- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
dergander #2009 üzenetére
Silverstone-ba ti könnyen kapáljátok a gépet
Jó, én nem vok egy nagy spíler, alap setup-okkal nyomatom, Pro szinten, de közöm nincs a gép idejéhez! A többi pályán eddig azért a Forze India-val is ott voltam szépen a Q3-ba, de a brit időmérőn már a Q1-ben 1:34.XX-et megy az első, ami azért nekem kemény idő!
Úgy érzem, már felszántom az aszfaltot, de akkor se tok 1:36-nál jobbat menni, ami elég halavány...
És nem tudom, hol nyerjek még időt...Vkitől ötlet/videó? Előre is tenkjú!
-
giigz
veterán
-
mokus1
addikt
válasz
dergander #1577 üzenetére
Én csak azért nem játszom Legendet mert utálok veszteni , és így még eggyel legend alatt 6 ponttal viszem a VB-t
Egyébként Force Indiaval megyek és egyre fosabb ahogy néztem egy fejlesztést se sikerült szereznem és már egyre lassabb vagyok, néha TT-zek ott nagyon jó időket tudok futni de időmérőn meg szenvedek. -
giigz
veterán
válasz
dergander #1227 üzenetére
Persze maga a jatek jo, tehat nekem a grafika meg az iranyitas nagyon bejön... Ami problema az a hibak, tehat a gumikopas, kamera, na meg a mentesnek az elszallasa, ami nekem meg nem volt, de ha elöjön es nem tudok haladni a karrierben, akkor tuti nem veszem meg. A 2011-ert kiadtam a penzt, es jatszottam vele 1 honapot, utana a ledobalas annyira felidegesitett, hogy töröltem, es nem raktam fel többet... Penzkidobas volt, es most ezt el akarom kerülni.
-
PiE137
senior tag
válasz
dergander #507 üzenetére
Nyilván nem, bár az F1 mindig is inkább arcade játék lesz, mint szimulátor, tehát az unrealizmus velejáró dolog. Aki nagyon érzi a beállításokat és a határokat, az az újba is gyorsabb időket fog elérni, mint a valóság.
Én még csak egy kezdetleges ítéletet mondtam a demo-ról, ami még változhat. Pölö a gyári fék csúszkákat még nem tettem nulla felé, ami lehet hiba volt, majd holnap.
Mindenesetre a határokat újra kell érezni a tavalyihoz képest.
De azokat nem értem, akik mentek pár kört a demo-val, és gyorsan le$zarozták, h ők aztán ezt meg nem veszik!
Sztem annyira nem rossz gamma a tavalyi se, pár javítás után egész élvezhető lett, főleg multiban. Hibák mindig is lesznek, azzal tudni kell együtt élni... -
polonic
félisten
válasz
dergander #484 üzenetére
Ez a lényeg:
"Amíg neon engine-nek hívták a motort ego helyett, akkor is volt ugyanaz az elszálló mentés jelenség."
A mentési rendszert is a játék motorja kezeli. Az, hogy integrálták bele a gfwl-t ez lényegtelen.
És ezért írtam, hogy engine hiba.
(#481) Lord Vader
Nekem dirt 1-nél és grid-nél is volt ugyanaz a szövegű hibaüzenet. Corrupted save game
-
gaben82
tag
válasz
dergander #485 üzenetére
Sziasztok
nekem csak ma volt módom kipróbálni ezt a demotlenne 1 észrevételem vagy kérdésem minden assist off-on van
van a driving controls menü allatt egy olyan:
override input device type
ha ezt off-ra teszem akkor olyan mintha be lenne kapcsolva a kipörgésgátló
taposom a gázt és semmi, nem pörög ki az autó, ha steering wheel-re akkor
kipörög, mi a lényeg, mert nem értem, mire kell tenni?
vagy ez megint egy bug?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest