veterán
válasz
RevolutioN2 #723 üzenetére
2010 sz@r volt, szerettem. 2011 sz@r volt, szerettem. 2012 sz@rnak néz ki így elsőre, de már mondom, hogy szeretni fogom.
Rengeteg hiba van mindegyik részben, de mégiscsak egy F1-es játék, és jól el lehet vele lenni, sajnos nem szimulátor szinten. Nem olyan, mint a valóság, ez van, ebben kell a legjobbnak lenni, és ilyen feltételek mellett a legjobban menni.
Ha egy izgalmasabb karriermódot sikerült összehozniuk mint a 10 és 11 esetében, már megérte.
Ha a multi rész nem fog kivágni mindig, mint a gfwl, akkor megint csak szép előrelépés. Igaz, hogy ezeket már a 2010-ben meg kellett volna csinálni, és még mindig nem tartunk ott, mint egy rendes 2010-es játék, de nincs mit tenni...
-
giigz
veterán
válasz
Nem lett azért ez olyan rossz, a pénzt "simán megéri"... Egy vérbeli szim. nem 8.000 Ft-ba fog kerülni ilyen grafikával.
-
Steady74
addikt
válasz
Azt hiszem 5 évre vették meg: 2010-11-12-13-14, de inkább cáfoljatok meg.
Az elhangzottak alapján megírták a 2010-et, lett amilyen lett, aztán grafikában hozzáigazították az aktuális évadhoz a 2011-et, neveket, pályákat megfrissítették, a 2012 ugyanez. Az alaphibák benne maradtak, sz@rnak a valódi fejlesztésre, tehát tupírozott 2010-et kapunk majd a pénzünkért...
-
Nunder
őstag
válasz
RevolutioN2 #434 üzenetére
Hmm... Egyesek a Steering Linearity-t teszik 25-30% közé. A FFB-t meg 50-100-50-re
És ezt univerzális beállításként hirdetik:
Advanced wheel settings
Steering deadzone – 1%
Steering Saturation – 5%
Steering Linearity – 4%
Throttle deadzone – 0%
Throttle saturation - 0%
Brake deadzone – 0% (2% if using load cell brakes)
Brake saturation – 0% (10% if using load cell brakes)Force feedback options
Environmental effects – 20%
Feedback strength – 100%
Wheel weight – 10% -
MajaG
senior tag
válasz
RevolutioN2 #340 üzenetére
Kormány beállítást leírnád?
-
giigz
veterán
válasz
RevolutioN2 #327 üzenetére
Akkor az 10 perc alatt jön le, bar nem tudom, hogy mennyire van leterhelve a steam, es jön-e maxxszal.
A lenyeg, hogy billentyüzettel kivancsi vagyok mit megyek Monzaban. Na meg egy versenyre is az AI ellen...
-
szente
addikt
válasz
RevolutioN2 #323 üzenetére
Bocsi, és köszi!
-
dobobazsy
őstag
válasz
RevolutioN2 #308 üzenetére
ja értem! köszi szépen, akkor töltöm is a steamet!
-
giigz
veterán
válasz
RevolutioN2 #216 üzenetére
Elöször lehessen letölteni...
-
válasz
RevolutioN2 #209 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá működés közben. Megvenni úgyis csak akkor fogom, ha pozitívak lesznek a visszajelzések. A 2011-et előrendeltem és jól meg is bántam.... (Főleg a mentési hiba miatt, de más problémák is voltak vele.)
-
válasz
RevolutioN2 #198 üzenetére
Mennyiért vállalod a gyártást?
DFGT-hez is jó lehet? -
jozsi252
veterán
válasz
RevolutioN2 #194 üzenetére
Egy képet csinálnál róla hogy milyen? Nagyon érdekelne
Jónak hangzik.
-
válasz
RevolutioN2 #194 üzenetére
Bérgyártást vállalsz?
-
jozsi252
veterán
válasz
RevolutioN2 #192 üzenetére
Amikor a tv-n játszol akkor hogy oldod meg a kormány rögzítését a tv elé?
Csakmert nekem is van egy 40 colos LED-tv-m és F1-nek gyönyörű képe van rajta. Viszont ugye azért nemakarok venni sok tízezer forintért cockpit-et.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
RevolutioN2 #172 üzenetére
Elképzelhető... És remélem igazad van.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
RevolutioN2 #100 üzenetére
3:35-nél féktávon kicsit füstölt azért a bal első kerék.
-
HPC
tag
válasz
RevolutioN2 #61 üzenetére
Egyszerűen nem tudom elképzelni h nem F1-es autókkal versenyzek liga szinten akkor meg minek várni vele.
Remélem idén is megkapjuk pár nappal a hivatalos megjelenés előtt. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
RevolutioN2 #37 üzenetére
Én eddig is éreztem a setup legkisebb változtatását. Nekem inkább azzal volt gondom, hogy minden pályán relatív adott volt a végsebesség. Hiába kicsi vagy nagy szárny, minimális volt a sebességeltérés.
Úgy látom néha meg kell fogni a gépet, van legalább kerékfüst és büntet a levágásért. Haladtak valamennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 10
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzol Screenshot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest