- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
Tegnap esti funfutam. Most már oda jutunk,hogy ha zenét akarok a videó alá rakni akkor énekelni is meg kell tanulnom.. (Ebben a videóban szerzői joggal védett hangsáv volt. A szerzői jog tulajdonosa által benyújtott követelés miatt a hangsávot elnémítottuk.)
-
werszomjas
addikt
válasz
MC HOBO #4092 üzenetére
Ja akkor az a fórum beírás alapján ment, bár lehet, jönne még más is, csak fórumot nem olvassa és csak a jelentkezést nézi, nincs plusz jelentkező?
Ott lesz selejtező?
Nem tudom ki a konkrét illetékes, de egy ilyen 107% szerű szabály* lehet jó lenne, mert ha valaki folyamatosan a mezőny végén kullog majd és kétszer lekörözik 1 verseny alatt, úgyis az lesz belőle hogy megunja, és kilép
Igaz a mezőny nagy részét ismerem, de van 1-2 új arc számomra.
*Természetesen nem Vixen idejéhez mérten, hanem mondjuk a második helyezetthez képest
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #4091 üzenetére
Az Off-os már megvan, még egyet nem akarunk.
giigz:
Djmarko: Az már azért jobb...
De még mindig nem tudjuk, hogy GP, vagy TT...
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Szerintetek ez jó kör Melbourne-ben: 1:25.496?(xbox 360)
Köszi a választ!
-
MC HOBO
aktív tag
Kedves Fórumtársaim!
Örömmel jelentjem be, hogy a gocompete.hu megnyitotta a 2. liga szezont (F1 2012).
Legfontosabb szabályunk, hogy csak eredeti F1 2012-es játékkal lehet indulni a ligában!
Jelentkezni lehet az alábbi linken:Selejtező időpontokat, esetleges szükséges szabálymódosításokat később fogjuk publikálni!
E-mail:
admin@gocompete.hu
mchobo@gocompete.huAz előző szezonban résztvevő versenyzőinknek pedig köszönjük a kitartást és az elszánt versenyzést és reméljük, hogy a 2. szezonban is üdvözölhetjük őket!
-
giigz
veterán
válasz
ratam23 #4076 üzenetére
Jó verseny volt, persze nem kellett volna az, hogy ott a pálya közepe fele mindig elrontottam egy kanyart, amit még az időmérőn simán betudtam venni, majd máskor jobban figyelek arra...
(#4080) Ventru: Nem lett volna gond a kiállással, csak a kivezető körömön összetörtem, nem gondoltam volna, hogy ennyit jelent a hideg gumi...
Egyszóval jó volt gurulni tegnap, és remélem, hogy ma is nyomjuk
-
ratam23
aktív tag
válasz
Steady74 #4077 üzenetére
Feldolgozás befejezve, elérhető a fenti linken, igaz még csak 360p minőségben. Kicsit később jobb lesz (720p, 1080p).
Steady
Ennyire kiveszett a tűz?Pedig nagyon élvezhető tud lenni. Persze vannak idegesítő hibái is.. Te miért hagytad abba? Simán meguntad? Vagy volt valami olyan dolog ami feltette az i-re a pontot?
-
ratam23
aktív tag
F1 2012 - Belgium Funrace - 2013.03.15.
Itt lesz elérhető ha befejezi a feldolgozást..
-
MC HOBO
aktív tag
-
hermanyi
addikt
Én köszönöm urak az invitet ,sajnos SPA lekéstem és alap setupal kellett közlekedjek , Akit meglöktem attól sory
-
giigz
veterán
Jó volt gurulni végre
Majd mindjárt jön ratam23 egy videóval
-
tkesy
addikt
Elnézést kérek azoktól, akiket ma este lebombáztam...
Nem kamikaze módon akartam közlekedni, de néha mégis úgy sikerült...
-
hermanyi
addikt
válasz
barcalaci84 #4059 üzenetére
egy laza vidit dobhatnál fel arról a körödről mert sztem az kicsit gyorsacska .
vagy egy hasonlóról is megteszi. -
barcalaci84
őstag
ezek a setupok nem rosszak
viszont csak tt-re illetve időmérőre jók esetleg...versenyen rettentően lassú hisz a váltó DRS használathoz van beállíva...
végsebességet mindenképpen jócskán csökkentsétek....
pl spa-ba -339 -nél nem kell több végsebességnek és így is 1:47-es köröket megyek online equal autóval 5 körös versenyen richben. .. -
Ventru
tag
A hét első felében majdnem ,hogy rövidnadrágba szaladgáltunk most meg szét fagyok!!!
-
giigz
veterán
Felőlem ma este mehetne egy gurulás, időpont nekem mindegy, jelezzétek, hogy mikortól jó, aztán majd lesz valami
Hátha lennénk páran...
-
giigz
veterán
Hat dejo...
Elnezest mindenkitol, elment az internetem es egy jo negyedoraja nem is jon vissza...
Nem igaz komolyan mondom...
-
giigz
veterán
20:50-20:55-kor megcsinálom a szervert, aki akar, jöjjön, és vegyen fel: giigz!
-
giigz
veterán
Ha minden igaz, akkor már 5-en vagyunk!
-
giigz
veterán
Akkor 21 órától egy kis funrace?
Aki tud, jöjjön!
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #4025 üzenetére
Én MasterCard-dal fizettem. Leveszik az összeget, és küldik a kódot. Megjött a kód, Steam-ben hozzáadtam, most meg elkezdte leszedni a játékot. Még vagy 20 perc mire lejön, utána lehet játszani
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #4023 üzenetére
Gamersgate-en, 20%-os kuponnal
-
barcalaci84
őstag
patchek mennyit javítanak az online részen?
össze-vissza osztogatja a büntetéseket itt is?
mennyire laggolnak az emberkék? mennyire jellemző, hogy látszólag még van hely a versenyzők közt , mégis úgy érzékelem, hogy lökdösnek vizuálisan nem látszik , hogy hozzámértek volna?
szokott -e ledobálni lost connection hibával?hol vetted 5,5 euróért giigz?
-
giigz
veterán
Na megvettem a játékot, 5,5 €-ért, tehát 1.700 Ft-ért
Megérte várni, idáig úgysem volt rendesen gépem, pont a legjobban jött ki minden, igaz közben már egy liga lement
Steam-ben kit vegyek fel, vagy felvesztek ti engem? giigz a nevem... Ma este valaki egy kis gurulásra vevő lenne?
-
giigz
veterán
Csak hogy tudjon róla mindenki: Steam 10,19 € a játék!!
-
willike71
tag
Összedobtam egy kis introt a gocompete.hu-n rendezendő PRO (assist off) ligához:
-
Syz
senior tag
Úgy látszik tényleg lejöttek a patchek a játékkal mert rengeteg változás történt.A flashback normálisan működik és azonnal,a grafikai hibákat sem észlelem mint eddig illetve nyomtam egy esős futamot rendes esőgumikkal és most már tapad rendesen,mikor legutóbb játszottam vele akkor olyan volt mint kacsa a jégen,meg mínusz gyök kettővel lehetett csak közlekedni esőben,most már azért tapad rendesen.A steam minden játék esetében automatikusan leszedi a patcheket mikor letöltöd amit vásároltál?
-
válasz
werszomjas #4008 üzenetére
Én is alátámasztom eme véleményt
. Bár nekem nem az ABS, tracktion control (minimumon) és a kanyarokban az ideális ív jelzés be van kapcsolva, mert egyelőre csak így tudom élvezetesen játszani a játékot.
-
ratam23
aktív tag
válasz
Na majd kipróbálom a manuális váltót is!
Assist off ligához még 3 hét múlva is nagyon kevés leszek! Inkább egy Assist on liga kormánnyal folyamatosan elhagyva a segítségeket, hogy belejöjjek és majd a következő segítségek nélküli ligába ha beférek.
Giigz:
Az ilyen hosszabb pályákon ahol kevés a kanyar már egész jól megy. De ahol sok a tekergés ott még sokat kell gyakorolnom. És rengeteget hibázok.. Abba is bele kell jöjjek, hogy ne csak 1 körön tudjak hiba nélkül menni, hanem mondjuk egy versenytávon is.. Csak ajánlani tudom a kormány megvételét, még az ilyen olcsóbb kategóriás is nagy élményt ad. Legalábbis számomra.. -
Steady74
addikt
válasz
Ez így van!
-
ratam23
aktív tag
Íme sokadik próbálkozásra egy elfogadható kormányos kör.. De azt már látom h minden pályán újra kell tanulnom vezetni. Viszont nagyon élvezetes kormánnyal.. Új kihívás
Ferrari GT Experience Racing Wheel - F1 2012 - Hockenheim TT
Az 1:14:063 még billes idő volt az ellen mentem.
Fék segítségen kívül még minden bekapcsolva. Majd fokozatosan szeretném elhagyni mindet. Meglátjuk mi lesz belőle..
-
Đusty
addikt
Tudtok segíteni, hogy mit kell elmentenem, hogy az autóbeállítások megmaradjanak újratelepítés után?
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Synology NAS
- Filmvilág
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest